keskiviikko 8. tammikuuta 2014

My boyfriend does my makeup -video!

Moikka! Kuten oon nyt useammassa postauksessa kiireitäni valitellut, niin en tässä sen kummemmin niitä viitsi alkaa selittämään. Sen sanon, että jos mä helmikuun alkuun selviän kunnialla, nii voin olla ylpeä itestäni. Tää on tähän mennessä mun mielestä rankin jakso, koska päivät on vähän pidempiä ja meillä oli lomautuksia sekä joululoma, joiden takia saatiin niin paljon itsenäistä opiskelua. Tänään sain tietää etten ollutkaan tehnyt kaikkea mitä lomalla piti, ja mulla on nyt aivan liikaa läksyjä sen takia rästissä. Mua ärsyttää kun jotkut opettajat sanoo tosi epäselkeesti läksyt ja sitten käy näin. Pitäis vaan aina mennä oppitunnin jälkeen kysymään mitä oikeesti tulikaan läksyksi. Mua harmittaa vaan tosi paljon, etten ehi tehä teille postauksia. Etenkin just nyt kun teitä on tullu koko ajan lisää ja lisää! Kiitos siitä Mä en tiiä kauan tää koulujuttu kestää, mutta toivon ettei kauaa, sillä tää vie oikeesti mun kaikki voimat. Asiaa ei auta liian vähäiset yöunet... Mutta hei joo tästäkin tuli taas tämmönen valitusteksti :-D Anteeksi siitä. Haluun vaan, että todella ymmärrätte, miksi mun aina niin aktiivinen postaustahti on nyt vähän jäänyt. Heti kun saan nää kouluasiat kuntoon, niin lupaan alkaa taas postailla aktiivisemmin :-)
Tossa ois kuitenkin tommonen video, jota toivottiin eniten. Toi on siis 10 000 tilaajan speciaali (youtuben siis). Sönkötän tossa alussa aika kiitettävän paljon mutta koittakaa kestää! Mä laitoinkin youtubeen tohon videon tietoihin, etten viittiny kauheesti kuitenkaan noita kohtia kelailla, joten jotkut voi tuntua vähän pitkiltä. Nyt mun täytynee mennä tekemään noita läksyjä, joissa tosiaan menee koko ilta ja samoin käy huomenna.... Olkaa onnellisia te jotka ette vielä oo lukiossa! Moikka ihanat

59 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja video oli tosi hauska, suoraan sanottuna mahtava!! :) Nii ymmärrän kyllä ton sun kiireen, koulus on välillä tosi rankkaa... :-\ Mut Kyl Se siitä, jatka vaa samaa mallii!! Video oli vaa oikeesti tosi HYVÄ!! :-)

    VastaaPoista
  2. Aaw tää oli ihana ! Tää sai mut hymyileen ja tosi hyvälle tuulelle :) Ihana nähdä kuinka aito oot Teemun seurassa :)

    VastaaPoista
  3. Video oli ihana :3 ootte paras pari ♡

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, niinku ainahan sulla on ! Mitä tässä oon nyt jo jonki aikaa sua seuraillu youtubessa ja täällä, ja just aloin seuraamaa myös instassa :-). Katoinki ton videon jo sinä päivänä ku sen latasit tubeen, hyvä ja hauska ! Harmi että sulla on kiireitä niin paljon, ni menee postailut vähän harvemmiks ! Mutta innolla oottelen uusia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :-) Ja niinpä, harmi :( Mutta kiva että oottelet innolla :)!

      Poista
  5. Vitsit tää video oli iha sika hyvä! :D

    VastaaPoista
  6. tää oli hyvä :D nauroin koko videon ajan :D

    VastaaPoista
  7. Mulla on iha sama juttu ton koulun kanssa:3 Oon siis lukiossa ja tässä jaksossa ihanat 40 tuntia viikossa ja ihan hirveesti läksyjä ja esseitä, Onneks ens jaksossa helpottaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :O Aika rankkaa kyllä on! Mullei sentään taida 40 tuntia tulla! Mut nii ens jaksoa ootellessa :)! Tosin tuntuu että se on viel rankempi :'D

      Poista
  8. lukion voi mennä myös lukematta läpi ja silti päästä ekalla yrittämällä yliopistoon :D nimimerk. kirjotin C:n paperit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kuitenkin mun mielestä hoitaa tehtävänsä :) Ite en oo mikään luonnonlahjakkuus ja mitä paremmat paperit sitä paremmat mahdollisuudet :)

      Poista
  9. Huippu video, hyvin Teemu osaa meikata! Pystytte oleen niin aidosti videolla, rispekt! :))

    Ymmärrän Iina täysin sun kiireen, koska oon kans lukiossa ja abivuosi menossa, joten kova urakka läksyjen ja yo-kirjotuksiin lukemisen kanssa :/ tsemppiä sulle kovasti läksyjen parissa ja muutenkin!! Oot ihana!<3 :)

    Ps. Ei haittaa, vaikka postauksia ei tulisi niin usein, koska sun postaukset on tosi hyviä ja kuvat laadukkaita :) Ite tykkään siitä, kun kirjotat paljon tekstiä. Sun postauksista on iloa pidemmäksikin aikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :)
      Voi ei :/ Osaan kuvitella mun stressin kun oon tossa vaiheessa lukiota :D! Kiitos paljon ja samoin sulle tsemppii! :) ♥
      Hyvä ettei haittaa! Tosi kiva kuulla että tykkäät ja näistä on iloa :)!!

      Poista
  10. Voi että kun te kaks ootte niin sulosia yhdessä!! Älkää pliis ikinä erotko! :D Jotenki ei vaan ikinä näe näin aitoa hommaa blogeista ku mitä teillä on :) Ja älä ressaa kuitenkaan liikaa sitä koulu, itekki lukematta m:n paperit ja nyt yliopistossa sinne minne halusinki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ei me :')! Ja joo mulla on vaan tapana ottaa koulusta niin kauhee stressi :/ Pitäis yrittää vähän ottaa rennommin :)!

      Poista
  11. Kattelin sun videoita Youtubesta tänään ekaa kertaa ja lueskelin vähän matkaa blogiakin. Ihan näin hyökkäämättä sua vastaan mitenkään erityisemmin antaisin sulle yhen vinkin:

    Opi vastaanottamaan kritiikkiä ja vittuilua.

    Jos alat jokaselle joka vähänki sanoo jotain sua vastaan ni vittuilemaan, oot aika loputtomassa suossa. Kuten videossaski sanoit, suurin osa asiattomista kommenteista on anonyymejä. Oot siinä tilanteessa vähän ku Venäjä talvisodassa: et vaan pärjää. Et voi omalla nimelläs niihin pistää mitään järkevää vastaan ja kaikesta mitä sanot saa taas lisää dissattavaa suhun.

    Tottahan se on mitä epäsuorasti ilmaset: Ne anonyymit jotka alkaa aukomaan päätä turhasta on ihan perseestä. Mutta ku hyökkäät niitä vastaan ja ruokit trollia, et auta omaa tilannettas yhtään.

    Samaten mulla pisti silmään/korvaan tää sun jatkuva kommentointi siitä että "jos ei miellytä, miks sitte katot / seuraat mun juttuja". Toisin sanoen jos jonkun mielipide eroaa sun omasta, sillon se on väärässä eikä sen kannata seurata sun blogia / vlogia? Kysyisinkin siis sulta että jos et oo valmis ottamaan vastaan about minkään sortin kommenttia (siellä on ollu myös ihan asiallisia joihin oot puuttunu), miks teet näitä?

    Mutta muuten annan sulle täydet pisteet siitä mitä teet, rohkea nuori neiti tunnut olevan!

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiän kyllä! Mä oonkin asiasta sanonut aiemmin, eli siis mä oon aina ollu sellanen joka sanoo takasin vittuilevasti tai muuta.
      Ja ne mihin oon vastannut tollee "jos ei miellytä..." niin on ollu mun mielest sellassia kommentteja, joissa mua on haukuttu siltä osalta mitä en voi itse edes korjata! En kyllä enää muista mihin oon vastannu noin joten en oo varma. Mulla on ollu tosi rankkoja aikoja nyt ja mua on ärsyttänyt hyvin paljon kaikki pienetkin ärsyttävät kommentit. Mun käytös johtunee myös siitä. Tiiän kyllä tekeväni väärin tai sillee. Mun käytös johtuu mun päivästä - jos on hyvä päivä niin vastaan asiallisesti yleensä - jos taas ei, niin tulee semmosta lapsellista tekstiä :/ Tiiän, tiiän, niin ei sais mennä.

      Kiitos sulle :)!

      Poista
  12. aiotko lisätä sun kanvaa tuonne: http://vlogit.fi/ ? :)

    VastaaPoista
  13. hahha toihan onnistuu teemulta tosi hyvin XD ei muutaku jatkossa teemu aina meikkaa sut aamusin :D

    VastaaPoista
  14. Ihana blogi, aloin vast seuraa . Sä ja Teemu ootte ihana pari <3<3<3<3 . Oot myös ihanan pirtee :D kaikesta huolimatta :):) eroot tosi paljon muista bloggaajista ,koska kirjotat tooosiii paljon ,joka,on mun mielestä hyvä asia ;)

    VastaaPoista
  15. paljonko fisheye objektiivi maksoi? voisitko vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä voi millään muistaa enää. Tais olla 120 e?

      Poista
  16. eiii herranjumalaaa..oon koukus sun flickriin!! selasin sen eile 4 kertaa läpi! Sun kuvist saa sika paljo inspiraatioo:-----)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :-D Apua mitähän kuvia sielläki on xd No mutta kiva kuulla :-)!!

      Poista
  17. Mitä puuteria ja poskipunaa käytät? :) Siis merkki ja sävy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vaihoin just tohon, jonka löysin meiän kaapista! Se on yves rocherilta ja taitaa olla joku 04 :D En tajuu tosta mitään :/

      Poista
  18. Tätä oli tosi kiva kattoo kun osaatte olla niin luonnollisesti kameran edessä:) muutenki sun postaukset ja videot on tosi kivoja!:)

    VastaaPoista
  19. Hei mikä toi biisi on mikä tos taustal soi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.youtube.com/watch?v=6q0dsG8fTHY siit pääsee sinne biisiin mikä siin taustalla soi. Jos kattoo tätä tubesta kuvauksen alla näkee mikä biisi se on, mut et oo tainnu sinne kattoo mut tos se nyt siis on kopioit ja sit pääset sinne, jos tosta ei suoraan pääse likkaamalla. :)

      Poista
  20. Ää ootte nii ihana pari oikeesti !!! <3 Oon kattonu niiku kahen päivän sisää kaikki sun videot missä te ootte kahestaa :) ootte tosi ihana pari jaa toivottavasti ootte yhessä ikuisesti!!

    VastaaPoista
  21. näytit vähän sirkuspelleltä :DD mutta söpöä!

    VastaaPoista
  22. Kiva blogi, mutta komppaan anonyymia 8.tammikuuta sen verran että ei välttämättä tarvitse ärähtää "vastarannan akoille", sillä jokaisella meillä on oikeus omaan mielipiteeseen ja sen ilmaisuun.. Kaikki ei voi tykätä kaikesta ja sen kanssa on vain elettävä ja ihan oikeesti, yritettävä välttää ylimielisyyden karikot. Onneksi "Siperia opettaa", eli kun sinäkin hieman vartut (olethan vielä niin kovin nuori), ymmärrät että "hiljainen on hullua viisaampi".. ja vaikka.. "koirat haukkuu niin karavaani kulkee". Mutta, tosiaan ihan kiva ja suosittu blogi, ja sen voin minäkin allekirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vastasinkin jo tuolle anonyymille joten en tähän enää sen kummempia laita :) Kiitos :)!

      Poista
  23. Kattelin youtubesta videoita ja eksyin sitten sun videoihin, oli ne vaan niin hyviä!<3 Ite oon samaa mieltä nykynuorten päihteidän käytöstä,noloa ja tyhmää. Mutta niin, tää sun blogi on yks mun lempiblogeista ja mö ainakin tykkään sun kirjotustyylistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥! Ja kiva kuulla että muutkin on samaa mieltä :)! Kiitti vielä (: !

      Poista
  24. Moikka! Ihan pakko nyt kommentoida sulle :) Löysin kanssa sun blogin Youtuben kautta. Katselin yksi päivä sun videoita kolme tuntia putkeen, en vain pystynyt lopettamaan! Aluksi ajattelin: "perusteini, joka juo ja polttaa" ja ihan oikeasti yllätyin kuinka upea ihminen sä oletkaan! Ihan hävettää kuinka edes saatoin ajatella jotain muuta. Anteeksi. Sulla on hienoja mielipiteitä ja sun videot on ihan mahtavia! Voin samaistua niin moneen. Juurikin toi nuorten alkoholin käyttö ja polttaminen, upeeta että on vielä muitakin jotka on sitä vastaan enkä vain minä ;) Oot oikeasti todella hieno ja vahva ihminen ja toivon sulle ja myöskin Teemulle kaikkea hyvää! :) Olette ihana pari♥ Sait niin uuden lukijan!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Apua, kiitos paljon sulle♥! :') Tervetuloa! :)

      Poista
  25. Voitteko tehä teemun kaa viel joku video? Vaaik... sää meikkaat teemun? :D Ois hauskaa kattoo. Tai jotain että ootte jotain muotinäytöksi et eka valitsette vaatteet toisillenne ja puette ne.(ei siinä videolla, van sivussa) sit ku ootte pukenu ni alatte meikkaan ja sit sepostatte siin jotai. :D

    VastaaPoista
  26. Moii! Löysin sun blogin youtuben kautta ja aloinkin katteleen sun videoita jotka oli toosi hyviä! :) Ja oli ihan pakko liittyä sun blogin lukiaksi koska sulla on aivan mahtava blogi ♥ Ja oot tosi nätin näkönen :)

    VastaaPoista
  27. eiks sua häiritse että teemu kattoo myös toisia tyttöjä? ja se että ette aio olla koko elämäänne yhdessä oote niin nuoria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Sä anonyymi, taiat olla joku 10-vuotias? Ainakin kirjotustyylistä saa sellaisen kuvan
      2. Teemu ei katso toisia tyttöjä, ainakaan siinä mielessä. Kaikkihan me katotaan ihmisiä jotka kävelee vastaan yms. sukupuolesta riippumatta.
      3. Viimenen lauseesi oli aika helvetin sekavasti kirjoitettu. Mutta aiotaan olla koko elämä yhdessä :) Ikä ei siihen vaikuta, koska meiän suhde ei oo mikään perus teinisuhde, että ollaan yhdessä pari kuukautta ja sit se toinen jättää yms. Sori vaan ano jos tuotin pettymyksen :-)

      Poista
  28. Moikka!

    En ole kauheesti (vielä) sun blogiin tutustunut, mutta kattonut joitakin videoita. Sun videoiden kattominen on mukavaa ajanvietettä :) Kysyisin sellasta, että löytyykö jostain kerrontaa siitä miten ootte Teemun kanssa tavanneet/miten juttunne alkoi? Jos niin olis kiva kuulla mistä ja, jos ei niin olis mukava kuulla siitä enemmän :)

    VastaaPoista
  29. Te ootte ihana pari ♥! Oot toosi kaunis !! ja toi video ilahdutti mun synkää päivää ;)

    VastaaPoista