sunnuntai 14. joulukuuta 2014

DIY: christmas bag + kuulumisia!

1IMG_5498 Heippa! Tuossa yllä olis neljäs jouluvideoni, jossa siis DIY joulukassi :)
              Mulla ei ole mikään kovin hyvä kirjoitusolo nyt, sillä oon kipeenä, niin kuin videostakin käy ilmi. Mulla nouskin tota videota editoidessa se kuume takasin, mutta toivotaan ettei nyt enää pahene tästä, sillä en halua jäädä pois koulusta.
               Mulla ei oo alkuviikosta oikein mitään kerrottavaa, se vaan hujahti ohitse. Siispä kerron nyt vaan viikonlopun kuulumisista. Eli perjantaina meillä alkoi koulupäivä Lucia-näytöksellä ja siinä meni semmonen reilu vartti. Sen jälkeen alkoikin kokeiden palautukset ja ekana oli englanti ja historia. Enkusta sain 9- ja historiasta 9,5 eli kursseista siis 9 ja 10! Olin ihan äimän käkenä tosta historiasta, sillä kokeeseen luku oli tuskaa ja tuntui, että unohin kaikesta kaiken. Kokeessa onneksi sai viidestä tehtävästä valita vähäsen mitkä tekee, joten tein tietenkin niitä alkupään tehtäviä, jotka olin kunnolla ehtinyt lukea! Hah, en saa tota lausetta muotoiltua järkevästi, mutta tarkoitan siis koealueen alkupuolta, jonka olin ehtinyt opiskella ja kokeen alkupään tehtävät olivat siis siihen liittyviä. Tarpeeksi vaikeasti selitetty, vai?
IMG_5297 PicMonkey Collage IMG_5446 IMG_4960 IMG_5014 IMG_5020 Sitten oli parinkymmenen minuutin tauko, sillä siinä palkissa meillä ei ollut ollut koetta. Seuraavaksi oli vuorossa sitten biologia, matikka ja terveystieto. Biologian kurssin alkaessa olin varma, että nyt tulee kyllä kurssista tosi huono numero, sillä kaikki ne soluun liittyvät jutut mitä käytiin, kuulosti ihan ydintieteeltä. Läksyjen aktiivisella lukemisella ja panostamisella kuitenkin päästiin pitkälle ja kokeesta napsahtikin 10- :-D No, ei siinä, nää yllätykset on kivoja kyllä.
                Matikasta sain 8-, johon olin kyllä tyytyväinen, sillä ei ollut ihan mun alaani tuo todennäköisyyslaskenta. Terveystiedon kokeen numeron sainkin tietää jo alkuviikosta, sillä valmentajani on myös terveystiedon opettajani ja hän kertoi mulle sen treeneissä, eli 10- sieltäkin. Ehkä paras koeviikko ikinä, vaikka luulin, että tulis huonoin ikinä. Mut täähän on just perus mä, aina aliarvioimassa itseään. IMG_4914 IMG_4919 IMG_5256 IMG_5153 IMG_5081 Perjantaina mulla ei ollut treenejä, sillä mun pitää ottaa nyt yhä rauhallisemmin, sillä mun sykkeet on aivan liian korkealla. Mulle tuli postissa tuona päivänä mun tilaamani talvifarkkutakki ja ai että mä tykkään tosta! Mentiin illalla Teemun kanssa kotipizzaan syömään, koska aattelin juhlistaa hyvin menneitä kokeita ja viikonloppua. Teemu oli ostanut mulle kukkia ja suklaapatukan ja olin ihan äimänä, että mitäs tää nyt on :-D Teemu vaan halusi ostaa mulle ne kuulemma, koska mä ansaitsen ne  <3 Sitten muistin myös, että meillähän tuli just perjantaina myös 2,5 vuotta täyteen ja aattelin, että Teemu kuitenkin osti osittain myös siksi, tää jäi vähän epäselväksi. En ollut yhtään ajatellu tommosta, ku nykyään en niin noista puolvuosista välitä, toisin ku silloin ekana seurusteluvuonna, kun oli oikein kuukauspäivätkin ja kaikki, haha :'D Joka tapauksessa, meillä oli kiva perjantai-ilta. IMG_4972 IMG_5448 IMG_5503 IMG_5506 IMG_5423 IMG_5326 Yöllä nukuin huonosti ja tuntu koko ajan, että oli hirveen kuuma. Aamulla sitten totesinkin olevani kipeä. Ulkona oli satanut aivan älyttömästi lunta ja sitä tuntu satavan vaan lisää ja lisää ja niin sitä kyllä satoikin. Teki heti maisemasta paljon kivemman näköisen, kun ei enää ollut sitä harmaata ja pimeää vaan. Tosin, taitaa kohta alkaa taas ne vesisateet ja viedä hienot lumet pois... Mulla piti olla aamupäivällä hölkkätreeni, mutta sekin jäi sit välistä, koska mulla oli kuumetta ja olin kipeä. Teemu lähti käymään äitillään ja mä muutaman tunnin sitten lepäilin vaan, kunnes ryhdistäydyin ja aloin kuvata tota videota ja tekemään siis joulukassia. Mulla menikin siinä kolmisen tuntia, huh, en ees tiiä miten on mahollista :-D Teemukin ehti tulla takaisin jo siinä välissä ja ootteli, että sain sen kassin tehtyä. Illemmalla katottiin yhessä elokuvaa ja lepäiltiin, kunnes alkoi väsyttämään ja käytiin lepäämään.
                 Viime yön nukuin tosi hyvin, joku 10 tuntia ja muutenkaan en heräillyt pahemmin yöllä! Aamulla oli hyvä olo pään puolesta, eli ei tuntunut kuumeiselta tai jyskyttänyt, joten päätin laittautua ja halusin mennä ottamaan kuvia uuden farkkutakin kera ja mulle uuden letin, jonka opin tällä viikolla tekemään! En oo hyvä laittamaan hiuksia, joten yllätyin, että osasin noinkin hyvin tehdä. IMG_5275 IMG_5465 idIMG_5247 Tää päivä muuten onkin mennyt tota videoo kuvatessa ja editoidessa sekä kuvia muokatessa ja tätä postausta tehdessä. Oli pakko vielä tälle viikolle saada toinen postaus, en tykkää yhtään jos viikossa tulee vain yksi. Huomenna ois tarkotus mennä kouluun, vaikka kipeä olenkin, mutten halua jäädä jälkeen. Mulla ei oo nyt oikein muuta, sainhan kivasti tekstiä aikaseksi, vaikka ensin luulin, ettei tähän postaukseen tulis kirjotettua paljoa :-D Palaillaan ens viikolla, moikka <3

27 kommenttia:

  1. mistä tilasit ton ihanan takin? :)

    VastaaPoista
  2. ää rupes hirveesti tekee mieli pizzaa ku katoin tota kuvaa x) mut ihana toi farkkutakki ja oot tosi kaunis noissa kuvissa! :)

    VastaaPoista
  3. Sori jos oot jo kertonu jossain, mut mitä aineita oot aatellu kirjottaa? :D Mietin vaan ku aherrat ilmeisesti tosi paljon kaikkien aineitten parissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaankin pitkä matikka, terveystieto, englanti ja äikkä :) Ja aherran, koska mä en tykkää huonoista numeroista, ihan sama vaikken niillä mitään tekis :D

      Poista
  4. Vitsi noi sun kengät on söpöt, mistä ne on? :)

    VastaaPoista
  5. ihana postaus, ihanat kuvat & ihana video! ♥ :')

    VastaaPoista
  6. Ooot sairaan hyvä koulussa, luekko sä yleensä sen käsitellyn kappaleen aina kotona vai luetko pelkästään kokeisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen yleensä joo läksyt eli just tän käsitellyn kappaleen kotona ja sit koeviikolla kaiken uudestaan tietysti, mut silloin se on vaan kertausta :)

      Poista
  7. mua ärsyttää niin paljon kun jotkut sanoo just ennen koetta sillain "en osaa mitäään oikeesti tulee niin huono numero ääh!" en tarkota tätä pahalla koska olin yläasteella itekki tommonen. uskoisit itsees koska osaat kyllä!! :) tai sitten teillä on vaan helpot kokeet koska jos meijän lukiossa ei osaa kun vaan alkupuolen alueesta niin ei kyllä voi saada varmaan ees kasia koska tehtäviä on koko alueesta eikä hirveesti valinnanvaraa.. onhan lukioissa ja kokeissa tottakai eroja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha muakin ärsyttää semmoset, vaikka ite oon semmonen aika usein :-D Mut joo, pitäis uskoa :) Ja ei meilläkään muuten, mut hissasta osasin siis reiluun puoleen väliin hyvin, sit meni ihan ohi, mut sattu hyvät kysymykset tällä kertaa :)

      Poista
  8. Tosi nättejä kuvia :)!

    VastaaPoista
  9. Tää on sit mun mielipide. Ei tarvii vetää kauheit raggeit tästä. Mut voisit joka paikassa vähentää sitä ainaista valittamista. Sitä et yrität aina olla kaikessa oikeessa. Täydellinen yrität olla. Sun videoit on kivempi kattoo ku niissä on joku särö. Et yritä tehä niist liian täydellisii esim. käsikirjoitettuja tai kauheesti suunniteltuja ja liika tekopirteys voit lopettaa sen, ei näytä hyvälle videois. Ite oot tehny videoit ja sillo sun pitää osata ottaa asiat nii ettei ne nosta kusii päähän. Jos joku sanoo jotain negatiivista susta nii yritä se ottaa nii ettet rupee vaa puolustelee ittees ja haukkumaan toista. Antaa nii kypsän kuvan susta. Ku nii sanot ettet koskaan kiusais. Sit sanon sen et vaikka sanon tolleen asian suoraan nii saan mä silti sun videoita tai roikkua sun sivuilla mis sua näkee. Sanoin vaa asian jota pystyy muuttamaan, jos vaa haluaa parantua vlogaana. Kaikkee hyvää sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestä.
      Mä en vaan tiedä oikein, että mihin mä tän liittäisin, mä kun en suunnittele edes mun videoita etukäteen, teen vaan suoraan ku oon aiheen päättänyt :D Valittamisesta en tiedä, en ole mun mielestä valittanut kuin nyt esim. huonosta olosta, kun oon kipeä ja joskus täällä kerron kuinka kiireinen olen, mut en muuten. En sit tiiä puhutko jostain askista, mut en mä sielläkään ite oo valittanut :-D Mä en esim. yllä olevalla videolla ollut ainakaan tekopirteä, vaan ihan normaali mä. Jos oon ilonen nii se ei tarkota että esitän, jos sitä meinaat kommentillasi. Enkä ole haukkunut muita ihmisiä? Jos joku mulle tulee valittamaan siitä, että mä vikisen kaikesta, niin sehän on vaan totta, että se on itse se vikisijä siinä. En mä ketään haukkunut, totesin vain hänen olevan pikemminkin itse tässä se joka vikisee. On ok antaa palautetta, mutta ei se oikeuta ketään kutsumaan mua "vitun vikisijäksi", etenkään vaan sillä perusteella, että teen videoita ja mun pitää osata ottaa "palautetta" vastaan. Tällä puhun nyt askiin tänään tulleesta kommentista, koska vaikutat itsekin sen perusteella tulevan asiaa kommentoimaan, en sit tiiä.
      Sit kans se vielä, että jos palautetta haluaa antaa, se pitää myös osata sellaisena laittaa, eikä ruveta haukkumaan. Mäkin olen vain tavallinen ihminen, en mitenkään eroa muista tämän suhteen. Se, että pidän blogia/teen videoita, ei oikeuta törkeään käytökseen mua kohtaan.
      Ja kyllä, vaikka on kritisoitavaa niin saa mua seurata, mutta asiassa pointti on siinä, että jos sama ihminen koko ajan valittaa kaikesta ja kirjoittaa sen pikemminkin haukkuvaan sävyyn, olisi vain parempi lopettaa seuraaminen, kun mitään positiivista ei tunnu löytyvän. (Meinaan vaan sitä, että tänään "."-nimimerkillä mulle askiin ilkeästi kirjoitellut, on aina vaan mulle tullut aukomaan päätänsä askissa jos jonkinnäköisistä asioista).
      Mulla on aina ollut tapana vastata ilkeisiin kommentteihin samalla mitalla, enkä tiiä lähteekö se musta ikinä pois. Se ei ole kypsää, mutta mä koen muuten olevani muilla elämäntasoilla kypsä, joten ehkä ihan hyvä vaan olla välillä lapsellinenkin. Tiedän, ettei se ole hyvä juttu, mutta tätä juttua musta ei niin helposti pois kitketäkään.
      Kirjoitin nyt aika paljon ja kyllä, puolustelevaan sävyyn itseäni kohtaan pääosin, mutta kun en itse näe asioita noin, niin toin oman näkökantani sullekin selväksi :)

      Poista
    2. Kiitos kommentista ja ymmärrän. Sen sanon et tää ei liity mitenkää askiin vaikka sielä susta eri kuvan ku taas blogissa tai joillain videoilla. No joissain videois oot valittanu kuinka aikasi ei riitä oikein videoitten tekoon. Jos kaikki ei sitä tajua nii ei sitä silti tarvii montaa kertaa sanoa sen takia et jotkut vaa ei ymmärrä. Nii jos joku sanoo sulle esim askis jotain ilkeää tai kitisee nii ei sun tarvii siihen joka kerta vastata et hän se kitisijä on. Annat vaa vaikka olla, koska jos sä vastaat siihen samalla mitalla sustakin tulee kitisijä, vaikka väität ettet oo. Mä en oo haukkunu sua "vitun kitisiäksi" kiroilu on nii kypsää. Äläkä aina oleta et sen takia tullaan sanoo jostain asiasta, jos askis joku sanoo susta jotakin mistä et tykkää. Emmä haukkunu sanoin asioita, joita pystyy kyllä muuttamaan, jos vaa haluaa. "Julkisuus" tuo niit huonoja juttuja. Ai jos susta ei tykkää ei oikein rakasta sua nii sua ei saa seurata. Jos joku noin paljon vetää jossain askis herneen nenään kannattasko vaa poistaa aski tai olla vastaamatta. Jos sä haluut muuttua nii kaikkeen kyl pystyy, mut tuntuu ettet sä halua ainekaan ton suhteen muuttua. Pitääkö aina itse nähäkkää ja varsinkaa ku ei sitä välttämättä ite nää miten videois minkäkin jutun tekee, vaikka kattisit sen ite läpi. Mä nään näin kaikki ei. :)

      Poista
    3. Mun mielestä ei ole iso juttu, että sanoo kiireistään. Ja se ei yhäkään ole osa mua, että jättäisin vastaamisen noihin, vaan kuten sanoin, haluan vastata takaisin niin kuin vastaan. Ihan sama olenko sitten lapsellinen vain sen takia. En sanonut sun haukkuneen mua kitisijäksi, puhuin askin tyypistä. Oletin nyt siksi ihan, että asia tuli kuin puun takaa täällä blogin puolella, joten oletin sen liittyvän askiin. Enkä taida muutenkaan sulle enää vastailla tai kommenttejasi julkaista, kommenttini näytti menevän sulta ihan ohi ja ymmärsit kaiken suoraan sanottuna päin persettä. Esimerkiksi kommenttisi kohta: "Ai jos susta ei tykkää ei oikein rakasta sua nii sua ei saa seurata. Jos joku noin paljon vetää jossain askis herneen nenään kannattasko vaa poistaa aski tai olla vastaamatta. " , mihinköhän tämäkin nyt taas liittyy tuolla mun ylemmässä kommentissa? Missään en niin sanonut, sanoin, että jos ei keksi muuta kuin huonoa ihmisestä, ei häntä kannata seurata. Ja on totta, että en mä halua muuttua. Oon just sellanen ku mä olen, enkä aiheuta sillä edes vahinkoa muille, joten sen ei pitäisi haitata. Mulle ilkeästi kommentointi on ihan omalla vastuulla, ei ole mun vikani jos siitä loukkaantu, kun ensin itse on töykeästi kirjoitellut. Eri asia olis, jos mä lähtisin toisten profiileihin paskaa kirjottelemaan. Videoilla haluan olla pirteä myös, enkä aio sitäkään vaan muutaman anonyymin kommentin takia lopettaa.

      Poista
  10. Vau 2,5 vuotta yhdessä 😊 upee toi sun takki ja hyvää joulua sulle ja Teemulle ja tietenkin koirille 🎅

    VastaaPoista
  11. En tiiä, olisko tätä kommenttia ollu järkevä laittaa, mutta positiivinen palaute tuskin ketään haittaa? Tietty kyllä niitä kitisijöitä, mutten mä usko, että sua Iina ainakaan :-)
    Miten ihminen voi oikeesti näyttää ulospäin niin täydelliseltä? Siis hyvällä tavalla :D Sulla on ihana ja komee poikaystävä ja teillä menee tosi hyvin, oot tosi fiksu ja pärjäät koulussa iha käsittämättömän hyvin, osaat valokuvata ja tehä hyviä videoita, oot vielä ihan sairaan kaunis ja sulla on niin törkeen ihanat hiukset, oot myös tosi hyvä urheilussa. Oot myös ilonen ja mukava ihmisille, jotka ansaitsee sellasta kohtelua. Ja sulla on ihania koiria :') Vaikutat oikeesti niin täydelliseltä, vaikka varmasti susta niitä vikojakin löytyy - niin kuin meistä kaikista. Tuntuu, että sulla on ihan kaikki, mistä ulkopuolinen pystyy vaan haaveilla. Myönnän, että olen kateellinen - mutta hyvällä tavalla. Kuulosti ehkä vähän oudolta, mutta hyvällä kateudella en tarkoita katkeruutta tai vihaa. Meinaan siis, että oon onnellinen sun puolestas, mitä oot elämässäs saavuttanu ja minkälainen oot, ja haluisin myös ite onnistua elämässä niin kuin sä. Huonolla kateudella tarkoittaisin sitä, että haukkuisin sua netissä anonyyminä ja just yrittäisin alentaa sua siks, koska oon niin kateellinen, miten hyvin sun elämässä menee. Ei, ei mun tarvi, on vaan niin käsittämättömän hienoa, että joku ihminen on voinu onnistua elämässä niin hyvin kuin sinä <3:)!
    Iina, mä toivon sulle kaikkee hyvää! Pääset elämässäs mihin vaan, ja sulla on vielä kaikki ovet auki ammattien suhteen! Oon varma, että sä tuut selättää kaikki vastoinkäymiset. Oot huikee persoona, takuulla monen roolimalli - "just tollanen mäkin haluaisin olla!". Ei mulla ollut nyt muuta, halusin vaan, että tiedät kaikkien ilkeiden (ja samalla myös säälittävien :'D) anojen paskanjauhannan ohella, että sä oot hirmu hyvä tyyppi! :)
    Ja mä uskon, että sä olet sen kaiken hyvän myös ansainnut. :)
    Ihanaa joulua vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et on näit luotettavii iina faneja, jotka jaksaa tulla sanomaan vastaa anoille, ku eihän iina ite yksin siihen pysty tai siis ees muuttumaan. Miten voi olla ees hyvässä mielessä kateellinen? Siis en mä haluis samaa elämää mitä iinalla on. En mä haluis noi paljoo stressata kaikesta. Tiedoks ei onnee tuo poikaystävä, koira yms... Ne on vaa pieniä asioita siihen et oot saanu elämän et oot saanu elää. Jotkut voi tulla onnelliseksi ilmanki noita ja pystyy elää ilman noitakin se kasvattaa sua ihmisenä, että osaa kaikesta vastoin käymisistä selvitä ite. Eikä aina poikaystävää pyydä apuun. Jotkut on hyviä koulus kaikki vaa ei siihen pysty, vaikka lukis kuinka kauan sitä samaa asiaa. Lukios ei oo helppoo, jos ei oo suht hyvä aineis tai ollu aikasemmi. Sit viel toi yleisurheilu ei iina sitä varmaa harrastas, jos sitä ei pienestä pitäen sinne ois viety. Tuoko muka "täydellisen" elämän lukio, yleisurheilu, poikaystävä, videoitten teko ja postaus. Sit kaiken lisäks kauhee stressi kaikesta ja sit valitetaan kauheesti kuinka aika ei vaa riitä. Mites sit viime vuonna nii riitti paremmi? Jos kerra lumiomena haluut olla kuin iina nii eiku sit vaa tekee asioita joilla pääset saamaan sen mitä iinallaki ja olee ku iina. Onko muka, jos sanoo negatiivisesti jostain nii tarkoittaako se aina sitä et sit pitäs iinalle olla kateellinen tainnu lumiomena oppii tuon sanan ja käytön ihan iinalta. Mietippä varmasti löytyy parempiakin elämää eläviä kun vain iina. Mut iinalla on paljon viel opittavaa vlogaamisesta tai siit mitä varjo puolia se tuo vaikka kuinka väittää et on vaa tavallinen ihminen. Tavallinen ihminen on sellanen, jota muut tuntemattomat ei tunne kadulla. :D Tää on sit edelleen mun mielipide asiasta.

      Poista
    2. Lumiomena
      Kiitos tosi paljon ihanasta kommentistasi <3 :)! Mun elämä ei ole täydellistä tosiaan, niin kuin sanoitkin, mutta tykkään tosi paljon tästä, sillä mulla menee aika todella hyvin, kun miettii, miten huonosti vois mennä. Hyvää joulua myös sinulle :')!

      Anonyymi
      Saanko kysyä nyt ihan suoraan, että onko sulla joku ongelma yleisesti ihmisiä kohtaan vai mikä risoo? Joka jutusta valitat täällä blogissani ja alat keksiä kaikkia mollauskeinoja. On ok sanoa negatiivisia juttuja, mut pitääkö niitä nyt koko ajan ympäriinsä kirjoittaa :-D Mun elämä on tosi hyvä ja nautin tästä. En loppujen lopuksi edes stressaa niin paljon kuin mitä joskus annan ymmärtää. Tajuatko sä, että sä perustat musta ja mun elämästä kaikki mielipitees vaan netin perusteella. Lumiomena sentään ymmärsi sanoa, että musta tosiaan myös vikoja löytyy niin kuin kaikista, en sit tiiä että onko luetunymmärtämisessä jokin vialla vai mikä on. Se, että sä et tahdo mun elämääni, on ihan normaali juttu, mut se että joku toinen haluaa niin sekin on, tarviiko sun tulla avautumaan siitä tänne, jos joku on toista mieltä :D? Näköjään tarvii.
      Sulla ei ole kaikki hyvin, ihan tosi. En ymmärrä miksi roikut täällä ja valitat jo mun lukijoillekin heidän mielipiteistään. Anna nyt jo oikeasti olla ja keskity omaan parempaan elämääsi, kerran semmoiselta vaikuttaa. Jos ei tämä lopu, alan kyllä piakkoin estämään sinut, eihän tässä ole oikeasti mitään järkeä. Negatiivista palautetta saa antaa, mut kun alat taas etsiä vain kaikkia mahdollisia huonoja juttuja ja valittamaan toisten ihmisten mielipiteistä, niin mennään kyllä jo liian pitkälle. Ja yhäkin, olen tavallinen ihminen, vaikkakin vähän tunnetumpi kaduilla esimerkiksi, mutta se ei jumalauta oikeuta sua silti ilkeään käyttäytymiseen. Koitas jo tajuta se.

      Poista
    3. Pitääkö sit ihmisten tulla puolustelee sua, jos joku sanoo susta jotain mistä sä et tykkää tai on erimieltä. Mulla ei oo ongelmaa. Ilmaista mielipiteen saa. Tiedän, tuut varmaa sanoo et rakentavasti jos osaa sanoa nii se on okei. Mä en valita toisten mielipiteistä, mut ite se haukku mua, vaikka ei tunne mua yhtää, koska saan sanoa mielipiteeni vaikka susta en nii kauheesti tykkäiskää. Mut tarviiko muitten lukioitten tulla vaa puolustelee sua. Tää saa olla tässä. Sori jos oon jotenki loukannu sua, koska se ei oo ollu tarkotus. En oo mitenkää väheksyny lumiomenan mielipidettä vaa enemmi sanonu mitä mieltä ite oon ja siks koska se "ilkeiden ja säälittävien" nii siit en tykänny. :D Siksi tulin sanomaan mitä mieltä oon asiasta. En ole sen mielipidettä mitenkää haukkunu.

      Poista
  12. Mä huomasin noissa edellisisssä kommenteissa sellasia asioita jotka olis voinu jättää sanomatta. Varmasti kovinkaan moni joka haukkuu sua netissä, ei uskaltais sitä mitä on tänne kirjottanut sanoa päin naamaa sulle. Mun mielestä et Iina vaikuta miltään valittajalta, ja jos oot vähän lapsellinen kun vastaat samalla mitalla takasin niin mitä siitä? Se vaan tekee ihmisestä paremman, koska kukaan EI ole täydellinen. Ja sitä vielä että eikös se ollut sillein, että kohtele toisia niin kuin haluat itseäsi kohdeltavan. Eli jos joku sua haukkuu niin kai sä saat sille ilmasta oman mielipitees siitä sen haukkumisesta. Ja mun mielestä on oikeutettua sanoa, jos on huono olo kun on kipee, tai vaikka sanoa, ettei ole aikaa tehdä videoita... Mun mielestä et todellakaan esitä täydellistä, et blogissas, etkä videoillas. Tässä oli mun mielipide haukkujista ja edellisistä "haukkumis"kommenteista. Olen sulle samalla hyvällä tavalla kateelinen kuin Lumiomena. Anteeks jos tää tuli kahteen kertaan kun en tiiä yrittikö se ees julkasta edellistä.

    VastaaPoista
  13. Minkä rotusia sun koirat on? Ne on söpöjä ❤

    VastaaPoista