perjantai 13. joulukuuta 2013

My day 8.12.2013 !

Tossa olis nyt siis my dayta viime sunnuntailta! Mulla ei oo kamerassa minkäänlaisia kuvia, sillä mun päivät on tosi kiireisiä enkä ehdi edes kunnolla läksyjä tehdä. Huomenna saan onneksi ainakin hiukan kuvia kun on Mikon& Maisan synttärit! Mulla on tää viikonloppu täynnä tekemistä, mutta aika tylsää semmosta. Mun pitäis pakata sitä matkaa varten jo, tehä kaikenmaailman koulutehtäviä, urheilla ja vaikka mitä :-D No mutta palaillaan postauksen merkeissä kunhan vaan jotain kuvattavan arvosta tapahtuu! Ps. Toi my dayn loppu on hiukan tylsä kun en paljon mitään tehnyt... Mutta kiitos ihanat lukijat, teitä on tullu paljon lisää!

64 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on nii ihana! muuten minnepäin Teneriffaa ootte menossa? Jos meette Americasin lähettyville ni suosittelen käymää semmosessa Siam Park- vesipuistossa! se on tosi siisti paikka :D
    Hyvää matkaa & ihanaa joulun aikaa sulle jo etukäteen :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)!! Me mennään pohjoselle puolelle mut ollaan menossa kyllä siellä vesipuistossa käymään :p
      Kiitos paljon ja samoin :-)!

      Poista
  2. Ihana MyDay <3
    Musiikki, sinä ja Teemu ja Vili kruunasi tämän videon taas.
    Hyvän musiikin valkkasit, Tykkään !

    VastaaPoista
  3. Ihana my day ja mieluusti katson Viliä ♥

    VastaaPoista
  4. Hei miten oot saannut noi tunnisteet tonne alas niin ettei sellassia numeroita näy niitten sanojen perässä?:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kun toi gadgetti lisätään nii siinä on vaihtoehtoina erilaisia nii mulla on sillee ettei näy numeroita ja että eniten käytetyt on isolla :) eli siis sieltä ku meet muokkaa tota gadgettia nii pitäis löytyy jotain vaihtoehtoja :)!

      Poista
    2. okei, kiitti! :)

      Poista
  5. Tosi kiva My Day!:) Iina olet todella kaunis ja Teemu komee! :3 Ootte ihania! <3 :)

    VastaaPoista
  6. Meekkö Pueto de la cruziin?:) Ite oon käyny siä kaks kertaa

    VastaaPoista
  7. paljon tollaset teiän tilaamat annokset sit maksaa tuolla tree wingsissä ja mikä toi annos on nimeltään?:-) sori jos oot joskus vastannu tähä, en oo ainakaa huomannu! vois kyl käyä joskus syömäs tuol,näyttää superhyvältä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun annos makso jotain 15,90 € ja se oli joku Alfred's cheeseburger :D ja Teemun makso 17,90 € ja sen annoksen nimi tais alkaa a:lla mut en muista sitä :( mut siinä oli häränpihvi! Jälkkärit makso 5 ja 6 € :) ja en oo vastannu! Suosittelen käymään :>!

      Poista
    2. Hui miten kallista! Mutta käytkö usein ulkona syömässä?:) oot tosi kaunis:) ihana blogi !

      Poista
    3. Niinpä ! :/ Ja taian käydä aika usein koska tänääki tuli käytyy :-D Kiitos paljon! :)

      Poista
  8. miten te löysitte teemun kanssa toisenne?:) sori jos tätä on varmaan kysytty jo aiemminkin jossain kommenteissa tms, mut en millään jaksa lähte ettimään D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuvasin eilen vastausvideo 3:n ja siin on vastaus tähä :p se tulee seuraavaa postaukseen todennäkösesti :)!

      Poista
  9. tää oli tosi kiva myday! :) ja sä oot iina niin kaunis ja ihana aina!! <3

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva video! Mutta tuskin ketään (tai en tiedä) kiinnosti toi alku, kun sä ja Teemu olitte sängyssä, ei siis millään pahalla! ;) Ja oikeesti ihana toi Vili! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)! Ja niin no en tiiä kiinnostiko mut toi kuulu meiän aamuun isolt osalta nii siks se on täs :D ja nii on <3

      Poista
  11. Mikä sun instagram nimi on :) ?

    VastaaPoista
  12. Löysin sun videos eilen tubesta, ja sitä kautta bloginkin.. Ei voi muuta sanoa kun ihana olet! :) Sun blogikin on ihana ja musta tuntuu et haluisin olla just niinkun sä.. Uuden lukian sait ! ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku kiva kuulla, kiitos!! :) Ja tervetuloa ;)!

      Poista
    2. Sama "tarina" kuin Sannilla! Sait siis mustakin uuden lukijan ja tilaajan! Videot Teemun kaa on parhaita, joten jes jos vastausvideo 3 tulee pian. :-)
      ps. sulla on ihanan pitkät hiukset (kirjotin aluks housut, oon väsyny XD)

      Poista
  13. paljo toi pipo makso? :)

    VastaaPoista
  14. Mikä sun ask on?:) +oot ihana♥

    VastaaPoista
  15. Oot niin kaunis!! Ei yhtään tylsä loppu se oli kiva. =D

    VastaaPoista
  16. Miten sä ja Teemu päädyitte yhteen? x) Ja kuinka pitkä sä oot ja Teemu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavassa videossa/postauksessa tulee vastaus tähän xP Ja oon 160 cm ja Teemu n.175 cm kai :)

      Poista
  17. Mikä kamera? Kiva myday! :)

    VastaaPoista
  18. Tiesiks et teneriffa ei oo maa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin. Mut tiesitkö että mun mielest sil ei nyt oo niin kauheest välii jos vastasin kysymykseen: "missä maassa haluisit käydä?" Nii teneriffa. Eiköhän ihmiset tajunnu idean.

      Poista
    2. Yhdyn Iinaan :D :)

      -Nelli

      Poista
    3. hääääh. emmä mitenkään pahalla tarkottanu :o
      Kauheen tyly vastaus. :(

      Poista
    4. Vastasin tylysti, koska en pidä siitä, että ihmiset tulee pätemään asioista tollalailla. Mutta joo anteeksi :)

      Poista
  19. Mä tänään vietin autossa 8 tuntii kun matkasin kotoo pikkuserkuille ja takasi. Siinä ajassa kattelin monia vlogeja ja muita videoita joista sit törmäsin siun videoihin. Sulls on tosi kivoja videoita mitä ny oon katellu :). Blogin puolelle en oo viel perehtyny sen kummemmin ku halusin tulla kertoo sulle nää asiat :).
    Pakko kyl sanoo että oon korviani myöten kateellinen sulle :D. Sulla on ihana koira ja poikaystävä, jolta saa tukee ja piristystä vaikeina aikoina ja sitä päivittäistä huomioo ja hellyyttä.
    Sä mainihhit joissaki videois niistä paskanjauhajista jotka jaksaa jauhaa sitä potaskaa.. Nii mä sanon että älä välitä niistä (kuten et vrm välitälkää), esimerkiks jotkut oli haukkunu sua askiks laudak, öhöm mitä vittua niitä liikuttaa minkä kokoset tissit sulla on ? ja oikeestaa ku miettii et mihi niit tissei tarvii...? imettämiseen. hei c'moon haukkujat, miten sulosii te oottekaa ku mietitte Iinan ja muiden naisten lasten selviytymistä tässä elämässä. Senkö takia te haluutte isorintasen naisen, että se lapsi selviäis mahollisimman pitkään rintaruokinnalla? ..vaikka ois oienet tissit yhtä kaua se vauvva saattaa saaha sitä tissiä.

    aika asiasta toiseen ja kolmanteen poikkeava kommentti mut pointti oki se että nauti elämästäs ja poikaystävästäs ja vitut vihaajista :--)!
    oot tosi nätti ja sulla on kiva blogi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Älä oo kateellinen, mun elämäs on tosi paljon huonoiki juttuja :( Mut totta on kyllä että ihana koira ja poikaystävä on♥! Ja en välitä joo niistä, toiset ne vaan jaksaa jauhaa paskaa mut itelläni on kyllä paljon tärkeämpääkin tekemistä kun kirjotella toisille paskaa anonyymina! Ja niinpä, samaa mieltä tisseistä! Isot tissit on oikeastaan vaan tiellä. Mut sen kyl tiiän etten mikään lauta ole, mutta sanokoon anot mitä sanoo :)

      Kiitos vielä tosi paljon♥ :-)!

      Poista
  20. Olet ihana ja kaunis <3!
    Luin Askisi kun olit linkannut sen... Kun näin, että täytyy nimellä kirjoittaa tulen tänne, koska ittellä ei oo Ask D:
    En ees rullannut alas sivua , kun arvasin että sua dissataan ja haukutaan.
    Mä en jotenkin voi katsella / lukea jos jotain ns. "haukutaan" koska nojoo menin silti kattoon aamuiset...
    Ne olivat ihan h*lvetin naurettavia säälittäviä anoja (Olenhan itsekkin ano :'D) mutta esim. Jotkut anot oikeasti antaa muutakin kun huonoo palautetta:) Kyllä siinä ittellekki tuli pieni huono fiilis kun niitä luki :/
    Mutta Se ei pidä paikkaa että olisit ruma, tai sinulle valittettaisi siitä ettet pitäisi päihteistä, koska en minäkään pidä ! Ja ei ne tajua että ei Se olisi maailmanloppu jos edes vähän joku maistaisi.
    Hyviä jatkoja, hyvää matkaa, ja älä välitä niistä tyhmistä anoista <3:)

    -Nelli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥!
      Ja juu oon samaa mieltä noista ask-anoista! Ja nii mulle tulee/tuli tosi paljon hyviäkin juttuja anoilta sinne mutta sit ku siellä on joku muutaman anon mieleltä häiriintynyt porukka joka kirjottelee sinne kaikkea paskaa ja mulla ei oo aikaa vastailla sellaseen niin laitoin sitten eston :-D Mut nii että samaa mieltä oon!

      Kiitos ♥ :)

      Poista
  21. Voi ei! Toi sun vähän mielipiteitä 2 video.. Sä oot vaan ärsyttävä, jotain hyvää niis on mut joo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori jos tunnistit kohdista itsesi, kerroin vain omat mielipiteeni :-)

      Poista
  22. Vooisko lomalta tulla ees yksi my day silleen että teet my dayn kun lähette sinne tai sitten kun tuutte pois?:) veikkaa ettet suostu mutta saahan sitä aina kysyy...! Siinä mekin nähtäs vähän erinlaista my dayta niin sunkaan ei tarvi aina tehä "samallaisii"??? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi tulla, koska tää on mun ihan eka ulkomaanreissu ja jos kuvaisin vaikka just noilla menoreissuillakin niin musta tuntuu että mulla on kyllä paljon muuta tekemistä kun kuvailla videota :D Ja kuten sanottu, haluun nauttia lomasta enkä stressata siitä mitä kuvaan ( my dayssa pitää koko ajan olla se kamera ja kuvata aina ku teet jotain...) :)

      Poista
  23. Ihanaa, et joku tämmönen tyyppi jolla on mukava blogi asuu kuusaalla! Oon aatellu et kuusaal ei asu ketää tälläst bloggaajaa. Kun tossa oli tota kuvaa joulumarkkinoilta nii pelotti et näkis ittensä sieltä, muttet onneks kuvannu siellä nii paljoa. Mut ihana blogi jatka samal tavalla, ootte teemun kans ylisöpöjä ja aijon nyt tulla katsoo sun blogia paljon usemmin! Sori en tullu nyt nimellä, koska oon aika tämmönen pikku penska täältä kuusaalta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja haha :-D Kiitos paljon vielä :)! Ja vaikutit kyllä tosi kypsältä, luulin että oot ainakin mun ikänen :o Mutta jaa en sitten tiiä minkä ikänen oot, mutta toi sun kirjotustapa anto sellasen kuvan että oot lähellä mun ikäluokkaa ainakin :)

      Poista
  24. Kuinka vanha sä olitkaan?:)

    VastaaPoista