maanantai 25. kesäkuuta 2012

juhannus

Moi ! :) Huhhu päivät on menny niin kauheen nopeesti ja huomenna ois lähtö riparille! Mut nii juhannusta vietin ihan kotona perheen kanssa. Perjantaina käytiin saunassa ja sen jälkeen käytiin kattomas kokkoa mut en kyl pahemmin sitä kattonu ja otin siitä tasan yhen kuvan ja sekii tosi kaukaa ja ihmiset edessä :-D Lauantaina käytiin Hiidenvuorella, se on iitissä päin niin ei ollu kauhee matka sitte sinne ajaa kuitenkaa joku reilu puol tuntii kai. Siellä sitte otin muutaman kuvan ja sitte lähin kattomaa mihin yks polku vei ja sit käännyin takasin ku se vei johonkii mulle tuntemattomalle tielle. Sunnuntaina olin Temen kaa ja oltii ulkona ja kauhee ilma ja oli kyllä kylmä ku viel kastu tuol sateessa ! Kuvia en ottanu koska muistin vasta sitte ku tuli jo vähä kiire kotii...Tänää sitte haettii mulle uus pöytä Maskusta ja samalla tilattii mulle uus tuoli siihen pöytää. Niistä ei nyt oo kuvia ku pöytä on vielä osissa laatikoissa ja tuoli on vasta sieltä tulossa. Eipä tässä muuta, nyt on sitte postaustaukoo ku lähen sinne riparille, moikka ! :) ps. ripari kestää viikon verran


äähähähä silmävammaus

10 kommenttia:

 1. mennääks me riparillaki tonne ihmeen hiidenvuorelle? :o

  VastaaPoista
 2. mont vuotta ooot + milllo meet ripille

  VastaaPoista
 3. tietääk sun vanhemmat et seurustelet? mitä ne sano? ootte temen kaa aina ulkona, miks ette esim teillä tai niillä ku oli nii kauhee ilmaki ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietää äiti ja isä ei viel ku se on vähä jääräpää kaikes nii en oo viel sanonu mut kerron ku on hyvä tilaisuus ja ei olla sisäl ku kaikki ei viel tiiä :)

   Poista
 4. Eikä miekii olin lauantaina hiidenvuorella!:O Dääm ei nähty:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ! :Dharmi ku ei nähty :(

   Poista
  2. Joskus pitää kyllä nähdä:/ Mahollisesti pääsen Maritan mukana sun rippijuhliin c:

   Poista
 5. No siel sit toivottavast nähää! :>

  VastaaPoista