keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

new hair colour !

Moikka ! Mä tein teille taas videota, koska tää postaus on mun mielestä jotenkin tylsä niin halusin vähän korvata sitä :) Anteeks jos ette tykkää näistä videoista ! Mulle ei nyt oo tapahtunu mitään kuvaamisen arvosta, mutta silti tulin postailemaan, koska huomenna on kisat ja menee sitten melkein koko päivä siellä. Videossa kerroinkin, että suunnitelmissa olisi se, että Janna tulee meille sieltä kisoista pariks yöks. 2013-07-31 new hair new hair 007 Maanantaina mä en sitten sitä tekemistä kuitenkaan keksinyt ja vietin sen päivän sitten melkeinpä sisällä koneella. Mä tilastin Jameralta koulukirjoja nyt lukiota varten, toivottavasti on oikeita :-D Eilisen vietin Teemun kanssa meillä ja mä innostuin kattelemaan wishiä ja löysin sieltä pari kivaa juttua ja ostin ne siis kyllä eri sivustolta. Illalla mulla oli treenit ja niitten jälkeen olinkin ihan poikki, vaikka treeni olikin kevyt. new hair 023 new hair 027 Tänään mulla oli jo aamulla yheksältä se kampaaja. Mä siis vaalensin näitä hiuksia ja mulle tehtiin kokopään vaalennus. Näistä tuli nyt tosi vaaleet, lukuunottamatta niitä hiuksia, jotka oli ennen ruskeet on nyt enemmänkin oranssit :D Hiukset auki ne ei näy niin kovasti, mutta hiukset kiinni näytän vähän porkkanalta.. Mutta muut sanoo ettei ne oo pahat, ehkä ittestää vaa tuntuu koska omat hiukset on kyseessä ! new hair 052 2013-07-31 new hair
Kun tulin kotiin, niin tulikin heti melkein posti. Sieltä tuli nyt niitä juttuja joita tilasin Ebaysta :) Tosin mulle piti tulla muutamat kuoret mutta tuli vain noi yhet. No en sit tiiä tuleeko myöhemmin vai mitä. Sitten tuli toi hame, joka näytti netissä paljon haaleamman keltaselta ja tulikin shokkina kuinka kirkas se on ! Täytyy keksii minkä kaa tota voi käyttää.
idnew hair 002
piiriottelu 092 Tän päivän vietänkin tässä kotosalla vaan. Mä en tiiä mikä mulla on ku oon koko ajan vaan niin väsyny. Toivotaan että oon vaa nukkunu huonosti eikä mitään pahempaa. Mut tuun seuraavan kerran postailemaan vasta ku on jotain tapahtunu ettette suutu mulle huonoista kuvista :-D ! Mut hei kun mainitsin arvonnasta viime postauksessa nii mä voisin sen tässä lähipäivinä tänne blogiin järjestää. Ehottakaa ihmeessä palkintoja, koska mä en osaa oikeesti ite keksii! Hintaluokka voi olla jotain 10-20 euroo tai halvempaa :)!  Jos ei mitään ehotuksia tule niin pakko sitten joku palkinto keksiä, mutta teiän lukijoiden ehotukset on varmasti parempia ! (: Heippa
new hair 049

43 kommenttia:

  1. mun mielestä ne tummemmat hiukset mitä sul oli talvella ni sopi paremmin. mut on noiki kivat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, niissä vaan oli juurikasvun piilottamista ja se ei ollu kivaa :/ ja aattelin värjätä nyt vaaleiks ihan ku en enää hirveest haluis värjätä mun hiuksii ja oma juurikasvu on nii vaaleeta :) mut kiitti :)!

      Poista
  2. vanhat hiukset oli paremmat mut onha nuoki iha kivat :-) oot yks niistä harvoista onnekkaista joille käy kummatki värit, nii tumma ku vaalee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii mua alko vähä kaduttaa :'( mut kiitti :)! Ja nii kyllä mulle kummatkii sopii mut must tuntuu että tää on väärän vaalee sittenki mulle :o mulla oli pari vuotta sitte kivan vaaleet :)!

      Poista
  3. oot sulonen!:) ja palkinnoks olis kiva esim joku lahjakortti johonki vaatekauppaan vaikka :D

    VastaaPoista
  4. ihanathan noi hiukset on! ihan hyvin sopii :) käytätkö muuten lakkaa ja jos käytät niin mitä? :D aiotko mennä sm-kisoihin? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvä että joku tykkää :)! Mua alko meinaa harmittaa tosi paljo nii oon nyt vähän sadface ollu täs :/ mut en käytä lakkaa melkein koskaan :D! Ja joo kai mä meen vaik en kehtais tänä vuonna mut meen mä nyt kuitenki :)

      Poista
    2. ihan turhaan mietit että et kehtais mennä!! joka vuosi ei oo ihan huippu-urheilijoillakaan yhtä hyvä joten turhaan häpeilet, sul on ollu rankka vuosi niin tietysti se vaikuttaa kaikkeen :/ oot ihan huikee urheilija joka tapauksessa ja ens vuonna sitten tuntuu vielä parempi menestys entistäkin paremmalta taas! :)

      Poista
    3. Voi kiitos paljon ihanasta ja piristävästä kommentista <3 :)!
      Ja niin toivotaan (-: !

      Poista
    4. ooks sitä mieltä et ne yleisurheilijat ketkä tekee tonlaisia tuloksia kun sä tänä vuonna on sit ihan paskoja? :D en pahalla siis tarkota kysyä mutta mietin vaan että kun oot tottunu oleen ihan suomen parhaita niin onko ton tulostason urheilijat sitten sun mielestä ihan surkeita ja väheksyttäviä ja noloja tms?

      Poista
    5. En oo sitä mieltä! Se on siis vaa sillee että haukun itteeni paskaks tyylii koska oon päässy nii paljo kovempaa mut sit ne jotka juoksee samaa ku mä nyt nii ei ne mitää paskoi oo todellakaa:)!! Eli ne on hyviä, mutta ite ku juoksen näitä aikoja nii en oo tyytyväinen :/

      Poista
    6. Nii ja jos ei oo mitää saumoi voittoon jollai iha OK urheilijalla nii on noloo mennä sm-kisoihi? Hyvä että kaikki ei aattele sillai että ei kehtais mennä koska muuten ei kauheesti urheilijoita SM kisois olis...

      Poista
    7. En kyllä tollee meinannu mutta ihan miten vaan.. Mä vaan oon ite henkilökohtasest semmonen että aina hävettää kaikki. Ja en mä voittoa ees tarkota vaa ku ärsyttää ku saanu aina mitalin ja nyt ei pääse varmaan ees finaaliin nii kyl se vähä masentaa ! Mut hyvä ettei kaikki oo tämmösiä ku mä:)) tai no melkein kukaa varmaa paitsi mä :'D

      Poista
  5. Mun mielestä noi vaaleet hiukset on tosi kivat!! :)

    VastaaPoista
  6. Palkinnoksi vois olla just lahjakortti, tai sit jotai kynsilakkoja/koristeita. Sit vaikka jotai muuta kosmetiikkaa esim. luomivärejä tms :)
    Mut nyt ku on aikamonella noita tangle teezer harjoja et sellanenki vois olla tosikiva!

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus, noista sun hiuksista tuli mun mielestä ihan kivat! :) Hölmö kysymys, mutta mitä mieltä oot One Directionista? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))!
      Ja en mä mitään mieltä oo sillee, hyvä bändi mut en fanita sitä enkä oikeestaan mitään muutakaan :D

      Poista
  8. Ihanat hiukset! :)

    www.onestepcloseriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. meilleki on tilattu ebaysta puhelinkuoria ja melkein kaikki tuli eri päivinä, eli eiköhän ne loputkin sun tilaamat vielä saavu postilaatikkoon ! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa hyvä, koska aattelin että mitä jos ei tuu ja oon maksanu ne mut sitä ootelles :-)!!

      Poista
  10. Noi hiukset on kivat mut sul on vissii kestovärjäys kulmis? Väähä vaaleemmat kulmat noitten hiuksien kaa ni sit olis aika bueno :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja ei itseasias, tai on mut siis ne on jo aika haaleet, piirrän vaa liian tummaks :/ kokeilen huomeen vaaleempii :)!

      Poista
    2. Ai okei, no mut miltä näytti? Tai siis olis kiva nähä,voitko laittaa seuraavaa postauksee kuvan ku ne on vaaleemmat? :))

      Poista
    3. juu voin laittaa :)! tai no en tiiä tuliks näistä vaaleampia :-D Mut mä koitan viel vaalentaa vähä ja otan kuvan :)!

      Poista
  11. HEII kiva postaus! mut voisitko tehä postauksen tai videon sun vaate kaapin sisällöstä???:) ois sika kiva ku käytät niiiin kivoja vaatteita! tai sit sellanen video miss oot keränny sun kaikki lemppari vaatteet ja näytät ne?:)

    VastaaPoista
  12. munki mielestä ne edelliset hiukset oli kivemmat tai jotenki sopi sulle ehkä paremmin! mutta on noiki toki kivat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja joo oon samaa mieltä mut yritän viel korjailla tätä värii ajan kanssa :)

      Poista
  13. Mun on pakko sanoo, että noi blondit sopii mun mielestä ainaski paremmin ja tosiaan sit kun saat noit tummanruskeempii vaaleemmaks ens kerralla kun käyt kampaamossa :)
    Ja tosi kiva oli tää video jälleen kerran, kun ei aina tekstejä jaksaskaan lukee. Luen niin montaa blogii ja monessa on vaan tekstiä, niin tää sun blogi kyllä erottuu näillä ilosilla videoillas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon (-: !!! Ihana herätä ja lukea tämmönen piristävä kommentti :>

      Poista
  14. Ihania kuvia ja hieno video + noi hiukset sopii sulle tosi hyvin! Ja rakastan tuota banneria c:

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Ihana blogi! <;

    http://nennajessica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. viittitkö joskus ottaa kuvan silleen, että sulla ois keskijakaus:)? ois jännä nähä minkä näkönen oisit sillä! :)

    VastaaPoista
  17. Oi hei ihana blogi♥! Löysin just ja oli ihan pakko liittyä lukijaks :)

    http://www.youngveraaappp.blogspot.fi

    VastaaPoista