tiistai 30. joulukuuta 2014

Joululahjat 2014 ja kuulumiset!

Heippa kaikille! Tossa olisi nyt pari viimesintä videota. Ylemmässä on se jouluna kuvattu my day, josta puhuin yhessä postauksessakin. Jälkimmäisessä esittelen joululahjojani, mutta te näätte ne ihan kuvinakin tässä, ainoastaan yhet lapaset puuttuu kuvista eli voitte joko katsoa videon jos haluatte elävämpänä ne nähdä tai sitten olla katsomatta ja kattoa vaan kuvat niistä. Sain siis tosi kivoja joululahjoja ja mitään kun en edes toivonut! Nuo oli vielä hyödyllisiä suurin osa, joten tulee tosiaan käyttöön heti :)IMG_6187 IMG_6388 IMG_6363 IMG_6367 IMG_6370 IMG_6372 IMG_6382 IMG_6376 Tää postaus sisältää aika paljon nyt tollassia maisemakuvia, mutta oon nyt joka päivä melkein meiän ikkunasta otellut, kun aurinkolasku on näyttänyt niin ihanalta ja muutenkin, tykkään vaan tosi paljon kuvailla tota luontoa!
               Sain paljon ihania kommentteja siihen mun viime postaukseen, jossa kerroin teille mun tuntemuksiani viime aikoina. Kaikki kommentit on ollut tosi piristäviä ja mun into postailuunkin nous, kun monet teistä sanoi, ettei mun tarvi postailla niin usein. Oon kieltämättä tehnyt tästä liian pakkopullaa, kun oon yrittänyt saada aina viikossa sen kaks postausta vaikka väkisin, vaikkei ois ollut aikaa tai mitään sanottavaa tai ei ois vaan yksinkertasesti huvittanut. Monet sanoi myös sitä, että ei haittais, vaikka postailisin tyyliin vaan kerran kuussa. Aion kuitenkin vähintään kerran viikossa postailla teille ja postauksista tulee vähän erilaisia osasta kuin ennen, ainakin näin oon aatellut. Välillä aion todennäkösesti painottaa urheiluun, välillä sitten näihin perus kuulumisiin ja joskus tulee vaan video ja näin :) Uskon, ettei postaustahti tässä kärsi, vaan voi joskus tulla enemmänkin postauksia, riippuen vähän minkälaista postausta milloinkin teen. Vastailen edellisten postausten kommentteihin heti, ku vaan ehdin!
IMG_6414 IMG_6663-001 IMG_6657-001 IMG_6392 IMG_6445 IMG_6436 Mä aattelin nyt vähän kertoa kuulumisiani tässä teille myös, vaikka ei ihmeitä oo tapahtunutkaan. Jotenkin se vaan on osa mua, etten osaa jättää postaukseen näin vähää tekstiä, ellei kyseessä olis vaan videopostaus :-D Yks päivä, kun Teemu oli ollut meillä yötä niin päätettiin syödä aamupalaksi heseruokaa, tai no kello oli jo iltapäivän puolella, mutta ei oltu aamupalaa saatu vielä syötyä. Oli kyllä tosi hyvää pitkästä aikaa, en kovin usein nykyään käy hesessä tai muussa semmosessa, muualla kyllä käyn syömässä useinkin!
                 Yks päivä laittelin pitkästä aikaa Inkalle viestiä, sillä ei oltu taas nähty pitkään aikaan! Sovittiinkin sunnuntaiksi treffit ja mä sitten menin Inkalle yöksi. Harmi vaan, että mulla oli maanantaina jo klo 12 hieroja, joten ei ehitty seuraavana päivänä paljoa mitään tehdä. Laulettiin muutamat singstarin laulut ja syötiin lettuja ennen ku mun piti jo lähteä. Oisin niin paljon halunnut jäädä laulamaan sitä singstaria Inkan kanssa, (vaikka Inka aina mut siinä voittaakin :D) mutta pakkohan se oli hierojalle lähteä. Ei meinaan edellisenä päivänä keretty sitä laulamaan ollenkaan, mutta ehkäpä me sitten seuraavalla kerralla päästään paremmalla ajalla laulamaan kunnolla!
PicMonkey Collage 1IMG_6777 IMG_6660-001 1 1IMG_6739 1IMG_6779 IMG_6651-001 IMG_6774 Hehe, siinä olikin mun kohokohdat. Oon vähän koulujuttuja jo alotellut, mutta tarkotus oli tehdä niitä paljon enemmän tässä loman aikana, muuten tammikuussa oon kusessa :-D No, onhan tässä vielä lomaa tää viikko jälellä... Mulla piti nyt viikonloppuna olla alueleiri Pajulahdessa, mutta en nyt sitten pääse sinne, koska mulla on tää mykoplasma ollut ja treenit siellä on tehollisesti tosi rankkoja ja en mä sitä vielä kestäis tässä kunnossa. Joten saan nyt melkeinpä vapaan viikonlopun leirin sijasta, joten ehkä mä silloin hoitelen tekemättömiä asioita...tai sitten mä vaan laiskottelen kuitenkin, niin siinä aina käy :-D Huomenna ois uuden vuoden viettoa luvassa ja mä olen ihan kotosalla Teemun ja äitin kanssa. Illalla mennään katsomaan ilotulitusta yhdessä ja semmosta. Päivällä on vielä viimeiset tän vuoden treenit ennen kuin pääsen rauhassa uutta vuotta viettämään. Nyt mä kuitenkin voisin tehdä jotain hyödyllistä vielä tässä illalla, joten heippa kaikille ja nähään ens vuonna <3 IMG_6784-001 IMG_6666-001

19 kommenttia:

  1. Kiva kun päätit jatkaa postailua :) Teet vaan postauksia sitä mukaan kun mieli tekee ja päätät sisällöstä ite, ei turhia paineita! Huomaa kyllä että panostat näihin postauksiin aina, sitä kun harvassa blogissa enää näkee.. :)

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus ja hienoja kuvia! Ja hienot lahjat. Itsekin sain monta kivaa lahjaa! Hyvää uutta vuotta Iina. Ja pitkää ikää blogille, hyvää ei kannata lopettaa!

    VastaaPoista
  3. voi ihania noi lumihiutalekuvat! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania luonto kuvia! Ja oot ihanan pirteä tuossa lahja videossa:)
    lovelifeandbejustyou.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniita maisemakuvia ja ihana tuo Joulu my day-video :D
    Onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Ai että mä tykkäsin noista "lumihiutale"kuvista. <3 Ne tosin tuskin oli lumihiutaleita. ;) Oot tosi taitava kuvaaja Iina. :) Mutta hyvää uutta vuotta itse kullekin ja niin pois päin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään :> Ja joo ei oo x) Kiitos :')!

      Poista
  7. sanoit ask.fm että saat paljon vähemmän likejä kun muut vlogaajat. esim ilonajulia kanava saa aina monia tuhansia tykkäyksiä se johtuu siitä kun he sanoo aina esim "saataiskohan me tälle videolla 5 tuhatta tykkäysta?" itse en tykkäis videosta jos ei sanottais noin. sunki kannattaa ruveta sanomaan! :)

    VastaaPoista
  8. Ihana Iina ;) Love you ♥♡♥
    Your dogs are lovely.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia!:) itse haluaisin tuommosen blenderin niin tiedätkö mistä noita voi tilata tai ostaa?:)

    VastaaPoista