keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

I'm smiling but I'm close to tears

Moi :)! Heti tähän alkuun - sori että taas aika paljo mun kuvia :-D Nii ja yritän alkaa vähentämää noit omakuvia ja sitä että joka toinen on mä ja joka toinen joku tavara tai niin edellee. Lauantaina kun julkasin tuon kuvapostaus ehdotuksen niin sainki heti kuvauskohteita joita alotin kuvailemaan. Nyt niitä on jo aika paljon ja oon yrittäny ottaa kaikesta mut ihan kaikkea en voi toteuttaa, koska mulla ei joko ole niitä tai en onnistu kuvaamaan :D Mut kiitos kun ootte laittanu ehotuksia ! En oo varma pitääkö se tehä kahessa osassa, mut julkasen ekan osan varmaan tän viikon loppupuolella :-)
                      Sunnuntaina siivosin mun huoneen että pystyin ottamaan siitä julkasukelposen kuvan, arvatkaa onko se taas samanlain ku ennen siivoomista...Mut sainpahan siististä huoneesta kuvan !  Luin sen jälkeen maantietoa vähäsen ja päivällä olin Teemun kanssa ja käytiin kuvailemassa taas :-D Mä vaan tykkään ku on niin kivoi ilmoja nyt !
                       Maanantaina oli aika aikanen herätys, koska lähettii meiän treeniryhmän kanssa Pajulahteen. Oltiin joskus 10 siellä ja meiän eka treeni oli must aika kevyt ku tehtiin vaan testejä. Käytiin syömässä kunnon annokset ja hilluttiin aulassa. Sitte oli toinen treeni ja lähettiin ajamaan joskus ennen puoli viittä takasin päin. Tarkotus oli käyä uimassa Pajulahessa mut uimahalli ei ollu auki :( Päätettii mennä sitte tänne Kuusaan uimahallii mut arvatkaa myöhästyttiikö pari minuuttii siitä ettei sinne enää päässy... No muut sitte lähti Valkealaa uimaa mut mua väsytti nii päätin mennä kotii lepäilemää.
                        Eilen luin melkein koko päivän vaan maantietoa, josta ei ilmeisesti ollut mitään hyötyä... Tänään oli siis se koe ja siin oli kaikkee semmost mitä en osannu. Arvatkaa vaa sitä vihan määrää ku on lukenu ahkerasti ja sit siin on jotain mitä en oo lukenu... No mut yks koe sinne sun tänne, sain meinaan terveystiedon kokeesta 9½ ja musan kokeesta 10 ! :) Ainii eilen äiti osti mulle mun ekat converset, ihanan pinkit♥ 

Ajattelin että pitäiskö mun teiän mielestä vähän lyhentää näitä tekstejä ? Sillee että kertoisin vaan sillee yleisesti mitä tein enkä silleen tarkasti, mitä mieltä ootte? :) 

Ja teitä ihania lukijoita on tullu taas lisää ♥ Jos 200 raja ylittyy nii voisin tehä jonkun kunnon erikoispostauksen. Aattelin jotain videota, mutta teen sen kyllä varmaan vasta kun saan ton kameran eka sinne korjauksee ja sit sieltä vielä pois, koska haluisin laadukkaan videon :)!


kuvapostaus kuvia 1 206kuvia osa 2 068 kuvia osa 2 040 kuvia osa 2 071 kuvia osa 2 046 222 kuvia osa 2 076 kuvapostaus kuvia 1 278 kuvia osa 2 092 2013-03-31 kuvapostaus kuvia 1 kuvia osa 2 126 kuvapostaus kuvia 1 138 kuvapostaus kuvia 1 416 kuvia osa 2 119 2013-03-31 kuvapostaus kuvia 11 kuvia osa 2 129 kuvapostaus kuvia 1 318 kuvia osa 2 123 kuvapostaus kuvia 1 304

40 kommenttia:

 1. herranjumala oot upee iina :o <3

  VastaaPoista
 2. EIEIEEIEI !!! et saa lyhentää näitä sun tektejä tai laittaa vähemmän kuvii :-( ! tää blogi on just paras näin, mun lemppari, ja säki oot niin kaunis että huhhuh ! Älä muuta mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei en mä lyhennä ! :-) En vaan tienny että onks toi joittenki mielest liian pitkä mut jos jotku sanoo että on nii voisin sit tehä tohon perää vaik jonku tiivistelmän, jonka voi lukee ne ketkä ei jaksa lukee pitkää :-D Ja kiitos paljon, piristit päivää♥ :)!

   Poista
 3. oot taas niin kaunis että:') ja noi converset, oooh ♥

  VastaaPoista
 4. miten sä kerroit sun äitille et tarviit/haluut e-pillerit ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasias äiti vaa yhtäkkii sano mulle että sano sit ku tarvit ne, koska en haluu että tuut vahingos raskaaks :-D ja sit sanoin että no voishan ne hankkii... ja sit se varas ajan jne. :D

   Poista
  2. Ihmettelen vähän tota, että miten joku anonyymi tietää että käytät pillereitä, ellei sitte minulta oo menny jotain jossain postauksessa ohi:)
   Eiks Teemua haittaa kun kaikki tietää tän blogin takii teidän kahen välisii asioita ? Esim. oot sanonu täällä että ette oo harrastanu seksiä ja nyt ilmeisesti että käytät pillereitä, eiks noi oo aika yksityisii asioita. :)

   Poista
  3. joku on vaan kysyny täällä että käytänkö(kommenttina siis) nii sanoin että juu :-D
   Ja ei Teemuu haittaa, mä kyl aina kerron sille näist kommenteist:) ja joo on ne yksityisii asioita mut mä en pidä niitä semmosena ettenkö vois sanoa. Sellasia joita pidän niin en vastaa niihin kysymyksiin :)

   Poista
 5. onks toi sanni salmio onks se sun kaveri :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi Sanni :) ja siis ollaan treenikavereita :)

   Poista
 6. Ompa sulla kiva blogi :--) oon seurannu aina välillä tätä, muuut voisitko tehä videopostausen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :-)! Ja juu voin tehä, mut jos teen lähiaikoin nii hyvää laatuu ei voi oottaa :/

   Poista
 7. Oooi aivan ihania kuvia! ♥ Ja oot ihan älyttömän kaunis!:)

  VastaaPoista
 8. Ihana toi letti ja noi conssit!:o Toki oot muutenki kaunis ja kivoi kuvii! :)

  VastaaPoista
 9. onks toi nahkatakki mist? :) ja tosi kiva blogi+oot tosi kaunis! :) sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on H&M:stä ! :) ja voi kiitti ja tervetuloa :> !

   Poista
 10. millä sä muokkailet noita sun kuvia? ja oot tosi nätti (: !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picasalla ja picmonkeylla:)! Ja kiitos (:!

   Poista
 11. http://www.hm.com/fi/product/05477?article=05477-A


  ^onks toi takki tommonen? Ja minkä kokoin toi sun takki on?

  VastaaPoista
 12. Eka sanot et koitat vähentää sit ettei tuu sun naamakuva ja sit tavara yms... Mut silti kuvat tulee yhä samalla tavalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööö nii tarkotin seuraavaa postausta ja sitä paitsi aattelinki pitää ton saman vanhan koska tää on mun tyyli ja jos ei kelpaa niin ei varmaan kannata lukea sitte :-)

   Poista
  2. Kyl mä tajuun, jos ei osaa kuvata muuta ku omaa naamaa.

   Poista
  3. nii ja toiset ei taas sitä osaa ;)

   Poista
  4. Nii, ja toiset osaa kuvata omaa naamansa SEKÄ muutakin.

   Poista
  5. nii mut harmi ku sä et :(

   Poista
  6. Sä et ees tiiä kuka oon... Mä sentäs tiiän sentäs sut ;)

   Poista
  7. ehehe luulet vissii etten osaa kattoo kuka anonyymi on kommentin takana... ahahaha :D:D

   Poista
 13. kauan ootte seurustellu ? : )

  VastaaPoista
 14. ku on ne bandeaut ni pitääks niitte alla olla viel rintsikat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu siitä millanen bandeau on :)

   Poista