maanantai 5. lokakuuta 2015

KÖMMÄHDYKSIÄ JA VOITTAJAT!

*sponsoroitu

Tää olis nyt sitten se toinen yhteistyöpostaus liittyen siihen POP Vakuutukseen. Ite oon ollut nyt onnekas tän asian suhteen ja mulle ei oo käynyt mitään epäonnisia tapahtumia, että jotain ois mennyt rikki tai oisin joutunu onnettomuuteen. Toisaalta, jos näin olis käynyt, niin ei ois ollut onneksi niin suuri hätä, sillä mulla on nyt vakuutus, joka korvais tällaisten onnettomuuksien aiheuttamia vahinkoja.
Windows Media Player 5.10.2015 174331.bmp *Turkissa kävi pieni vahinko, josta jouduttiin maksamaan. Onneksi oli vaan tuommonen 10 euron juttu, oltais oltu pulassa muuten, sillä vakuutusasiat ei tuolloin ollut kunnossa.

Viime vakuutuspostauksessa en tosiaan vielä maininnutkaan, mutta tän POP Setti -vakuutuksen taustalla on siis yhteistyö nuorten henkilöiden kanssa. Eli nuoret on ollu mukana luomassa juurikin nuorille sopivaa vakuutuspakettia, joten tässä vakuutuksessa on todella huomioitu nuorien mielipiteitä ja näkökantoja. Nää mukana olleet nuoret tekivät kyselytutkimuksia 18-28-vuotiaille nuorille ja näiden tutkimusten avulla selvitettiin muun muassa nuorten asenteita vakuuttamista kohtaan ja asioita, joita he pitivät tärkeinä vakuuttaa. Näiden tutkimustulosten pohjalta voitiin suunnitella juurikin nuorille suunnattua vakuutuspakettia. 
                 Tutkimustulosten perusteella nuoria ei kiinnosta itsensä tai kotinsa vakuuttaminen kovinkaan paljoa. Tutkimuksissa selvisi myös, etteivät läheskään kaikki nuorista tiedä, mitä vakuutuksia heillä edes on. Tämä taas puolestaan johtuu siitä, että yleensä vanhemmat ovat hankkineet vakuutukset heille. Mutta mitäs sitten, kun vanhempi ei enää olekaan ottamassa vakuutusta? Vanhetessa näin käy ja tutkimustuloksistakin selvisi, että 25-27-vuotiaista jo huomattavasti suurempi määrä hoitaa vakuutusasiansa itse. Vakuutuksen ottamiseen vaikuttavat sen saatavuus (pystyykö vakuutuksen ottamaan netissä), edullinen hinta ja vakuutuksen sisällön selkeä esittely.
GOPR0013 *Otin tähän meistä somettajista kuvan, sillä tässä vakuutuksen kehittämisessä on käytetty kanssa samantapaista ideaa, että nuoret ovat olleet mukana kehittämässä - nyt vaan vakuutusta, ei Juissia. 

Kerroitte mulle edellisen vakuutuspostauksen kommentteihin teille sattuneita kömmähdyksiä, joissa vakuutuksesta olisi ehkä ollut hyötyä. Nostan tähän nyt mun mielestä "parhaita" kömmähdyksiä, vaikka tapahtumahetkellä ne ovatkin olleet varmasti kaikkea muuta kuin parhaita. Onneks kuitenkaan ei oo mitään hengenhätää kellään ollut! Voin palkita valitettavasti vain neljä, joten ilmoitan tähän samaan ne voittajakommentit, teihin ollaan yhteydessä sitten myöhemmin sähköpostilla :) Ja jotta olisi tasapuolista, niin päätin arpoa näistä seitsemästä parhaasta neljä, jotka saavat palkinnon. Anonyymi-voittajat eivät ole siis anonyymeja täysin, vaan heillä on kyllä sähköpostiosoitteet kommenteissaan, siksi hekin voivat voittaa.

Matilda Vilhelmiina (voittaja, POP-kuulokkeet):
Kun olin 5-luokalla ja pyöräilemässä koulusta kotiin niin päätin koittaa että onko mahdollista pyöräillä seisovilteen ilman käsiä... Heti kun irrotin kädet niin kaaduin, seurauksena murtunut nilkka ja kuusi viikkoa kipsiä.. Sillon ei kauheesti naurattanut mutta nyt kyllä :D
Ja toi tais just mennä jonkun vakuutuksen piikkiin muistaakseni...


Sara L (voittaja, POP-kuulokkeet):
Joskus 9-vuotiaana poljin koulusta kotiin jalassa upouudet punaiset tennarit. Yhtäkkiä tunsin kiristystä jalassa ja tajusin, että nauha oli auennut kengästä ja kietoutui polkimen ympärille. En osannut tehdä mitään ja polkimet ei tietenkään liikkuneet kun nauhat oli niissä kiinni. Pyörä kaatui ja makasin sitten maassa kengännauha kietoutuneena polkimeen. En pystynyt liikkumaan minnekkään enkä ylttänyt irrottamaan nauhaa polkimesta. Onneksi kauempaa oli kävelemässä mies joka tuli auttamaan. Hävetti silti :`D
IMG_8330 Pesse:
Yläasteella ajoin pyörällä koulusta kotiin, ja alamäessä päätin kokeilla, minkälaista ois jarruttaa etujarrulla, kun aina käytän takajarrua vaan. No, etujarru pohjaan, ja etupyörä stoppas siihen jonka seurauksena mä lensin ohjaustangon yli, ja pyörä kaatui mun päälle. Tämä tapahtui ihan autotien vieressä, ja joku vielä pysäytti auton ja kysyi oonko kunnossa, kun makasin siinä pyörätiellä pyörä päälläni :D Ei ollut mitään mukavimpia hetkiä, kun liikennekkin pysähtyi hetkeksi siinä mun takia.. No, ei käynyt onneks mitenkään, tuppo hiuksia jäi pyörään, mutta muilta vahingoilta säästyttiin :-)

Anonyymi (voittaja, yksi leffalippupaketti):
Pari vuotta sitten oltiin kaupassa äidin kanssa. Tultiin sitten ulos kaupasta ostoskärryt täynnä kasseja ja nosteltiin niitä sitten autoon. En huomannut pitää kärryistä kiinni ja parkkipaikka oli ylämäessä, joten kärryt lähti liukumaan alamäkeen. En tajunnut tilanteessa tehdä mitään kun jäin toljottamaan vaan paikalleni :D Ostoskärryt osu jonkun tuntemattoman autoon ja teki siihen ihanan naarmun mustaan pintaan. Hävetti kyllä, mutta onneksi saatiin asia sovittua auton omistajan kanssa.
IMG_5234 Anniina Karhunen: 
En oo ollut pienempänä mitenkään kauhean sähläävä vaan enemmänkin varovainen, joten kauheasti ei ole sattunut vahinkoja. :D Ensimmäisenä tuli kuitenkin mieleen eräs tapaus, 
kun olimme Turkissa perheeni kanssa 
lomamatkalla. Olin noin 14-vuotias ja oltiin menos
sa vesipuistoon. Mulla oli ilmeisesti tullut jokin 
bakteeripöpö ja olikin vähän heikko olo. No oltiin siinä vesipuiston sisäänpääsyporteilla ja siihen 
sitten päätin pökrätä. Oli yli 40 astetta ja en 
aatellutkaan , että niin kävisi. Olin juonut paljon vettä ja syönyt aamulla. Kun oli kuitenkin kipeänä niin elimistö hikoilee vielä enemmän. Siinä sitten kaikkien ihmisten edessä mut vietiin pyörätuolilla johonkin taloon, jossa heitettiin vettä päälle, että virkoaisin. Äiti lähti mun mukaan sairaalaan ja paikallinen sairaalakuski heitti meidät sinne. Sairaalassa tuli vietettyä varmaan 7h ,koska ne ei päästänyt mua sieltä hotellille lepäämään. Jokaisessa palvelussa kesti ja se oli kuin rahastusta. Kuumemittarin tuomisessa saattoi kestää yli puoli tuntia. Lisäksi kaiken maailman kivennäis- ja vitamiiniaineita laitettiin tiputuksessa. Mulla oli sitten korkeaa kuumetta ja vatsatautikin aluillaan. Lähes koko päivän sairaalassa oleminen olisi maksanut noin 600€ , mutta onneksi oli matkavakuutus :D Ne ei meinannut nimittäin päästää mua pois sieltä...että sellainen tarina.


Anonyymi (voittaja, yksi leffalippupaketti):
Olin 3lk ja meidän omakotitalon pihaan kasattiin iso lumikasa josta äitini kanssa tehtiin mulle pulkkamäki joka vuosi. Siinä yhtenä iltana laskettelin hyvin tyytyväisenä haalarit päällä. kipusin kasaa ylös ja pääsin istumaan pulkkaani, niin eikö se perhanan pulkka lähtenyt taakse päin ja kasan takana sattui olemaan heinäseiväsaita. Siihen heinäseipääseen jäin sitten killuttelemaan tunniks haalarin niistä jalkaremmeistä ja huutamaan apua. Naapurin mies sattui kuulemaan huutoni ja tuli katsomaan kun roikun räkä poskella, pää alas päin heinäseipäästä. Noh olipahan ainakin naapurin miehellä naurussa pidättämistä. :D

Heidiu:
Ajoin mun 19-vuotis syntymäpäivänä ojaan autolla. Kyydissä vielä oli isosiskoni, mutta onneksi kumpikin selvittiin säikähdyksellä. Auto vaan romuttui ajokelvottomaksi ja paikalle ryntäsi muutama lähistöllä asunut. No ne auttoi meijät ulos autosta ja hetken päästä iskä tuli paikalle hinaaman auton pois. Harmittaa kyllä vieläkin, koska olin niin tyhmä ja kaahasin. Ikinä ei pitäis olla niin kiire!  IMG_7439 Teiltä tuli hyvin paljon semmoisia kömmähdyksiä, jotka kuulostivat tutulta. Mä ite olin pienempänä tosi tapaturma-altis, joten mulle kävi vaikka mitä! Aivotärähdyksiä, venähdyksiä, mustelmia,... Monille varmasti tuttuja juttuja. Joka tapauksessa, kiitos paljon erilaisista kommenteista ja paljon onnea voittajille! Mun täytyy myöntää, että mä en vielä tiedä miten tää palkinnon toimittaminen käytännössä toteutuu, sillä ne ei ole minulla, mutta se selviää piakkoin :) Joka tapauksessa laitan voittajille sähköpostia tulemaan jossain vaiheessa, joten varautukaa tsekkaamaan sähköpostinne aktiivisesti! Me palataan taas myöhemmin tällä viikolla, ihanaa viikonjatkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti