maanantai 14. heinäkuuta 2014

Room tour -video + kuulumiset!

Moikka ! Varoitan tässä heti alussa teitä, tää postaus on oikeesti pitkä. Jättäkää siis välistä tai tehkää mitä teette, mutta en halua kuulla valitusta siitä, kuinka pitkä postaus tää on, sillä olen varoittanut :-D Tein eilen illalla tuon room tour -videon ja editoinkin samantien, eli tossa se ois! Videon tiedoissa on linkki vanhaan room touriin, josta puhuin videolla. Lisäksi tässä nyt muutama kuva mun huoneesta :)! IMG_8266 IMG_8265 IMG_8263 IMG_8260 IMG_8271 IMG_8267 IMG_8273 IMG_8259 No mutta, jospa nyt aloitetaan kuulumiset, jotta saan tän joskus edes valmiiksi. Näin yks päivä tässä Ingaa ja me kuvattiin siis se älä naura -video, joka epäonnistui aika pahasti :-D Käytiin myös kaupassa, josta mukaan lähti viiden banaanipuffetin paketti ja mansikoita. Syötiin niitä sitten aikamme rannassa ja kun oltiin kaikki saatu syötyä, päätettiin lähteä kuvailemaan.
           Meidän kuvailut jäi sitten lyhyeen ja ehdin ottaa vain vähän kuvia Ingasta, jotka otettiin siis Ingan kameralla kaiken lisäksi. Kuvausreissu jäi lyhyeksi siis siksi, että mun sisko ja lapset olivat tulleet käymään ja äiti soitti, että tuu nyt kattomaan Mimosaa, sillä hän on oppinut jo vähän kävelemään! Mimosa on siis mun kummityttöni ja samalla olen myös hänen tätinsä :-) IMG_7279 IMG_7288 IMG_7306 IMG_7298 IMG_8244 Otin yks päivä itseäni niskasta kiinni ja päätin vähän siivota tätä mun huonettani. Mun palkintohyllyn siivoominen ei oo mitään mieluisaa tai helppoa puuhaa, minkä takia en sitä olekaan siivonnut pariin vuoteen... No, arvatahan sen saattaa, että ihan kauhean pölyssä nuo hyllyt olivat, samoin pokaalit. Nyt palkinnot kuitenkin hohtavat puhtuuttaan kauhean urakan jälkeen! IMG_7323 IMG_7326 IMG_7327 Tässä yks päivä olin Teemun kanssa ja meillä iski sitten nälkä. Lähettiin kauppaan ja päätettiin valmistaa ihan kunnon ateria kerrankin! Ostettiin ranskalaisia, fileepihvejä, keittovihanneksia, juomista ja BBQ-kastiketta! Kaupasta kun päästiin kotiin, niin aloinkin heti kokkailla meille. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää, mutta toi BBQ-kastike ei oo ihan mun juttuni.
         Ruokailun jälkeen lepäiltiin hetki ja sitten lähettiinkin kuvailemaan, sillä mä olin yks ilta saanut inspiraation. No, kun saavuttiin kuvauspaikalle, sain unohtaa mun kuvaushaaveet samantien, sillä aurinko pysyi lähes koko ajan pilvessä ja tähän mun maisemaan tarvitsi todella auringon, jotta se näytti kivalta. Kuvailtiin sitten muuten vaan ja tulihan noistakin kivoja. Matkalla kotiin aurinko näyttäytyi nopeasti vaan ja hyökkäsin sitten heti heinikkoon istumaan ja räpsästiin muutamat kuvat! Sitten se menikin taas pilven taakse... kotiin tultuamme aurinko paistoikin sitten koko loppuillan ilman pilven häivää, just mun tuuriani. IMG_7441 IMG_7447 IMG_7332 IMG_7509 IMG_7397 PicMonkey Collage IMG_7347 IMG_7514 IMG_7331 Me päätettiin käydä katsomassa myös yhtä puuta, johon Teemu piirsi syksyllä sydämen ja meidän nimikirjaimet ihan vaan perus tussilla. No, eipä sitä enää ollut, mutta päätettiin kaivertaa uusi siihen puuhun, jotta meillä ois semmonen pysyvä muisto, jota vois ehkä käydä katsomassa vielä monien vuosien päästä. Mä tein sen tällä kertaa sitten ja otettiin myös muutama hassu yhteiskuva sen kanssa, mutta tossa nyt vain yksi niistä :-D IMG_7535 IMG_7547 IMG_7438 b Samana iltana muistaakseni käytiin vielä uittamassa koiria rannassa. Päästettiin ne ihan vapaiksi, vaikka mä en aina noita mun koiriani oikein uskalla vapaaksi päästää, ne kun lähtee heti karkuun, jos toinen koira tulee jostain läheltä. Pari kertaa ne meinas karatakkin, mutta saatiin kiinni onneksi. Muutama muukin koira kävi uimassa siinä ja Vili oli ihan innolla tutustumassa niihin toisiin. Vekku taas ensin meni veteen ja ui, mutta sen jälkeen pysyi päättäväisesti kaukana vedestä ja halusi selvästi jo lähteä pois :-D IMG_7569 IMG_7589 IMG_7577 Torstaina mulla oli aluemestaruuskisat täällä Kuusankoskella, jossa mulla oli 100 metriä kaksi kertaa. Alkuerissä juoksin tosi rennosti ja finaalissa sitten pistin parastani. Lähettäjä ampui aivan liian nopeasti finaalissa matkaan ja hän pahoitteli sitä itsekkin juoksun jälkeen. Melkein kaikki jäi ihan telineisiin, mukaanlukien minä. Aika oli kuitenkin siihen nähden hyvä 12,66 s! Voitin siis tuon juoksun. IMG_7637 IMG_7640 Perjantaina olin piiitkästä Inkan kanssa ja oltiin meillä. Käytiin kuvailemassa ulkona, sillä oli taas ihana ilma ja me kun tykätään kuvailla. Musta kuvat ei oikein tahtonut onnistua, mutta eipä tuo haittaa, mulla on jo ihan tarpeeksi kuvia itestäni :-D Inkan piti lähteä sitten ennen kuutta jo ja pyysin Teemun meille ja käytiin kaupassa ostamassa nutellaa ja keksejä! Tällä hetkellä nutellakiintiö on ihan täynnä ja mua ällöttää edes ajatella sitä. inksuu IMG_7820 IMG_7973 inksu IMG_7917 IMG_8117 IMG_8119 Mulla oli nyt lauantaina ja sunnuntaina kouvola junior gamesit ja nekin oli tossa kotikentällä. Teemu tuli katsomaan kumpanakin päivänä mun juoksut ja otti 100 metriltä kuvia ja 200 metriltä videon.
         Lauantaina oli siis 100 metriä ja se oli 13.00, vaikka ensin piti olla 13.30, mutta sitä oli aikaistettu. Lähettiinkin heti sitten verryttelemään, kun paikalle saavuttiin, jotta ehittiin tehdä kaikki. Meitä oli vaan kolme osallistujaa ja sarja oli siis naiset 19 vuotta, sillä naiset 17 sarjassa oli vaan kuula lajina, mitä ihmettä? No mutta ei sillä nyt tässä tapauksessa ollut mitään väliä. Juoksussa olikin sitten reipas vastatuuli -1,5 m/s, joka tietysti vaikutti aikaan, joka oli sen 12,79 s.
IMG_8146 IMG_8165 IMG_8172 g IMG_8195 Sunnuntaina oli sitten se 200 metriä. Päivä oli tosi tuulinen ja katselin muiden juoksuja, joissa oli juuri 1-2 m/s vastatuulta tosi useassa. Mua alko harmittamaan, koska halusin tavoitella hyvää aikaa ja olin varma, että meille tulee kauhea vastatuuli. Toisin kävi, meillä oli tuuli +0,2 m/s eli lähes tyyni! Juoksu kulki hyvin ja sain kuin sainkin ennätyksen, 25,86 s! Olin tosi ilonen ton jälkeen. Kaiken kaikkiaan oli hyvä viikonloppu, kaksi kultaa tuli ja toisesta juoksusta ennätys :-) IMG_8224 IMG_8232 Tällee yleisesti vielä. Eli ollaan Teemun kanssa nyt suunniteltu matkaa Tampereelle 23.7.-24.7., sillä siellä on tubemiitti 23.7. ja haluaisin edes yhteen sellaiseen osallistua kesän aikana. Kateltiin yks päivä kaikkia Tampereen paikkoja ja etittiin hotellia. Löysinkin yhden hyvän ja halvan, jossa oon ollutkin itseasiassa viime vuonna! Nyt vaan pitäisi saada tehtyä varaus ja miettiä millä päästään Tampereelle, sillä junamatka on liian kallis. Eipä mulla muuta, oon jo ihan kuollut ja vielä tiivistelmä pitäis kirjoittaa... :-D heippa ihanat <3IMG_8253 IMG_8208 IMG_8210 Tiivistelmä
Olin yks päivä Ingan kanssa ja me ostettiin viiden puffetin paketti ja mansikoita ja mentiin rantaan syömään niitä. Syömisen jälkeen kuvailtiin hetki Ingaa Ingan kameralla, kunnes äiti soitti ja pyysi meitä meille, sillä meillä oli kylässä sisko ja lapset. Mimosa on oppinut jo kävelemään vähän, ihana!
         Siivosin yks päivä mun palkintohyllyn, jota en ookkaan siivonnu pariin vuoteen, mutta nyt pokaalit kiiltää! Kokkailin mulle ja Teemulle aterian myös tossa viime viikolla ja oli kyllä tosi hyvää, aion joskus toistekin syödä, ainoastaan BBQ-kastikkeen aion vaihtaa ketsuppiin. Samana iltana käytiin kuvailemassa, mutta kuvausideani eivät oikein toimineet, koska aurinko ei tahtonut näyttäytyä. Otettiin kuitenkin kuvia ja tuli niistä ihan kivoja mun mielestäni! Kotimatkalla aurinko näyttäytyi ehkä minuutin ajan jolloin hyppäsin heinikkoon ja räpsästiin pari kuvaa musta. Samalla reissulla kaiverrettiin myös puuhun sydän ja meiän nimikirjaimet, jotta voidaan käydä vielä vuosien päästä katsomassa sitä. Rannassa käytiin myös, uittamassa koiria.
Torstaina oli aluemestaruuskilpailut ja mulla oli 100 metriä. Juoksin ihan ok ajan 12,66 s ja olin ensimmäinen! Perjantaina näin pitkästä aikaa Inkaa ja käytiin kuvailemassa rannassa. Lauantaina ja sunnuntaina mulla oli kouvola junior gamesit tossa kuusaalla ja lajeina oli 100 m ja 200 m. Kummastakin tuli voitto ja 200 metriltä myös ennätys, 25,86 s !
         Nyt ollaan tässä lähiaikoina suunniteltu Teemun kanssa matkaa Tampereelle, silloin kun siellä on se tubemiitti. Heippa ihanat <3

76 kommenttia:

  1. Äääää.... Sä oot niin hyvä blogaaja, sun postaukset on ihan sika hyviä kun kerrot monta asiaa niissä kerralla <3 Sä oot yks parhaimmista ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ku oot tilannu noita kuvii ifolorilta nii muistatko onko noi sun kuvat 10cm, 11cm, 13cm vai 20cm?:)

    VastaaPoista
  3. Ihana postus, ja onneksi olkoon kullasta :)

    VastaaPoista
  4. Minkä kokoinen ja painoinen Vili on suurinpiirtein? :) Olen pahoillani jos tämä on jo jossain kerrottu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tullut yhtään mitattua pituutta tai painoa :/ Kyllähän se jonkin verran jo painaa :D

      Poista
  5. sun postauksista tulee aina yhtä hyvä mieli! :-)

    VastaaPoista
  6. Oi että sulla on niin kiva huone! ja ihailen sun tyyliä ihana♥ :)

    VastaaPoista
  7. Eikäää! Tuutteks teemun kaa tampereelle ! Pakko tulla kattoon sua sit!:-)

    VastaaPoista
  8. Mistä toi ihana valkonen paita mis on noit kuvioit on? :D

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa jotenki nii ylimieliselt tollane "meni iha ok... Ois voinu mennä paremminki vaik olin tietty ekana.."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä tollee luki?:o

      Poista
    2. En tiedä oon vääräs mut iha sama!
      Ainahan juoksu voi mennä paremmin ja musta tuntuu ettei Iina ajattele sijoitusta vaan enemmänkin aikaa ja juoksua muuten!:)

      Poista
    3. Iina varmaan puhui ajasta jos jossain kohtaa tolleen on sanonut :)

      Poista
  10. Tälläiset pitkät postaukset on niin kivoja :). Ja vielä sinun kirjoittamina Iina! :) Ja toi huone on nii upee<3. Ja onnee niist voitoista! :)

    VastaaPoista
  11. Laitatko alle osoitteen mist oot oatanu noi piikkarit

    VastaaPoista
  12. Kiva postaus ja video :)
    Sä oot tosi nopee juoksee! Ja onnea voitost :)

    VastaaPoista
  13. Sun huone on aivan täydellinen!♥

    VastaaPoista
  14. Ihana postaus ja oot ihana iina mut mä en tajuu jtn 11 vuotiait ketä tulee ig seen sillee voiks seuraa tyylii se on nii vituttavaa tai jos ne vloggaa/bloggaa ja sit ku 11 vuotiail on niiku täs vaihees jo jotku poikaystävät -.- ootte muute teemun kaa tosi söpö pari ja älä välitä niist ketä tulee sulle aukoo et oot läski yms tai et teemu on homo tai jtn vastaavaa ne on vaa nii kateellisii sulle ja otan osaa sun isän menetyksest mun perhe kuoli tulipalos pari viikkoo sit joten tiiän tunteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kamalaa ku sun perhe kuoli:O otan niiiiiiiin paljon osaa<3

      Poista
    2. kun vaan pääsis halaan tai ottaan ees puolet sun tuskasta pois .. <3 paljon tsemppiä ja voimia <3 äh jotenki vaikee ees yrittää pukee sanoiks kuin pahoillaan oon sun puolesta ja kuin paljon haluaisin auttaa ja tukee vaikka en ees tunne sua :/ <3

      Poista
    3. Voi ihan kamalaa! Otan kovasti osaa sun perheen menettämisestä :( Ihanaa että täällä on muitakin nimettömänä Iinalle positiivista palautetta antavia! ♥

      Poista
    4. Eka ano:
      Kiitos <3! Ja voimia sinne! Mutta saanko kysyä, että kuoliko sun koko perhe siis? Etsin uutisista missä olis tämmönen tapahtuma käynyt, mutta mistään en löytänyt :/

      Poista
    5. Joskus jos perhe haluaa salata asian, sitä ei laiteta lehteen :-) mun ystävä hyppäsi sillalta junaraiteille ja pelastui viime hetkillä, paikalla oli paljon ihmisiä, mut lähimmäisten toiveesta ei lehteen tullut mitään. Mutta kovasti voimia ja jaksamisia ensimmäiselle anolle! <3

      Poista
  15. syötkö e-pillereitä?

    VastaaPoista
  16. Oisko mitää vinkkii ku hypin pituutta ja juoksen nii mun reiteen sattuu kauheesti.. Se tuli vaa yhtäkkii.. Mitä sää teet yleensä nois tilanteis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, itelläni ei oo tommosta :/ kannattaa käydä tutkii ettei oo revähdys!

      Poista
  17. En tajuu et mitä vittuu kiertelet nois sun jutuis perkele mikset sano vaa suoraa et ''tulin ekaks'' ku ruvet selittelee jotai paskaa varmaa ettet vaikuttais ym mutku oot sitä kuitenki ni mikset vaa puhu suoraa asioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iina ei oo ylimielinen, vaan sä oot! Tiesitkös mitä? Jos itse olisit noin suosittu kun Iina, olisit vieläkin ylimielisempi kuin olet nyt!

      Poista
  18. Jee näyn tos 200m videossa:D

    VastaaPoista
  19. hei semmone vinkki et ku teit sen oman ns kaupan mistä saa vaik sun fanipaitoja, niin mun mielestä sun kannattais vaihtaa sillee et sun fanipaitaa ei saa sellasena turkoosin värisenä :D koska jos se oma paitas on turkoosi ja porukka tilaa noita kamojas nii sua ei erota esim miiteis joukosta yhtään kun monilla voiki olla sellanen paita ja siin lukee viel iinaps :D mun mielestä sun kannattas pitää siis se väri iha vaa itelläs!! ja tehä faneille muun värisiä :) toivottavasti tajusit pointin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvä pointti kyllä :)! Musta vaan se on nii hieno väri etten raaskisi luopua siitä mahollisuudesta, että muutkin voi sen ostaa :D

      Poista
  20. mistä toi inkan paita on viititkö kysyä siltä? :) oot iina super kaunis! :)

    VastaaPoista
  21. Onks sulla aina noin siisti huone? Petaatko sängyn aina herätessäsi?

    VastaaPoista
  22. En tiiä lähteekö sieltäpäin, mutta ainakin jyväskylästä on tosi halpoja matkoja tampereelle onni-buss yhtiöllä. Maksaa tyyliin pari euroo per suunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos kun kerroit, saatiin nyt paluumatka 8 eurolla/nuppi :)! Ja täältäpäin ei lähde, mutta me tullaan tampere-helsinki, helsinki-kotka ja kotkasta meiän voiaan hakee nii päästää tol hinnal :)

      Poista
  23. Moi Iina! Luin sun askista tietokoneella et sulla on kauppa netissä, tosi kiva idea :)! En siellä voi sulle ehdottaa ollenkaan kun mulla ei enää sitä tiliä ole... :/ Mä saan tässä parin viikon päästä Samsung Galaxy S5 kännykän, niin oisko mahollista että tekisit siihen kuoret jossa lukisi Iinaps ja jokin kuva niinku muissakin tekemissäs kuorissa? :) Olis tosi kiva <3 Oot mun lempivlogaaja ja bloggaaja, oot ihana ja sun hiukset on aivan mahtavat, haluun samanlaiset! ♥♥♥♥♥ :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Sille ei voi tehdä kuoria tuolla, on vaan neloseen asti :/ Kiitos paljon <3!

      Poista
  24. Mäkin tykkään nutellasta! Se on niiin hyvää. Oooooot niiin hyvä ja nopea juoksemaan.

    VastaaPoista
  25. Tosi kiva postaus! :) Ja mun mielestä on vaan hyvä kun teet pitkiä postauksia, koska niissä on enemmän lukemista. Ihailen sua ja sun itsevarmuuttas. Oot tosi upee ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Et välitä negatiivisista kommenteista. Saat negatiivisia kommentteja ihan tosi tosi paljon, joista näkee kuinka moni ihminen on niin monella tapaa sulle kateellisia sun hienosta blogista ja hienosta itsestäsi! Osaat ottaa ihan mahtavan upeita kuvia ja sun videot on niin fantastisia että oon kattonu ne moneen kertaan ja katon aina vaan uudestaan. Käyn sun blogissa päivittäin katsomassa ootko laittanut tänne jotain uutta ja luen sun postaukset alusta loppuun :) Mun mielestä sä ansaitsisit enemmän noita positiivisia ja kehuvia kommentteja, joita on tullut ihmeen vähän verrattuna siihen kuinka paljon sun kuuluis niitä saada, kun oot nähnyt noin paljon vaivaa tän blogin eteen. Mun mielestä noi anonyymina haukkujat vois jo mennä jonnekkin muualle haukkumaan vaikkapa sitten itseään eikä sua, koska sä et oo sitä ansainnut!! Et tosiaankaan oo ylimielinen, ruma tai mitään muutakaan mitä noi sulle on sanonut. Oon itsekkin sulle ihan älyttömän kateellinen, mutta ei oo silti tullut koskaan mieleenkään ruveta sua haukkumaan. Saan paljon paremman mielen kun kehun sun postauksia sun ansaitsemalla tavalla :) Haluisin esittää pari toivomusta ja kysymystä noin hyvälle bloggaajalle/vlogaajalle kuin sä:

    Miten oot saanut sun postauksissa silleen ettei sun kuviin tuu sellasia valkosia reunoja? Oon yrittänyt omasta blogista saada ne pois, mutta en oo onnistunut :\

    Kuinka kauan kesti saada näin paljon lukijoita?

    Ootko ottanut vinkkejä tänne sun blogiin jostain? Jos oot niin mistä?

    Minkä aiheiset postaukset on sun blogissa ollut suosituimpia ja saanut eniten kehuja?

    Kuinka usein värjäät sun hiukset?

    Millä sävyllä sä ne värjäät?

    Voisitko tehdä videon/postauksen jossa esittelet mielestäsi parhaat meikkituotteet? (meikkivoiteet, puuterit, ripsivärit...jne..)

    Luetko yleensä muiden blogeja? Jos luet niin mitä?

    Liitytkö koskaan sun lukijoiden blogien lukijaksi? Siis jos pidät blogista?

    Kiitos jos vastaat tai edes luet! :) Ymmärrän, että olet kiireinen, enkä välttämättä saa vastausta :)

    OOT IHANA, ÄLÄ VÄLITÄ NOIDEN HAUKKUJIEN KOMMENTEISTA JA PYSY JUST TOLLASENA KUN OOT!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos tosi paljon sulle <3! :')

      1. Hmm... en oo aikoihin koskenu mun blogin asetuksiin joten nyt on aika paha sanoa. Bloggerin hallintapaneelista kun menee siihen kohtaan "malli" niin sieltä jostain sen varmaan saa :)! Googlesta saattaa löytyä ohjeita!
      2. En oo ottanu oikeestaan mitään vinkkejä, ideat oon keksinyt itse, vaikka monilla samanlaista taitaa ollakin. Apua blogin ulkoasun muutoksista oon löytäny http://koodikielella.blogspot.fi/ blogista :)
      3. Suosituimpia on ollut sellaset tosi pitkät postaukset tai sitten joku teemun kanssa tai sellaset erikoispostaukset :)!
      4. En nykyään enää värjää ollenkaan :)
      5. -
      6. Täytyy katsoa tuota, oon kyllä monesti meikkini näyttänyt :/
      7. Luen toistenkin blogeja tietty, mutta en luettele niitä tähän nyt. Mun tästä profiilista mun mielestä näkee listan blogeista, joita seuraan :)
      8. En liity oikeestaan ikinä, ellei oo mun tuttu/hyvä blogi. En kyllä pahemmin lukijoiden blogeja edes näe, joten siksi en niihin liitykkään.

      Mutta kiitos vielä <3 ! :>

      Poista
    2. Äää kiitos ihan älyttömästi kun vastasit Iina 💕

      Poista
  26. sun blogia ja videoita on ihana kattoa ! Oot niin mukavan olonen ja kirjotat tosi kivasti :)

    VastaaPoista
  27. Moikka ihana postaus jäleen. Kiva juttu muutten toi fanikaupa. Todella moni varmaan on ihan innosta piukeena kun saa ostettuu sun lempinimellä varustetun paidan tai housut. Noi kuvat missä oot kukkien keskellä on todella hienoja. Onko sulla vielä jotain suunitelmia ennen koulun alkua vai ajattelitko vaan lomailla ja harrastaa yleisurheluu. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)! Ei oo paljoa suunnitelmia, Tampereelle ens viikolla ja vielä kavereita pitäis ehtiä nähdä :) Ja joo lomailla aion lähinnä vaan ja yleisurheilua tietty!

      Poista
  28. Sori ku tää ei liity yhtää tähä postauksee mut minkä kokoset sun nike pro shortsit on? :D ku mul on s ja ne on iha liia pienet vaik yleensä mulle sopii s koko :o

    VastaaPoista
  29. Ihana postaus!! Ja upeita kuvia myös <3 :)

    VastaaPoista
  30. Ei ole:) mullaki näkyy et on vaa yks postaus mut ku meen seuraavalle sivulle nii siellähän ne!

    VastaaPoista
  31. Missä nettisivustoilla oot mainostanu sun blogia? mistä on tullut eniten lukijoita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä pahemmin nykyään mainosta missään. Ennen linkkailin demiin jonkun verran, mutta sieltä ei paljoa lukijoita oo tullut. Youtuben kautta melkein kaikki tulee, siellä kun on linkki videoiden alla tänne :)

      Poista
  32. En oo poistanu :) Kyllä ne pitäis siellä olla vielä!

    VastaaPoista
  33. Onneks olkoon kullasta

    VastaaPoista
  34. Mikä on toi biisi mikä tossa soi taustalla? :)

    VastaaPoista
  35. Kiva postaus! :) vähän tyhmä kysymys, mut mistä kaupasta ostit tota nutellaa? En oo ite sitä löytäny mistään!

    VastaaPoista
  36. Moi! Oon kattonu paljon sun videoita ja lukenu sun blogii. Sulla on hienoja kuvia ja kivoja videoita :)

    VastaaPoista
  37. Mistä sä oot ostanu ton tähtipeiton?

    VastaaPoista