maanantai 9. maaliskuuta 2015

Videota helmikuusta ja postausta Turun reissusta sun muusta!

Moi! Tuossa yläpuolella olisi videota mun helmikuustani, sillä silloin tapahtui kaikenlaista ja tuli jopa kuvattuakin, niin päätin tehdä sitten tommosen vähän erilaisen videon :) Tää maaliskuu ei vaikuta kovin lupaavalta kuulta, sillä kaikenlaista huonoa on ehtinyt jo tapahtua ja tässä kuussa on mm. koeviikko, joten stressiä taas tiedossa. Joka tapauksessa toivotaan, että se on vaan tää alku kuukausi, joka vähän tökkii :P
               Mulla oli siis reilu viikko sitten SM-hallikisat, joissa mulla oli perjantaina 60 m ja sunnuntaina 200 m. Perjantaina kirjoitinkin teille postausta menomatkalla Turkuun! Käytiin ensin majoittautumassa ja lähettiin siitä sitten hallille kisoihin. Mulla oli siellä hyvin aikaa, sillä mun sarja oli vasta aika illalla. Mulla oli tosiaan tavoitteena päästä välieriin tai ainakin tehdä kauden paras. No, voin tässä jo todeta, että ei, kumpikaan ei onnistunut. Sain elämäni surkeimman lähdön, valehtelematta. Mulle lähtö on aina ollu vahvuus ja sen ansiosta pärjäänkin kisoissa, kun osaan lähteä hyvin ja yleensä oonkin siinä alussa muita edellä. Mutta tuolla nyt menikin sitten niin päin, että mä olin vikana alussa ja päässä vaan pyöri juostessa että voi herranjumala nyt. Sain kurottua itseni melkein erän kakkoseksi, mutta eipä siitä mitään hyötyä ollut, aika oli tosi huono siihen nähden mitä odotin, ja tiesinkin heti juoksun jälkeen, että tolla ei välieriin mennä. Pienet tunteenpurkaukset siinä loppuverkan aikana sitten pääsi, mutta päätin, että kesää kohti nyt vaan mennään ja kyllä tää tästä.
IMG_2370 IMG_2241 IMG_1825 Yövyttiin siis Scandic Juliassa Teemun kanssa ja seuraavana päivänä mulla oli kokonaan vapaapäivä kisoista, sillä en sinne välieriin päässyt. Se olikin se ainoa hyvä juttu mitä itelleni koitin hokea :-D Sain siis viettää synttäripäiväni ihan rauhassa Teemun kanssa ja me mentiin katsomaan tuo Luokkakokous elokuva! Se oli tosi hyvä meiän mielestä, yks hauskimpia suomalaisia leffoja mitä mä oon nähnyt. Oli muuten kivaa vaihtelua olla noin isossa leffateatterissa ja muutenkin tommosessa paremmassa kuin täällä meidän. Elokuvan jälkeen lähettiin kaupoille, lähinnä urheilukauppaa etsittiin, sillä mä halusin uusia urheiluvaatteita. Stadiumista löysinkin kivat vaaleansiniset/turkoosit trikoot halvalla, Intersportista löysin adidaksen urheilutopin, jonka Teemu osti mulle synttärilahjaksi ja vielä yhdet harmaat trikoot H&M:stä :)IMG_2256 IMG_2263 IMG_2268 IMG_2279 IMG_2275 33 Tän jälkeen mentiin vähäks aikaa lepäilemään hotellille ja mietittiin, että minne mentäis syömään. Mä näin erään tutun turkulaisen Instagramista edellisenä iltana kuvan, joka oli yhestä ravintolasta ja se vaikutti oikein hyvältä, joten mentiin sitten sinne. Paikka taisikin olla aika suosittu, sillä kesti jonkin aikaa saada ruokaa ja ihmisiä tuli koko ajan vaan lisää sisälle. Ruoka oli hyvää ja syönnin jälkeen halusin vielä nopeesti käydä Aurajoen rannassa ottamassa kuvia, vaikka meitä paleli kyllä syömisen jälkeen ihan luvattoman paljon :-D Siitä suunnattiin hotellille ja loppuillan vietinkin vastaillessa fb:n onnitteluihin, haha. Pitääkin muuten päivittää tätä blogin ulkoasua, sillä hiusväri on muuttunut ja ikä myös. Päivitän heti, kun saan aikaseks ottaa kuvia itestäni!IMG_2325 IMG_2312 IMG_2288 IMG_2296 Sunnuntaina oli sitten aikainen herätys, sillä mulla oli 200 m jo aamusta. Mulla oli hyvä fiilis jaloissa ja mua jännitti ihan hirmusesti jostain syystä. No, sitten katottiin ratajärjestys ja siinä vaiheessa olin ihan peli menetty hyvän ajan suhteen - sain 1 radan, mikä on tuolla ihan kamalan jyrkkä, enkä koskaan oo semmoseen juossut. Manasin jo itseasiassa perjantaina, että nää kuitenkin laittaa mut ykköselle :'D Toki ne arvotaan vissiinkin, mutta silti.
               Meiän erä ammuttiin takasin ja olin just saanut ihan älyttömän hyvän lähdön. Siinä ne toimitsijat sitten pohtivat ja vilkuilivat minua ja olin ihan äimänä, että mitäköhän mä nyt muka tein, sillä tiesin, etten kuitenkaan varaslähtöä ottanut. Vähän ajan kuluttua tuli mies keltaisen kortin kanssa ja sanoi, että mä kuulemma heiluin. En oo ikinä saanut mitään varotusta ja mielestäni olin aivan kuten aina olen, mutta näköjään ei sitten kelvannut. Toisella kuitenkin päästiin matkaan ja eka kaarre oli aivan järkyttävä juosta, kun siinä kohtaa juuri maksimivauhti melkeinpä päällä. Toinen kaarre ei sitten tuntunutkaan enää yhtään pahalta, sillä vauhtini oli hyytynyt niin paljon ilmeisesti :-D Aika oli todella, todella surkea ja olin aika pettynyt, sillä itse juoksu tuntui paremmalta kuin joitain viikkoja sitten juostessani 200 metriä. No, tuo rata verotti multa aika paljon ajasta, mutta en mä ollut niin kovin surullinen kuitenkaan. Mä sain noista kisoista vaan enemmän motivaatiota treenata ja ootan innolla, että pääsen nyt treenaamaan kovaa! Tosin, tässä yks päivä kävi juttu, joka nyt sitten lykkää tätä vähän...IMG_2376 IMG_2389 IMG_2443 Tähän voisin vielä sanoa, että mun juoksutyyli on vähän niin kuin kadonnut ja me aletaan nyt harjoittaa sitä uudestaan, ihan alusta. Perjantaina oli muuten treenit, joissa juoksut meni enemmän kuin hyvin ja olin superiloinen! Mutta palataan siihen kohta... Tiistaina sisko ja lapset tuli käymään meillä, sillä olihan mulla ollut ne synttärit. Sisko antoi mulle lahjaksi aivan liian paljon kaikkea, mutta oli kyllä mahtava lahja <3 Oli myös tosi kiva taas nähdä lapsia. Mimosa oli oma ihana itsensä ja meidän koirat onkin kuulemma kissoja :') Aion nyt panostaa tässä kevään aikana, jotta näkisin lapsia, etenkin Mimosaa enemmän! Mulla on onneksi niin paljon helpompi tuo viimeinen jakso, että sen pitäisi onnistua kyllä. Tilattiin mulle muuten vihdoin tulostin. Mulla ei siis oo ollut ja on ollut jotenkin turhauttava olo, ku en oo saanu tulostettua esimerkiksi jotain koulujuttuja kotona. Vielä ei olla sitä asennettu tai mitään siihen ostettu, mutta ei sillä oo onneksi nyt mikään kiire. IMG_2453 IMG_2459 IMG_2486 Perjantaina tosiaan oli tosi hyvä treeni mulla. Treenien jälkeen tulin kotiin ja illalla lähdin koirien kanssa Teemua vastaan. Käveltiin Teemun kanssa meiän pihalla ihan normaalisti, kunnes yhtäkkiä vasen jalka taittu. Siinä oli semmonen epätasanen kohta ja siihen just onnistuin sitten nilkkani taittamaan. Kauhee huutoitku mulla siinä oli ja Teemu käski yrittää kävellä. Mä sit pystyin nilkuttamaan kyllä ja siinä kohtaa ajattelin, että tää oli vaa taas tämmönen mun ylireagointi, ei oikeesti ees käyny mitään kummempaa.
                Kotona sitten huomasin järkytyksekseni jalkani turvonneen aika pahastikin ja pidettiin siinä kylmää kauan. Jalka tuli astumisaraksi ja tummui. Lauantaina mentiin näyttämään sitä päivystykseen ja sain kepit sekä ortoosin siihen. Kuvauksiin en halunnut, sillä ei tässä mitään niin suurta mun mielestä käynyt. Tänään huomasin, että pystyn hyvin sille astumaan ilman kipua, mutta en osaa/uskalla normaalisti kävellä, eikä vielä kannatakaan. Tää viikko ainakin on ilman juoksemista, mutta katotaan jos ens viikolla jo voisi lenkkarit pistää jalkaan :) Se on tällä hetkellä tommonen tosi sinertävä, mutta siihen ei muuten satu kuin koskiessa, mikä on hyvä. Turvotus laski yllättävän nopeasti, mutta kyllä mä sitä yritinkin hoitaa kylmällä.
                Onneksi kuitenkin päästiin näin vähällä, sillä ois voinu käydä oikeesti pahastikin. Ainakin mä uskon siis, että tää tästä paranee nopeasti. Mulla on huomenna vapaapäivä koulusta, sillä melkein kaikki on risteilyllä, joten me ei sitten pidetä tunteja. Aattelinkin hoidella vähän asioita jo nyt arkipäivänä, ettei aina vaan viikonloppusin tarvi ahkeroida niiden parissa. Ihan näin muuten vaan, tossa vikassa kuvassa näätte Vilin, joka on nyt lähiaikoina halunnut nukkua joka yö mun vieressä ja se jättää mulle noinkin ruhtinaallisen tilan tohon... Nukun siis aina tossa reunassa, toki mulla muuten ois tilaa :-D En tiedä tuliks tästä nyt ihan kaamean sekava postaus, mutta joka tapauksessa hyvää viikkoa kaikille <3
11 22

22 kommenttia:

  1. huhhuh! aika pahasti näytti toi jalkas turvonnee, toivottavasti se on nyt jo parempi ja pääset taas urheilemaan! :) sul on tosi hyvää tekstiä vaikka onki näin pitkiä nää ni ei mulle tullu ainakaa sellasta tunnetta et ois alkanu kyllästyttämää. Toi video oli tosi kiva ja olis tosi mukava nähdä niitä jatkossakin :) Hyvää kevään jatkoa ja hyviä urheilusuorituksia sulle Iina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! En tällä viikolla tehnyt mitään juoksua, mutta uin ja tein keskivartaloa :) Kiva kuulla, kiitos :)! Ja hyvää kevään jatkoa myös sinulle :>

      Poista
  2. Olin itekin tuolla samaisissa kisoissa , N17 sarjassa kylläkin :D eikä mennyt mullakaan kovin hyvin. Kävin kattelee sun tuloksia ja sadasosan nopeampi taisit olla kuin minä :'D Tosi kiva lukea sun blogia kun kerrot sun kisoista yms. Oon varma et kesällä oot ihan huippu kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :'D Voi meitä! No, kesällä sitten paremmin ;) Kiva kuulla! Toivotaan, että kummatkin ollaan sitten kesällä huippu kunnossa :P

      Poista
  3. Auts toi jalka näyttää tosi pahalta. Itehän tosiaan 2 viikkoa sitten mursin jalkapöydän ja katkes nivelsiteet. Nyt mennään 6 viikkoa kipseillä ja kepeillä. Toivottavasti jalkas paranee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :/ Mut se on kyl nyt jo tosi hyvässä kunnossa omasta mielestäni! Auts :/ Paranemisia sinnekin :)!

      Poista
  4. Oho, nähtävästi jollai muullaki on ollu yhtä huonoa tuuria mun lisäks. :D Mullakin väänty omassa pelissä nilkka viikonloppuna ja nyt pidän 6vk tuollaista tukea mun nilkassa varmistamassa ettei taitu uudelleen.. Ensi viikolla pitäis kyllä päästä jo takasin treenaamaan jos kipu sallii sen. Mutta toivottavasti jalkasi paranee nopeesti niin pääset takaisin treenaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o No jopas on ollut huonoa tuuria meillä! Paranemisia sulle :)!

      Poista
  5. Oho! Aattelin aluks että ei se nyt varmaan niin paha se jalka ollu, mutta sit ku näin ton kuvan niin huhhuh :/ toivottavasti se paranee pian kokonaan! :) uskon että oot kesällä jo hyvässä kunnossa ja saat taas hyviä tuloksia <3

    VastaaPoista
  6. Näitä sun urheilukuulumisia on ain kiva kuulla :-D

    VastaaPoista
  7. Tykkään näistä yleisurheilujutuistasi, koska itsellä sama harrastus. Omat SM-kisani meni huonosti ja olin itkukurkussa vääntämässä kanssa loppuverkkaa. Verkka piteni mukavasti (hyvä vaan, verkka on hyvästä) sillä en halunnut mennä takaisin sisälle itkuisena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :)! Ja voi ei, ilmeisesti useammalla mennyt näköjään huonosti! Mutta sentään jotain hyvää sitten haha :'D

      Poista
  8. Ihaniaa <33 oot tosi hyvä bloggaaja:3 voisitko kertoo et miten saat ton pikkukuvan vaihdettuu? siis esim. jos tää sun blogi on välilehdellä ja sit siin välilehdes lukee toi days of my way ja sit siin on se sydän ni miten pysyt laittaa sen?? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :> Tein ton blogin alussa eli vuonna 2011, nii en muista yhtään :/ Löytyisköhän googlaamalla jotain "miten saada favicon blogiin?" ? :)

      Poista
  9. Hirmu kiva video ja postaus! Mullaki taittu nilkka pari kuukautta sitten ja turpos just samalla lailla, en käyny ees lääkärissä pidin vaa kylmää ja lepuutin... Mutta mä ymmärsin että sille pitäis mahollisimman pian varata painoo ja alkaa käyttää normaalisti (nimenomaan kävellä, se kuntoutuu sillai). Tosiaa ite aloin treenaa heti (yleisurheilua) ku se kesti ja se hidastu kyllä se paraneminen niin, se turpos joka reenissä vaa uudestaan ku joku nivelside sieltä oli menny :-D Se sattuu edellee uidessa jostain syystä mutta juostessa tai loikkiessa ei oo onneks enää mitää. Että kannattaa varmaa rauhassa oottaa sen juoksemisen kanssa, eikä olla yhtä tyhmä ku mää:-) Tsemppiä reeneihin!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :> ! Aijaa, voi ei :( Mä toivon ettei tässä menny mitään nivelsiteitä! Vielä tää on kipeä jos vähäkin astuu sillee väärin tai osuu johonkin. Mut muuten ihan hyvin pystyn tän kanssa olla onneksi :) Olin pois varsinaisista treeneistä tän koko viikon, että ainaki oon nilkkaa lepuuttanut! Koitan kuitenkin nyt ottaa viel ihan rauhassa :) Samoin sulle ! :-)

      Poista
  10. oi ihana postaus :) olisko mitenkää mahdollista että tekisit videon siitä kun värjäät kulmat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hmm no ite en siis nää siinä järkeä sen takia vaan, kun pakkauksen mukana tulee ohjeet ja siin ei tosiaan oo mitään ihmeellistä x) Haluisinkin kuulla, että miksi siis video olis kiva siitä :)?

      Poista