lauantai 29. joulukuuta 2012

my year 2012 in one picture

year 2012 Yritin tiivistää mun vuoden yhtee kollaasii mikä oli tosi vaikeeta ku löyty kuvii niin paljon kaikist eri jutuist joita en ees muistanu Mut kuitenki tost nyt näkee mitä mun vuotee on kuulunu, mm. siis viettäny aikaa kaverien kaa, juhlinu, syöny, täyttäny 15, ollu mun siskon lapsien kaa, värjänny hiuksia, käyny riparin, laulanu konserteissa, käyny elokuvissa, käyny kisoissa, voittanu 2 sm-hopeeta, leiponu, matkustanu ja ennen kaikkee tutustunu Teemuu :* + paljon kaikkea muuta oon tän vuoden aikana tehny :)Teemust puheen ollen mul on sitä hirmu ikävä ja viel yli viikko ennen ku nähää :< Pakko vaa jaksaa vaik mikää ei nyt mee oikee hyvin... tulin viel kaiken lisäks flunssaa nii en nyt sit treeneihin viitti mennä ettei käy mitää. Kuitenki, maanantaina ootellaa sitte uuden vuoden vaihtumista :)! Ei mulla nyt muuta oo, jos en tuu enää ennen ens vuotta postailemaa nii:

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA JO VALMIIKS !

14 kommenttia:

  1. Iinaa oot ihana <3 Miten susta tuli hyvä urheilemaa? Ku itekkii harrastan yleisurheiluu ja oon ihan sika huono. :( mul on ihan outo juoksutyyli enkä osaa juosta.. voisitsä neuvoo mua jotenkii et miten voisin niinku ite treenata mun juoksuu ja kertoo vähä et miten mun pitäis treenata et must tulis parempi urheilee ?:) kiitos jos ossaat auttaa! Ja millä teet ton bannerin?:) ja ootko ite ottanu tän blogin taustan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti <3 ja siis no tietyst treenaamalla :) vaik ei mulla mitää kauheen kovia treenejä yleensä ole ja nyt ku iskä on sairaalassa ja on tää flunssa nii en oo oikeestaa paljo mitään tehny. Ja aijaa sieki harrastat, kiva kuulla ! :) Ja etkai sie nyt ihan huono sentää oo (: ja en tiiä kauan sie sitte oot harrastanu yleisurheiluu, mut jos et kauaa nii kylhän sen ymmärtää ettei oo kauheen hyvä. Mut juoksutyylii sun kannattaa varmaa treenata peilin eessä jos kädet menee hassusti siis nii voit siin peilin luona kattoo sen oikeen tyylin. Ja jos muuten menee hassusti siis jalat nii sitte en tiiä mikä oikee auttaa mut pitää vaa kokeilla juosta sillee että nostaa polvee tarpeeks ja harjotella rullaamista :) Ja kai sulla on valmentaja joka vois neuvoa sua? Mut siis jos haluut itsenäisest treenata ja parantaa sun juoksua nii sitte sun kai kannattaa just kattoo eka se tyyli kuntoo ja sit vaa alkaa kehittää nopeutta. Eli kannattaa hankkii nopeusvoimaa eli esim. tehä loikkia ja sit muutenki kaikkii jalkakyykkyjä yms. (: Ja älä unoha käsivoimaa ! Tee punnerruksii ja muita + tietenki keskivartalo eli vatsa- ja selkälihakset ! Itellää vähä huonosti kyllä neki täytyy myöntää :-D Mut sit ku on tyyli ja voima kunnossa nii sit kannattaa vaan alkaa juoksemaan vetoja ja muista ettei aina tarvi täysii vetää ! Itseasias mä en oo pitkii aikoihin juossu kovaa. Mut siis juokse tietyst niis voimatreenien väleillä kanssa ettei vaa oo niitä :D Tää on kyl nyt niin sekava selostus...Mut nii ja sit kiinnitä huomii kans unee että nukut vähintää 8 tuntii ja syöt kans suht. terveellisesti. Itellää toi ravintopuoli on kyl vähän huono mut pitäis ottaa itteää niskasta kiinni. En osaa oikee muuta sanoo ku mun valmentajat on aina päättäny mitä teen nii en sillee osaa neuvoo mut kyl noi nyt varmaa vähän auttaa? :)
      Ton bannerin oon tehny picmonkeylla :) Ja oon oottanu ton taustan ite joo! Pyrin ottaa kaiken aina ite ku en hirveest tykkää ottaa netist (:

      Poista
    2. Joo kyllä toivottavast auttaa ! Kiitti tosi paljon :) Ja oon harrastanu yleisurheiluu kohta vuoden, mut en oikee tykkää juoksusta. Mun lajeja on pääasiassa noi heittolajit. Mut kiitos viel paljon! (-:

      Poista
    3. ole hyvä ! :) ja aijoo sain semmosen käsityksen jotenki että sun laji on juoksu :D

      Poista
  2. ois ollu kivempi jos kuvat ois ollu isompia, mut ihan kiva postaus näinkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niii aattelinki, ku mustaki isot kuvat on kivoja mut näkeehän tuosta nyt jotain toivottavasti :) !

      Poista
  3. Mikä tää malli tai teema on sun blogissa? Ja mitkä pituudet ja leveydet laitoit tohon sun bannerii? paljo oot päiväs koneella ja syötkö paljo karkkii?
    - joo anteeks näöistö kysymyksist mut kiinnostaa vaa tietää :)
    ja ootteko viel ollu sängys teemun kaa tai ootteko suunnitellu tai puhunu siitä? pelottaaks sua sänkyhommat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ainaki ku mä katoin tuolt malli kohast nii siin lukee että dynaamiset näkymät :) ja bannerin mitat on 1835 x 1185 :) No lomal oon nyt viettäny käytännös tääl koko päivän eli jotaa 10-12 h mut kouluaikoin oon ollu aika harvoin mut keskimäärin 2 h ? Ja syön paljo herkkui, en niinkää karkkii vaan suklaata ja sit jäätelöö ja leivoksii nii syön kans tosi paljon :D Ja ei se mitää, saa kysyy :-) ja ei olla vielä oltu mut ollaa puhuttu kyllä. Ja ei itseasiassa pelota koska Teemu on nii ihana ♥ :)

      Poista
  4. Moikka Iina! :) Löysin sun blogin vasta äskettäin ja täytyy kyllä sanoa et on ihan mahtava blogi. Hahha! :D Oon lukenut tätä tosi paljon ja vaikutat tosi ihanalta persoonalta. Oon itekki 15 ja harrastan yleisurheiluu ja aloin miettimään että oonkohan nähny sut jossain kisoissa... Jaa se jää arvotukseksi. Tulin nyt vaan anonyymina kommentoimaan, kun ei toistaiseksi ole profiilia täällä! :/ Oon kyllä ajatellu tehdä mutta enpä usko et mun blogi keräis näin paljon lukijoita kuin sun. :) Koska en oo lukenut sun blogia kauaa niin mulla olis muutama kysymys ja postausehdotus sillä jään ehdottomasti lukemaan blogiasi!

    - Minkä ikäisenä aloitit yleisurheilun?
    - Voisitko kertoa tähän millaiset aamurutiinit sinulla on?
    - Miten sait noin paljon lukijoita?
    - Miten sait vanhempasi ostamaan sinulle noin kalliin kameran, vai ostitko sen itse? :) Haluaisin itse saman kameran ja tarvitsisin vinkkejä miten puhua vanhemmat ympäri.. :D
    - Kulutatko paljon rahaa karkkiin?

    Ja olisi ihanaa jos voisit tehdä MyDay videon tai vain höpöttelyvideon. :) Ja vielä kerran, IHANA BLOGI! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moi :)! uu kiitos ♥ :> ! Ja voi kiitos paljon ja kiva että oot jaksanu lukee (: Ja aijaa ! :D taitaa jäädä arvotukseks joo ku en tiiä yhtää kuka oot >:) Ja juu eihän tuo mitää ja tee ihmeessä profiili ja blogi sulle ! Kyllä sinne varmasti pikkuhiljaa alkais lukijoita ilmestyä. Muistan ku olin innoissani ku sain 20 lukijaa täytee ja nyt on jo 141 :') Ja juu !

      -Alotin yu:n ihan pienestä, joskus 3-vuotiaana :)

      -Mun aamurutiinit on täs lomalla vähä kyllä menny mut siis yleisesti ottaen ku herään, meen heti pesee hampaat, laitan piilarit, puen & meikkaan ja sitte syön aamupalan. Noi on mun normaalit aamurutiinit koulupäivinä :)

      -En tiiä itseasiassa miten mulle lukijoita on tullut. No osittain varmaa johtuu siitä että oon tän blogin linkannu pari kertaa facebookkiin, sitte mun kaverit on saattanu linkkailla tätä niitten blogissa ja sit tieto on vaa levinny jotenki ja ne on liittyny jotka tykkää lukea tätä :-)

      -Ja no olin vähä kettu >:D Äiti ei tiiä mitää kameroista ja muistan ku valitin että kaikil muil on hieno kamera ja äiti haluu aina että mullaki ois etten jäis sillee paitsi jostaa nii sitte kateltii lehestä semmoin keskihintanen ku onhan niitä paljo kalliimpiakin :D Nii sitte sanoin että tää ois semmoin hyvä ja äitin mielest ihan sopivan hintanen ku se makso sen kuukausieris ettei kerral :) Ja no en tiiä oikein vinkkejä... mut ehkä sun pitäis sanoo sun vanhemmille että nykyää melkein kaikilla on järkkäri & haluisit kanssa semmosen koska tykkäät kuvailla jne. keksit omia perusteluita miks haluat sen kameran ! :D

      -En mä kuluta rahaa karkkii oikeestaa ite paljon... äiti käy yleensä kaupassa nii pyyän tuomaa jonkuu suklaalevyn nii ei se multa mene se raha :)

      Ja juu voin tehä! :) Ja kiitos vielä♥! :)

      Poista
  5. hei onks sulla piilarit? ku mul on silmälasit mut haluisin kovasti piilarit mutten tiiä et milloin ne kannattais ottaa. Sattuks ne ekoil kerroil tai oliks niitten laittamiin vaikeeta? Minkä ikäsenä otit? Kerro vähän niistä ku ois itelläki ehkä tarvetta :-) ku onhan ne nyt paljon nätimmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on mulla :) Ite otin ne siis kesällä siinä elokuun alussa. Ja joo ei hitsi en tykänny yhtää siitä ku piti laittaa piilari silmää ja ottaa pois. Mul meni varmaan tunti ennen ku sain sen silmää :D Sit ku sain sen silmää laitettuu nii poisotto...ää tuntu nii oudolt tarrata omaa silmää tai sillee :D siin vaihees halusin luovuttaa ku se ei vaa lähteny. Mut kyl mä sen sit lopulta sain pois :) Otin kesäl 2011 eli 14-vuotiaana :) Ja siis no ku ekan kerran koskin piilarii nii olin sillee what tääkö pitäis silmää saada. En saanu sitä millää oikein päin, ku se on semmonen löllö. Ja en mä oikee osaa kertoa, ensin vaikee käsitellä mut siihen tottuu nopeesti :) ja se sattuu perhanast jos laittaa väärinpäin tai sitte jos on roska siel :/ Mut kädet kannattaa aina pestä huolellisesti ja sit ku hankit ne nii kyl se myyjä sit viel kertoo kaiken! :) Ja nii on mustaki :>

      Poista
  6. äää hyi oon järkky blondeis!! :D:D:D ja pitäis nähä!! :) <3

    VastaaPoista