torstai 6. joulukuuta 2012

ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Moikka ! (: Sanon heti alkuun että anteeks ku on niin paljon kuvia mun pärstästä taas.... Niit vaa tuli taas otettuu nii aattelin nyt laittaa. Mut siis kuitenkin, ei tässä mitään ihmeempiä oo ehtiny tapahtua. Eilen oli terveystiedon koe ja heti sen jälkee semmoin pieni itsenäisyysjuhla vaa ettei ollu ees mitää hienoi vaatteit. Päästii yheltä koulusta ja menin kuvailemaan ja jäädyin tonne ! :s Vähä ennen 3 näin Teemuu nopee vaa ku sil oli tekemistä. Mut sil oli eilen siis synttärit ja annoin sille ton kortin ♥ :) Tänää nähtii onneks paremmin. Mentii kuvailemaa ja jäädyin taas vaihteeks :D sormet ne on jotka tuol jäätyy jos mitkä ! Mut ennen ku olin Teemun kaa, eli aamulla, tein suklaamuffineita, nams. Mut joo Teemu läks tos tunti sitte kotii ku se lähtee huomeen heti aamusta joukkueensa kaa reissuu. Ei nähä siis viikonloppuna :( Mul on huomenna vielä ihan normaali koulupäivä ja sit onki taas viikonloppu ! Lauantaina ois Mikon ja Maisan synttärit ja sunnuntaina kisat (:  Hei oisko teillä ideoita miten tekisin täst blogista mielenkiintosemman? :)Ainii muokkasin tät blogin ulkoasuu, mitä pidätte? (:

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE !
ITSENÄISYYSPÄIVÄ
17 kommenttia:

 1. sä oot niin nätti, että kyl sun naamaa viittii katella :) Sä ja Teemu ootte muuten ihan täydellinen pari ja ihania nuo muffinit :D onks niissä valkosuklaata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon :)! ja hehe :D ja onhan niissä, laitoin siihen maitosuklaata ja valkosuklaata tosin tos koristeena on vaa noit valkosuklaapaloi :-)

   Poista
 2. oot ihan älyttömän kaunis (-;

  ja ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. sul on ihana blogi ja oot muutenki tosi nätti :) ois kiva jos voisitte tehä teemun kans video postauksen teijän normaalist päiväst mut sillee et vaa teemu puhuis siin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ! :) ja juu no voishan sen joku viikonloppu tehä ! :D

   Poista
 4. älä vaiha ton tekstin taustaväriä siniseks jooko?:) ja sit ois kiva jos toi lukijapalkki ois jossain muualla, muuten kiva ulkoasu!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä vaiha, laitoin vaan nyt itsenäisyyspäivän kunniaks tai miten sen nyt sanois :-D ja juuu voisin vaihtaa johkuu muualle ku se on ollu tos jo sen verran kauan :)

   Poista
 5. Ihana blogi sulla, tät on aina kiva lukee ja seuraa :) ja oot sairaan kaunis (:

  VastaaPoista
 6. voi ootte upee pari! <3 voitko tehä kuvapostauksen teijän yhteiskuvistaa? :)

  VastaaPoista
 7. Onko sulla paljo kisoja tällee talvel ja kuinka usein sulla on reenei? :D ja oot aivan super kaunis :) , ihana blogi, pakko alkaa seuraa tätä :)

  VastaaPoista
 8. Onko sulla paljon kisoi tällee talvisin tai reenei kuinka usein? :D Ja sun blogi on muuten aivan ihana tät on pakko alkaa seuraa :) ja oot ihan super ihana ja kaunis (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo paljo kisoi talvel ja treenei on 4-5 kertaa viikos :) ja voi kiitti paljon <3 :)

   Poista