maanantai 21. heinäkuuta 2014

Summer outfits -video + kuulumiset!

Helou! Tuossa olis yhden anonyymin pyynnöstä summer outfits -videota. Huhhuh, reilun parin minuutin video, mutta videon kuvaaminen vei aikaa pari tuntia, käsittämätöntä. Siitä lisää loppupuolella!
        Tässä alussa on nyt kuvia viime postauksessa mainitsemastani rantareissusta. Lähettiin siis viime viikolla kaupan kautta rannalle Teemun mopolla, sillä tässä lähellä ei ole uimakelpoista rantaa. Eväitä ostettiinkin ihan mukava määrä ja kyllä nuo kaikki melkein menikin, kiitos minun :-D Siellä vietettiin sit pari kolme tuntia, mutta kylmä alkoi tulla pikkuhiljaa, sillä just tuona päivänä oli vähän riskiä, että saattaa sataa. Ei kuitenkaan kastuttu paitsi tietysti sitten, kun käytiin uimassa! Lähettiin ajelemaan takasin meille ja sit vietettiin loppuilta meillä. IMG_8433 IMG_8354 IMG_8300 IMG_8356 IMG_8434 IMG_8366 IMG_8280 IMG_8322 IMG_8397 Ainiin! Kun tultiin sieltä uimarannalta, mua ootti täällä kirje ja vähän herkkuja. Pari tyttöä oli siis tuonut mulle nuo meiän ovelle sillä aikaa, kun mä en ollut kotona. Kiitos teille tytöt, jos satutte näkemään tämän :)! Herkut on jo syöty ja my day tulee tällä viikolla varmaankin, sillä ajattelin kuvata sen Tampereella.
          Mulle tuli myös viime viikolla postissa Vlogian lasit, jotka on kyllä tosi kivat, mutta mulle vaan isot, noi on enemmänkin miesten kokoa mun mielestä. Kuvasin myös Instagramiin videon tuosta, sillä vlogia järjestää instagram-kisan, jossa on mahollisuus voittaa nuo lasit, käykää katsomassa ja osallistukaa ihmeessä :) IMG_8507 IMG_8557 IMG_8529 IMG_8560 Lauantaina lähettiin valmentajan ja Aliisan kanssa kohti Riihimäkeä kisoihin. Meillä kummallakin oli lajeina 100 m ja 200 m. Riihimäellä noissa kisoissa oli myötätuulitakuu, eli kaikki juoksut juostaan myötäseen. Kaikki pikamatkat juostiin siis takasuoralla tällä kertaa, sillä tuuli puhalsi niin päin. Noissa kisoissa sarja on vaan naiset, eli siinä oli kaikenikäsiä sitten mukana.
         Sain satasella tosi hyvän lähön ja sen näkee videoltakin hyvin! Juoksu kulki hyvin oisko 70 metriin asti, kunnes yksi toinen juoksija(mua päätä pidempi, oli muuten hauskan näköstä juosta vierekkäisillä radoilla, juoksun pisin ja lyhyin vierekkäin :-D) tuli siihen mun rinnalle ja sit siitä juoksusta tuli tosi yliyrittämistä, mikä ei siis oo hyvä juttu. Oltiin maalilinjalla tismalleen samaan aikaan ja meillä oli siis tietty sama aika. Kummatkin tehtiin ennätyksemme, 12,52 s ja myötätuulta oli 0,9 m/s eli just sopivasti.
         Palkintojenjaossa mut kuitenkin laitettiin jostain syystä saamaan hopeaa. Myöhemmin tuloksissa kuitenkin mun nimeni oli ensin ja meillä luki jaettu ykkössija. Ei tää mua sillee haittaa mitenkään, mutta ihmettelen suuresti. Tämä joka mut siis "voitti" oli -92 syntynyt ja huipputason kolmiloikkaaja, en tiedä sitten laittoivatko siksi ensimmäiseksi, mutta ei toi saisi olla syy siihen. IMG_8580 IMG_8598 IMG_8589 IMG_8590 IMG_8625 IMG_8648 100 metrin jälkeen levättiin vaan kunnes piti valmistautua 200 metriin. Tää matka mua jännitti jotenkin tosi paljon! Sitten kun juoksun aika koitti, sain hyvän lähön taas ja juoksu meni kokonaisuudessaan hyvin, tavoitin lopussa muita. Ensi kerralla mun vaan pitää lähteä kovempaa, sillä mä juoksen sen kaarteen liian hiljaa ja sen huomaa hyvin siitä, että muut menee ohi siinä kaarteen loppupuolella musta ja mä saan heitä lopussa kiinni, mutta en tarpeeksi. Tän viikon sunnuntaina on 200 metriä, jolloin aion lähteä kovempaa, saa nähä tuleeko ennätys ;) Olin siis 3. tuolla matkalla ja paransin ennätystäni hieman, 25,84 s !
         Oli kyllä hyvät kilpailut, ainoa miinus oli vaan se, että paloin ihan järkyttävän punaiseksi tolla reissulla, sillä unohidin laittaa aurinkorasvaa... Paluumatkalla käytiin syömässä ja mä söin juustoaterian ja lisäksi ostin puffetin ja suklaalevyn. IMG_8658 IMG_8659 IMG_8675 IMG_8678 IMG_8660 IMG_8671 Eilen olin Ingan kanssa ja ostettiin taas jäätelöä ja mun oli pakko saada myös toffifeeta :-D Pysyttiin lähes koko aika varjossa, sillä mun piti varoa mun jo valmiiks poltettua ihoa ja lisäksi oli niin kuuma. Muutama tunti vierähti nopeasti ja mä lähdin sitten kotiin, sillä Teemu tuli meille.
         Lähettiin Teemun kanssa tohon lähimetsään kuvaamaan tota summer outfit -videota. Meillä meni koko touhussa semmonen pari tuntia, sillä meillä oli ongelmia ton kuvaamisen kanssa, sillä metsässä on vähän hankalaa kuvata pitkällä objektiivilla ja sitten kun toi pitkä objektiivi heiluu tosi herkästi, kuten videolta varmaan näette. Ehkä ens vuonna saadaan keksittyä jokin konsti! Teemun pitikin sitten jo lähteä ja mä söin äitin tekemää pannukakkua, nam! IMG_8802 IMG_8770 IMG_8830 Siinäpä nyt taitaa olla noi pääasiat. Mulle tuli tänään muuten postissa se Iinaps-paita! Sitä pitää vaan vähän lyhentää, mut muuten se on hyvä. Ylihuomenna mua ja Teemua kutsuukin jo Tampere ja mua kyllä vähän jännittää :-D No, eiköhän kaikki mee hyvin. Mä lähen tästä viemään koiria ulos, heippa <3IMG_8762 IMG_8848 IMG_8868 IMG_8739 id11 Tiivistelmä
Moikka! Oltiin viime viikolla Teemun kanssa rannalla ja meillä oli kunnon satsi eväitä mukana, jotka melkein kaikki tulikin syötyä. Muutama tunti siellä rannalla vietettiin ja lähettiin sitten pois, sillä alkoi tulla vähän kylmä jo.
        Kun tultiin rannalta kotiin, mua ootti täällä kirje ja herkkuja! Jotkut tytöt olivat tuoneet nuo sillä aikaa, kun me oltiin oltu rannalla. Kiitos tytöille, jos näette tän! :)
         Lauantaina mulla oli kisat Riihimäellä. Lajeina oli 100 m ja 200 m, joissa kummassakin tuli ennätykset! 100 metrillä sijoituin oikeasti jaetulle ykkössijalle, mutta jostain syystä mulle annettiin kuitenkin se hopeamitali kullan sijaan. Nyt mun uudet ennätykset on 12,52 s sadalla metrillä ja 25,84 s kahdellasadalla metrillä. Vielä on parannettavaa etenkin 200 metrillä ;) Paluumatkalla käytiin syömässä ja söin juustoaterian ja lisäks ostin herkkuja.
         Eilen olin Ingan kanssa ensin ja syötiin jäätelöä ja mun oli pakko ostaa myös toffifeeta. Muutama tunti vierähti nopeasti ja mun olikin aika lähteä kotiin, sillä Teemu tuli meille. Mentiin kuvaamaan tuo ylhäällä ollut video ja siinä vierähtikin semmonen pari tuntia. Huvittaa, sillä videosta itsestään tuli vain parin minuutin mittainen :-D
         Eipä mulla nyt muuta, ylihuomenna mua ja Teemua kutsuu Tampere, iik! Nyt lähen käyttämään koiria, heippa <3

45 kommenttia:

  1. Miten et näytä nois kuvis mis oot metsäs yhtää palaneelt :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, ihmettelin itsekin! :D Mulla kyllä näkyy selvä paidan raja livenä, näyttää et ois vaalea paita päällä ku muut on palanu xd Mut ei sitä onneks niin hyvin nää enää :)

      Poista
  2. Ootko käynyt siellä tykkimäen aquaparkissa, mitä mieltä oot siitä jos oot käyny? :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus :) Mitä sävyä toi sun huulipuna on? Käy sulle hyvin ja näyttää kivalta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Haha tää on vähän noloa sanoa, mutta kokeilin läpällä muokata koneella mulle huulipunaa xd Eli oikeesti mulla ei ole edes :D aion tampereelta ostaa jotain ton väristä, ku mulla ei oo ollenkaan huulipunia!

      Poista
  4. Miten ton musiikin saa tohon ylös noin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitsee kappaleen, painaa sen alta kohtaa upota, kopioi sen tekstin, liittää blogissa html kohtaan ja muuttaa koodit oikean kokoiseksi :)

      Poista
  5. Vähäks oot kaunis! :) En jostain syystä saanu laitettua sulle askissa kysymystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Mulla on ainakin anoesto päällä, eli ei voi laittaa ilman profiilia. Yrititkö profiililla vai ilman? :)

      Poista
  6. katoin sun juoksua riihimäellä, olin itekkin kisoissa :) juokset niin kauniisti ja hyvällä tekniikalla, onko sulla luonnostaan semmonen vai ootko treenannu sitä miten? mulla on sama ongelma 200m, että lähen liian hiljaa ja lopussa saan muita kiinni mutta matka loppuu kesken. onko sulla vinkkejä miten pystyis lähtemään täysillä ja parantaan sitä ekaa satasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)! No siis täs vuosien varrella mun tekniikka on tollaiseksi kehittynyt, mutta ei siihen oo pahemmin kiinnitetty huomiota, mulla on aina ollut aika hyvä tekniikka, vähän lantion kanssa vaan on ollut ongelmia :) Ei oo oikein vinkkiä antaa, pitää vaan pitää mielessä että "nyt mennään kovaa" :D

      Poista
  7. Kellastuuks sun hiukset kesäsi ettei ne oo enää nii platinanvaaleet? :D ku mul ainaki käy nii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne mun mielestä kellastu ainakaan kesän takia :D En vaan nykyään värjää näitä ollenkaan :) viimeks värjäsin talvella!

      Poista
  8. Oot vaa Nii hyvä ja ihana bloggaaja❤

    VastaaPoista
  9. Mua jotenki ihmetyttää se et raahaat sun poikaystävääs kuvailemaan sua sun blogiin. Eikö niitä kuvia vois kuvailla ihan normaalisti kotona ku teette juttujanne? Täytyy ihan teettää niitä, ei tuu luonnollinen blogifiilis... Lisäks oot urheilija, eikä jotenki siihen kuvaan sovi toi ylitte menevä mässäily. Joka postaukses hirveet herkut ja kerrot kuinka pakko taas oli ostaa ja hups taas meni 10 suklaalevyy. Ja ain oot jossai hamppari/pihvipaikas ja tosi harvoin näkyy mitää oikeesti terveellistä kuvissa. Ei tarkotus haukkuu, ihmetyttää vaan ja joo oli pakko purkaa tää vaikka mihinkää tuskin vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettelemistä siinä on? Nyt on kesä, on paljon kivempaa kuvata ulkona kuin neljän seinän sisällä :D Eikös lähes kaikki bloggaajat kuvaa ulkona kesäsin? Ja tiedän, huono tapa vain. Mun pitäisi vähentää, mutta herkkuja tulee joka suunnasta vastaan enkä voi vastustaa. Mutta, tää nyt vaan on tällä hetkellä tämmösessä tilassa. :)

      Poista
    2. Pakko sano tähän, että mun mielestä on nimenomaan ihanaa, että Iina avoimesti antaa nuorille hyvää kuvaa siitä, että ei tarvitse elää anorektisesti tai ortorektisesti, vaikka onkin urheilija. Aika moni voi varmasti allekirjoittaa sen, että Iinasta huokuu elämänilo, johon kuuluu myös elämästä nauttiminen. Eri asia, jos Iina olisi masentunut, kävelevä luukasa tai toisinpäin, silloin ymmärtäisin ystävälliset huomautukset elämäntavoista ja niiden vaikutuksesta hyvinvointiin. Mutta kun näin ei ole niin tällaiset on aika kohauttavia. Eiköhän maailmassa ole jo aivan tarpeeksi syömishäiriöitä.

      Poista
  10. Taas tosi kiva postaus Iina! :) Toi on tosi hy idea muuten laittaa tollanen tiivistelmä :) oon unohtanut sitä kehua aijemmissa kommenteissani :D

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanat hiukset♥ :O

    VastaaPoista
  12. Sun hymy on jotenki pelottava ku sul on noi ohuet huulet D: mut jos ne ois täyteläisemmät ni ois jees! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai xd No mutta noi on mun huulet, en ala mitään huulitäytettä laittamaan x)

      Poista
  13. Sult on varmaa kysytty tätä mut millä teet noi sun kiharat mitkä on noissa kuvissa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.obhnordica.fi/l%C3%A4mp%C3%B6kihartimet-441.aspx?ProductID=PROD805

      tuolla :)

      Poista
  14. Kuinka pitkä oot noiden korkkareiden kanssa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm...en oo mitannut, mutta varmaan 170 pintaan? :D

      Poista
  15. Ihania asuja!♥ Sun blogi on yks mun lemppareista ja tykkään tosi paljon kun sun postauksissa on niin paljon hyvä laatuisia kuvia :) Tulee aina hyvä mieli lukee tätä kun sun toi ilonen mieli on niin tarttuvaa! :)

    VastaaPoista
  16. Vähänkö kiva juttu et kuvailette usein Teemun kanssa näitä, tai siis että Teemu on myös innostunu/mukana näitten videoiden teossa:-)

    VastaaPoista
  17. Jos saa kysyy niin mistä oot ostanut sun yu piikkarit? Linkkii?

    VastaaPoista
  18. Miks et kertonu tossa videossa mistä toi punanen paita on, mikä sulla on noissa kuvissakin..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroinhan :D? Mun mielest siinä lukee ihan selkeästi x)

      Poista
  19. Ihana fiilis täällä sun blogissa :-) ♥︎ Tosi kauniita nuo vikat kuvat susta!

    VastaaPoista
  20. mä en ihan oikeesti ymmärrä minkä takia susta on tullu suosittu, oot kyllä nätti ja näin, mut et sä oo niin ihmeellinen tapaus. sä et oo mun mielestä tehny mitään ihmeellisempää. kaikki mitalit ja pokaalit ja tollanen muoti-ikoni-habitus alkaa maistua jo paskalle. ennen tykkäsin sun blogista ja näin, mut vaikutat niin älyttömän teennäiselle etten enää halua lukea sun blogia tai kattoo vlogeja. sain muuten räkäset naurut kun sain tietää sun kaupasta.

    ihmettelen kyllä jos sulla on näitä "faneja" urheilijoiden ulkopuolelta. et ole ihmeellinen vaikka ehkä luulet niin. tylsä on oikee sana. ei, en ole kateellinen.


    muut ihmiset näyttää tykkäävän kovin paljon sun blogista. tää on äärimmäisen ristiriitanen kommentti ylempään tekstiin verrattuna, mut haluan kuitenkin onnitella et oot saanu noin paljon seuraajia. sit jos pääset edustamaan Suomea joskus MM- kisoihin tai olympialaisiin (se oiski jotain) nii sit olen suuresti vaikuttunu. musta tuntuu kyllä että pystyt siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei tarvitse olla mitenkään ihmeellinen ollakseen suosittu :) Jos tekee ihan ok juttuja nii silläkin pääsee pitkälle. Mä näen vaivaa mun postauksiin, teen niistä pitkiä, toisin kuin monet muut. En nyt oikein tiedä mistä tuo mitali-pokaali juttu nyt tuli, mut kerroinpahan vaan miten kisoissa on mennyt, en mä sit tiiä miten se haittaa ketään :-D Ja mä en ole muotibloggaaja tai mitään, tein elämäni ensimmäisen kerran vähän erilaisen, muotiin liittyvän videon nii heti sitten valitetaan? Mut siis ei siinä, ymmärrän jos et itse pidä tämmösestä, mut mä kun en ennen oo ees tehnyt tämmöistä. Enkä tuostakaan tiedä, että miten mä nyt teennäinen olen sun mielestä, olis kiva kuulla perustelut, mutta eipä se mua haittaa jos mulle tuntemattomat mua sellaisena sitten pitää :) Ja okei. Ja miksi ihmeessä sä nyt siitä sitten naurut sait aikaiseksi? :D Mä itsekin sanoin videollani, että olin vähän kiikun kaakun teenkö, mutta päätin tehdä, koska tekeminen oli ilmaista ja sitä toivottiin, ei sen pitäis olla noin vakava asia kellekään :-D
      En ole kyllä ihmeelliseksi itseäni missään sanonutkaan? Mua häiritsee tämmöset väitteet, kun keksitte kaikkea itse :-D Tänkin, että pidän itseäni ihmeellisenä. Ja jep, oon tylsä, myönnän.

      Kiitos kuitenkin :) Musta on kiva, että osataan kirjottaa tämmöseen asiallisempaan sävyyn näitä, sillä jos oot huomannu, nii mulle tulee sellassia kommentteja, joissa ei oo järjen häivääkään vaan haukuntaa pelkästään, eikä siitä saa mitään irti. Ainoastaan noi jotkut väitteet ois kaivannut enemmän perusteluja, mutta parempi tämä kuitenkin kuin toisilta anoilta tulevat kommentit. :)

      Poista
  21. Millon voisit tehä uuden arvonnan?

    VastaaPoista
  22. Fiksu päätös sulta ja oi te onnelliset nykynuoret kun voitte itse vaikuttaa lukiossa opiskeluunne. Mun lukioaikana kun oli kaikki pakko vetää kolmessa vuodessa ja voin kertoa että hiki ja hermo nousi monta kertaa pintaan kun piti yrittää mahduttaa samaan aikatauluun koulu, omat treenit, koiran treenit & lenkkeilyt, perhe-elämä ja ehkä jossain välissä myös tavata ystäviä. Mahdoton yhtälö, mutta ihme kyllä jostain sai voimia jaksaa. Onneksi yliopisto-opiskelu on jotain ihan muuta eli silloin voi alkaa elämään myös omaa elämää opintojen ohessa. Nyt työläisen arjessa on taas vähän kiikunkaakun että kuinka jaan aikani, mutta 2 palveluskoirarotuista koiraani sekä kissa ovat etusijalla, perhe ja kaverit vähän joutuvat kärsimään. Iloista loppukesää!

    VastaaPoista
  23. Moikka,löysin blogisi nyt ja on pakko tulla kommentoimaan, että kisoissa Riihimäellä palkintojenjaossa tapahtui moka,sillä voitto piti todellakin jakaa! Olen itse urheilija riihimäeltä ja toimitsijat tuttujani ja voin kertoa että asia jäi palkintojenjakajaakin häiritsemään :D informaatio ei tässä tapauksessa vain kulkenut kunnolla:D kyseessä ei siis missään nimessä ollut se että "nimekkäämpi" urheilija olisi sijoitettu nimensä takia edelle!:) mokia sattuu toivottavasti et pahoittanut mieltäsi! Tervetuloa Riihimäelle ensi vuonnakin! :)

    VastaaPoista