torstai 23. tammikuuta 2014

This is not the end. This is the beginning.

Hello! Huhhuh, viime postauksesta on kulunutkin jo reilu viikko! Oon yrittäny pikkuhiljaa tehä tätä postausta. Mulla ei meinaan yks päivä riitä kun vapaa-aikaa ei ole. Oon muokkaillu jonain päivänä kuvia, jonain päivänä kuvannu videota ja jonain taas editoinut sitä. Nyt sain kuitenki tän tähän pisteeseen että voin julkaista. Kuvat on aikalailla mun pärstästä, mutta mitään kummempaa ei oo tapahtunut. juuuu 082 juuuu 004 juuuu 040 Tekstiä ei ois nyt paljoo aikaa tässä kirjottaa, koska kello on kaheksan ja mun pitäis tehä huomiseks suullinen tietoisku kirjasta. Tiiättekö mitä, mä luovutin sen kirjan lukemisen suhteen. Se oli siis sellanen tietokirja, jossa kerrottiin nuorten mielenterveyteen vaikuttavista asioista ja sen sellaista. Mä aloin siis lukemaan sitä, mutta luettuani about 10 sivua, ei päähäni ollut jäänyt mitään. Toi oli siis sama ku ois lukenu jotain oppikirjaa. Mä nyt sit kattelin vaan sitä kirjaa ja kerron siitä jotain mitä muistan :-D En oo siis koskaan luistanu, mutta toi kirja ei vaan käyny mulle yhtään. Sen toisen kirjan, dekkarin, luin kyllä ihan mielelläni koska niistä mä tykkään! edt juuuu 067 juuuu 008 Viime viikonloppuna näin pitkästä aikaa Teemua. Hän tulikin meille sitten yöksi. Siinä meni koko päivä arvokasta koulutehtävien teko aikaa, mutta oli se sen arvosta! Nyt ei ehitä nähä pariin viikkoon kunnolla, koska koeviikko alkaa ensi viikolla ja tää viikonloppu meneekin jo siihen valmistautuessa. Kyllä me varmaan ehitään ihan vaan hetki nähä, kuhan Teemu sais kyydin meille, koska se ei voi tulla itse, sillä sen jalka on jotenki venähtäny tai revähtänyt. Mulla on sunnuntaina kilpailut ja toivon etten nyt tuu kipeeksi. Mulla tuntu tänään taas pikkasen kurkussa kipua, mutta uskon että se oli vaa tollasta pientä ohimenevää. Lajeina mulla on siis 60 m, kaksi kertaa! juuuu 167 1 juuuu 015 Hei muuten tosta videosta. Älkää katsoko videota, jos ette haluu höpöttelyä kuunnella. Jätin ihan tarkotuksella monet kohat leikkaamatta, sillä aattelin ettei pitkä video haittaa, ku en nyt videoita oo aikoihin tehny. Tai no reiluun viikkoon :-D Mutta kuitenkin. En haluis meinaan kuulla valitusta siitä että oli turhaa höpötystä tai muuta sellasta, koska tiedän sen itsekkin ja en nyt vaan jaksa saada paljoo negatiivista tän stressin ohella. Tottakai saa palautetta antaa siis, mut ei tosta edellämainitusta kiitos! :) Joo ei mulla nyt muuta kerrottavaa ole. Kaikki päivät menny lähinnä läksyjen ja muiden koulujuttujen parissa. Mun on nyt pakko todeta, että seuraava postaus ilmestyy vasta silloin, kun sanoin videolla seuraavan videonkin ilmestyvän. Toivottavasti ymmärrätte! Sitten alkaakin myös mun normaali postaustahti ja postauksista tulee monipuolisempia kuvien ja tekstin osalta, kuin esim. tämä postaus! Eli palataan sitten koeviikon loputtua, heippa kaikki ihanat juuuu 062 juuuu 112

114 kommenttia:

  1. Oot hyvä ottamaan kuvia! ja oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan paras! Rakastan kattoo sun videoita ja seurata blogia, saat mut aina hyvälle mielelle! :) ja oot tosi nätti! ;)

      Poista
  2. ihania kuvia, oot tosi kaunis! tsemppii koeviikkoon :3

    VastaaPoista
  3. ihana postaus & kiva toi video ♥ ihana sinä ♥

    VastaaPoista
  4. Tollasseet pitkät videott on just ihania<3

    VastaaPoista
  5. Miks näätte Teemun kanssa niin harvoin? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummallaki on kouluhommia nyt ja teemun jalka on hajalla nii se ei pääse liikkumaan :(

      Poista
  6. Oot tosi kaunis!! + muokaatko sä noita sun kuvia millään, meinaan on tosi hyviä :)

    VastaaPoista
  7. Mun mielestä oli tosi ihana video ja tykkään just tollasista videoista jossa vaa höpötellään. :)
    Ite oon ollu pikkasen kipee, vaikka oon yrittäny pukee lämpimästi ja kaikkee.

    Anteeks,jos näit on kysytty likaa, mut : Minkä rotunen toi Vili on? Mistä se on hankittu teille?
    Ja kauan se on ollut teillä? :)

    Haluisin muute myös tollaset samanlaiset hiukset ku sulla, koska nyt mun hiukset on aika kamalassa kunnossa, ku toinen puoli on lyhyt ja toinen puoli olkapäihin asti. Ennen kyllä tykkäsin siitä ku otin sen mut nyt se on vähä " turhauttava "

    Ja onnee siihen koe-viikkoon :)) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja voi harmi :(
      Vili on mäyräkoiran, jackrusselin ja tipsun sekotus ja se tuli virosta:) Se on ollu meillä viime heinäkuusta asti!
      Mutta joo kiitos sulle :)!

      Poista
  8. Muakin ärsyttää aivan sairaasti kun ihmiset kyselee muiden blogeissa, vaikka just postauksessa/videossa on sanottu tyyliin "älkää kyselkö, mä en aio kertoa siitä enempää" ja niin edelleen! :D Ymmärrän että ärsyttää! Ja sun valitusta on just kiva kuunnella kun itekin aina keksin kaikista "turhista asioista" valitettavaa XD Oot huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että joku ymmärtää :D! Kiitti paljon! :))

      Poista
  9. Millä muokkaavat videos?:) Oot tosi nätti ja kiva video!!:)

    VastaaPoista
  10. Miten yks sun lempivaatteista voi olla housut joita et oo käyttäny ikinä, joita et laittas julkiselle paikalle ja jotka ei istu sun mielestä hyvin??!! Hiukka ristiriitasta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä siksi, että mulla ei oo ollu tilaisuutta käyttää niitä? Oon ollu kipeenä enkä oo voinu mennä noin vähissä vaatteissa mennä kuvailemaan. Rakastan tota kuviota. Ja koulussa en käyttäis, koska noi ei istu, koska ei oo pepulle paikkaa. Huhhuh taas.

      Poista
  11. Taas oli ihana postaus!! Otat myös aivan ihania kuvia oon oottanu millon tulee uus postaus ja nyt se tuli. Oot hyvä bloghaaja!:)

    VastaaPoista
  12. Sori ei liity tähän postaukseen, mutta mistä noi banneris olevat Niken kengät on ostettu? Ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi moni kysyy tätä enkä osaa vastata, koska tilasin ne joltain ihme sivustolta :/ tais olla joku freerun5 siin osottees ainaki! Ja jep <3

      Poista
  13. ihana blogi sulla ! saisko suhun yhteyttä joolai muuan kautta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!! Ja saa joo esimerkiks kikissä iinnuuu tai sitte facebookissa Iina Lehtimäki :)!

      Poista
  14. Ihania kuvia! Oot tosi kaunis ja sulla on tosi hyvä blogi ja videoita

    VastaaPoista
  15. OOT TOSI NÄTTI TEE WEEKEND VIDEO JOSKUS

    VastaaPoista
  16. Tosi kiva blogi! Asutko jossain kouvolan lähistöllä?

    VastaaPoista
  17. Heippa, mun oli pakko kommentoida! :D Oon lukenu sun blogia nyt ehkä viikon, löysin sun kanavan youtubesta ja kattelin sun videot läpi, sit tulin sun blogii ja lueskelin täällä kaikkea! Oot aivan ihanan olonen, fiksun kypsän ja ystävällisen vaikutelman susta kyl saa:) Hassua musta oli lukee ja katella näitä sun juttuja, koska muistutat hirveesti mua!!! :D Mäkin jotenkin halveksin ( vähä raju sana mut tajuat kyllä) semmosia jotka polttaa ja juo, varsinkin alaikäsenä. Sit vanhempana voi toki ottaa jonku viinilasillisen tai muutaman jossain mutta musta on vaa turhaa juoda niin paljon et saa sen pahan olon seuraavana päivänä. Voin kertoa ettei känni ihan oikeesti tunnu yhtää ihmeelliseltä, ei oo sen arvosta. Mä harrastan juoksemista ja mulla on tosi samanlainen vaatemaku ku sulla,suurin osa noista sun vaatteista mulla löytyy kaapista samoina, tai samankaltasina! Opiskelen jyväskylän yliopistossa nyt ekaa vuotta luokanopettajaks, ja ymmärsin jostai videosta et se ois myös sun haaveena, tai ainaki vaihtoehtosena ammatinvalintana? ;) KANNATTAA, tää on nimittäi ihan huippuu!! :D Ja kirsikkana kakun päällä munki poikaystävän nimi on Teemu, ja musta se muistuttaa sun Teemua myös vähän ulkoisesti hahah :)) Sunkin Teemu vaikuttaa ihan tosi mahtavalta tyypiltä, tommosesta kannattaa pitää kiinni, mut sen varmasti kyllä tiesitkin :) Ainiin, mua kosketti tosi paljon sun isän tarina, toivottavasti pärjäilet ja saat asian käsiteltyä ettei jää kummittelemaan myöhemmäksi aikaa. Pikkuhiljaa se suru muuttaa muotoaan! Hirveästi jaksamisia myös sun äidille, voin vaan kuvitella kuinka raskasta hänelläkin on ollut :( Mut eipäs mulla muuta, teki vaan hirveästi mieli kommentoida ja vähän ilmoittaa itsestäni, täällä ainakin yks seuraaja joka uskoo suhun ja seisoo sun takana! Kaikkea hyvää sulle, tsemppiä harrastuksii ja kouluun!! Noista hatereista vielä, et ei kannata vaivautua ees vittuilee takas niille koska sitähän ne vaan oottaa et voi huvittuneena lukee sun pitkiä vastauksia, ja haluu saaha sussa sitä hiiltymistä aikaan! Oo niitten yläpuolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti tosi paljon :")! Tosi kiva kuulla että on tämmössii samankaltasii ihmisii! Tuntuu meinaaettä niitä on nykyään niin harvassa :/
      Ja juu tosiaan haaveena on opettajaksi tuleminen, mut ongelmana on se että oon ihan liian ujo luokan eessä etenkin :/ ja toinen on se etten tiiä yhtään haluunko matikanopettajaksi vai sitten vaan alakoulunopettajaksi ja yks on tietysti liikunnanopettaja! Mut sen näkee sitte :)
      Ja oho aika sattuma että sunkin poikaystävän nimi on Teemu :D ja jootottottakai pidän siitä kiinni <3
      Niin toivotaan ! Ja joo totta, äitillä on ollu tosi raskasta :/
      Mut hei kiitos tosi tosi paljon sulle <3! Ja joo totta, mulla vaan on tapana aina vastata niihin :/ Pitäis lopettaa!

      Poista
  18. missä paikassa sulla oli kisat? :) näin ehkä sut;)

    VastaaPoista
  19. Tosi ihanat kengät! Mistä ne olikaan tilattu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Tiiäks mä en yhtään muista mistä ne tilasin ku se oli sivusto josta en oo ennen tilannu ja se oli ihan uus mulle :/ joten en osaa nyt auttaa:( vai voisko se olla sheinside? Käy kattoo sieltä ku jotenki sellain olo että sieltä!! :)

      Poista
  20. Kui saat valkoset vähä semmoset isommat reunat insta kuvii. Nimeomaa samsungissa. Meinaan et mikä sovellus

    VastaaPoista
  21. ääh minkäs ikänen taas olitkaa? susta saa tosi lapsellisen kuvan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10! Ja ihan oikeesti, anonyymina haukkumisesta ei sitten saa? Kasva.

      Poista
    2. ja ylimielisen. Huoh taas, yhden jos toisenkin kannattaisi kasvaa pikkuhiljaa :--D

      Poista
    3. Sinuna olisin hiljaa :) onko noin lapsellinen oltava että pitää vaan jatkaa ja jatkaa anona kirjoittelua? Siis mä en vaan ymmärrä kellä riittää tahtoa haukkua muita anonyymina, se kertoo teistä ihmisenä helvetisti. Toisaalta parempi että pysytte anoina, tuo olis aika noloa sanoa omilla kasvoillaan. :)

      Poista
    4. Älä ota Iina tätä pahalla, koska oot varmaan todella mukava ihminen, mutta välillä ainakin mun mielestä suhtaudut todella huonosti ihmisten kommentteihin. Esm jos joku on kysynyt jotain vastaat aika aggressiivisesti ja lisäät loppuun jotain 'ei huhu' tai jonkun epämääräisen kirosanan, useammin vittu, tai ei vittu.

      Tottakai se on jossain tilanteissa ihan ymmärrettävää mutta välillä sun vastaukset kommentteihin ovat lapsellisia (toki se että olet lapsellinen on ymmärrettävää koska olethan vasta 16, tuskin kukaan siinä iässä osaa suhtautua aina kaikkeen kypsästi) Ja ihan vinkkinä, jos anonyymien kommentit häiritsee älä pidä niitä. Pääset sinäkin helpommalla.

      Poista
    5. Okei. Ja tiiän ihan itsekkin mun lapsellisuuden vastauksissa. Mä en vaan jaksa tällästä enää kauaa. En tiiä mitä pitäis enää tehä. Masentaa.

      Poista
    6. no miks ihmeessä vastaat sillä tavalla? ihmiset saa susta ihan väärän kuvan, eikä se oo positiivinen asia:D Siis ihan vaan mietin, koska postauskissa ja videoissa vaikutat ihan ok tyypiltä mut sitte ku sun ask.fm käy läpi nii tuntuis ku lukis ihan eri ihmisen vastauksia. Susta on tosi vaikee saada mitään kuvaa, et minkälainen oot ihmisenä.

      Ja jos sä perustat blogin, teet videoita youtubessa ja hankit ask.fm niin kai sä sitten oot valmis ottamaan myös kritiikkiä vastaan? Ainahan on ihmisiä jotka valittaa, ja haukkuu, ei sille voi mitään. Ei kannata ottaa sitä niin henkilökohtaisesti, kun eihän ne ihmiset sua tunne. Jos joku tuntematon sua haukkuu, niin se kertoo enemmän että miten lapsellisia ja säälittäviä ihminen se haukkuja on, kun susta. Kannattaa muistaa se.

      Poista
    7. sulta alkaa lukijat varmasti katoomaan pikkuhiljaa ja siirtyy lukemaan parempia blogeja :D ootko huomannut miten suurin osa bloggaajista vastaa kommentteihin? asiallisesti, ja osaa ottaa kritiikkiä vastaan :D sun vastaukset on kyllä naurettavimmasta päästä :D jos sanot sun lukijoille että "kasva" ja mitähän muuta mukavaa ni huomaa että jossain on menny pahasti pieleen :D

      Poista
    8. Hei tuota noin...mulla on tässä vähän pahoja päiviä. Ja jos kritiikkiä on sanottavana niin asian voi tosiaan ilmaista 100 kertaa asiallisemmin kuin mitä tämän viestiketjun aloittanut. :) Jos mulle laitetaan tuolla tavalla niin samalla tavalla vastaan. Ihan tosi, eläisitpä ees hetken tässä mun tilalla niin en sinuna sanois mitään. Mulla on sitäpaitsi ollut älyttömän rankka vuosi kun isäkin kuoli ja sitten te ajattelemattomat haukutte mua täällä. Että pistää vihaksi. Mut aion tästä lähtien vastata asiallisemmin näihin, ainakin joku osaa tässä muuttua, toisin kuin te anot :) Varmaan jatkatte tätä yhä ja yhä mutta siinähän jatkatte, mä oon kyllästyny tollasseen lapsellisuuteen. Haukkukaa ihmeessä sitten mua niin paljon kuin lystäätte, mut kyllä tekin varmasti jossain vaiheessa tajuutte että toi teiän käytös ei oo yhtää sen kypsempää kuin munkaan.

      Poista
    9. se siinä just onkii, jos sulle sanotaan "pahasti" tai silleen mistä et ehkä pidä ni sitä suuremmalla syyllä kannattaa vaa ignoorata se ilkeys ja vastata asiallisesti takasin tai olla vastaamatta, säästyisit vähemmällä

      Poista
    10. päätit sitten ottaa ton kortin esiin "mun isä kuoli" - onhan se sääli ja ymmärrettävää jonkin aikaa, mut ei se oo mikään hyvä tekosyy olla lapsellinen ja vastata huonosti koko loppu elämänsä ajan. ihan totta hei, nyt Iina kannattaa kuunella omia neuvojaan. Jos kommentoit samalla tavalla kun joku lapsellinen kommentoija, sä vajoat itsekkin samalle tasolle. Et jatka sä vaan anojen haukkumista, mut et sä yhtään kypsempi oo henkisesti.

      Poista
    11. Te ette taia osata lukea kunnolla mitä olen sanonut. Ihan sama, ajakaa mut vaan saman tien alas. Ei mul mikää mee muutenkaan hyvin. Että erittäin hyvä juttu, kiitos siitä :)

      Poista
    12. Musta on aika mautonta vetää tuo isä-kortti esille...Kannattaa kiinnittää tuohon kommentointiin vähän huomiota, ota esimerkkiä vaikka suosituista bloggaajista ja heidän ystävällisyydestä :)

      Poista
    13. Mä en enää jaksa välittää teistä anonyymeista :) te vissii todella haluutte että jotku masentuu. Ja mitä mä olen niitä katsonut nii eivät edes lähes mihinkään kommentteihin vastaa :) että kai munki sit pitää se vastaaminen lopettaa nii kaikilla on parempi olla.

      Poista
    14. Voi miten tylsä elämä näillä anoilla! Ymmärrän sua tosi hyvin ja toikii ku sanoit sun isästä ni siitäkii piti rueta valittaa?! Mun hyvä ystävä kuoli parivuottasitten ja se vaikuttaa muhun osittain edelleen! Tsemppii sulla hirmusesti:*

      Poista
  22. Huippu postaus jälleen kerran ja toi video oli tosi kiva! Sulla on tosi kivoja vaatteita:) ja aawws, ihan ku Vili halais sua tossa yhdessä kuvassa, missä se on sun sylissä :") Tsemppiä koulujuttujen ja treenien parissa, ihana! <3 :)

    T. Pauliina

    VastaaPoista
  23. sullakun on tuolla seinällä nuita valokuvia niin tilasitko ifolorilta? ja minkä kokosia ne on? :) ku haluisin ite kans laittaa mut en tiiä minkä kokoset olis hyvät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin juu:) ja kokoo en sillee muista mittoina mut sen kokonen ku yleensä normaalit valokuvat on :)

      Poista
  24. ku oot tilannu ebaysta vaatteita, ni kauanko sulla yleensä on kestäny se toimitus? :) mietin vaa et jos tilaan tyylii villapaidan tai sellasen ni kerkeekö se tulee talveks vai onko se sitte kesälle vasta tullu :-D nii ja onko se tilaaminen helppoo sieltä ebaysta ?ku en oo enne tilannu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se vaihtelee aika paljon! Siinä lukee se toimitusaikaväli yleensä:) joku 1-4 viikkoo varmaa kestää :)! On helppoo ainaki nyt ku on tilannu sielt :-D

      Poista
  25. Oot ihan nätti ja varmaan symppis tyttö, mut ihan rakentavana kritiikkinä niin en jaksa, enkä usko et kauheen moni muukaan jaksaa kattoo sun videoita koska selität niin paljon turhaa aina aluissa ja joka väliin,,,, ite en jaksanu kattoo tosta videosta kun alle minuutin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta olis kiva että jättäisitte sit suoraan ulkonäön sanomatta jos se ei miellytä koska toi ihan nätti on just semmonen että hyi vittu. :) ja tietääkseni tekstissä asiasta mainitsin? Satuitko sen lukemaan? :-)

      Poista
    2. Ano mä en jaksanu lukee sun kommentista "mut" sanaa pidemmälle. :)

      Poista
    3. ei herranjumala nyt :D pitäskö sua sanoo suoraa jokskuu prinsessaks et olisit tyytyväinen ku kerran tulkitset sanonnan "ihan nätti" niin että hyi vittu :DD

      Poista
    4. Ei pidä? Mut ihan nätti ei mun korviin kovin hyvältä kuulosta nii sillo sitä ei tarvis sanookkaan jos ulkonäkö ei miellytä. En mä pahalla meinannut tota mutta joo ryhdytään nyt sit taas tälle linjalle. :)

      Poista
    5. ihan nätti on ihan normaali sanonta.. toi kommentti oli muutenki mun mielestä asiallinen ni tuskimpa siinä mistää haukkumisesta oli kyse, asiat riippuu aika paljon siitä miten sä ite ne tulkitset

      Poista
    6. Mun korviin tosiaan ei hyvältä kuulosta. Ihmiset kokee asiat eri tavalla, koittakaa sopeutua siihen. Ja asiallinen kommentti tuo oli, en mä sitä sanonutkaan. Antakaa jo olla oikeesti. Kiitos :).

      Poista
    7. ei herranen aika sä et osaa suhtautuu mihinkään kommenteihin hyvin, ellei niissä suoraan sanota että sun blogis on täydellinen, tai sun ulkonäkö. siis ihan oikeesti, kannataisko miettii vähän ennen kun blogin perustaa, jos ei edes osaa ottaa ihan normaalia kehua vastaan. Suhtaudut niin huonosti jokaiseen kommenttiin. Sitten sä muita ihmisiä haukut epäkypsiksi, ja lapsellisiksi. Mikä sä oot sanomaan toisia lapsellisiksi? Sanakirjoissa susta pitäisi näyttää kuva kun sana lapsellinen selitetään.

      Poista
    8. Ihan tosi. Lue edellinen vastaus. Kaikki käsittää asiat eri tavalla. Onko siinä nyt jotain niin kauheen vaikeesti ymmärrettävää?! Ja ihan oikeesti, mä teen tästä kohta isomman jutun meinaan tää alkaa vaikuttaa jo kiusaamiselta. Onneksi anotkaan ei voi anona pysyä :). Ja voin kyllä sanoa susta että toi sun kommenttis ei ole kylläkypsää nähnytkään, haukut 17-vuotiasta täällä anonyymina. Ei hherranjestas. Tää nykymaailma, hohhoijaa.

      Poista
    9. lue omia kommentteja ja kysy iteltäs ootko itekkään käyttäytynyt kovin kypsästi? sulta on pyydetty vaan asiallisempia vastauksia kommentteihin ja kritiikkiin, sillä tavalla tää sun blogikin pysyy ilosena ja positiivisena :) ei kannata välittää niistä jotka tahallaan kirjottaa tänne jotain oikeesti tosi ilkeetä, älä julkaise niitä kommentteja, tulee vaa paha mieli

      Poista
    10. Miten sun ikäs tohon liittyy?:D ja muutenki, ei se ikä todista että olisit kypsempi ku muut. Okei, oli toi munkin kommentti äsken lapsellinen ja sopimatonta, mutta ihan oikeesti nyt et sekään vastaa mitenkään super kypsästi ihmisille. En tietenkään tarkoita että olisit jotenki huono ihminen sen takia, mut olis kiva jos se sama kiva Iina joka tekee noita videoita ja postauksia vastais myös niihi kommentteihin.

      Poista
    11. 1.anonyymi
      Joo mä oonkin myöntäny jossain tän postauksen kommentissa, että vastaan hyvin lapsellisesti ja epäkypsästi! En mä oo väittäny että ite oisin sen kypsempi, oon vaan yrittäny sanoo ettei näillä anonyymeilla oo mitenkään varaa tulla sanomaan mua lapselliseksi, koska mun mielestä ainakin nuo heidänkään kommentit ei kyllä kovin aikuismaisia ole. Mutta juu tiiän idean ja mun on tässä tarkotus alkaa muuttamaan tätä mun vastautyyliä ja jättää nuo ilkeät jutut julkasematta :)!

      2.anonyymi
      Siis meinasin tolla iällä sitä, että jos oot vanhempi mua niin sit on jotenkin jännää että haukut anona, mut tosiaan en tiiä:) ei tol iäl ollu tarkotus sanoo että oisin kypsä :D en todellakaan ole, ei melkein kukaa vielä tässä iässä. Vaikka ehkä siltä voi jotku vaikuttaakkin! Mutta mä tiiän etten ole :). Mulla riippuu tosi paljon päivästä, miten vastaan kommentteihin. Esimerkiks nyt raivoon tyylii jokaselle, koska oon masentunu/stressaantunu. Tiiän ettei niin sais tehdä, mutta oon tosiaan yrittämässä korjata tätä asiaa :) Joten voitaisko me lopettaa tää sisällissota täällä nyt, koska tää on ainaki mulle tuottanu tosi pahan mielen eikä tähän tosiaan auta tuo kamala stressi... mutta nii että jos nyt lopetettais :)?

      Poista
  26. Mut Iina älä jätä videoita tekemättä joidenki idioottien takia, koska on tääl myös sellasia ketä venaa niitä oikeesti (ilman et kysellään koko ajan) <3 (: Panostat kyllä ihan tosi paljon blogiis vaikka sulla on koulujuttuja yms, kiitos siitä, tää on yks parhaista blogeista mitä luen. :)

    VastaaPoista
  27. Sun isäsi kuolema ,oli varmasti sulle iso juttu ja tulee aina olemaan!<3Sun tarina isäsi kuolemasta ,sai mulle herkistyy.Olet todella mukavan oloinen,kaunis ja pirteä..Sä sanot suoraan sun mielipiteet,ja vaikka kaikki ei aina olis samaa mieltä.Niin kestät kriitiikin ja valittamisen.Mun mielestä se on just hienoa,että joku tässä maailmassa uskaltaa sanoa jotakin!:)Eikä siitä tarvii kennenkään sulle ruveta valittaa!:)Tsemppiä kokeisiin!Ymmärän varsin hyvin ,miksi et nyt kerkee postaamaa.:)Ihanaa talvea sinulle!:)+Sovitte Teemun kanssa täydellisesti toisillenne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti tosi paljon <3!!! Ja samoin sulle :)!!

      Poista
  28. Oon samas koulus sun kans ja haluun sanoo vaa et ihan jees videoita mut en ymmärrä miks sun lempivaatteina on kuteit mistä valitat melkein poikkeuksetta jotain tai et kehtaa käyttää koulussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja siis muistaakseni kahesta vaatteesta sanoin nii? En oo ihan varma! Mut siis kenkiä en käytä siksi että en osaa niillä vielä kunnolla kävellä ja noista lumihiutalelegginsseistä valitin vaan koska ne ei istu. Mut tykkään noista kummastaki tosi paljon ja aion kyllä käyttää niitä piakkoin :) sanoin ehkä tosiaan hiukan hölmösti!

      Poista
  29. En kestä :o Sulla on ihana blogi, älä vaan lopeta videoiden tekemistä tommosten kadehtijoiden takia! :* Oon uus lukija joten varmaan sallit et kysäsen muutaman kysymyksen :DDD Mitä koulua käyt? Ja kauan ootte seurustellu Teemun kans ja miten tapasitte? Ootte söpö pari! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon :*! Käyn kuusankosken lukiota, ollaan seurusteltu yli vuos ja 7 kk ja tavattii ku oltiin samassa koulussa ja teemu jutteli mulle fb jne. :)! Kiitos :>!

      Poista
    2. Mitäs Inskulle kuuluu? :) Sä oot niin kaunis että tuntuu ihan kiveksissä asti heh T. Se Jumppamies

      Poista
  30. Kauvanko oot harrastanut yleisurheilua? :)

    VastaaPoista
  31. Mitä kulmakynää käytät ja mistä ostat, paljon maksaa? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuin sen, että äiti on tilannut niitä yves rocherilta :)

      Poista
  32. Löysin sun blogin täs muutama päivä sitte ja aloin iha mielenkiinnolla lukee sitä. Osotuitki tosi hyväks bloggaajaks mitä aikasemmin ajattelin. Postaukset hyvän pitkiä ja kuvat on tosi laadukkaita! Sun videotkin on tosi hauskoja ja niitä on tosi kiva katella mut yhen pienen vinkin antaisin: sunnittele hieman tarkemmin mitä aijot videolla sanoa ettei tulisi liikaa minuutteja ja että Se ei menettäisi mielenkiintoa!mut en tarkota sitä et pitäis johonki paperille kirjoittaa kaikki vuorosanat :-D Mut muuten tosi hyvä bloggaaja ja todella kaunis!!!! Oon itekkin harrastanut 7 vuotta yleisurheilua mut nyt vaihtanu lajia joten tsemppii kaikkiin kisoihinkin!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja juu pitäis kyllä suunnitella tarkemmin! Ei vaan nyt oo ollu aikaa ja toikin video suht hädässä kuvattu :/ Mut tosiaan kiitti sulle ja kiva kuulla että säki oot harrastanu! :)

      Poista
  33. miten voi olla lempi tuote jos ei ole koskaan käyttäytXD

    VastaaPoista
  34. Anteeks, että kysyn näin vanhaa asiaa, mut olitko tetissä siinä koulurinteen päiväkodissa?
    Nii jos olit ni mitä pidit siitä paikasta ja työntekijöistä? tai et millain fiilis sulle jäi siit paikasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin juu :) Tykkäsin tosi kovasti siitä! Mukavia oli ja edelleenkin moikkaavat kun näkevät mut jossain! Hyvä fiilis jäi, koska musta pidettiin siellä, niin lapset kuin aikusetkin :>

      Poista
  35. Löysin blogisi youtuben kautta eilen. Oot tosi kaunis ja teet kivoja videoita. video toiveita sai siis antaa, joten tehkää Teemun kanssa smoothie haaste :)

    VastaaPoista
  36. Sun blogipostaukset ja videot on aivan ihania! Päivän piristys :)

    VastaaPoista
  37. Sulla on ihania videoita + ihana blogi :)!Sä ja Teemu ootte söpö pari ♥ ♥ ♥!Ja puhut järkeä niissä mielipide jutuissa :). +
    En ihmettele kun Teemu sano siin yhes videos et se rakastaa sua siinä ku sä oot kaunis... tosi tosi tosi kaunis :D :) Ja sä ootkin kaunis :)

    T: Tyttä joka rakastaa sun blogia :)

    VastaaPoista
  38. Aws sulla on aivan ihana blogi :* vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä, suhun ois varmasti tosi tosi kiva tutustuu! Itekkin harrastan urheilua, laji tosin vaan eri :D yhteisiä puheebaiheita varmasti lyötyis!:) no mutta tsemppii kouluun ja reenaamiseen :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :* ja niinpä:)! Mutta kiitos sulle :>!

      Poista
  39. Yhtyen jo moneen edellä mainittuun, on mahtii et joku tässä massassa vielä uskaltaa esittää mielipiteitä oikeesti! Kuule taidat olla aika erityislaatunen tytsy, ja jos joku uskaltaa väittää sua lapselliseks tai mitä paskaa ikinä ni kuule, vastaa vaan takas samalla mitalla jos siltä tuntuu! Ansaitsevat sen. Oot ihana ku uskallat olla oma ittes <3 Kaikkea, kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti tosi paljon ihana <3 kaikkea hyvää sullekin:)!

      Poista
    2. Miks joku tulee ilmottaa et haluu tutustuu suhun?! Sä vissiin tutustutkii sun "faneihi"

      Poista
  40. Sun hiukset on ihan sairaan ihanat ja ptkät ja Sä myös 🎀

    VastaaPoista
  41. haluaisin kommentoida sitä sun urheiluvideota, en ole youtube käyttäjä enkä jaksa etsiä sitä juttua täältä niin kommentoin tähän. toivon että vastaat.
    Ensinnäkin haluan sanoa liikkeistä joita näytit videolla, on mukavaa nähdä miten yrität 'auttaa' toisia ja näyttää miten liikkeet tehdään mutta et itsekkään osaa liikkeitä puhtaasti tehdä. Esimerkki kun teit askelkyykkyä, askelkyykyssä polvi EI saa mennä yli varvas linjan ja sulla se selvästi meni.Tavallisessa kyykyssä sulla on huomattava etukeno mikä rasittaa selkää ihan älyttömästi, tollon et tee kyykkyä jaloilla vaan selällä.http://codyapp.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/06/air_squat.jpg <-- tossa huomaa miten kyykyssä selkä menee ja jos katsot sun kyykky kohtaa videossasi huomaat selvän eron, että teet sen väärin. Sanoit myös, että teet kyykkyjä 50kg tangolla, vähennä painoja kun sulla ei tekniikka oo kunnossa oikein. En tarkoita tätä viestiä pahalla ja toivon että vastaat asiallisesti.

    Terv. personal traineriksi lukeva opiskelija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nimenomaan kyykystä vastannut 100 kertaa tänne, että tuo keppi ja nopeasti näytetty liike ei kerro sitä miten oikeasti teen. Mulla on huippuvalmentaja, joka kyllä kojraa virheet. En mä oikein tiiä mitä mun pitäis tähän sanoa, sillä olen sanonut virheiden johtuvan edellä mainituista. Ja mua ei ollut tarkoitus matkia ihan tarkalleen, halusin vain liikkeitä näyttää sillä _niitä pyydettii_ en itse ideaa keksinyt :) Kyllä mun valmentaja tietää, en itse käy ilman valmentajaa salilla joten don't worry.

      Poista
  42. Mulla alko taas jumppajalka vipattamaan. Taidanpa mennä heti jumppaamaan mun uuden lemppari biisin tahdissa tsekkaas (varoitus ei sovi nuoremmille katsojille joten hus hus) http://www.youtube.com/watch?v=c6JxbeY2wRE

    VastaaPoista
  43. onko nuo bannerissa olevat niket, nike freet? mistä ostit paljon makso? voisitko tehä aamurutiini videon? oot kaunis

    VastaaPoista
  44. heippa! tää kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, mutta katoin sun matkavideon tubesta, niin olitteko teemun kanssa kahestaan ulkomailla?

    VastaaPoista
  45. Sul on aivan ihana blogi ja oot tosi kaunis! :) mutta pakko kysyy et ku tilasit ton mekon sieltä sammydressilt nii kauanko kesti tulla?

    VastaaPoista