sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

LJG 2012


 Moi ! :) Nyt on viikonloppu Lohjalla vietetty kisojen merkeissä ! Aattelin nytte että voisin kertoo sillee päivän tapahtumii kerrallaa, joten :

 
                                                                             PERJANTAI
Eli perjantaina lähettii siinä joskus kolmen neljän välis ajamaa kohti Lohjaa. Matka-ajan kulutin lukemalla Demin ja sitte välillä kävin mun kämäsellä kännykällä netissä :-D Saavuttii Lohjalle sitte joskus vartin yli 6 ja sit vietii tavarat meiän huoneesee. Sen jälkee käytii ostamassa ruokaa kämpille ja mä päätin sitte käyä muutamassa vaatekaupassa. Sielt sitte ostin tommosen liivin, joka oli 70% alennukses :) ! Ja sitte farkut, jotka ei ollu alennuksessa mut oli pakko saada ne ! :D Karkkia sitte illalla popsin tylsyyteen....

39 e 11 e

44.95 e


                                                                               LAUANTAI
Lauantaina sitte heräsin siinä 9 aikoihin ja aloin valmistautuu kisoihin. Mul piti olla pituushyppy ennen yhtä mut   se veny nii se oli sit vast reippaast sen jälkee. Siellä kuumuudessa sitten vartuin sen alkamista :-D No sitte se alko ja ei menny kauheen hyvin... Mut toinen olin kuitenki ja meni se nyt sentää yli 5 m. Mut sit en hypänny kaikkii hyppyi koska sitte oli jo 100 m. Sen voitin ja siinäkä aika nyt ei ollu mikää kauheen hyvä. Mut tuntu ainaki että ois ollu vastatuulta silloin. Ku siel toi tuuli vähä pyöri :s ! Mut juu aika oli 12.85 s.... Kisojen jälkee lähtii sitte käymää uimarannal ihan vaan pulahtamassa ku en tykänny olla siel ku siel oli paljo ihmisii ja  mul ei ollu uikkareita nii uin sitte topissa ja pikkareissa. Loppuilta meni sitte huoneessa syöden herkkuja ja kattoen tv:tä.
Otin Veran blogista tän ! :)

täs mun oma pikku 'teltta' xd

ekan päivän palkinnot
      SUNNUNTAI
Heräsin tänää sitte joskus 8 jälkee jo ku ei enää väsyttäny. Laji alko vasta 13.45 mutta mentii sitte sinne katsomoo istuskelee jo joskus 11 maissa. Tänää oli siis vaa 300 m mulla ja sen voitin ja aika oli toiseks paras mitä oon juossu; 41.34 s :) Ihan tyytyväinen olen ku lopussa vielä vastatuuli ja menin alun liian kovaa...hups :-D Noo sitte lähtii kahen jälkee kotia päin ja matkalt käytii syömäs jotaa pientä ja sitte tulin joskus reilu tunti sitte kotii. Huomenna ois taas työt luvassa heti aamusta...Iltapäivästä en tiiä kenen kaa oon ku Inkalle laitoin viestin mut ei oo viel vastaust tullu, joten sitä ootelles :)

toisen päivän palkinnot

6 kommenttia:

 1. wau ku oot hyva urheilemaan :-O mihin lajeihin menet mahdollisisssa sm kisoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ja 100 m ja 300 m todennäkösesti :) !

   Poista
 2. oot kaunis,håt,ihana,söpö,kii*******,hauska,mukava,nätti,otat hyvii kuvii,oot hyvä urheilus ja öööööö rakastan sua ;)) !

  VastaaPoista
 3. kannattaisko sun vaikka muuttaa tät sun blogii sillee et tää ois niinku urheilu aiheine ku mua ainaki ärsyttää joka kerta ku ootan et oot kertonu sun normipäivästä ni tuleeki jotain urheilu kisoi ? ärsyttääväää.. mun mielipide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä lue jos ei kiinnosta. Urheilu on osa mun elämää nii totta kai kerron myös mun kisoista tääl blogissa ? Nii jos en nyt ois kirjottanu kisoista nii ois tullu aika pitkä postaustauko... :)

   Poista