sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kotitreeniä!

Heippa! Tein tossa yks päivä tämmösen videon, sillä multa on nyt monet kysyneet erilaisia liikkeitä ja musta ne on helpoin näyttää videon muodossa :) Ja onhan tämä muutenkin mukavaa vaihtelua näihin videoihin!
                   Mun viikonloppu on kulunut koulun parissa jälleen ja seuraavat pari viikkoa sen parissa kuluu myös, sillä koeviikko lähestyy lähestymistään. Onneksi oon kuitenkin aloittanut hyvissä ajoin tekemään tutkimuksia, esseitä ynnä muita sellasia, joten niiden puolesta ei pitäis nyt tulla niin hätä onneksi. En malta odottaa, sillä tänään on 18 päivää Pariisiin lähtöön ja se menee ihan älyttömän nopeesti, kun on tässä nyt tosiaan tekemistä! En sit tiedä ehitäänkö kauheesti valmistella/suunnitella reissua ja tutkia Pariisia ennen lähtöä, mutta no, jos sitä sit vaikka matkalla sinne ehtii katsella :-D
                   En tähän nyt ala sen kummemmin kuulumisia kertoa, sillä teen erikseen sitten jonkun kuulumispostauksen, kun ehdin :) Sen verran sanon, että nyt on ollut monia aurinkoisia ja ihania päiviä peräkkäin, ja mä oon saanu niistä tosi paljon intoa, me myös esimerkiksi käytiin Teemun kanssa kuvailemassa pitkästä aikaa. Toivottavasti teilläkin päin on aurinkoisia päiviä riittänyt ja ootte saanu nauttia niistä! Nyt vaan on kuulemma luvattu taas kylmempää ja talvisempaa säätä, mutta no, melkein ainahan tässä käy näin. Joka tapauksessa, ei anneta sen haitata, vaan mennään kesää kohti :-) Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

22 kommenttia:

 1. Tulihan sieltä jotain uuttakin treenivinkkiä:) Sun ainoo ongelma näissä liikkeissä on, että teet liian nopeasti. Liike on sitä tehokkaampi mitä hitaammin sen tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä :) Ja ei mut esimerkiksi sprinttereitä kuuluu meillä tehä nopeasti. On erikseen sit liikkeet mitkä tehään hiljaa :) Ja toki tuntuu enemmän hitaampi liike, mut se on eri asia onks se hyvä juttu just mulle.

   Poista
 2. Montako leukaa saat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen vuoden takaa ennätys 12 :) Tänä vuonna oon saanut 11! Ja siis puhutaan nyt ihan oikeaoppisista leuoista eikä semmossista melkein leuoista :-D

   Poista
 3. Hyvä video, tässä oli muutamat semmoset liikkeet vatsoille mitä en oo ennen testannut, eli hyödyllinen video :) Pakko vielä päteä ton ylemmän anon kommenttiin, että jotkut liikkeet (etenkin vatsoissa) just kuuluu tehä nopeella tempolla, kuten iina sanoitkin :) Joo täällä kouvolassa päin on ollu kyl tosi kivat säät nyt, toivottavasti jatkuis mahdollisimman pitkään :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tämä uusi banneri! Tykkään aivan hirrrrrmuisesti juuri tuosta sen ykaäsinkertaisuudesta :)

  VastaaPoista
 5. Tosi mahtava postaus, muutama uusi liike mitä ei itse ole tullut kokeiltua joten täytyypä tästä mennä ja kokeilla! :)
  Sulla on tosi mahtavassa kunnossa sun kädet! :o miten oot lähteny harjotteleen leukoja? Käytitkö apunas minkäännäköstä kuminauhaa yms? :)
  Ja tsemppiä koeviikkoon, itekki oon lukiolainen joten tiiän kuinka paljon ne aiheuttaa aina töitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! En käyttäny apunani mitään apuvälineitä, vaan mä en ees muista aikaa jolloin en olis saanut vedettyä leukoja :o Mulla toi tuli luonnostaan, vaikka tosiaan käsivoimat ei mitään hyviä omasta mielestäni oo eikä oo ollutkaan x) Et tässä suhteessa en osaa neuvoa, jos ei saa leukoja vedettyä, kun tosiaan itse oon jo nuoresta asti saanut vedettyä.
   Kiitos ja samoin siis sulle, jos sullakin on nyt! :P

   Poista
 6. onks toi 75 vatsan reeni niiku tehokas tai onko sulla tullu tuloksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nykyään tunnu melkein miltään, mut ennen tuntui paljonkin! Rutistusvatsat tuntuu eniten. Ne kannattaiskin tehä varmaan aluksi ja vaikka 20 rutistusta, sitten tehä ton sarjan nii sit tuntuu muutkin enemmän! Mut tuloksia on tullu kyllä :)

   Poista
 7. Moikka!
  luin sun ask.fm, mut mulla ei oo sinne tunnuksia niin tulin tänne sanoo.. Mulla siis oli qlairat ja ne on nimenomaan semmoset pillerit joilla ei voi siirtää menkkoja, kaikilla muilla melkeen voi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Okei, niin mä vähän ite ajattelinkin, mutta monet sanoi että kyllä noilla varmaan voi, nii en sit lähteny väittämään vastaan x)

   Poista
 8. mistä oot saanu ton pikkusydämen sun blogin nimen eteen? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sen vuonna 2011 nii en muista, mutta jostain mistä sai ladattua noita faviconeja :)

   Poista
 9. Tosi kiva video! Sain itsellekin paljon uusia ideoita ja motivaatiota näistä liikkeistä :-)

  VastaaPoista