keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

we only have one life

Moikka :)! Sunnuntaina oli siis ne Sannin rippijuhlat. Pyöräilin ensin mekon ja kukkien kanssa yli 4 km sinne kovassa tuulessa :-D Hyvät juhlat oli ja ruoka oli hyvää ! Myöhemmin päivällä Teemu tuli sitten meille ja alettiinkin heti kattomaan sitä videota. Saatiin se tehtyä ei ollu ku yhteensä jo 3. kerta ku editoin saman videon... Käytiin vielä illalla kuvailemassa koska oli niin hyvä ilma :)
sannin rippijuhlat 054
sannin rippijuhlat 025 sannin rippijuhlat 159 inksu 003
sannin rippijuhlat 044
PicMonkey Collage Maanantaina olin Inkan kanssa. Käytiin veturissa syömässä. Mulla olikin sitte jo melkein harkat. Niitten jälkeen Inka tuli meille vielä yöks :)Käytiin kuvailemassa ja syötiin herkkuja. Hehe, lipsuin vähän taas mun herkkulakosta... Mut saa niin helposti taipumaan herkkuihin :-D Keksin onneks tossa viime viikolla mulle uuden terveellisen herkun, jäädytetyn jogurtin ! Oon nyt tehny muutaman kerran sitä ja oon tykästyny siihen. Laitan vaniljajogurttia, jäisiä mansikoita ja jäisiä vadelmia ja sekoitan tehosekoittimessa ja laitan vielä pakkaseen sen jälkeen, nam :P null_zps53481199 house 001 inksu 010 sannin rippijuhlat 092 inksu 004 sannin rippijuhlat 129 inksu 204 inksu 104 Eilen olin Iidan kanssa vasta illemmalla, koska mun harkat oli just pahaan aikaan. Juteltiin kaikesta ja katottiin housea koneelta :) En oo koskaan ennen kattonu housea mut nyt oon siihen koukussa ! Tänä aamunakin jo kattonu pari jaksoa :D Oon tänään Teemun kanssa ja huomenna ois kisat Imatralla. Mulla on siellä vaan 100 m. Oon harkinnu tässä nyt pari kertaa, että kirjoittaisin vähän mun ajatuksista, meinaan siis iskään liittyen. Mutta en tiiä onks se teistä niin tylsää luettavaa nii en mä oikein tiiä :/ Mulla on vaan joka päivä pyöriny iskä mielessä. Nyt kuitenkin voisin kattoa vielä jakson tai pari housea, heippa! sannin rippijuhlat 024 sannin rippijuhlat 173 house 006 sannin rippijuhlat 203 null_zps1bf83a25

25 kommenttia:

 1. kirjota vaan! :) se helpottaa sua ja saat varmast tosi paljon piristävii kommenttei :) ja ne voi sitte tietysti jättää lukematta ketkä ei jaksa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!:) tee ihmeessä postauksia isästä, koska kuitenkin osa sun elämää ollut ja tulee olemaan<3

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia :) tee ihmeessä, helpottaa sua kun kerrot tunteistasi muille <3 kerro millon se kuoli, minkä ikäsenä ym.

  VastaaPoista
 4. Kiwoi kuvii ja tee se postaus ittekkin oon kokenut ton 7-vuotiaana ja se vaan pyörii vielki mun mielessä. Tee ihmeessä postaus varmaa muoki helpottais..:

  VastaaPoista
 5. vou otat upeita kuvia ja oot tosi kaunis !! tee vaan se postaus nii helpottaa sitte sua ku kerrot muille :-)!

  http://tiiahenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. tee vaan se postaus, helpottaa varmasti! ja mistä toi oranssi mekko on joka on sun kaverin päällä?

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ! Ja taas sä niin nättinä !<3 tee vaa se postaus, helpottaa varmasti suakin kun käsittelet ne asiat tälleen kirjottamalla ! (:

  Ps. Mitä ohjelmaa käytät kun rakeutat (kirjotetaankse tollee :D) noita kuvia ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon♥ :)! Ja mä vaan terävöitän noi kuvat picasassa siitä 'terävöitä' kohasta :-D

   Poista
 8. Kerro vaan sun tunteistas ja ajatuksistas jossain postauksessa! On tosi mukavaa lukee välil semmosia ja se auttais sunki oloo varmasti. :)

  VastaaPoista
 9. otan osaa en tiennykkää :/ kerro vaa !! kukaa tuskin tulee vittuilee semmossest.

  VastaaPoista
 10. Juu tee vaa! Oot ihana! Rakastan sun blogii<3
  P.s. Mist tois sun sininen toppi on?

  ---eessi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 ! :-) ja se on ginast :)!

   Poista
 11. Moikka!
  Ottaisitko yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com?
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 12. ai mitä videoo te aloitte teemun kaa kattoo ? o:

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa!♥ Osasin kuvitella silmissä tuon koko tapahtuman isästäs. Jaksele :)

  VastaaPoista