perjantai 14. joulukuuta 2012

joulukonsertit & 6 kk ♥

Heippa :-) ! Keskiviikkona oli siis eka joulukonsertti. Näin Teemuu ennen sitä ku oli meiän 6 kk päivä :) 12.12.2012 ;) oli pakko :-D Mut siis nii menin kuusankoskitalolle viien jälkee ja sitte se konsertti ite alko siin puol 7 ja kesti pari tuntii. Ainii aaw sain Teemult semmosen ihanan pinkin kortin jonka se oli koristellu sen pikkusiskon tarvikkeilla :P Ite annoin kans kortin Teemulle ja kuvat niistä näkyy alempana :) Torstaina oli sitte toinen konsertti ja päätin laittautuu sinne vähän ku keskiviikon konsertis olin ihan tavallisesti hiukset suorana. Mä tykkäsin noist hiuksist tosi paljon ! Konsertin jälkee katoin nopeesti vielä äikän juttuja. Tänää oli sitte viimenen koe, äikän koe. Meni kai ihan hyvin, en tiiä :D Menin tänää koulust kotii samaa matkaa meiän luokan Tuulin kaa, jonka blogi löytyy tästä ! Tänää illal Teemu tulee käymää meillä ja huomenna oon Inkan kaa pitkäst aikaa :) Ei muuta, hyvät viikonloput teille ihanat jeee enää viikko kouluu !


23 kommenttia:

 1. upeet hiukset! ja ootte ihana pari! <3 (:

  VastaaPoista
 2. ihanat hiukset:o! ja voii ootte niin söpö parii♥

  VastaaPoista
 3. ÄÄÄÄÄÄÄ kuolenko tääl ees teijän söpöydelle <3 JA TOI TEEMUN KORTTI XDDD just sellain ku kuvittelin, ylisöpö! ja kiitos linkkauksesta ;) ihana postaus muutenki!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe ♥ ja jep XD ♥ ja eipä mitää ;) ja kiitti !(:

   Poista
 4. laittakaa jatkossaki pusukuvii:) niit on ihana katella! ootte niin sulosia:)

  VastaaPoista
 5. vou mikä haba tytsyl! ;) ja oottepas te söpöjä! (: <3

  VastaaPoista
 6. onnee teille :) ootte sulosii :c

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi ku ootte söpöjä! :)

  VastaaPoista
 8. hahahahh toi teemun kortti on upee!!!! (Y) ja vitsit ootte ihania! :*

  VastaaPoista
 9. Stondaako Teemulla tuossa kuvassa ;)?

  VastaaPoista
 10. koska yhteiskuvapostaus? (:

  VastaaPoista
 11. muutin vast kuusaalle ni osaisitko suositella hyvii lenkkireittei? KIItos jo etukätee! (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ! :) no ite käyn usein rantatiellä tai siis kirjaston takana olevalla hiekkatiellä lenkeillä mut talvel ei oikee pysty, sit kans syksyllä käyn nauhan reitillä usein jos tiiät missä se on ? :) ja nii sit talvel ku on paljon lunta nii käyn ihan noita teitä pitkin vaa jossakin päin :) toivottavasti nyt sait jotaa ideaa mihin mennä lenkille :-D ole hyvä ♥ :)

   Poista
  2. joo autto, kiitos! (:

   Poista