torstai 19. heinäkuuta 2012

Don't wanna go home

Moikka ! :) Tiistaina mulla oli siis Lappeenrannassa kisat, lajina 400 m. Ennen sitä käytii meiän tutuilt Imatralla kun yhellä oli syntymäpäivä. Sitte käytiin hesburgerin kautta kisoihin ostamassa mulle kanasalaatti, nams :P Sitte tuli ongelmia löytää kenttä koska mentiin eri paikasta ku ennen nii oltii sitte ihan harhateillä mut sitte saatii kartta ja löyettii se heti ! Kisat meni tosi hyvin tai no se 400 m :D Mua jännitti kyl aika paljo mut sit lähin just oikeet vauhtii ja jaksoin lopunki jotenki tulla nii sit aika tuli 58.96 s ! :) Ekaan maalin jälkee katoin sit kellon aikaa ja sit semmoin hymyvirne siihe ja sen jälkee kauhee yyh ku tuntu hapot...Mut juu kyl mä niistä sitte toivuin. Paluumatkalla ostettii jäätelöt huoltoasemalta. Eilen ostin sitte prepaid liittymän Teemulle ku on nyt monimutkain juttu nii en selitä enempää...Sitten herkuttelin mustikkapiirakalla :p Tänää sitte menin aamupäiväl / päiväl kuvailemaa ku oottelin monelt Teemu vois olla, ostin sitte välipalaa vähäsen 
 ja loppuajan sit olinkii Teemun kaa tai no välis kävin harkois ja sit viel illal olin sen kaa. Huomenna ei oo mitää oikein suunnitelmissa...haetaa verokortti mulle vissii Kouvolasta kun maanantaina alkaa kesätyöt, heipsun! :)

Nii ja kiitos lukijat, teit on jo tooosi paljo mulle ♥ :) Jos tulee 100 nii teen videopostauksen niinku silloin aikoi sitte joku kyseli teenkö jos tulee 100 nii teen ! :)
4 kommenttia:

 1. selitä vähän auki tota teemu juttuu ku aika outo et sä ostat sille? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis öö silt otettii kännykkä ja sim-kortti ja nää pois nii ja pankkikorttikii yhen jutun takii nii sit ei oltais voitu olla yhteyksis millää oikee ku ei se koneellekkaa pääse oikee :/ nii mut sit keksin että ostan sille ton ja annan mun vanhan kännykän nii nyt on asia kunnos kuhan pysyy salas tää :)

   Poista
 2. pidätkö kisatopin alla rintaliivejä? urheilu vai normi ja pitävätkö kaikki 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän urheilurintsikoit kisatopin alla tai muutenkii treenatessa :) ja kyllä ainaki suurin osa pitää ! (:

   Poista