lauantai 17. elokuuta 2013

Arvonnan voittajat ja tietoa minusta videona!

Tein teille nyt videon muodossa ton arvonnan :)! Lisäksi tein ton "minä"-videon ja laitoin sen tohon perään. Tosta tuli nyt pitkä video, mutta koittakaa kestää kaikenlisäksi mun avautumiseni :-D Tajusin jälkeenpäin, että unohin sanoa jutut joista pidän ja joista en :( Mutta kiitos vielä kaikille jotka osallistu arvontaan ja onnea voittajille!

39 kommenttia:

 1. Mulla on sama toi, et ku ei osaa mitää ni tulee punaseks ja itkee tyylii.. Niiin noloo:D Oon kans tommone herkkä, ni rupesin itkee ku selitit siitä harjoituslapusta:( Iha sairaasti voimia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainoo :D! Ja voi :'( kiitti paljon <3!

   Poista
 2. Tuli ihan puun takaa toi mitä kerroit sun isästäs :( Onko siitä monta vuotta? Voimia♥! Mutta niin, ajattelen ihan samanlaisti ton kun puhuit tosta kirjottamisjutusta. Sitä vaan ajattelee et se henkilö on joskus ollut siinä, muttei enää oo.
  Tuli ihan mielee tää -> "Jokainen tänne jonkun jäljen jättää" :P totta se on. Oot tosi kaunis ja rakastan sun blogias!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :( et varmaan oo kovin vanha lukija ? Kerroin heinäkuun alussa jossaa postauksessa tosta iskä hommasta oikein olan takaa ! Mut siis ei oo kun vajaa 8 kk siitä :/ kiitos <3! Niinpä ja toi kyllä sopii tohon toi lause ! :o mutta kiitos paljon :-)!

   Poista
 3. mullaki on tuo, että on PAKKO syödä herkkuja :D aina ku oon kaverillaki ja sit niillä on jotain herkkuja niiii ei vittu sitä kiusausta! hehhhee oot sulonen (: mihin sun isä kuoli ja millon? :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :'D mut onneks en oo ainoo!! :) voi kiitos paljon :') ja kuoli aivotukokseen oltuaan jo viikon sen takia koomassa... Ja tää tapahtu viime uutena vuotena :( voit lukea heinäkuun alussa tehystä postauksesta lisää jos haluat :)

   Poista
  2. Mä en löytäny kummastakaa heinäkuusta sitä teksiä joten voiks linkata sen ?(:

   Poista
  3. http://daysofmyway.blogspot.fi/2013/07/avautumista-ja-ilouutisia.html?m=1
   Tossa :)

   Poista
 4. Äääh..Kiitti paljon :3! Ja ihana toi Vili :33

  VastaaPoista
 5. Täällä on myös yksi kohtalotoveri! Oon ihan hirvee ahmatti ja kotona onkin usein jotain herkkuja. Sitten vaan syön ja syön niitä eikä sille voi mitään :-D ja voi että tota teidän hauvavauvaa, se on ehana :-) ja niin oot sinäki <3 ja mä oon siinäki suhteessa kohtalotoveri, että mulla on vain yksi kaveri, joka on kylläkin ihan paras ihminen ja mäkin seurustelen ;-) mutta oon vaan seurustellu jo pikkasen yli kolme vuotta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä etten oo ainoo :-D! Ja niin se on ja kiitti <3 :-)! Ja voi onnea teille <3 :')!

   Poista
 6. Toi sun iskä juttu...ihan kauheeta!! En ollu itekkään tohon kyseiseen postaukseen ennen törmänny, vaik olenki lueskellu blogias jo pidemmän aikaa! Nyt sitten luin sen ja itkuhan siinä tuli..Oot ollu tosi rohkee & vahva tän asian kanssa?..mut se on hyvä se!! Mulla on ollu kans vaikka minkänäköstä surua, mutta ei koskaan yhtä pahaa kuin tämä:/ VOIMIA SULLE!!!♥ ps..sun blogis on yks parhaista!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii:(! Ja se on varmaan menny jotenkin sulta ohi :o ja oon mä aika vahva ollu omasta mielestä ainaki :) ja nii suruahan kaikilla joskus on ja joskus eteen tulee tälläset surut, toisilla vasta aikuisina toisilla jo näin nuorena :/ kiitos paljon :') <3!

   Poista
 7. Tää oli tosi kiva video ja oot superkaunis ja tosi kivan olonen tyttönen ,olisi kiva tuntea sut !:) Ja toi koiruli aaws :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)!! Ja nii ois kiva tutustua kyllä uusiin ihmisiin :)! Ja hihi :>

   Poista
 8. oon ihan uusia lukijoita joten VOIMIA SULLE <3 oot muutes tosi kaunis ja ihuna koiruli. :) <3

  VastaaPoista
 9. Ihana video ja mun mielestä oli ainaki hauska ja kiva kattoo vaik oliki vähän "sekavampi" :D Ja nii me vaa siel koulus aina kahestaa jeee! xd en tuu selviimää ens perjantaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aijaa okei :-D! Ja nii xd ! Ja hehee :p

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Toi Jenna joka on kommentoinu tonne ylemmäs :D! Ja tiesin sen siitä ku kirjotin kaikki arvat siinä osallistumisjärjestyksessä ja otin niistä kuvan ennen ku leikkasin ja siinä oli toi Jenna ku siinä arvassa olin vielä tehny ruman n-kirjaimen vahingossa :D

   Poista
 11. Kiva video oli :) Meen lukemaan sen postauksen jossa kerrot isäsi kuolemasta. En yhtään muistanu sitä... :( Varmaan kun hukkasin kerran blogin linkkis, mutta onneksi löysin uudelleen tän blogin. Mun lempi blogi <3 Voimia paljon sulle <3 :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja juu :( Hyvä että löysit :-)! Voi kiitos paljon sulle ihana♥ :')

   Poista
  2. Vielä lämmin halaus sulle <3 Luin sen postauksen kononaan. Meinas tulla itku :'( Voimia toooosi paljon <3

   Poista
  3. Kiitos sulle vielä tosi paljon♥!

   Poista
 12. sulla on ihana blogi ja oot sairaan kaunis! voimia♥

  VastaaPoista
 13. Sull on ihana blogi ja oot ihan sika kaunis!(: Sori ku kysyn tällee ja kun en oo seurannu sun blogii kauan, nii millon sun iskä kuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Ei se mitään, aina saa kysyä! Mut siis 31.12.2012 eli viime uutena vuotena :/

   Poista
 14. Anteeks jos kyselen arasta jutusta mut mihin sun isä kuoli? :( voimia sulle! <3 Oon seurannut sun blogii vasta vähän aikaa mut rakastuin tähän heti! Oot iha sairaan kaunis ja sun videot on ihanaa katteltavaa! :) Ja ootte teemunkaa ihana pari :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivotukokseen :/ mut se oli ollu jo kauan sairas muutenki ja sit loppujen lopuks kaikki vaan petti :/ kiitos <3! Voi kiitos paljon :> <3!

   Poista
 15. hahaa ihana video:))
  mitä e-pillereitä muuten käytät ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)!
   Ja käytän zoely merkkisiä :)!

   Poista
 16. äää sus on nii paljo samaa ku mus, harrastan kans yleisurheiluu sm-tasol, oon melkei saman ikänen ku sä, oon seurustellu tyylii yhtä kauan aikaa ku sä, ja sun luonne muistuttaa mua tosi paljo:3333 hämmennyin iha..

  VastaaPoista