sunnuntai 23. syyskuuta 2012

What should I do ?

Kui söpö  koht 6 v. jo ♥ C:


asento (Y)
Moikka ! :) Eilen aamu lähti käyntii bilsan kokeisii lukemalla. Keskittyminen kyl oli mistä oli ku ei vaan jaksanu. Sitte ku sain koealueen jotenki lukastuu läpi nii tein semmosen kevyen yläosan kuntopiirin. Sitte meikkasin ja Teemu oliki jo kotiutunu pelistä ja sitte lähtii sen kaa rantaa :) Voi toista ku se oli ihan väsy nii ei silmät meinannu aina auki pysyy kuvissa♥ Mut käytii siis rannassa, kaupassa, kahvilassa ja muualla. Mul oli koko ajan kauheen kylmä. Pitäis varmaa toi nahkatakki koht jättää oottamaa ens vuotta :D Siinä se ilta sit meni ja loppuillan katoin telkkaria ja kävin ajoissa nukkumaan siinä kymmenen jälkee. Nukuin pitkäst aikaa hyvin eli 10 tuntii. Tänää lisäsin heti herättyäni kuvat koneelle ja muokkasin niitä. Ja nyt teen tätä postausta. Tänää suunnitelmis viel viimeset bilsan kokeisii lukemiset ja illemmal ehkä Teemun kaa ellei tuu mitää esteitä :)

Nii ja sit muuta asiaa... Ihan oikeesti. Mikä joitain anonyymeja vaivaa ? En tajuu kuka tai no ketkä saa koko ajan iloo haukkumalla mun kulmakarvoja. Siis siit ei oo mitää iloa? En mä niitä teiän takia ala muokata... Ja jotkuu sanoo että 'sul on just kivat kulmakarvat'. Ite tykkään näistä joskus, joskus en, KOSKA mä teen joka aamu niist erinäköset koska oikeest niitä ei ees nää melkein ollenkaan. Jos oisitte mä nii tietäisitte ettei aina voi piirtää hyvin eikä oo aikaa... Sitä paitsi mun mielest nää ei oo 'ylikauheet' ikinä, vaikka semmost te jotkuu ootte sanonu. Mut se on teiän mielipide mut ite oon nähny kyl tosi, TOSI paljo 'ylikauheampia' ku nää mun. Ja ois kiva jos sanoisitte nimellisenä noi samat nii ainaki tietää ketkä sitä mieltä on, eikä vaa anonyymina tulis huutelemaa ties mitä paskaa. Mä oon just tämmönen ku mä haluan, ei kuulu teille, meneekö perille ? Tähänki te varmaan taas keksitte kaikkee haukuttavaa :) Eipä paljo ressaa, haukkukaa vaa jos te saatte siitä jonkinlaista mielihyvää :) Mut jos ne pahenee nii ehkä mä laitan sen, ettei anonyymit saa kommentoida, kattoo nyt.16 kommenttia:

 1. Mmahtava isku noille anoille jotka haukkuu! Oot just täydellinen tollasena ku oot, eikä sun tarvi muuttaa ittees! :) Oot kaunis! :) <3

  VastaaPoista
 2. joo oon kans seurannu tuota anojen touhua.. ihan säälittävää! mutta muista se, että kateelliset ne jauhaa tommosta paskaa ja ne vaa haluaa keksiä jonku tavan millä sais sun päivän pilattua.. älä välitä! oot just ihana tommosena ku oot ja ei todellakaan tarvi alkaa muuttamaa mitään tommosten idioottejen takia! :) oot tosi kaunis ja ihanan urheilullinen tyttö, enkä oo kyllä tän blogin perusteella mitää negatiivista sanottavaa susta löytäny! <3 ja tää blogi on tosi kiva! aina pitää käydä moneen kertaa päivässä tarkistaa, että joko oot postaillu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ! Ja voi kiitos paljon :) <3 ! Ja kiva että tykkäät täst blogista ! <:

   Poista
 3. kannattaa vaan antaa haukkujen mennä toisest korvast sisää ja toisest ulos, luulisin et se on aina vaa se yks ja sama ihminen joka sua haukkuu tai on kateellinen sulle jostain, esim urheilumenestyksest tai poikaystäväst :) koska tärkeintähä oin se et sun omast mielest sun kulmat on hyvät eikä se mitä ne on muitten mielest :) ja munki mielest on tosi kiva lukee sun juttuja ku itekki yleisurheilen vaikka oonki sua vuoden vanhempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se kai on :) ja kiitti ja kiva että säki harrastat yleisurheiluu ! (:

   Poista
 4. Iinaaa tiiät et oot ihana just tollasena!! <3 :* ps. IKÄVÄ :'(

  VastaaPoista
 5. Mut perjantain nähää!!! <3 :))

  VastaaPoista
 6. älä välitä anoist! ne on vaaa sulle kateellisii tai muuten vaa yrittää saada sun päiväs menee pielee tollasel kulmien haukkumisel :'D. Ja sul on ihan normaalit kulmat :o? itelläki on normaalist vaaleet kulmat ja joutuu joka aamu piirtää ne ni ei niist tuu samanlaiset :):)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii :'D ja nii munki mielestä :o ja nonii hyvä että joku muuki tietää millast on vaaleitten kulmien kaa :) !

   Poista
 7. Anojenhan on hyvä tulla haukkuu ku ei voi tietää keitä ne on... Ja mitähän se niit kiinnostaa millaset sun kulmat on, ku ne on sun kulmat? :D Pitäkööt huolen vaa omista kulmistaa (=
  Kyl se on jännä... :D:D

  VastaaPoista
 8. Mikäs sinusta sitten isona tulee? Noin hyvillä koe numeroilla menet varmaan lukioon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooo se on vielä epäselvää mikä must tulee :) mut haluisin liikunnanopettajaks tai jotenki liikunnanparii, mut semmosee hyväpalkkasee työhö :) Ja juu täl hetkel oon aatellu mennä lukioon (-:

   Poista