keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Iinaps' Christmas 3. video!

ic3 Heippa! Tässä olis kolmas joulusarjan video :) Teemu toimi käsinäni siis. En osannut oikein puhua tossa sillee miten yleensä nyt puhutaan, kun oon tottunu heiluttelee käsiäni, nyt oli niin toimeton olo tossa :-D No, tulihan vähän erilainen puhetyyli tällä kertaa! Videon lopussa kerroinkin L300 arvonnan voittajat myös. Mutta mulla ei oo nyt muuta tähän postaukseen, koitetaan palailla loppuviikosta, heippa <3

19 kommenttia:

 1. iha sika hyvä video! en aluks yhtää tajunnu et teemu toimi käsinä, ihmettelinki et miks käyttäydyt vähä oudosti, heittelet kynii yms. sit ku jossai vaihees tajusin ni rupes naurattaa ku en olle ees otsikost tajunnu haha :'D hyvää joulun odotusta sinne <3

  VastaaPoista
 2. haha ihan tosi hauska video! :D

  VastaaPoista
 3. En otsikost mitään tajunnu, mutta melkeen heti kun video alko niin tajusin... eihän sulla ollu ees kynsilakkoja. :D Kädetkää ei vaikuttanu yhtä sirolta ja olin just kattonu Possee. :D Hyvä video jokatapauksessa, kortistakin tuli kaunis.

  VastaaPoista
 4. Mitä kaikkea teette yleensä teemun kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan vaan, kuvaillaan, katotaan tv, ollaan koneella, käydään kaupassa/syömässä, herkutellaan ja viedään koiria yms. :)

   Poista
 5. Toi video :D oli kyllä mahtava.tee joskus uus tommonen:)

  VastaaPoista
 6. Ootko alottanut autokoulun? Vai aiotko ees hankkia ajokorttia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo, nyt on niin kiireistä joka puolella, etten vaan kykene :/ Aion kyllä hankkia :)

   Poista
 7. hei!! olit tilannut talvitakin netistä:) näin vaan kaverin puhelimesta kuvan takista(en itse omista ask.fm) ja näytti samalta takilta kun takki jonka eilen tilasin:) haluaisin tietää onko takki tarpeeksi lämmin ja muutenkin sinun mielipiteen takista joten onko tämä sinun takkisi -> http://m.ebay.com/itm/351250995191?nav=SEARCH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Takki on mun mielestä mukavan lämmin ja kaikinpuolin tykkään tosta ja kyllä tuo aika samalta näyttää kuin minun :)

   Poista
 8. Nyt on vaan ihan pakko tulla sanomaan: sulla on MAAILMAN IHANIN NAURU!! ♡ Siis aivan älyttömän söpö!:3 Hyvää joulun odotusta ja koskas sulla alkaa loma?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :')! Samoin! Ja alkaa nyt perjantain jälkeen :>

   Poista
 9. Etsit viittiny julkasta sitä yhtä mis vähänki sanoo jotain negatiivista susta. Tais osuu nii sydämeen ja olla totta ettet kehannu sitä julkasta edes. No et sää kyl mikää hyvä vloggaaja ole, ku et pysty ku julkasee vaa kaikkee mis sua kehutaan tai sanotaan jotain kivaa. Kusi noussu sulla päähän. Heti, jos Teemu jättäis sut nii kauheeta. Mee vaa juoruu heti Teemulle näyttää kuinka kypsä aikuinen muka olet. Ku kohtahan sun pitäs olla jo nuori aikuinen. Ei tuollein käytäydytä ihmisiä kohtaan. Muka et koskaan kiusaa tai hauku nii kyl sä haukut sellasii jotka ei hauku sua vaa sanoo oman mielipiteen ja jota on helppo muuttaa jos yhtää viitsii ja haluaa yhtää et lukijat seuraa sua viel pitkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mistä kommentista edes puhut :D ? Olen julkaissut kaikki asiallisesti kirjoitetut negatiivisetkin kommentit, tietenkin? Onko joku katkeruus siellä ruudun toisella puolella nyt jostain mitä olen sanonut tai tehnyt vai mikä on kun pitää noin tylyyn sävyyn kirjottaa?

   Poista
 10. Pystyisiks tehä enemmä teemunkaa jtn pusu videi☺️Maailman ihanin pari teemuska ja iinuska💗

  VastaaPoista