perjantai 16. marraskuuta 2012

I swear you're giving me a heart attack

Moikka ! :) Maanantaina oli sisäliikkaa koulussa, köksässä tehtiin ranskalaista ruokaa, esim. suklaavaahtoa ja koulun jälkeen katoin matikan koealueen läpi ja pukeuduin mun uuteen potkupukuun :P Tiistaina oli sitte matikan koe ja muuten osasin kaikki kunnes tuli vika tehtävä jossa mä yksinkertasesti jäädyin. Kokeen jälkeen osasin sen tehä mut eihän se enää sit auttanu. Mut tiistaina pääsin yheltä niinku aina ja aloin lukemaa kemian kokeesee. Sain sen sitte jotenkin luettua vaikka se kirjan teksti on jotain niin epäselvää mun mielestä :-D Mut nii keskiviikkona saatii matikan kokeet takasin, sain 9½ ja ainoo virhe oli just se vika tehtävä. Vikal tunnil oli kemian koe ja se tuntu aika helpolta. Koulun jälkee aloin lukee äikän kokeesee, ja se ei ollu nyt ihan tavallinen alue vaa se liitty suomen kirjakielen historiaa, murteisii, suomen sukukieliin jne. Torstaina saatii kemian ja yhteiskuntaopin kokeet takasin. Sain kemian kokeest 10 ja yhteiskuntaopin kokeesta 9+ ! En ois kyllä uskonu tota yh:ta :) Koulun jälkee jatkoin äikänkokeesee lukua ja sain sen alueen melkein luettua ja tänää aamulla luin loput. Illalla Teemu tuli meille ja oli kiva nähä taas ku ei parii päivää oltu nähty :) Sitte tokavikalla tunnilla oli se äikän koe ja kai se ihan hyvin meni. Pääsin tänää yheltä ja nyt oon tehny tätä postausta ja koht aion lukee bilsan kokeesee joka on maanantaina. Huomenna illalla kuitenki kavereitten kaa kattomaa Twilight aamunkoi osa 2 ! :P Nii ja nää mun kaverit sit päätti mun puolesta että pidän pikkujoulut... ne suunnitteli jo kaiken :-D nooo kai mä sitte pidän ens viikon lauantain ne, heippa ihanat !

anteeksi tylsä teksti ja kuvitus mutta kuten näkyy, kokeisii luku on vieny suuren osan mun ajasta :/ Mut onneks bilsan kokeen jälkee on vähäsen taukoo tai no miten sen nyt ottaa...

täs noi isänpäivään syödyt ruuat viel :)
12 kommenttia:

 1. milloi oot ostanu ton onepiecen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilattii ellokselta ja ei oo mikää aito vaa makso alle 50 euroo :) nii tilattii joskus viime viikol ja tuli maanantaina :-)!

   Poista
 2. oot nii kaunis oot nii kaunis <3

  VastaaPoista
 3. onks toi joku seppälän jumpin vai ihan joku onpiece tai ziperall ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no vähän tyyliin ku seppälän jumpin mut ellokselt tilattii :)

   Poista
 4. onks se teemu jostai somaliasta ?? :OO

  VastaaPoista
 5. mitä ripsarii käytät ku sul on aina noin upeet ripset? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmost one by one volume expressii :)

   Poista