sunnuntai 25. marraskuuta 2012

pikkujoulut !

Moikka ! :) Torstaina en tehny oikeen mitää mut perjantaina siivoilin koko iillan ja vaihoin järjestystäki mun huoneessa :) Eilen sitte tein aamulla uskonnonvihkoa ja sain sen valmiiks ! Mut nii mari tuli puol kahelta meille ja lähtii keskustaan ostoksille. Siellä sitte oliki Linda ja Inga jo ja mentii yhes kattomaa leffoja mitkä katottais illalla. Valittii noi kaks jotka näky tuolla ylempänä :-) Oli hyviä ! Käytii sitte kaupassa ja ostettii kaikille hampparit illaks ja jäätelöä ku muut tavarat oliki jo hankittu. Sitte mentii meille ja nää jotaa pelleili kikissä :-D Sen jälkee alettii tekee pipareita ja niis meniki sit sen pari tuntii ku oli vaa yks uuni ja sit koristeltii niitä vielä. Suurin osa piparitaikinasta tais tulla syötyä jo ennen uuniin menoa :P Kuitenki piparien tekemisen jälkee katottii eka toi vain ystävien kesken -elokuva. Sitte haettii vintiltä patjoja ja syötii ne hampparit ja sen jälkee tehtii pirtelöä. Illalla/yöllä sitte keskusteltii kaikesta ja oltiin koneella. Käytii nukkuu joskus kahen jälkee :) Tänää herättii siin ennen 10 ja mentii aamupalalle, katottii se toinen leffa ja syötii ruoka. Kaverit läks tost tunti sitte kotii ja aloin tehä tätä. Mut oli hauskaa ! <:
Nii tein siis tos joku päivä kikin ja mut löytää nimel iinnuuu ! Mut heippa mä tästä alan valmistautuu ku Teemu tulee tänne about tunnin päästä, heippa ihanat vaikka teit onki jo vähän vähemmän :( ♥!6 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis ja oot kans tosi hyvä urheilija ! Ja tykkään sun blogist :)

  VastaaPoista
 2. Ois kiva jos et kertois kaikkee mitä teet ni noin yksityiskohtaisesti luettelona. Jotkut asiat esim. koenumerot yms. on iha kivoja pikkulisäyksiä tekstiin mut ei sillei et raportoit jokaikisen kokeen mitä sulla on. Tietysti tää on vaa mun mielipide ja muute tykkään lukee sun blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) joku toinen kehu että on kiva ku kerron tarkasti ja on paljo tekstiä nii en viitti sitä oikee muuttaa mut voin jotaa muutoksii yrittää tehä(: ja kiva et tykkäät ! :)

   Poista