keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Wednesday

Moikka ! :) Pääsin pitkäst aikaa postailee keskel viikkoo. Oon tuntenu itteni nii onnelliseks ku ei oo ollu kokeita nyt ton maanantain jälkee ja seuraava onki toi laulukoe ens viikon perjantaina. Mut juu lauantaina luin bilsan kokeisii ja sit iltapäiväl mentii kaverien kaa Veturii kattoo se Twilight aamunkoi osa 2. Oli muuten hyvä ! Sen jälkee Teemu tuli meille ja lähti meilt joskus 12 jälkee :) Sinä yönä meiän iskä joutu sairaalaa ja siel se on tälläki hetkellä... Mut kuitenkin. Sunnuntaina luin bilsaa ja olin Teemun kaa meillä. Maanantain oli se bilsan koe ja joo vittu sinne meni. Ärsyttää vähäsen ku huijataa ihmisii tollai... Tiistain pääsin yhelt ja päätin ostaa vihkon ja alottaa kirjottaa harjotuspäiväkirjaa. Mul on semmoin tunne että koht se jää taas tonne ku 'ei mul oo aikaa kirjottaa sitä' :-D Tänää saatii äikän kokeet takas ja sain 9+ :) Hiusvärin ostin mut en oo viel ehtiny tot yhtä juurikasvukohtaa sillä värjäämää, varmaa perjantaina vasta. Muistitikun ostin ku mun kone on niin täynnä kuvii että must tuntuu että se räjähtää :-D Mul ei oo nyt oikee muuta, tuun ehkä sunnuntaina postailemaan ku ollaa vietetty ne pikkujoulut kaverien kesken, heippa ! (-: 

nii ja älkää välittäkö noista kuvien ko'oista ku kokeilin vähä suurempaa joihinki...:)
12 kommenttia:

 1. ai häh ? miten huijattii bilsan kokees ? =D mut oot kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis sillee ku annettii monisteet ja sanottii että siin on kaikki nii sit siin oli kaikkee muutaki :D ja kiitti :)!

   Poista
 2. "Sinä yönä meiän iskä joutu sairaalaa ja siel se on tälläki hetkellä..."
  mua ärsyttää just jos joku tollee mainistee jonku asian muttei kerro sitä loppuun saakka tai tossa tapauksessa syytä koska varmasti jää monia kaivertamaa, ja joo ymmärrän jossei sua kiinnosta kertoo sitä tääl blogissa mut jätä sit vaikka mainitsematta koko juttu...
  ps. oot omalla tavallas tosi kaunis ja vaikutat mukavalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aattelin että jos jotakuta kiinnostaa nii kerron ku kysyy:) ja kiitti (:!

   Poista
  2. ää voi ei mitä sun isälles on käynyt :( ? Toivottavasti ei mitää pahaa kuitenkaa(: jos et haluu puhuu/viitti kertoo niin ei pakko, oli vaa pakko tulla kysyyy ku oon hirmu utelias :<

   Tää on mun lemppari blogeista yksi ja oot iha sika kaunis :-D

   Poista
  3. Se halvaantu sillee ettei pystyny oikee mitää tehä mut nyt se on kotona, tuli eilen :) se oli semmoin lievä halvaus onneks:) ja voi kiitos paljon, kiva että tykkäät :-) !

   Poista
 3. toivottavasti isäs tervehtyy! (: ja hei älä ota tätä mitenkään pahalla mut siis ku näytti tuol aikasemmis postauksis et sul ois ollu jonkin verran finnejä mut nyt sun iho näyttää jo paljon paremmalt nii saiks jotain hyvää voidetta tms millä ne lähti? et käytäkkö jotai mitä voit suositella tms :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu en syöny suklaata parii päivää :P ja sitte käytän basironii, se on tosi hyvä ! :)

   Poista