perjantai 21. maaliskuuta 2014

Video Vekusta!

Tossa ois sitä videota Vekusta! Toivottavasti pidätte :)Anteeks muuten kauheesti etten oo kerenny vastailla nykyään kommentteihinkaan niin nopeasti kuin ennen! Vastaan kyllä edellisen postauksen kommentteihin kun kerkeän :)! Ps. kohta 2000 täynnä

67 kommenttia:

  1. apua mie en elä tuo on ihan liian söpö! niin pikkunen! :D

    VastaaPoista
  2. Oii että hän on söpööö :33

    VastaaPoista
  3. Onks sulla vaan yks marsu..miks? :o

    Ja en ihan ymmärrä miks sanot ettei saa tulla valittamaan tosta et Vekku on virosta. Faktahan se on että on vastuutonta ottaa koira jos ei tiedä millasissa oloissa se on ollut(ymmärsin ettette siis tiedä), koska ne olot voi olla hyvin huonot ja siinä tekee tilaa seuraaville kaltoinkohdelluille pennuille. Tottahan on että suomessa on myös pentutehtailua varmaan ihan yhtälailla, mutta sen asianhan voi välttää ottamalta joltain luotettavan oloselta kasvattajalta jonne pääsee kylään paikkoja ja pentuja katselemaan. Tosi söpö pentu kummiskin ja onnea sen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä viitti rasittaa iinaa enempää ku Se on kuullut jo noita valituksia ja kuuntelitko et Vili on tuotu Virosta ja Se on noin hyvä kuntonen ja sillee:D

      Poista
    2. Niinpä, vaikka ei toki kaikki virost ostetut koirat oo pentutehtaist nii AINA pitää silti selvittää mistä koiran hankkii. Vaikka ostettu koira ois hyväkuntonen ja ostettu pentutehtaalt, nii se raha kuitenki tukee pentutehtailua.

      Poista
    3. 1. Anonyymi
      Ei mulla oo vaan yhtä? :D Kohta mulla ei tosin ole enää kumpaakaan, koska myyn ne.
      Mitenköhän mä saisin taottua teidän päähän, että vekku ei ole kaltoinkohdeltu, vaan erittäin reipas ja terve nuori koiranpentu. Mutta joo niihän se on :-)

      3. Anonyymi
      Noniin. Olkaa hyvä ja ottakaa Vekun myyjään ensin itse yhteyttä, ennen kuin alatte häntä tuomitsemaan pentutehtailijaksi. Tuollainen syyttely on täyttä paskaa suoraan sanottuna.

      Poista
    4. Just toi että otetaan lemmikkejä mut ne myydään jostain aivan idioottimaisesta syystä pois, on lapsellisuuden huippu. Et oo valmis pitämää koiraakaan, jos pienet marsut tuottaa ongelmia.
      Eläintä ei ikinä pitäs ottaa jos siitä tulee luopua. Mikään syy ei oikeastaan oikeuta luopumaan lemmikistä joka on oppinut suhun, ja vielä kun ne on marsuja niin ne todnäk ei ikinä tule tottumaan uuteen omistajaan, ja elää stressaantuneenä koko loppuelämänsä ajan:)

      Poista
    5. Ja pikku hiekkapillu voi samantien lähteä pois täältä, kerran sun mielestä olen niin kauhea :-) että oikeesti kun naurattaa että vihaat mua ja silti jaksat kirjoitella paskaa ja vieläpä asioista, joista et näytä tietävän asioita :-) katotaanpa parin vuoden päästä miten asiat on :> haha

      Poista
  4. Moi! Tää ei kyl liity tähän videoo mut mistä oot ostanu sen neulepaidan mikä on sun uusimmassa ig kuvassaki? :) Ja mistä yleensäkkin ostat sun vaatteet? Tosi kivoja! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ! Se on Teneriffalta Stradivariuksesta! Ostan yleensä cubuksesta, h&m ja onlysta :) Kiitos :-)!

      Poista
  5. Juu,kyllä kelpaa.:)Hauska video!

    VastaaPoista
  6. joo katoinki tän jo yhen aikaan tubesta :) kiva video!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana Vekku, sekä tietysti Vili! :) <3

    VastaaPoista
  8. ihana vekku! :3 mut ei kannata oottaa että toi mitenkää hirveesti kasvaa, ottaen huomioon chihuahuan ja toyterrierin koon, nehän on molemmat ihan minejä :D ei tosta vilin kokosta tuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toyterrierit ei oo mitää hirveen minejä XD riippuu eri yksilöistä, mun kaveril on toyterrieri ja se on yli 40cm että kyllä ne minin ylittää!

      Poista
    2. Mulle sanottiin että kasvaa aikalailla Vilin kokoiseksi :)!

      Poista
  9. Ooi aivan ihania nää koirat♥ Ja varsinki toi nimi Vekku awww :3

    http://dreamtomorrows.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. En tiiä ootko maininnut joskus, mutta mitä rotua Vili on? Sillä se on tosi nätin värinen ja muutenkin kivannäköinen koira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kerrat ja kohta en enää aio vastata :D Eli mäyräkoiran, jackrusselin ja tipsun sekoitus :)

      Poista
  11. Söpöjä vili ja vekku noissa pätkissä! :) mut mulla ois kysymys, että mitä kokoa se sun ebaysta tilaama mekko on joka on siinä kanelihaadtevideossa kun aattelin et onkoha ne suunnillee samaa kokoa mitä suomen kootki? :) kiitti jo valmiiks jos vastaat!! :)

    VastaaPoista
  12. Sä olet todella kaunis.:)Mutta niin on teidän molemmat koiratkin!Kun ,ostat ulkomailta.Et tiedä missä oloissa koirat on ollut,minkälainen emo on ollut?Koiran vanhempien luonne perityy pentuihin!Esim.Agresiivinen..Mutta mun mielestä tärkeintä on että koirat on nyt sun hyvässä hoidossa eikä nilä ole mitään hätää!:)Näyttää siltä,että sä olet todella hyvä omistaja uudelle pennulle!:)

    VastaaPoista
  13. Voi ihanaa ku Vekulla on tollanen pallura masu :'D

    VastaaPoista
  14. Nii ja se mun piti vielä sanoa että kyllähän Vekku vielä kasvaa, mutten kyl oo varma ett kuinka isoks, koiranpennuistahan sen yleensä näkee niitteen tassujen koosta :D Nii voit vähä vertailla millaset vilillä oli pentuna

    VastaaPoista
  15. Meillä on itsellämme koira, joka on tullut meille äitin työkaverin kautta ja hän oli vähän huonosti taustoja tsekannu. Suomesta oli pentutehtaasta, eikä tästä tämän enempää.
    Tosi hyvä merkki että koirat antaa ottaa toisen lelun itseltään, kertoo paljon siitä että koirat ymmärtävät toisen olevan perheenjäsen, meillä kanssa kaksi koiraa. Onko ollut havaittavissa pomottamista puolin tai toisin? Mikäli pikkune rupee pomottamaan niin kannattaa puuttua peliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/
      Pomottelua on ollu havaittavissa ja tosiaan Vekun puolelta. Ollaan yritetty estää :) Vinkkejä saa antaa! :D

      Poista
  16. Mun koira on ostettu suomesta ja vielä puolentunnin ajomatkan päästä. Pentu tuotiin meille kotiin koska kasvattaja oli kuulemma juuri tulossa käymään kaupungilla. Koirani on nyt 7 ja luin tänä vuonna iltasanomista että sen kasvattaja oli pentutehtailia joka piti satoja mäyräkoiria kauheissa oloissa ilman vettä tai ulkoilutusta:( onneksi meidän koira on terve ja ihan mahtava luonteinen <3 www.vk-veronicakatarina.blogspot.com

    VastaaPoista
  17. Voi että Vekku on suloinen!♥

    VastaaPoista
  18. Awww... :3 Vekku on niin suloinen! Hyvä video, ja kyllä pidin oikein paljon! :) Ku siulla on se 'kuppikakut' kirja, nii ootko leiponu siitä? Sain sen vasta, enkä oikein tiiä mitä vois kokeilla, nii voisitko suositella jotain? Kiitti jo etukäteen, jos suosittelet!

    VastaaPoista
  19. Voi taivas varjele kuinka suloisia noi on yhdessä<3
    On hienoa nähdä miten hyvin Vili ottaa Vekun huomioon,antaa ottaa lelun ja luun,tosin eihän me tiedetä millaisia ääni pitävät kun musiikki soi päälle,mutta uskon ettei mitään murinoita sen pahemmin kuulu :)
    Vekku on niin suloinen pentu,kauhea hinku ilmeisesti ottaa koko ajan isompi pala luuta tai isompi lelu kuin Vilillä<3 Tämä video ei yhtään helpottanut kauheaa koirakuumetta,pikemminkin päinvastoin ;D

    VastaaPoista
  20. Tää ei kyl liity tähän... Mut seuras harrastat yleisurheilua? Ku oo alottamas yleisurheilun

    VastaaPoista
  21. äääääääääääääääää voi taivas ku sulonen ♥ :')

    VastaaPoista
  22. Suloinen Vekku :) Minkäs rotuinen se on? Kaunis blogi sulla ja persoonallinenkin, jäin lukijaksi.

    -zennytintti.blogspot.com

    VastaaPoista
  23. Ihana video:)
    Samalla haastan sinut! Haasteen löydät blogistani:
    http://openyoureyesbysiiri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. Tosi kiva video! Ihana katsoa kuinka hyvin Vili ja Vekku tulee toimeen :) Molemmat on niin sulosia! <3

    VastaaPoista
  25. Ai että oli söpöö ku Vekku touhus Vilin kanssa! <3 :)

    VastaaPoista
  26. Näin sut eilen veturissa. Meinasin tulla juttelee sulle mut en viittinyt. Kyllä sä varmaan näit mut ku olin hakemassa takkia. Voitko vastata ♡

    VastaaPoista
  27. Niin ja näin myös teemun olitye söpöjä näin ku ostitte jäätelöä ;3 oot ihana♡

    VastaaPoista
  28. Awww<3 noi koirat ♡.♡ ne on niin ihanii niinku Sä oot :D

    VastaaPoista
  29. Toi Vekku on ihan syötävän söpö <3<3<3
    -Iida

    VastaaPoista
  30. millä editoit sun videot ? :)

    VastaaPoista
  31. Ihana video, vekku on niin ihana!:) ärsyttää kun kaikkien tarvii tosta pentutehtailusta tulla valittamaan, ootte tehnyt päätöksenne eikä tosiaankaan kaikki virosta tuodut pennut ole pentutehtaalta. samoin aika monet on sanonut toisen/molempien koirien leikkaamisesta, mutta meillä ainakin tulee kohta vuoden täyttävä pentu ja vanhempi koira tosi hyvin toimeen:) kannattaa vaan muistaa huomioida molempia vähintään yhtäpaljon, alussa ehkä enemmän viliä:) onnee uudesta pennusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä minkä ihmeen takia pentutehtailusta valittaminen ärsyttää. Pentutehtailuun ei siis sais puuttua ja hyvä vaan jos pentutehtailu jatkuu? :) Ei tietenkään Iinan vastuulla ole koiran ottamisesta huolehtiminen vaan täysi-ikäisten vanhempien. Asia nyt vaan on niin, että jos jokainen huolehtisi siitä että ottaa koiran vain hyvistä oloista, ei kukaan ostaisi koiraa pentutehtailijalta, jolloin pentutehtailu loppuisi. Välinpitämättömien ihmisten takia pentutehtailu jatkuu.

      Poista
    2. 1. Anonyymi
      Kiitos :)! Ja älä muuta sano! Ollaan me kyllä aateltu leikkauttaa varmaankin tuo Vekku isompana :) Kiitos ! :)

      2. Anonyymi
      Hei nyt tsemppaas vähän. Mä pyydän, ota ensin vaikka asioista selvää, ota ihmeessä yhteyttä Vekun myyjään, ja tule sen jälkeen vasta kertomaan tollaista paskaa kuin nyt, kun sitten asioista 'tiedät'. Ennen sitä, et voi todellakaan alkaa väittää, että tässä olis kyse pentutehtailusta. Ennen sitä - mua ei kiinnosta pienintäkään vertaa tällänen paskanpuhuminen :-)

      Poista
    3. Toiselle anolle, sanoin nimenomaan että ärsyttää kun KAIKKIEN pitää tulla siitä valittamaan. en todellakaan hyväksy pentutehtailua eikä varmasti Iinakaan, mutta eiköhän sen jo yhdestä kommentista tajua:) oot ihan oikeessa, mutta mistä oot niin varma että juuri vekku on tämmösestä paikasta? ihan niin kuin Iina sanoi, ole hyvä vaan, ota yhteyttä Vekun myyjään!:) t: eka anonyymi

      Poista
  32. Tää oli jotenkin tosi liikuttava video, tästä näkee että rakastat molempia koiria paljon! Vili näyttää ottaneen vekun hyvin mukaan perheeseen. Me saatiin pari vuotta sitten toinen koira taloon ja aluksi tulivat toimeen tosi hyvin. Kuitenkin myöhemmin alkoivat tapella, mutta loppui heti kunhan molemmat leikattiin. Toivotaan, että teidän pojat jatkaa tuolla hellyyttävällä kaveruudella, eikä tule mitään ongelmia!:-)

    VastaaPoista
  33. http://kultakutri.wordpress.com/2014/03/08/huippuhyva-ja-tumma-kuivashampoo-vaalealle-tyvelle/comment-page-1/#_=_

    jos vielä haluut ruskeet hiukset, niin suosittelen tätä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En halua enää värjätä hiuksiani :)

      Poista
    2. Kysyn vaa ku nyt tuli hiukset puheeks että minkä väriset hiukset sul on??ja ois kiva tietää et minkä ikäsenä alotit bloggaamisen? :o

      Poista
    3. Siis häh? En tajuu, anteeks :D Mulla on sen väriset hiukset mitä kuvissa :) Bloggaamisen alotin 14-vuotiaana :)

      Poista
  34. Kysyin jo edellisessä postauksessasi, eli mistä olet tilannut Niken kuoresi? :) Ihana video Vekusta, se on todella suloinen <3 !

    VastaaPoista
  35. Missä seuras harrastat ylesurheilua? :) oot nätti ja ihan persoona:)

    VastaaPoista
  36. Tosi kiva video ja sun koirat on tosi söpöjä<3! Btw mikä toi biisi on tai mikä sen nimi on, siis toi mikä on tossa videossa?:D Ois kiva jos vastaisit :) + sulla on ihana blogi, liityn!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän♥ Ja en muista nimeä, ja oon laiska, mutta mee kattoo toi video youtubesta nii mulla lukee siinä se biisin linkki :D Kiitos!!

      Poista
  37. Siis oikeesti! :o ♥ Valehtelematta toi on söpöin koiranpentu mitä oon koskaan nähny! ♥ Siis aivan sulonen! ♥ Ite oon pitkään halunnu mut mun velipuoli on allerginen :/ Sul on mahtava blogi ja oot varmaan tosi onnellinen Teemunkaa! ♥ Oot ihan paras! ♥ Haluisin liittyy sun blogiin mut mä en pysty liittyy ku siihen tulee et pahoittelemme emme voi käsitellä pyyntöäsi. Ja ei oo toiminu viikkoon :/ Mut seuraan sun blogia vaikka en ookkaan liittyny ♥ Oot mahtava vaikka en tunnekkaan sua! ♥

    VastaaPoista
  38. Mä rupesin seuraa tät vast äske, mut tää on ehkä maailman para blogi ikinää!!!!! Ja löysin tän youtubest, mut en pässy perille onks sul yks vai kaks koira?

    VastaaPoista
  39. sä oot ihana!!!! Ja sun koira on maailman söpöin<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :3

    VastaaPoista
  40. niin söpöi<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  41. Paljonko vekku ja vili on maksanut?:-) ois ihana tollanen pallero :-)rakastuin <3!!

    VastaaPoista