sunnuntai 14. lokakuuta 2012

I'm not perfect, but I swear I'm perfect for you
Olin eilen Temen kaa ja oltiin meillä ja sit mentii tooosi pitkälle kävelylenkille ja ei löyetty sielt mettäst polkuu pois XD Mut kyl me sit hypittii jostaa puron yli tielle. Matkaeväinä meillä oli paljo suklaata mut eipä mitää enää oo jälellä ja kameraa ei ollu mukana ja siks kuvassa on vaan noi kaks levyy ku se on otettu sen lenkin jälkeen :-D Käytii siin loppupuolel lenkkii sit leikkikentäl vähä leikkimässä... vaarallisii noi jotku laitteet huhhu.. :D Tänää oon vaa lähinnä ollu kotona vaikka on ollu tosi kiva ilma ! Mut söin äitin leipomii korvapuustei nam ja sit classic kermatoffeeta, mun lempparijätskiäAinii teinhän mä myös aamulla suullista esitelmää siitä Tapio Rautavaarasta ja en oo harjotellu sitä kertaakaa mut eipä tuo kai mitää, kuitenki pilaan sen ku jännitän siel ees liikaa aina. Kohtapuolii Teemu tulee tänne meille vähäks aikaa ku se ei oo tänää ehtiny olla, mut illal ehtii vähä onneks :-) Huomeen ois taas parin viikon tauon jälkee kouluu, mulla on se esitelmä huomenna ja sillee. Helppo kouluviikko sinänsä ku on vaan 3 kunnon koulupäivää koska tiistai menee taksvärkissä ja perjantai syysretkessä, sit syysloma ja Tukholmaan :-)

8 kommenttia:

 1. sulla on nykyään liikaa näitä ite otettuja omakuvia, ne ei oo kivoja ja kiinnostavia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu aattelin samaa :/ ! En ota tota mitenkää loukkauksena mutta siis ku asia on sillee ettei oo tapahtunu oikee mitää ja siks ei oo oikee monipuolisia kuvia, anteeks ! :) mut yritän saada vähän mun elämästä kiinnostavamman ! :-D ens su-ti jälkee ainaki tulee monipuolisia kuvia :)

   Poista
 2. Onks sul paitaa tos ekas kuvas? Ja vähän samaa mieltä ton ekan anon kaa, mut se on sun oma asia mitä kuvii tänne lisäät :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla :D hiukset peittää, mul on toi sama toppi ku noissa muissa :) ! Ja juu mäki oon samaa mieltä kuten tohon sanoin jo aikasemmin :) !

   Poista
 3. äää oot nii täydelline! :D (:

  VastaaPoista
 4. mä tykkään sust:) mis teemu opiskelee ?

  VastaaPoista