lauantai 6. syyskuuta 2014

Ruotsi-ottelu viikonloppu!

Moikka! Ajattelin teille upottaa tähän postaukseen pari videota vielä SM-kisoista, sillä löysin youtubesta nuo. Kummassakin olin siis 4. ja ylemmässä juoksen radalla 6 ja alemmassa juoksen radalla 8. :) Mutta muuten nyt tulee siis viime viikonlopun kuulumisia Helsingistä! IMG_0013 IMG_0024 IMG_0027 IMG_0028 IMG_0036 Teemu otti siis perjantaina vapaata töistä/koulusta, sillä meiän juna lähti jo heti aamusta kohti Helsinkiä. Oltiin Helsingissä kymmenen aikoihin ja istuskeltiin rautatieasemalla jonkin aikaa siinä, kunnes tuli nälkä ja päätettiin mennä Burger kingiin! Ei olla kummatkaan koskaan ennen käyty siellä, mutta nyt tuli käytyä ja hyvää oli. Syömisen jälkeen lähettiin narinkkatorille istuskelemaan ja oottelemaan. Siinä me sitten leperreltiin pikkulinnuille, haha :-D Musta pikkulinnut on tosi suloisia, etenkin nuo, koska ne uskaltaa tulla lähelle! IMG_0058 IMG_0054 IMG_0060 IMG_0067 Saatiin myös arvat, joilla voitettiin vanhat autot sekä osallistuttiin kyselyyn, josta saatiin suklaapatukat.Mentiin joskus 13 jälkeen hotellille, joka oli siis sokos hotel presidentti, joka sijaitsi ihan kampin vieressä. Siellä jouduttiin ootella yli tunti, sillä siellä oli hirmumäärä ihmisiä, koska Ruotsin ja Suomen joukkueet kummatkin majoittautui siinä hotellissa. Lisäksi oli jotain ulkomaalaisia turisteja mukava määrä myös, joten ei alettu jonotella siinä vaan istuskeltiin aulassa ja ooteltiin, että milloin alkaa porukka vähenemään. Saatiin sitten joskus ennen kolmea huoneet ja mentiin lepäilemään ja mä otin myös teipit pois leikkaushaavan päältä. IMG_0082 IMG_0094 IMG_0089 IMG_0167 IMG_0190 IMG_0172 IMG_0104 Jonkin ajan päästä lähettiin taas narinkkatorille, sillä mentiin katsomaan naisten seiväshyppyä. Ennen sitä siellä oli lavalla eri esiintyjiä, jotka siis esitti omaa ohjelmaansa. Vähän kävi sääliksi tota jumpparyhmää, sillä kukaan ei lähtenyt mukaan paitsi maskotit :-D Ite oisin voinut muuten osallistua, mutta mulla on se liikuntakielto. Oli aika kylmä sää ja välillä tuli sadekuurojakin, mikä ei yhtään auttanut asiaa. Onneks meillä oli sateenavarjo, sillä oltais kastuttu muuten kyllä ihan täysin, sillä siellä ei ollut katosta. IMG_0197 IMG_0217 IMG_0208 IMG_0228 IMG_0231 IMG_0234 Naisten seiväshyppy taisi alkaa siinä kello 17 maissa ja oli kyllä jännittävää seurattavaa, etenkin kun jotkut eivät meinanneet alotuskorkeudestaan päästä ja uhkasi jäädä ilman tulosta. Onneksi kaikki nyt kuitenkin tuloksen saivat. Minna Nikkanen hyppäs tuolla muuten suomenennätyksen! Pääsinpäs kerrankin ikuistamaan tollasen :P Aika hienoa hypätä suomenennätys tollasessa säässä, sillä kylmä ja sade yleensä huonontaa tuloksia.
         Seiväshypyn jälkeen oli keihäsmiehen Antti Ruuskasen haastattelu siinä lavalla. Antti puhuu hauskalla tyylillä mun mielestä, sellanen leppoisa puhetyyli sillä ainakin mun mielestä on.
         Lähettiin sitten siitä syömään johonkin meille uuteen paikkaan. Otin kerrankin kanaa, mutta ei mulle oikein maittanut, koska ei ollut ees oikeestaan jostain syystä nälkä ja en edes kovinkaan paljoa tosta tykännyt. Syömisen jälkeen käytiin vielä kaupan kautta, josta ostin sitten 3 suklaalevyä, jotka kaikki menikin sit samana iltana, hupsista. IMG_0256 Lauantaina käytiin syömässä hyvä aamupala hotellilla. Sillä jaksokin aika pitkälle päivään, sillä seuraavaksi syötiin vasta neljän jälkeen! Lähettiin kuitenkin siinä 12 maissa kävelemään kohti olympiastadionia. Siellä sitten katottiin nuorten maaottelua, joka oli kaikille ilmaista siis. Sitten neljän jälkeen lähettiin etsimään ruokapaikkaa. Kateltiin miten muut ihmiset liikkui ja suurin osahan meni ratikalla tai bussilla. Me sit todettiin, että ihmiset vaan meni ratikkaan ja kävi istumaan. Pääteltiin siitä, että ratikat on ilmaisia ja me sit päätettii mennä ratikalla myös, sillä miksi turhaan kävellä melkein kolmea kilometriä. Käytiin siis kampin Subwayssa syömässä ja palattiin takasin ratikalla katsomaan sitä kunnon maaottelua, jonne siis ei ollut ilmainen sisäänpääsy enää. IMG_0244 IMG_0265 IMG_0287 IMG_0294 IMG_0304 IMG_0318 IMG_0308 IMG_0314 IMG_0325 Illalla olikin katsomot aika täynnä ja siellä oli jotenki tosi hieno tunnelma! Oli myös aika vilpo, mutta kyllä me selvittiin. Kisat loppui siinä 22 maissa, jonka jälkeen sovittiin muutaman fanin kanssa nähdä. Nähtiin myös kisojen aikana, sillä nää tuli yhen aidan taakse D-katsomosta asti ja menin sitten moikkaamaan :') Sain heiltä ison lapun ja suklaalevyn, aaw. Kisojen jälkeen tosiaan kesti jonkin aikaa, että löydettiin toisemme, mutta sitten löydettiin ja yritettiin ottaa epätoivoisesti yhteiskuvia pimeässä. Kyllä me sit jotenki onnistuttiin saamaan kuvia ja sen jälkeen lähettiin Teemun kanssa taas ratikalla kohti hotellia ihan väsyneenä.
         Illalla päivitin sitten askiin, että en tiennyt, että ratikat on ilmaisia... no eikös sieltä sitten tullut monia "ei ne kyllä oo" -juttuja... Oikeesti ei herranjumala, me luultiin, että ne on ilmasia, vaan koska monet ihmiset vaan meni sinne istumaan suoraan :'D No, nytpähän tiedetään. Vähän maalaisjuntteja kun ollaan nii ei kaikkea voi tietää, heh! IMG_0330 IMG_0327 IMG_0352 IMG_0335 Seuraavana päivänä selvittiin aamupalan voimin taas pitkälle päivää, mutta ostettiin kaupasta evääksi lihapasteijat ja korvapuustit, jotka syötiin sitten kisojen aikana. Kisat loppui joskus 17 maissa ja lähettiin meiän valmentajan kyydillä kotiin päin, sillä hänkin oli katsomassa kisoja.
          Viikonloppu oli tosi kiva ja tuli aika halvaksi meille kuitenkin, laskettiin, että joku 50 euroa/nuppi vaan, ja tähän sisälty siis matkat, hotelli, ruuat, ruotsi-otteluliput yms. pienet jutut. Siksi oli noin halpaa, koska Suomen urheiluliitto maksoi majoituksen ja hotellin, sekä valmentajan kyydissä päästiin ilmasiksi kotiin. Jeejee tällässii viikonloppuja sais olla useamminkin!
          Nyt oon vaan ahkeroinut koulun parissa, äidinkieli on oikeestaan ainoa, mikä tuottaa stressiä. Mun tää eka jakso on ihan älyttömän helppo, sillä mun ei tarvi osallistua nyt liikuntatunneille tai siis edes mennä paikalle, mulla ei myöskään oo urheiluakatemiaa, joten aineita on siis vaan 4, joita jokaista on kolme tuntia viikossa sekä lisäksi 1 h musiikkia. En valita, tarvinkin vähän lepoa nyt. Mutta hei, mä tästä alan laittautua, sillä meen moikkaamaan Teemua töihin ja mennään myös syömään. Heippa <3!

17 kommenttia:

 1. Hahaha en kestä et aattelitte sporan olevan ilmane xD noh mutta sellasta sattuu ja hyvä ettette sakkoja saanut!

  VastaaPoista
 2. Asuuko Teemu myös Kouvolassa, vai asuuko Teemu Kuopiossa, ku meiä koulussa on semmone poika joka näyttää iha Teemulta, ja se on Kuopiossa se koulu

  VastaaPoista
 3. Antti Ruuskanen puhhuu savvoo, itekkii oon Savosta ja puhun samaa murretta, en tosin noin paljoo :D Mutta tuli kyllä tosi halvaks tuo teiän viikonloppu! Ja hyvä toi raitiovaunu juttu, kaikkea ei voi tietää! :D

  VastaaPoista
 4. Ois kiva itekki olla näkees ku joku tekee suomenennätyksen!:D

  VastaaPoista
 5. Siis kulitteko te sillä ratikalla ilmaseks siel? :D Mut en miekää tienny et ne maksaa :D

  VastaaPoista
 6. Niiin milloin se sun herkkulakkosi alkaa, kun askissa mainitsit taannoin että aloitat sen heti kun kisakausi loppuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos noin muka olen sanonut, niin linkkaa toki :D Sanoin nimenomaan, että alotan herkuttelukauden tässä kun kisakausi loppuu ja nyt herkuttelen täysillä.

   Poista
 7. Mäkin olin sillee, että miten ratikat ovat ilmaisia? Siis mä luulin että ne on muutettu ilmaiseks, mutta ei todennäköiseksi :)

  VastaaPoista
 8. Hei mistä se paita on mikä on sun tube videos se mis on armeija kuvioiset hihat ?:) se on aivan pirun hieno enkä vaa oo löytäny sen tyylistä mistää :(

  VastaaPoista
 9. Olipa taas kiva postaus! Niitä on aina kiva lukee, kun teksti on sujuvaa ja toi tiivistelmä aina postausten lopussa on tosi hyvä idea!:)

  twin-life-with-us.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Ootko kattonu ikinä sellasen vloggaajan videoita kuin Pinkku Pinsku? (Tai joku vastaava) JOS olet, niin mitä pidät hänen videoistaan? Itse vaan pöyristyin miten ihmeessä hänellä on niin paljon tilaajia... :D ja kun hän on niin nuorikin, ilmeisesti -02

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Mulla on sama leikkaus muutaman kuukauden kuluttua.. Voitko kertoa kuinka pitkä liikuntakielto siinä annetaan? :(

  VastaaPoista