sunnuntai 11. elokuuta 2013

My room + kuulumiset !

Heippa ! :) Perjantaina siivosin mun huoneen viimeinkin ! Sain siis kuvattua teille tuon mun huonevideon. Oikeesti en tajua miten jollekkin pinttyy päähän tietyt sanonnat kuten just öö ja anteeks tai muut vastaavat :-D Muuta sinä päivänä ei oikein tapahtunukkaan. Illalla Teemu tuli vielä käymään meillä. ges 030 ges 007 ges 003 ges 014 Eilen mulla oli harkat siinä puolen päivän aikaan. Kamala nälkä ku ei voinu syyä ruokaa ennen treeniä ja yleensä mulla on just tohon aikaan ruoka-aika. No, ruokaa sain vasta kahden jälkeen. Sen jälkeen aloinkin oottelemaan Teemua. Teemu tuli meille joskus kolmen jälkeen. Lähettiin melkein heti Lidliin ostamaan herkkuja. Ennen sitä otettiin muutamat kuvat meiän pihalla :) ges 041 ges 166 ges 180 Tähdellä merkityt valokuvat2 ges 216 Tultiin sitten takasin meille ja syötiin vähän herkkuja. Illalla kateltiin telkasta yleisurheilun MM-kisoja :) Meillä oli niitten jälkeen vielä sauna ja vietettiin mukava saunailta! Kun tultiin saunasta, meitä ootti täällä just tulleet ihanat pitsat :-) Mulla ei vaan ollut yhtään nälkä... Mutta melkein koko pitsan jaksoin silti! Ähkyinä mentiin sitten makoilemaan sänkyyn. ges 211 ges 054 2013-08-11 ges Saatiin muuten muutamat pienet videopätkät kuvattua cute coupleen ;) En tiiä yhtään paljon meillä on materiaalia, siis sekunteina. Onkohan ees yli minuuttia :-D Mut alkaa aiheet loppuu mitä siinä videossa vois tehä! Kuitenkin. Syötiin sitten vielä jäätelöä illalla oikein kunnolla. Pitäis alkaa kohta taas tsempata herkkujen kanssa ja muutenkin. Mun motivaatio on kadoksissa. Heinäkuun alussa mulla sitä löyty ja jaksoin tehä lihaskuntoa joka päivä. Nyt en oo tehny itsenäisesti ollenkaan muutamaan viikkoon... Äh ! Toivotaan että motivaatio tulee pian takasin :-) ges 219 ges 173 Tähdellä merkityt valokuvat3 Tänään heräsin jo vähä yli seitsemän, vaikka väsyttikin. Jätin Teemun jatkamaan unia ja menin koneelle kattomaan muutamaa juttua :) Tilasin pari kirjaa vielä Jameralta, kun tajusin että en ollu tilannu äikän käsikirjaa ollenkaan, vaan tehtäväkirjan... Myös pari vaatetta tilasin, urheilua varten ! Sitte Teemu heräski ja mentiin syömään ihana aamupala, tuoreita croissantteja ja tuoremehua  Tänään ois tarkotus olla kai illemmalla Iidan kanssa ! Huomenna on kisat Vantaalla, mulla on 200 m ja pituus. Nyt meen kuitenkin kattomaan vielä Teemun kanssa yleisurheilun MM-kisoja, heippa
Ps. Muistakaa käydä osallistumassa ARVONTAAN  ! 
ges 224

30 kommenttia:

  1. sulle on kivasti kertyny noita mitaleja :D mut kiva postaus !!

    VastaaPoista
  2. Ite oon aatellu just hankkii ton laukun koululaukuks mut sit vähän peräännyin koska aattelin ettei sitä pystyis pitää olalla :D Mut pystyykö sit ihan hyvin pitää tollee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :-D Ja mulla tää ainakin pysyy hyvin, ku toi remmi on niin pieni ettei se tipu koko ajan :)!

      Poista
  3. Kiva video, ootte Teemun kanssa niin söpöjä :) ♥

    VastaaPoista
  4. huui ku sulla on paljo tavaraa ja huonekaluja!! :D itelläni on vaa 120 levee sänky, kirjotuspöytä, jossa on yks vetolaatikko kynille ja sitte lipasto joka päällä on tv ! :) siinä kaikki !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiiän :D! Ja aijaa :) Mulla on vaan kertyny ylimäärästä tavaraa!

      Poista
  5. sä sanot melkee joka videos et ja näin :'D mut tosi kiva video :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiiän :'D Ärsyttävää ku se vaan tulee ja tajuut sen sen jälkee melkee heti ja sit tulee heti seuraavan lauseen jälkeen taas :D! Mut kiitti :)!

      Poista
  6. löysin tämän ihanan blogin vasta tänään! oon selaillu sun aikasempia postauksia ja valuttanu pari kyyneltä, siksi että te ootte teemun kanssa niiin sulosia:) ja ku luin mitä sun isälle on käyny:( oot tosi kauniskin!(= mä toivon sulle ja teemulle kaikkea hyvää.

    VastaaPoista
  7. luin blogia eteenpäin ja tykästyin tähän!! Hienoja kuvia! :)

    ♥: http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. pidätsä sen sun kisatopin alla rintsikoita? :) ja mikä koko sul on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä pidän koska muuten on aika epämukavaa kun heiluu :D Ja no en mä oikee tiiä ku ei niissä semmosta varsinaista kuppia oo, joku 70 a kai? Mut ton niken topin alle ei oikein mahu rintsikat nii niitten alla en niitä käytä :)

      Poista
  9. mikä toi jälkimmäinen biisi tossa videossa on? :)

    VastaaPoista
  10. OI vitsi oot kyllä tosi kaunis! Ihana blogi kans!! :)

    VastaaPoista
  11. voi ku sie oot nätti :D ja toi sun laukku on aivan ihana :') mistä oot ostanu sen ja paljo se makso?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :') ja h&m:stä tuli postissa nii en muista hintaa :/

      Poista
  12. Ihana huone! On pitäny monta kertaa kommentoida sun blogiin uusiks, koska varsinkin videoissa vaikutat niin tutustumisen arvoiselta ihmiseltä. Oon saanut erittäin hyvän kuvan susta ja videoissa vaikutat niin aidolta. Ootan innolla aina sun postauksias!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon :)!! Ja hyvä kuulla että musta on saanu hyvän kuvan ! Saa muhun tutustua vaikka oonkin aika ujo ja huono tutustumaan uusiin ihmisiin :D!

      Poista
  13. mis sun vaatteet on ?:ooooo tee videota:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ton huoneen oven vieres mun huoneen ulkopuolel olevas kaapis :)! Ja mistä muka, siitä kaapista vai :D?

      Poista
  14. kuinka kauan noitte kirjojen tulemiin kestää ? mietin vaan, että multa puuttuu vielä ni et ehinkö tilata enää ?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari päivää kestää :)! Mulle tulee ne varmaa huomeen :)

      Poista
  15. Voi ihana pieni ihminen, lopeta ittes mollaaminen ja jatkuva anteeks pyytely! Ei oo mitään syytä :--) Söpppänä huone.

    Iso-Juti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :> Mut se vaan tulee luonnostaan :-D! Kiitos :-)!

      Poista