sunnuntai 4. lokakuuta 2015

REPOVESI

Nyt alkaa olee tää mun "miniloma" lopuillaan ja kerrankin voi sanoa, että suunnitelmat on toteutunu! Viime postauksessa kerroinkin nää suunnitelmat ja tossa yläpuolella yksi esimerkki niiden toteutumisesta. Tein tosiaan torstaina oikeestaan koko päivän videota ja sain sen siis samana päivänä Youtubeen! Aattelin aiheeksi ottaa syksyn, nyt kun se ajankohtainen on ja ettei menis tylsäksi, niin liitin siihen Instagramin. Mutta videosta en nyt selitä enempää, katsomallahan tuo enemmän aukenee. 
              Videon tekemisen lisäksi mulla oli suunnitelmissa mennä käymään Teemun kanssa Kärkkäisellä ja mehän sitten lähettiin ajelemaan sinne perjantaina! Vietettiin reilu tunti kyseisessä kaupassa ja sitten päätettiin lähteä etsimään Lahden keskustasta jotain ruokapaikkaa, mikä osoittautui kyllä suureksi virheeksi. Oltiin Kärkkäisen parkkipaikalla valittu ruokapaikaksi Amarillo ja laitettiin sitten mapsi meitä avustamaan ajaessa. No, Lahdessa oli tietenkin just silloin kauheet tietyöt keskustassa ja ei päästy sitten sinne minne piti. Aateltiin, että etitään jostain sitten parkkipaikka ja kävellään Amarilloon, mut ei sekään sitten oikein onnistunut. Mä en suostu parkkipaikastani maksamaan, meillä Kouvolassa kun se on melkein joka paikassa ilmaista. Kauheen vaivan jälkeen löydettiin parkki jostain ja meinattiinkin jo lähteä, kunnes nähtiin, että se olikin vaan puolen tunnin parkki... :D Tässä vaiheessa mä kauhea nälkä kiusanani päätin, että mä en Lahteen jää ruokapaikkaa ettimään, kun pitää asiasta tehä noin vaikeeta, joten päätettiin syödä vasta Kouvolassa.
IMG_7854 IMG_8253 IMG_7862 Päästiinkin sitten heti syömään Kouvolassa ja kyllä tässä kohtaa ruoka maitto paremmin kuin hyvin! Kärkkäiseltä tosiaan ei tarttunut paljoa mukaan, mutta jotain pientä kumminkin. Kyllä mä noiden lisäksi ostin herkkujakin, mutta eihän niitä nyt enää ole. Mun oli tarkotus ostaa Mimosalle synttärilahja tolla reissulla, mutta musta tuntuu tosi vaikeelta ostaa mieluista lahjaa. Onneks vielä on parisen viikkoa aikaa synttäreihin, joten enköhän mä jostain hyvän lahjan löydä! 
             Lauantaina olikin vuorossa Repovesi. Oon viimeks käynyt Repovedellä muistaakseni 8. luokalla koulun kanssa, mutta käytiin aina ennen perheen kanssa tuolla, kun isä oli vielä elossa. Nyt suunnattiin sinne Teemun kanssa kahdestaan ja pieni järkytys tuli vastaan, kun saavuttiin perille: autoja oli ihan älyttömästi ja tienvarretkin täynnä! En oo ikinä nähnyt noin paljoa porukkaa tuolla. Tässä kohtaa mua alkoi vähän harmittamaan, kun halusin rauhallisen luontokävelyn, mutta onneksi se kuitenkin loppujen lopuksi semmoinen olikin. Sää oli mahtava ja alun jälkeen saatiin kulkea ilman ihmisiä takana, mentiin nimittäin vastakkaiseen suuntaan kyseinen reitti.
IMG_7878 IMG_7895 IMG_7929 IMG_7977 IMG_7985 Perjantain valio-myrsky oli hieman riepotellut metsää, joten siellä oli aika paljon puita kaatunut tai aivan kallellaan. Onneksi pahin oli vain tossa yhessä kohassa, ettei koko reitti ollut tuon näköinen. Kaikkein paras kohta tolla reitillä on kyllä kalliomaisemat. Etenkin näin syksyllä, kun puiden lehdet on jo vaihtaneet väriä, niin maisemakin näyttää paljon kivemmalta! En sitten tiedä, että oisko viikon tai kahden päästä jo punaisiakin lehtiä joukossa, se ois kiva nähdä tuolta ylhäältä. IMG_7993 IMG_8034 IMG_8144 IMG_8049 IMG_8137 1IMG_8167 Noin puoli kilometriä ennen reitin loppumista päätettiin paistaa makkarat ja syödä, kun alkokin jo parin tunnin kävelyn jälkeen tuntua nälkä. Oltiin varauduttu kaikkiin sytytystarvikkeisiin ja muihin, mutta eipä me mitään tarvittu, kun porukkaa oli niin paljon ja saatiin samalla tulella grillattua. Jotkut paistoivat lettujakin, vois joskus itsekin koittaa! Tosi paljon näkyi olevan myös koiria. Oltais haluttu ottaa meiänkin mukaan, mutta ei oo kunnon kuljetusvälineitä ja ei oltais samalla tavalla päästy nauttimaan reissusta, kun meiän hirmut ois ollu mukana. Joka tapauksessa oli tosi kiva käydä Repovedellä pitkästä aikaa ja sattukin noin hyvä ilma suunnittelemalleni päivälle! Perjantai oli tosi tuulinen ja tänäänkään ei kovin kivalta näytä, ainakaan aurinko ei paista. IMG_8187 IMG_8197 PicMonkey Collage Mulla alkaa kolmelta treenit ja nyt sit alotetaan taas kunnolla treenaaminen! Tätä oon oottanutkin, alkaa jo ahistaa tää vähäinen liikkuminen. Toivotaan, että tää kausi tulee olemaan ehjä, ettei tuu mitään mykoplasmaa tai vastaavaa. Mul on tavotteet korkeella nyt ja niitä ei saavuteta, jos jotain sairauksia tulee. Saan ehkä treeneissä kuulla mun terveystiedon yo:n alustavat pisteet, kun valmentaja sattuu olemaan myös terveystiedon opettaja :D Mutta kuten aiemmin sanoin, joudun kummiskin keväällä uusia, kun tavotteet on korkeella. Huominen mulla on vielä vapaata koulusta ja tiistaina alkaa uusi jakso, johon meen ihan hyvillä mielin kevättä kohti. Mutta me palataan mahdollisesti huomenna, kun tuun postaamaan teille lukijakilpailun voittajat, hyvää alkavaa viikkoa kaikille <3!idIMG_8059 1IMG_8016

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus!♥
  Ja hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
 2. vau repovedellä on upeet maisemat :) ajaako sinne kauan kuusankoskelta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Reilu 40 min ajaa, muistin ite et ois vähemmänki ollut :D

   Poista