perjantai 14. syyskuuta 2012

stress

Moi !:) Tää viikko on ollu aika stressaava ku kaikkee on pitäny tehä. Tiistaina oli ruotsin läksäri aamusta ja siit tuli 10 +. Koulun jälkee luin matikan kokeesee ja olin Teemun kaa + harkois. Muuta en sitte ehtinykkää sinä päivänä tehä. Keskiviikkona koulun jälkee olin Teemun kaa koska 3 kk ♥ :) ja taas jotaa pientä treenii tein ja sitte illal kertasin matikkaa viel vähäsen ja siihen se päivä taas meniki. Torstaina oli matikan koe ja heti koulun jälkee olin taas Teemun kaa koska mentii Veturin avajaisii :) Se on nyt se "Kymenlaakson monipuolisin ja vetovoimaisin kauppakeskus" :D Nii siellä sitte kierreltii ja kaikkee kivaa löytö mut en raaskinu tuhlata mut sit ton adidaksen verkkatakin ostin ku Teemu ylipuhu mut ostamaa sen :P Lähettii joskus kuuelt veturista ja mentii kotipizzaa koska oli kauhee nälkä. Sitte menin siin 7 jälkee kotin ja tutkin uutta kännykkäni ku viimein sain kaikki sim-kortit ja nää toimimaa siinä. Sitte tein viel kuntopiirin ja siinä toiki päivä loppu. Tänääkää ei mitää vapaa-aikaa paljo jää ku tänää on Melissan synttärit ja pitäis käyä kentällä jotaa tekemässä ennen niitä ja kortti väsätä ja kattoo mitä vaatteit laittaa päälle. Ne alkaa kuuelta ja tuun sielt pois ku huvittaa :). Huomeen ois aamulla meiän treeniryhmän (jossa olin viimeks talvella :D) nii semmoin leikkimielinen ottelu, kaikkii päättömii lajei lähinnä...meen jos on kohtuu hyvä sää. Sitte päivemmällä tehää tai no yritetää tehä se videopostaus, mut en tiiä onnistuuko mut julkasen heti ku saan sen tehtyy, mut kouluasiat menee kyl edelle ! Meil on niitä meinaan ihan vitusti suoraan sanottuun, mut kai niistäki sit selvitää , heippa ! (:

Nii ja tää liittyy toho alempana olevaa lehtikuvaa, tollee laitoin fb:
"Se tunne ku sulle soittaa tuntemattomast joku 26 v. mies joka sanoo että näki mun kuvan lehessä ja olin kuulemma hyvännäkönen että voisinko lähtä kahville sen kaa... sit se kysy onko mul poikaystävää ja sanoin että no on ja sit se vaa sano että no jos ajelulle lähtisin kuitenki... Ei huhhu :DDDD"


nokia  lumia 610 ♥

viime viikonlopun kisoist oli juttu kouvolan sanomis :)

lapaset seppälä 9.95 e

teemu anto kortin mulle koska ollaa oltu 3 kk yhes ♥ anto se suklaalevynki mut ehin syyä jo XD

veturi !


intersport 80 e 59.90 e


8 kommenttia:

 1. byyyy, miks en nähny sua veturis ku itekki olin siel eilen!! :(

  VastaaPoista
 2. sulle ois haaste mun blogis(;!
  http://jessislifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. onks se sun uus kännykkä ollu hyvä? onksul netti liittymä siinä et onks toiminu nopeesti ja sillee ooks ollu tyytyväinen?8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ollu hyvä ja on nettiliittymä siinä ja oon tyytyväinen :>

   Poista