torstai 18. joulukuuta 2014

Videota ja banneripähkäilyä!

1IMG_5530 Heippa hei! Tuossa olis viides jouluvideo, jossa höpöttelen joulusta, kuten siitä miten mä yleensä jouluni vietän ja mistä siinä pidän. Aattelin, että ois vähän vaihtelua välillä tehä vaan nyt pitkästä aikaa ihan puhevideo :) Mulla ei oo teille nyt sen kummempaa postausta, kun ei oo kuvia eikä oikein kerrottavaakaan, mutta ajattelin nyt näyttää teille tän bannerin, minkä tossa maanantaina tein! Eli monet on pyytäny, että vaihtasin jo vähän talvisemmaks ton mun nyt tosi kesäisen bannerin. Mulla ei oo hirveesti joulusia kuvia, mutta noista mitä multa löyty sain tommosen aikaan. Eikä kaikki oo talvisia, mut haluan, että bannerista näkyy mun elämään kuuluvat asiat, kuten just yleisurheilu, eikä siitä ole talvisia kuvia mulla. Mitä mieltä ootte tuosta, vaihanko tuon tohon? Aattelin vähän muuttaa muutenkin ulkonäköä, kun nyt useampaan kertaan peräkkäin on ollut tuo ylempänä näkyvä malli. Kertokaas siis vaihanko vai en! En oo vielä uskaltanut vaihtaa ilman teiän mielipidettä, haha :-D Heippa <3Tähdellä merkityt valokuvat

48 kommenttia:

 1. musta tossa bannerissa toi sun iso kuva näyttää jotenkin tosi hassulle.... sä et näytä itteltäs ollenkaan :D Joko sun kulmissa on jotain outoa tai sitte huulissa. En osaa päättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tai sitten silmissä.. Mutta on toi banneri ihan kiva

   Poista
  2. Mustakin tos kuvas näytät erilaiselta, kun aikasemmis kuvis. Mut ilman noit alhaal olevii pikku kuvii nii toi on iha kiva uudistus banneriks. :)

   Poista
  3. Kulmat on normaalit, mutta silmät oudot ja huulet x) Mulla vähän eri meikit ku normaalisti!
   Kiitos :)

   Poista
 2. Joo toi uus talvinen banneri on ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Toi banneri ois hienompi ilman noita alla olevia pikkukuvia! Tulis paljon yksinkertasemman ja siistimmän näköinen kun olis vaa toi sun mustavalkonen kuva missä on teksti sivussa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen minäkin! Ilman noita pikkukuvia alalaidassa, banneri olisi sopivan korkuinen ja siistin näköinen. Värikuvat tekevät bannerista varsinaisen sekametelisopan.
   Mikä bannerin korkeuteen tulee, ei mielestäni koko näytön kokoinen banneri näytä koskaan kivalta. 500 pikseliä on ihan maksimikorkeus. Tietysti nämä ovat taas niin vahvoja makuasioita, että ihan sama kuin lähtisi tappelemaan vaikka siitä, onko riisipuuro hyvää vai pahaa :)
   Mukavaa joulunodotusta sinule Iina!

   Poista
  2. Iina sanoi että tahtoo siihen elämänsä tärkeitä asioita ja siihen ymmärrettävästi kuuluu nuo pikkukuvat, eli muutakin kuin oma pärstä. Banneri on kiva, laita ihmeessä se:)

   Poista
  3. Mari
   Okei, niin laitoinkin :)!
   Anonyymi 1
   Tosta koko jutusta en tiedä, mä laitan aina tollasen ison, kun itse siitä tykkään ja se asettuu kivasti x) Kiitos samoin! :)
   Anonyymi 2
   Jep niin sanoin! Täytyy katsoa jos keksisin uuden bannerin kokonaan jossain vaiheessa, nyt laitoin enemmistön toiveen :)

   Poista
 4. Ei, toi on niin ruma. Pelkkä iso kuva menis, mutta noi pienet... hyrrrr.

  VastaaPoista
 5. Tosta mykoplasmasta; se on tosi yleinen kaikkien urheilijoiden keskuudessa ja meidän joukkueessa sitä oli tosi paljon kans. Osa urheilijoista teki just noin kuin sä eli kevyttä ylläpitävää lääkekuurien aikana lääkärin ohjeen mukaan ja osa piti totaalisen levon noin kuukauden ja siitä sit aloitti treenaamisen pikkuhiljaa. Ne jotka urheili kuurin aikana niin osalle jäi tosi pitkäks ajaks erilaisia oireita mm. suorituskyvyn selvää laskua ja jatkuvaa sairastelua, kun taas totaalilevon pitäneet parantuivat huomattavasti nopeammin, eikä mitään jälkioireita jäänyt. Ehkä pelkkää sattumaa näin, mut kuka tietää. Tsemppii sulle taudin kanssa, toivottavasti paranet pian ja lepää kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lepo kannattaa vaikka ei se aina sekään toimi..:/ kun mulla oli tää sama ärsyttävä myko niin olin puol vuotta täysin levossa kun se oli niin paha ja sen jälkeenkin vaan vähäisellä reenillä toiset puoli vuotta ennenkuin alko helpottamaan:( se oli ihan kamalan vaikeeta koska urheilu on niin tärkeetä! Ymmärrän siis tosiaan miltä susta tuntuu koska itsellä se oli ja yleisurheilija olen myös:) mutta lepoa vaan että pystyt joskus taas treenaamaan kovaa! Aattele että sulla on vielä vuosia edessä urheilussakin:)

   Poista
  2. Anonyymi 1
   Jep :( Mä en ite tästä tiedä mitään sillee, mulle on neuvot annettu ja oon toisten ihmisten varassa siinä suhteessa. Tänään meni sykkeet tosi alas mun mittakaavassa ja olin siihen tyytyväinen :) Mutta kiitos ja toivotaan!
   Anonyymi 2
   Voi ei :( Tää on kyllä ihan pyllystä tää mykoplasma, kun sitä ei niin helposti selätetäkkään... Mutta jep! :)

   Poista
 6. Joo ihan kiva uudistua olisi mutta parempi ilman noita alhaalla olevia pikku kuvia! Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. oooh, oot tosi hyvä laulaa! :) banneri ois parempi ilman pikkukuvia.

  VastaaPoista
 8. laita noi pikkukuvatki mustavalkosiks nii sit ois tosi hyvä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin ne nyt kokonaan pois enemmistön toiveesta :) Mutta katellaan mitä keksin myöhemmin :)!

   Poista
 9. Toi banneri ois parempi ilman noita pikku kuvia tai että noi kuvat tossa alhaalla oli mustavalkosia ni ei oo nii sekavan näköne:-)

  VastaaPoista
 10. tykkään bannerin isosta kuvasta tosi paljon, pienet ei jotenkin sovi yhteen toistensa kanssa :/ mutta muuten hurjan kiva!

  VastaaPoista
 11. Pakko sanoo et sulle ei sovi huulipuna. D-: En pahalla tarkota. Tossa bannerikuvassaki ne näyttää oudolle. Hyvä video. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielest sopii <3 Mut makuasiahan se on (:

   Poista
  2. Joo ei munkaan mielestä aina sovi, mut joskus joinain päivinä joo :D Kiitos <3

   Poista
 12. Heh ihan pakko kysyä mistä oot ostanut tuon valkoisen tuolin joka näkyy videon kuvassa? :')

  VastaaPoista
 13. ei noi pienet kuvat oikein sovi tohon ja ne pitäs saaha mukautumaan paremmin,ettei erotu noin paljon.

  VastaaPoista
 14. Nyt menee aivan ohi aiheen mutta siis kuitenkin:mistä oot hankkinut sun kengät wanhoihin?:) ne on aivan älyttömän ihanat!!

  VastaaPoista
 15. Et oo tainnu ymmärtää jouluvideoiden tarkotusta..? :D Niitä kuuluu tehä joka päivä yks ja julkasta samana päivänä, ellei nää sun jouluvideot oo erilaisii, mutta tuli vaa mielee eli älä loukkaannu :( Ja banneri ois kyllä kiva mutta ehdottomasti ilman alla olevia kuvia, koska ne sotkee jotenkin ton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ja ei :D Mä sanoin ennen joulukuuta yhellä videolla, ettei musta ois semmoseen, ku tällänenkin tahti tekee tiukkaa :D Tää on vaan joulusarja, jossa tulee joulusia videoita, ei joulukalenteri :) Okei :)

   Poista
 16. tää kommentti liittyy enemmänkin sun videoihin kuin itse blogiin, mutta niin. Sun videot on muuten ihan hauskoja, mutta harmittaa, että ns. 'omaperäisyys' puuttuu. Kopioit aika paljon juttuja muilta bloggaajilta (esimerkkejä: loppuvilkutus, videoiden taustamusiikit..jne) Yritä keksiä enemmän omanlaisia juttuja, ettei tarvitse mennä aina. massan mukana! Kannattaa myös miettiä, haluatko jakaa näin paljon 'yksityisiä' asioita sun blogissa :) ne saattaa joskus vaikuttaa esimerkiksi sun työnhakuun jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioin näköjään automaattisesti tai sit ne vaan on yleisiä, meinaan en tarkotuksella ketään 'matki' tai kopioi :D Miten sitten tekisin lopetuksen? Pitäiskö siis keksiä joku oma vilkutus vai mitä tarkoitat? x) Musta toi on vaan perus nii oon siks tehnyt sen aina. Taustamusiikki on mun mielestä kiva lisä, videot ilman sitä on niin tönkköjä :o vai meinasitko tällä mitä? Otan noita youtuben omia musiikkeja, joita saa käyttää, koska muihin tarvii lisenssin :/ En omasta mielestäni oo jakanut mitään sellaista, mikä haittaisi mun työnhakua :)

   Poista
 17. hei teetkö myös youtubeen haaste videoita olisi ehdotus?

  VastaaPoista
 18. Oho, nyt on pakko komnentoida että yllätyin iloisesti kuinka asiallisesti ja kivasti oot vastaillu tän postauksen kommentteihin!:) siis ei sillä että aina olisit tyly mutta näistäkin olisit hyvin voinut vähän suutahtaa. Hyvää joulua sulle iina! :)

  VastaaPoista
 19. juu eli tälläinen haaste olisi mitäs sanot ? tässä linkki kyseiseen haasteeseen https://www.youtube.com/watch?v=fFafmWQnbQs

  VastaaPoista
 20. niin mites on tuon haaste videon laita ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no en nyt just noista haasteista tiiä, tai no toi sukulaku juttu on ihan kiva :)

   Poista