keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Iinaps' christmas 1: Decorating my room for christmas!

Hello kaikille! Huh, anteeksi etten taaskaan oo kerennyt tänne sen kummemmin postailla. Teen tässä joulukuussa nyt siis joulusarjaa mun youtube-kanavalle ja samalla tietty myös tänne! Seuraavan videon oonkin onneks jo melkein kuvannu, nii ehin sen tällä viikolla vielä saamaan youtubeen :)
              Uus jakso alkoi tosiaan maanantaina ja tästä ei oo todellakaan tulossa helppoa. Äikässä tulee tosi isotöinen portfolio olla tehtynä kurssin loputtua ja luettuna kaksi klassikkokirjaa myös, joista sitten koepäivänä kirjoitetaan kirjallisuusessee. Sitten yhteiskuntaoppi, ei ei ja ei. En oo seurannut ikinä oikeestaan uutisia, en tiedä mistään maailmanmenoista mitään ja politiikka on jotain, josta olen täysin pihalla. Siispä tää kurssi tulee olemaan mulle tosi haasteellinen ja lisäks pitää tosiaan erilaisia töitä tehdä kurssin aikana vapaa-ajalla, joten tosi kiva juttu, eihän tässä muutakaan tekemistä ole. No mutta, tästä kyllä selvitään niin kuin aina ollaan selvittykin, se on vaan jostain aina tiivistettävä, että aika riittää.
              Ylihuomenna on Teemun synttärit ja käydään syömässä sekä muuten vaan pidetään kivaa :-) Teemu täyttää siis 18 vuotta ja mä tuun sit ens vuonna muutaman kuukauden perässä, haha. Ainiin, mulla on perjantaina aamulla tosi aikanen herätys, sillä mennään sankarihaudoille ja me Ingan kanssa luvattiin lehtikurssilaisina mennä ne kuvaamaan ja saatiin samalla itsenäisyysjuhlien kuvaaminen vastuullemme! Vähän pelottaa, täytyis katella asetuksia vähän, sillä silloin aamulla on niin kovin pimeää ja haluisin saada hyviä kuvia.
             Koitan viikonloppuna tulla postailemaan niin videon kuin kuvienkin kera. Nyt meen tästä iltapuuhille, joten heippa <3 Ps. Jos et oo vielä osallistunut niin perjantaihin asti aikaa osallistua siihen L300-tuotteiden arvontaan, kyseiseen postaukseen pääset tästä ! 1

15 kommenttia:

 1. Mun vanhemmat onkin menossa linnanjuhliin :D

  VastaaPoista
 2. Ei ollu mun mielestä yhtään liikaa, ihan tosi kivan näköstä! :)

  VastaaPoista
 3. Voitko vaihtaa sun banneris talvisemmaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin, kunhan ehdin ja ois talvisia kuvia :)

   Poista
 4. Olipa ihana postaus! Tykkäsin sun kirjotus tyylistä:) lisää näitä!
  lovelifeandbejustyou.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Miks piti toistaa samaa musiikkii koko ajan? BORIIING!

  VastaaPoista
 6. Ite tykkään kyllä kun on paljon valoja ja muuta, jotenkin tunnelmallisen näköistä :)

  VastaaPoista