lauantai 7. heinäkuuta 2012

valmisteluu !uus pöytä :>

Oli kyl hyvää vaik ulkonäkö... :D

ööö maalasin jotaa mun seinäää XDDD kaduttaaa...
tos mun rippimekko :) jalat sielt kuikkiii....
Moikka ! :) Tää viikko on ollu nyt vähä mitä on. Siis en tarkota huonolla vaan vähän tylsä :D Mut nii oon kotiutunu riparilt ja keskiviikkona kasasin uuen pöytäni, jossa oli kauhee urakka vaik ei kyl uskois ! Mut nii sitte muuten vaan lepäilin kotona koska torstaina oli sitte kisat Lahessa mutta ennen niitä kävin kouvolassa ostamas mulle rippimekon ja noi kukat siihen asuu sopien tietyst. Nii ja maalasin mun seinää pari tähtee ku meil on nyt maalattu keittiöö ku on konfirmaatio huomeen ! Mut joo Lahessa oli pituus ja 300 m. Vikal hypyl sain onnistuneen vasta:: 5.26. Sitte oli aika heti se 300 m ja siin tuli ennätys: 41,14 ! :) Eilinen meni sitte lepäilles taas kotona ja vähä leipoeskii. Nii ja käytii abc:lla syömäs taas xd !Tänää sitte aamul seittämän jälkee oli herätys ja lähettii yheksän jälkee ajaa Porvoosee päin ku siel oli tänää kisat. Ekana oli 100 m ja juoksin tän kauden parhaan 12.70 ! siin olin toinen :) Ja pituudes voitin tuloksel 530 mut tokal oli sama ! Mut mul meni kaikki hypyt hyvin nii sit sen takii voitin. Huomenna ois konfirmaatio ja juhlat, heipsun ! :)

6 kommenttia:

 1. kui paljo oikei reenaat ku sun tulokset on noi kovii O__O meinaa talvellaki? montaks kertaa viikos ja mitä kaikkee teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tiiä, onhan noit paljo parempiikii mun sarjas :D mut siis treenaan tietenki talvellaki :o muutenhan ei menis mihinkää kesäl ! ja jotaa 5 kertaa viikos on treenit mut ne on tosi kevyet yleensä ! :) Ja mun treenit kestää jotaa tunnin vaa ja siihen kuuluu jo verryttelyt... ja no teen vähä kaikkea mut en kauheest oo mitää pikajuoksuvetoi tehny enkä hyppyi hyppiny mut aina välil niit vähä ja sit heittoi ja joskus ku on pitemmän matkan kisat tulos nii vähä pitempii vetoi :) ja tietys lenkil joskus...mut painoil en oo tehny mitää ja tot yläosaa pitäis alkaa vähä treenaamaa ( siis vatsalihaksii ja muita) ku niitäkää en tee melkee millokaa :D Että varaa on kyl viel koventaa treenii ja paljo :) !

   Poista
  2. reenaaks ympäri vuoden niinku aina sen 5 kertaa viikos? :) käyks niinku hallis monta kertaa viikos 8) mun mielest oot ainaki tosi hyvä ko oon nähhny noit tuloksiis täält blogist

   Poista
  3. juu treenaan ! :) mut se määrä vaihtelee nii paljo ku riippuu jos on kisat nii sit en läheskää viittä kertaa treenaa viikos :) ja kiitti ! (---:

   Poista
 2. ihana toi sun rippimekko ja kukat!:) mist oot ostanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! (: Ja h&m:stä ostin molemmat ! :)

   Poista