perjantai 21. marraskuuta 2014

I can read you like a magazine

Helou! Oon kuunnellu tota yllä olevaa biisiä tyyliin joka päivä ja toistuvasti, haha :-D Mutta hei! Koeviikko on lähtenyt käyntiin ja oon 2/5 niistä tehnyt ja onneksi nyt alkaa viikonloppu, joten ei ole niin hätä lukea seuraavaan kokeeseen. Mulla on pidempi viikonloppu nyt, sillä maanantaina ei ole koetta, mikä on kyllä hyvä juttu, sillä mulla on aika paljon luettavaa nyt tässä!
             Käytiin viime viikonloppuna kokeisiin luvun ohella ekaa kertaa poikien kanssa koirapuistossa. Siellä ei onneksi ollut muita koiria, nii pystyttii nyt näin ekalla kerralla paremmin olemaan siellä. Lähettiin kävelemään sinne joskus puoli neljän maissa ja meiltä on sinne jonkin verran matkaa, joten oltiin siellä vasta sitten, kun pimeä jo tuli kovaa vauhtia eli joskus neljän jälkeen. Niinpä en meinannut millään saada oikein kuvia, kun kamera ei pysynyt poikien perässä ja ei meinannut tarkentaa ku oli niin pimeä. Aika mutaiseksi tuo paikka on mennyt ja siinä olikin pojissa putsaamista, kun kotiin päästiin.
IMG_2584 IMG_2548 IMG_2582 IMG_2588 IMG_2471 IMG_2478 IMG_2600 Viikonlopun vietin siis kotona kokeisiin lukien, tosin Teemu oli meillä pe-su myös, mutta antoi kyllä mun lukea rauhassa ja onneksi sainkin luettua englantia jonkin verran! Käytiin lidlissä myös ja päätin kokeilla mulle uutta suklaata, joka olikin tosi hyvää! Yllätys yllätys, sisälsi siis mansikkaa :-D
          Äiti kävi miesystävänsä kanssa tiistaina Kärkkäisessä, mä en valitettavasti päässyt, kun piti kokeisiin lukea. Äiti kuitenkin osti mulle jouluvaloja, sillä mä olin meinannu itse tilata netistä tuon tapaisia, mutta äiti ehtikin ensin. Tosin noitten sydänvalojen tilalle olisin halunnut samanlaiset, mutta kuuset, joita sielläkin olisi ollut... Mutta kyllä nuo sydäemetkin kivat on :) Tosta kuvasta ei välttämättä erota niitä niin sydämen muotoisiksi, mutta ne siis on sydämiä! Innostuinkin kuvailemaan muutamat kuvat jouluvalojen kanssa.
         Saatiin myös alkuviikosta koulukuvat, jotka onnistu tänä vuonna ihmeen hyvin! Paitsi tuo luokkakuva, siinä näytän jotenkin ihan oudolta :-D hd PicMonkey Collage IMG_2764 IMG_2628 t IMG_2775 Tuo elokuvalappunen ei liity sinänsä mun tekemisiin, mutta Veturissa oli toripäivät ja äiti toi mulle sieltä tollasen, kun sieltä ilmeisesti tollasia sai eli 15 euron lahjakortin elokuviin ja kuuden euron lahjakortin herkkuihin! Pitääkin hyödyntää, kun koeviikko loppuu tai sitten säästän myöhemmälle! Tein tossa yks ilta meiän pojista joulukortin sukulaisille ja tutuille. Haha on siinä ja kaks höpsöä tonttua :')
        Mun päivät nyt hyppii sinne sun tänne, mutta maanantaina tosiaan lääkäri soitti labratuloksista, jotka multa siis otettiin edellisellä viikolla. Mulla on siis ollut raskasta hengitys ja sykkeet on olleet korkealla. Maanantaina sitten tosiaan selvisi, että mykoplasma-arvot on korkeella ja sainkin sitten lääkityksen. Tosin eräs toinen lääkäri antoi tehokkaamman kuurin, eli syön nyt sitten kolmea eri lääkettä. Mun kunto on vaan huonontunut ja huonontunut ja vieläpä tosi nopeasti, mutta eilen aloitin lääkkeitä sitten syömään ja toivotaan, että auttavat! Kuukauden kestää yhteensä tää lääkitys ja nyt pitää treeneissä pitää tehot matalalla aluksi ja joka viikko saa vähän koventaa tehoja. Onneksi menin niihin verikokeisiin ja saatiin homma hallintaan nyt :) Mut tää mykoplasma on kyllä yks urheilijoiden ärsyttävimpiä vitsauksia.1 IMG_2843 IMG_2831 Mulla oli torstaina englannin koe ja tänään historian. Ihan hyvin ne kummatkin varmaan meni, vaikka olin varma historian kokeeseen lähtiessäni, että tulee huonoin numero ikinä. Onneksi oli varaa valita tehtävistä mieluisimmat, joista edes jotakin osasin kertoa jotain :-D
            Mentiin kokeen jälkeen sitten äitin ja hänen miesystävänsä kanssa syömään, sillä hänellä on tänään synttärit. Syötiin Nevillessä ja sen jälkeen tultiin kotiin ja oli pakko vielä syödä vähän banaanisuklaajäätelöä, nam. Ajattelin koeviikon jälkeen taas enemmän panostaa ruokavalioon, nyt on vähän päässyt taas lipsumaan.
           Mutta joo, tuossa taitaakin olla tärkeimmät kuulumiset nyt. Ens viikolla siis ti, ke ja to kokeet ja sitten olen vapaa koeviikosta, jes! Mä tästä alan valmistautumaan mun kevyeen treeniin, moikka ja hyvää viikonloppua kaikille <3
IMG_2835 IMG_2750

23 kommenttia:

  1. Ihana toi joulukortti :). Tosi sulosii noi usn koirat on kyl tonttulakit päässä. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat jouluvalot!❤

    VastaaPoista
  3. oii teet tosi kivoja postauksia, tykkään ! :3 Pakko kysyy minkä rotunen Vili on ? älyttömän sulonen koiruus. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun menee Iinan ask.fm sivulle (iinnuuu), niin sieltä nimen alta löytyy linkki eniten kysyttyihin kysymyksiin, missä on myös molempien koirien tiedot :)

      Poista
    2. Kiitos :>! Vili on mäyräkoiran, jackrusselin ja tipsun sekoitus :) se on <3

      Poista
  4. Miullakin mykoplasma ollu tässä syksyllä.. Miulla kuitenki arvot oli negatiiviset joten en ottanu lääkitystä, niin paljon negatiivista kuullu niistä... Huonontaa omaa vastustuskykyä entisestään.. Mut toivottavasti paranet pian!! Inhottava tauti tosiaan kun pitäs treenata ja palautuakin.. :/ miulla jo onneks parempaan päin menossa. Paljon siulla oli arvot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se on totta... Kiva että parempaan suuntaan menossa :) Mulla oli 349 :/ Sairastanu joskus 1-2 kk sitten sen!

      Poista
  5. Oi toi biisi on ihana *_*

    VastaaPoista
  6. Ihan sairaan ihana toi kortti, määkin haluan tollasen :D ja oot ihan supernätti kaikissa kuvissa, voiettä. Ja oli taas tosi kiva lukea sun kuulumisia, kiitokset siitä :)

    VastaaPoista
  7. Kannattaa tosissaan kuunnella kehoa mykoplasman kanssa.. Mulla oli arvot päälle 300 ja sit sain lääkityksen ja sanottiin että viikko lepoa ja sen jälkeen rauhallisia treenejä pikkuhiljaa koventaen. No, se viikon lepo muuttui 1,5 vuoden levoks.. mut tietysti sairaus on hyvin yksilöllinen ja mulla vaan kävi huono tuuri. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin 349 arvot :/ Voi ei :( Toivotaan ettei käy niin tässä tapauksessa... Kiitos <3

      Poista
  8. moeltako meet nukkumaan yleensä ja monelta heräät? ja onko se niin että jos laittaa sulle kirjeeseen mukaan postimerkin, kuoren ja osoitteen niin vastaatko sitten?? :)) ja mikä sun osoite onkun haluaisin lähettää kirjeen <3 vai saako sulle ees laittaa kirjeitä? O.o oot muuten tosi kaunis ja ilonen ja pirtee :) kiitos jos vastaat tähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 22-00 :) Ja herään kouluaamusin 6.40-7.00 ja muuten 8-10 :) Juu niin teen! :) En osotetta täällä kerro, se on henkilökohtanen. Ei mulle siksi voi laittaa :( Kiitos :>!

      Poista
  9. Heissan Iina! :) Keksin sulle uuden postaus/ video idean :) Minusta ois tosi kiva ( varmasti muistakin jotka päätöstä jatkosuunnitelmistaan pohtii) jos sinä ja Teemu auttaisitte lukion ja ammattiopiston erojen luettelussa :) Sen vois kuvata ns. "väittelynä" jossa Teemu tietty ammattiopistolaisena puolustas ammattiopistoa ja sinä lukiolaisena lukiota :) Sellainen postaus tai video voisi auttaa monia yhdeksäsluokkalaisia jotka miettii kumpaan suuntaan kannattaisi itse lähteä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Täytyy joskus katsoa tuota :) Mulla on lukiosta tehty siis video jo, jos siitä ois jotain hyötyä? :)

      Poista
  10. Hei Iina! :) Mulla on montelukast määrätty pahan rasitus astman hoitoon. :) Mulla se auttaa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Okei, kai se mullakin on auttanut! :)

      Poista
  11. Millä ohjelmalla muokjasit tuon joulukortin ? Ihanat koirat :-)

    VastaaPoista