sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pilalle menneet 2 -video + kuulumisia!

Heipä hei kaikille! Ootteko huomannu, että päivät vaan menee ohitse huomaamatta? Mä ainakin oon. Vastahan koulu alkoi ja nyt onkin jo ensimmäinen koeviikko lähellä. Tässä vaiheessa tulee taas tää kuuluisa ittensä sättiminen - miksi, oi miksi mä en voinut lukea koulun jälkeen läksyjä.  No, se on nyt taas luettava senkin edestä!
Kuvasin eilen ton yläpuolella olevan videon teille, Kamerani tosiaan päätti irtisanoa itsensä mitään varoittamatta toissapäivänä kesken videon kuvaamisen. Nyt mulla on hetken aikaa Ingan kamera siis lainassa eli canon eos 600D:llä kuvailen. Tosin pitänee jo huomenna katsoa uutta kameraa, sillä jotenkin pelottavaa pitää toisen kamerasta huolta, kun omansakin onnistunut rikkomaan useita kertoja. Ja uskon myös, että Inga haluaa kameransa pian takaisin. :-DIMG_2365 IMG_0660 Olin Teemun kanssa tossa yks päivä ja innostuttiin sitten pelailemaan. Yhtäkkiä heräs muistot mieleen, kun joku muutama vuos sitten aina pelailin koneella Miniclipissä ja Aapelissa. Avattiin sit kone ja mentii pelailemaan sekä Miniclipiin että Aapeliin. :-D Tuntu jotenkin erikoiselta, ku oikeesti yhessä vaiheessa olin koneella 24/7 pelaamassa noita pelejä, mutta nyt en oo aikoihin edes käynyt kummallakaan sivustolla. Pelitaidotkin oli mulla selvästi ruosteessa, sillä ennen olin oikeesti hyvä pelaamaan noita. :-DIMG_0680 33CCFD85-9D04-4578-9299-0B101D5407D9_zps0pd0j29f IMG_0683 ECDA7275-7F18-456A-8D16-A4D0AA4D126C_zpsbfprowoe IMG_0694 Lähin tossa tän viikon torstaina Helsinkiin, niin kuin jossain postauksessa taisin mainitakin sinne meneväni. Jätin koulupäivän välistä, joka oli niinkin huikee kuin 45 min uskontoa ja 75 min ruotsia :-D Teemu heitti mut mopolla rautatieasemalle jo aamusta, sillä otin aamujunan, koska ne oli halvempia. Junamatka meni lähinnä tota kirjaa lukiessa. Helsingissä olin noin kello 10 ja lähin sitten etsimään mainostoimistoa, jonka takia Helsinkiin ylipäätänsä lähdin. Löysinkin paikan suht nopeasti ja siellä hurahtikin puoltoista tuntia! Tarjolla oli kivasti myös purtavaa, josta sainkin matkaevääksi ottaa mukaan tuon leivän. :) Menin sitten läheiseen puistoon syömään ja ihailemaan maisemia.IMG_0698 IMG_0701 vili ja vekku Syömisen jälkeen koitin keksiä tekemistä, sillä junan lähtöön oli vielä parisen tuntia. Mä sit lähdin kävelemään keskustampaan päin, jossa mun silmiin sattui kyltti "BAANA" . Olin nähnyt, kun jotkut olivat lisänneet kuvia sieltä baanalta, nimenomaan sellasen "Helsinki" tekstin kohdalta. Mulla ei oo koskaan näin maalaisena ollut käryä missä on edes kyseinen baana saatika se teksti. No, nyt kun näin tän kyltin nii päätin lähtä tekemisen puutteessa selvittämään tän tekstin sijaintia. Meinasin jo luovuttaa, sillä olin kävellyt jo jonkin aikaa eikä missään näkynyt tietoakaan tekstistä. Onneks en luovuttanu, sillä mä löysin sen lopulta! Harmitti vaan, ettei ollut ketään, joka ois ottanu musta kuvan, jossa seisoisin ton helsinki-tekstin päällä :(
        Sieltä lähdin sitten suunnistamaan kampille, josta ostin vähän herkkuja(taas)... Niitä syödessä aika kului ja sitten lähdinkin jo asemalle junaa oottelemaan. IMG_2360 fwa IMG_2383 IMG_2367 IMG_0705 Kouvolassa olin joskus puol neljän jälkeen ja lähdin asemalta kävelemään veturille, sillä mä en suostunut maksamaan ylihinnoiteltua bussimaksua niin "lyhyestä" matkasta. Okei, se matka menee tosi nopeesti autolla, mut kävellen se ei sit ollukkaan niin lyhyt, Mun jalat oli ihan sairaan väsyneet sen jälkeen, sillä olin kuitenkin päivän mittaan kävellyt jo aika montakin kilometriä. Matkalla näin mulle uuden taideteoksen, tai no ainakaan en muista tota ennen nähneeni, Musta toi oli hieno ja kiva piristys matkalle! Veturilla ootin puolisen tuntia, että Teemu pääsee töistä, jonka aikana ostin eläinkaupasta koirille pari juttua. Teemu sitten pääs töistä ja vei mut mopolla kotiin. Kotona otin vielä ens viikkoon liittyviä kuvia ja muokkasin yhden hyvän. IMG_2318 Tossa oli nyt ainakin kuviin liittyvät kuulumiset. Ei mulla oikein muuta oo tapahtunutkaan, päivät on mennyt koulujuttujen tai videon editoinnissa/kuvien muokkaamisessa. Teemua oon kans nähnyt milloin vaan ollaan keretty. Eilen otin muutaman yhteiskuvan koirien kanssa, kummatkin oli vähän hämillään ku yhtäkkiä vaan nostin ne syliin :-D Mut hei, mä tuun todennäkösesti kirjottelee tänne torstain jälkeen seuraavan kerran, sillä koeviikko alkaa keskiviikkona ja mulla on ennen sitä paljon tehtävää ja sen aikana myös tietysti. Nähään siis ensi viikolla, moikka <3

29 kommenttia:

  1. Kenen toi applen kone on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sen alapuolella puhun mainostoimistosta Helsingissä, eli sen on nuo kummatkin koneet :)

      Poista
  2. Voitko pistää askin sillee et saa nimettömänä kysyy, koska ois esim biisiehdotus mut en haluu nimellisenä laittaa :l

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan vaan aina välillä :) ja en tarvi enää ehotuksia ku en toteuta lauluvideota :/

      Poista
  3. Jollet oo hirveesti kameroista tiedä, niin hanki (jos canonin haluut) 3 numeroinen :) (eli siis 600D, 700D yms). Toi 700D on uusin malli noista kolminumeroisista, kääntyvä näyttö ja hyvä videotoiminto (elis saa manuaaliset säädöt videoon :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos avusta, tilasin kyllä nikonin ihan kokeiluksi, saa nähä :D

      Poista
    2. Minkä nikonin tilasit? :)

      Poista
  4. Ihania noi sun koirat:3
    Minkä rotusia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :>
      Vili on mäyräkoiran, jackrusselin ja tipsun sekoitus, Vekku chihuahuan ja toyterrierin! :)

      Poista
  5. Tosi kiva video! Ja tsemppiä koeviikolle, en ite jaksais lukee enää yhtään... :D

    VastaaPoista
  6. tollanen nuttura sopii sulle tooosi hyvin :) ja kiva video oli :) <3

    VastaaPoista
  7. Canonin kameroista tällä hetkellä on kolminumeroisista on paras toi canon eos 700d;) Siitä on myös pienempi versio, mutta siinä ei ole kääntyvää näyttöä,mutta on samanlainen kuin 700d mutta pienenpi, eli canon eos 100d. Lisäks tossa 700d: ssä on parempi mikrofoni kuin muissa kameroissa joten tämä on hyvä ominaisuus videoinnissa!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :)! Tilasin jo nikonin, sillä haluun kattoo oisko nikon hyvä :P

      Poista
  8. Ja minkäköhän vitun takia linkkaat mulle?
    Mä olen hoitanut mun koira-asiani ja tarkistanut myyjän tiedot. Voit samantien painua sinne mistä tulitkin. Idiot.

    VastaaPoista
  9. Hauska ku toi koira kattoo kameraan tossa ylimmässä kuvassa! :)
    Onko kuinka usein sellasta tunnetta ettei millään jaksais tai huvittais lähtee reenaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :)!
      Joskus on joo, silloin ku ois paljon asioita hoidettavana nii haluisin ne hoitaa mieluiten treenin sijasta. Mut ei oikein muuten oo :)

      Poista
  10. Mitä sä hikeennyt noin kovasti Ano ykköselle?! :D

    VastaaPoista
  11. Miettippäs sitä. Eiku nii joo, hänellä on oikeus tulla laittamaan pelkkä linkki tollasesta ja syyllistää minua, aivan, unohdin :-)!!

    VastaaPoista
  12. Ovatko koirasi ns. vahinkopentuja vai harkiten kasvatettuja? Paljonko niistä maksoit? Kiinnostaa kun itse harkitsen pienehkön koiran hankkimista jolla ei suurta saalistusviettiä, mutta en osaa päättää että rotu- vai sekarotuisen koiran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan harkiten ne on kasvatettu :) Hintaa en nyt millään muista, ei ollut paljoa, sillä sekarotusia ovat! :)

      Poista
  13. Oot tosi nätti, tykkään sun hymystä tosi paljon. <3 Miten teit nutturan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Normaalin poninhännän laitoin, tupeerasin ja kieritin nutturaksi :p

      Poista
  14. Mikä toi mainostoimistojuttu oli? Oon pudonnu kärryiltä vähän :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en oo kertonut ees siitä aiemmin täällä! Mut tosiaan ku teen yhteistyötä tos tupakanvastases kampanjas nii liitty siihen :)

      Poista
  15. Tsemppii koeviikkoon! : ) Täälläki on!

    VastaaPoista
  16. Saanen kysyä, miten kommenttini tähän kohtaan oli epäasiallinen kun et sitä julkaissut koskaan? Hmm

    VastaaPoista
  17. Saanen kysyä, että mikä oli kommenttisi? Ano kun satut olemaan, niin vähän vaikea sanoa. :) Jos se oli se joku sen tyylinen, että "osuiko omaan nilkkaan" tai jotain tommosta, niin en vastannut, koska musta oli niin ärsyttävästi ilmaistu ja en jaksa panostaa ilkeilykommentteihin, jotka tulee nimenomaan anonyymeilta. :-)

    VastaaPoista