perjantai 12. lokakuuta 2012

2. tet-viikko + 4 kk ♥

Moikka ! :) Ma-pe on menny siis tetin merkeissä tarhassa eskarien kanssa. Paljon muuta ei viikkoo oo mahtunu, mitä nyt kirjastossa täyty käyä palauttamassa kirjan, jota en ehtiny edes koskaan lukea, mut lainasin sit uuden ja sen luen viikonloppuna, koska ens viikol se kirja pitää olla luettu ku nää on näitä koulujuttuja. Teemuu oon nähny kans aina pikkusen aikaa tarhapäivää ennen tai sen jälkee (: Oon tosi väsyny ku oon nukkunu vähän vaan ja senki aika huonosti. Herkkui oon syöny taas ihan liikaa, en tiiä mitä voin tehä ku herkkujen syönti on oikeesti karannu käsistä... Mä en vaan voi vastustaa hyvää :( ! Mut joo tänää oli viimenen tet-päivä mulla. Ikävä tulee kaikkia ! Mut nii sain paljon piirrustuksia tänää ja sit aikuset oli tehny mulle kortin jossa oli kaikkien lasten kuvat ja nimet :) Takana sit oli teksti jolle aloin nauramaa, siis sille kynän terotusjutulle XD Ei siitä sen enempää, oon vaan nolo :-D Mut halin sitte kaikkii melkein ja jotkuu sano että ne lähtee mun mukaa :D mut sit päästettii tänää jo vähä yli puol 2. Ennen sitä piirtelin tytöille hello kittyjä. Sain sit ton palautelomakkeen ja tet-todistuksen takasin ja oli tosi hyvä ! Ku pääsin tarhast nii Teemu siel minuu jo ootteliki parkkipaikalla ja mentii läheisee puistoo istuskelee, tänää tuli 4 kk Mut ei ehitty kauaa olla ku Teemul on tänää koko illan kestävät päättäjäiset ja nii :( AINII ! On tää viikko menny myös laivareissuu Ruotsii suunnitelles ;) Korvataa tää 4 kk päivän menetys sillä reissulla (; Lähtää ens viikon sunnuntaina :-) I can't wait !


6 kommenttia:

 1. lähettekö silja serenadella 21. päivä ? :) ite oon nimittäin lähös sillo et ollaa vissii samal laival ? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei me sillä lähetä :-D otettii se halvempi että jää enemmän rahaa muuhun :P eli mennää m/s Mariellal ! Mut sama päivä :D

   Poista
 2. Hei vähä siistii !! Meetteks te niinku kahestaa vai jomman kumman vanhemman kanssa ? :o
  Pitäkää hauskaa <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mennää mun vanhempien kaa sinne ! :) ja juu pidetää <: !

   Poista
 3. ihana blogi! oon miettiny ihan samaa et mikä mua vaivaa, ku syön ihan sikana liikaa herkkuja ja vaikka liikunkin aika paljon, nii silti musta tuntuu et oon vähä lihonu, en tie miten pääsisin tästä eroon?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:)! Ja hyvä etten oo ainoo ! Mut kai tää täst joskus, tosin tälläki hetkel syön herkkui xP

   Poista