maanantai 23. heinäkuuta 2012

KJG

mikä ilme :Dd

tuuli, minä ja sanni :)


Moi ! :) Perjantaina käytiin hakemassa mulle siis verokortti ja käytiin syömässä Nevillessä samalla mut sielt ei nyt oo mitään kuvaa ehkä ihan hyvä ettei aina ruuist kuvii xP Nyt en tiiä mut en muista mitä mä tein perjantaina muuta ! Mut niin lauantaina sitte menin kuusaan kentälle toimitsijaks ku oli noi KJG:t eli kouvola junior gamesit. Siel mä olin kuulapaikal huutelemas nimii ja kirjaamas ylös tuloksii ja myöhemmin olin ajanotos kirjottaas ylös niitä aikoja. Joskus 4 jälkee sitte pääsin kotii lähtemää ja kattelin loppuillan telkkaria. Sunnuntaina sitte olin itte kisailemassa samas paikassa. Mul oli vaa yks laji koko kisois: 80 m aidat. Meni hyvin, ennätys ja voitto tuli ! :) Nyt on sit ennätys 12.19 s ! Sen jälkee lähin käymää kotona, vaihoin vaatteet ja söin ja lähin takas kentälle. Olin siel hetken taas tekemäs hommii mut sit lähin siit Teemuu vastaa ja ajettii pessankosken sillalle ja sit oltiin siellä muutama tunti :) ♥ Tänää sitte aamul 6.30 herätys ja sit ennen 8 töihi !... nyt jalat on väsyt ja kädetkii ku nostelin kaikkee niihin hyllyille. Oon siis s-marketissa töissä :) Mut pääsin sielt sit kahelta. Tää viikko on tosi rankka ja en kerkee postailla nyt koska huomenna on taas saman pituin työpäivä ja sit illal kisat Kotkassa, keskiviikkona ei oo kisoja mut töitä on, torstaina työt ja sitte kisat Lahessa ja perjantaina ensin työt, sitte suunta kohti Lohjaa kun siellä on lauantaina ja sunnuntaina kisat. Huhhuijaa saa nähä selviinkö elävänä :Dd ! Ja mul on vissii 97 lukijaa nytte, koska toi hämää toi 100 jännästi vaik oikeest ei oo 'ku' 97 :o Mut teen sen videopostauksen varmaa silti, sit ku oikeesti on aikaa !:D Heippa !

15 kommenttia:

 1. onks sillä teemulla mopo ? meetkö sen kyydissä sitten aina joka paikkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä :D mut en oo viel menny kertaakaa ku mulla ei oo kypärää ja sit ei olla tarvittu mennä mihkää kauheen pitkälle nii seki tulee pyöräl mun kaa :P Ja mullahan vois itellääki olla skootteri mut en oo hankkinu :)

   Poista
 2. Mikä sun kuppikoko on ja ei tarvi vastata näin henk.koht. kysymyksee yleisesti!! Ja miten susta tuli niin hyvä urheilija? Oot mun esikuva ja haluaisin tietää vinkkejä miten tulla hyväks urheilijaks ku itekki harrastan yleisurheiluu. :) ♥ Ja oot niin kauniskin. Ja miten sait noin paljon lukijoita? jajajaja käytätkö joka päivä meikkiä, jos niin mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en vastaa tohon ekaan koska kaikki voi nähä sen :D Ja no siis alotin pienestä ja oon vaa ollu aina mukana ja nykyää sitte jo treenataakin mut meil ei oo kovii treenei ollu viel :) Pikkuhiljaa sit kovennetaa harjotuksii (: Ja no hyväks urheilijaks voi varmaa tulla ku käy säännöllisesti treenaamassa, syö kunnolla ja terveellisesti ( tota vikaahan en itse tee :DDd) ja on motivaatioo :) mul ei kyllä välil oo motivaatioo ollenkaa mut kyl mul kisois sit tulee aina semmoin NYT mä teen sen -fiilis (: Ja kiitos kiitos :> ! Ja se on hyvä että harrastat yleisurheiluu ! Ja no on tossa mulle paljon lukijoit mut ei toi sillee oo paljoo :) Mut nii muistan ku iloitsin 20 lukijast ku mun edellisessä blogissa oli jotaa pari vaa :D Mut sit niitä alko tulemaa jostaa, en mä tiiä mistä :) ! Ja käytän melkee joka päivä meikkiä ku joka päivä käyn jossaa ja ilman meikkii tunnen itteni niin kauheen rumaks ja epävarmaks nii siks käytän joka päivä meikkiä :) Ja käytän meikkivoidetta, puuteria, kulmakynää ja ripsiväriä <:

   Poista
 3. Voitko kertoo jotenki sun päiväohjelman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotatko nyt ihan koko päivää vai vaa urheiluohjelmaa ? :)

   Poista
  2. Koko päivää ? Ja voisitko joskus tehdä My Dayn :)

   Poista
  3. Okei :) ja joo voisin ! :) teen joskus (:

   Poista
 4. 3 kuva <3 you are so beautiful <3 <3 <3 <3 ;))

  VastaaPoista
 5. minkä ikäsenä sun rinnat alkoi kasvamaan!:) ku ite oon neljätoist ja huolettaa ku ei kasva. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma mut joskus 2 tai 3 vuotta sitte ! :) ja ei sun tarvi huolehtii kyl ne vielä ehtii kasvamaa :) !

   Poista
 6. Best bloki :-) en ole varma näkyykö tää mutta vastatkaa jos näkyy.... PS:minäkin harrastan yleisurheilu ja oon 10v

  VastaaPoista
 7. Iina sinulla on niin paras blogi. Tykkään lukea sitä. Luen ainakin kolme kertaa viikosa.:-)

  VastaaPoista