lauantai 1. marraskuuta 2014

Suosikit-video ja kuulumisia!

Heippa! Täytyy tähän heti alkuun todeta, että kuvasaldo on nyt mitä on, ei oo ollut muuta tekemistä oikeestaan kuin koulussakäynti ja läksyt. Siispä ei oo mitään kuvattavaakaan ollut, joten osa kuvista on ihan vain kännykällä otettuja. Tuossa video mun syksy suosikeista, jonka kuvasin viime viikolla! IMG_2166 60F1BE76-90FC-4A74-9FAF-515841CA80D7_zpstpfzzdnb – kopio 1q Syysloma tuli ja meni ja nyt ollaankin jo lähestymässä taas koeviikkoa. Siihen on enää alle kolme viikkoa ja musta tuntuu että kaikki alkaa taas kasautua päälle, tuntuu suoraan sanottuna siltä, ettei musta oo tähän. Mulla on koko ajan meneillään asioita, niin pieniä kuin suuriakin, jotka vie multa yhdessä voimat. Välillä jotkut ihmetteleekin, että miten pystyn pyörittämään vlogia/blogia, harrastamaan aktiivisesti ja säännöllisesti urheilua, hoitamaan koulun ja kaiken muun niiden ohella. Mä ihmettelen tätä välillä itsekin. Etenkin tää syksy on aina semmosta aikaa, että voimat ei tahdo riittää millään, mutta aina tästä on selvitty ja niin selvitään nytkin.
             Osallistuin viime viikonloppuna yhteen kilpailuun eli fantaselfie-kisaan. Kyseinen kuva herätti aika paljon kysymyksiä ja koko ajan tulee vieläkin uusia veikkauksia, että miten pidän tota tölkkiä tossa :-D Mä en ihan vaan periaatteesta halua kertoa, musta on välillä kiva kiusoitella ihmisiä. Veikattu on jos jonkinmoista - teipattu, liimattu, mul on jotkut siimat kädessä jolla pidän sitä, mulla on joku pidike, oon liittäny sen tohon koneella, siinä on reikä josta puren, vedän ilmaa sisään niin, että tölkki pysyy tai joku on tiputtanut sen ja kuva on otettu tolla hetkellä (tää oli kyl ehdottomasti paras, sais varmaan aika monta kuvaa ottaa tolla taktiikalla, että onnistuis :'D)
IMG_2027 IMG_2219 IMG_2209 IMG_2173 Maanantaina sain tosiaan kuulla siitä, että mut valittiin voittajaksi siinä yhdessä kuvakilpailussa ja voitin 2000 euron arvoisen viikonloppumatkan Pariisiin. Menemme Teemun kanssa sinne, mutta joudumme odottamaan, että olemme täysi-ikäisiä, sillä kampanja niin ilmeisesti vaatii, ainakin mulle kerrottiin vain kaksi vaihtoehtoa ja siinä ei ollut mahdollisuutta matkustaa alaikäisenä vanhempien luvalla :-D Ollaan nyt näin alustavasti ajateltu matkustaa maaliskuun alussa sinne, eli heti melkein, kun 18 olen täyttänyt.
              Kuvasin eilen my dayn ja julkaisen sen heti, kun vaan ehdin editoida sen. Olin eilen auttamassa Ingaa leipomisessa ja illalla Teemu tuli meille ja perinteiseen tapaan katsottiin Possea ja räkätettiin minkä ehdittiin. Teemu lähti pari tuntia sitten äitillään käymään, mutta tulee takaisin vielä ja jää toiseksikin yöksi. Suunnitelmissa olisi käydä lenkillä ja katsoa Putous. Mun pitää tehdä tosta lenkistä nyt oikeasti aerobinen ja sykkeiden pitäis pysyä alle 155, ei enempää. Mä en tiedä oikein mikä mulla on, mutta mulla on sykkeet tosi korkeella joskus, ihan vaan hölkätessäkin. Viime viikonloppuna pelattiin jalkapalloa treeneissä ja sykkeet nous pahimmillaan yli 200... Siis oon kyllä ihan terve, mutta mulla on ilmeisesti luonnostaan korkealla sykkeet. Saa nähä millanen lenkki tulee, meinaan jo aika rauhallisesti hölkätessä on yleensä suuremmat sykkeet kuin 155... :-D
wy4 Mutta hei! Mun on pitänyt muistuttaa teitä tästä kampanjasta jo jonkin aikaa, mutta oon aina unohtanut postausta tehdessä! Eli Without syöpäkääryle -niminen kampanja starttas useita viikkoja sitten, jolloin kampanjasta tein videonkin ja postauksen. Täältä pääset lukemaan siitä lisää, jos olet missannut sen postauksen ( LUE ).  Ajattelin laittaa tähän viikkokilpailun voittajakuvia teille nähtäväksi, mun instagramissa ja youtuben facebook sivuilla näitä onkin näkynyt viikottain. Ohessa myös mun osallistumiskuva :-) Kampanjan sivut löytyvät postauksestakin, mutta tässä myös, jos haluatte käydä kurkkaamassa lisää ja katsoa mitä palkintoja voi voittaa! Kampanjasivulle tästäwinners ehw PicMonkey Collage shsrh Nyt ois vuorossa videon kuvaaminen, joten mä tästä alan nyt sitä valmistelemaan. Mulla on ens viikonloppuna alueleiri Pajulahdessa ja siellä menee koko viikonloppu. Saa nähä miten kerkeän postailla, mutta uskon, että ymmärrätte, heippa <3

18 kommenttia:

  1. iinaa oot niin kaunis & sun blogi on yks mun lemppareista :-) jatka samaa mallii!

    VastaaPoista
  2. Onks toi tölkki purkalla kii? :D tuli vaa heti ekana mielee :D ja onnea tosta voitosta! Aika huikee palkinto!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa yritin purkkaa, mutta ei tahtonut pysyä, joten ei ole :D Kiitos :')!

      Poista
  3. Tietääkö joku sen koodin ettei toisten kuvia pysty kopioimaan blogista?!

    makeiteasyforme.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Onks toi teipillä kii toi tölkki

    VastaaPoista
  5. Jospa yllätätkin äitisi ja lähdette Pariisiin tyttöjen lomalle! Aivan varmasti pieni ero arjesta sekä hemmottelu tekisi äidillesikin oikein hyvää, ja poikakaverisi kanssa ehdit tehdä vielä kymmeniä lomamatkoja kunhan vähän vanhenette.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun asia nyt vaan on niin, ettei äiti tykkää matkustella. Ei siitä mihinkään pääse.

      Poista
    2. Meillä oli toisinpäin, eli mun poikakaveri ei alkuun suostunut lähtemään mukaan mun ulkomaanmatkoille vaan reissusin naispuolisten kavereitten ja jopa äitini kanssa. Kerran se sit tuskastui mun houkutteluihin ja suostui hieman nihkeästi etelään lähtemään.. ja sen ensimmäisen matkan jälkeen hän on ollut se kaikkein innokkain reissaaja. Joskus siis näinkin päin!

      Poista
  6. Kun kuvaat videoita niin onko sun äiti silloin kotona? Mietin vaa et onko tyhmän tuntuista puhua kameralle kun joku on viereisessä huoneessa ja ehkä kuulee jutut :D Ite en jotenki pystyis :DD

    VastaaPoista
  7. Voitko tehdä what's on my iPhone videon? Ois kiva kattoo :)

    VastaaPoista
  8. Pikainen kysymys. Miten ja missä olet tehnyt tuon heather kuvan?

    Olet todella nätti ja ihana tyttö. Niin iloinen ja pirteä. Olet suuri esikuva minulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää nyt en saa kiinni mitä tarkoitat tolla heather kuvalla :/? Kiitos <3 :>

      Poista
  9. Iiina, millä teit sun bannerin? Vastaaa :))

    VastaaPoista