sunnuntai 19. elokuuta 2012

SM-kisat !100 m finaali
100 m finaali

100 m palkintojenjako
100 m palkintojenjako


alkuerien tuloksii

300 m finaali
menossa palkintojenjakoo :)

300 m palkintojenjako300 m palkintojenjako

300 m palkintojenjako


 Moi ! :) SM-kisat on nyt takana päin, huh ! En ois enää kestäny jännitystä tai juoksemista :-D Voin sanoo että mua jännitti aivan kamalasti melkee koko ajan. Mut joo selitän tässä lyhyesti viikonlopun tapahtumat koska oon tosi väsyny. Eli perjantaina lähtiin ajamaan Vaasaan siinä 10.20. Pysähdyksien jälkeen oltii hotellilla joskus 17.30 ja vietiin vaan nopeesti tavarat ja käytiin sitte kentällä jo valmiiks varmistamassa osanotto. Yövyttiin Radisson blu hotellissa, joka sijaitsi ihan keskustassa ja kenttäki oli aika lähellä. Lauantaina sitte oli mulla 11.50 100 m alkuerät ja ennen aamupalaa halusin nopeesti lakata mun kynnet kisakuntoo ja tuli sitte vähä kiire kuten näkyy tosta yhestä kuvasta :D Mut joo alkuerissä mulla oli 3. nopein aika ja rullasin vaan lopun kun ei tarvinu täysiä juosta alkuerissä tietenkään ! Silti jäi vaa sadasosan mun kauden parhaasta joten siit tuli sitte hyvä fiilis ! 17.30 oli sitte finaali ja arvatkaa ketä jännitti... No okei kaikkii varmaa :-D Mut nii olin sitte toinen ja uus enkka mut tietenkii tuulilukema juuri ei sallittu: +2,1 m... Mut siis ihan sama ku olin toinen ja ennätys ois tullu vaik ois ollu tasan +2,0 m tuulta ! Aika oli siis 12.54. Sunnuntaina  piti herätä aikasemmin ja 300 m alkuerät oli jo 10.15. Niistä selvisin loppukilpailuu 5. parhaalla tuloksella. Finaali oli sitte 14.25 ja olin toinen siinäki !!! :) Harmittavan vähän jäin voitosta mut matka loppu kesken enkä kerenny tavottamaa Mariaa joka voitti kisan ! :) 3 sadasosaa hävisin. Mut tosi tyytyväinen oon näihin sm-kisoihin ! Matkalla kotii käytii hesessä syömässä ja olin kyllä ihan simahtamispisteessä mut vähä piristyin ku omaa kotii pääsin :DTultiin vasta reilu tunti sitte kotii ja oon ihan poikki, joten käyn tästä kohta nukkumaan, heippa ! (:

"15-vuotisten tyttöjen mestaruudesta kamppailtiin maaliviivalle saakka. Heittäytyessään kurkottanut ja kaatunut Tampereen Pyrinnön Maria Huntington oli maalissa vain 0,03 sekuntia ennen Kuusankosken Kisan Iina Lehtimäkeä ajalla 41,29. "

14 kommenttia:

 1. mitä toi tyttö tekee ennen tota maaliviivaa? Heittäytyykö se niinkuin "syöksyen" kuten jossain pesäpallossa? Vähän siistiä xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo se syöksyy niinku yleensä juoksuissa tehään ? :D Mut siis se kaatu vissiin siks että oli niin poikki ku kuitenki 300 m ja juos tosi kovaa alust lähtien :-D

   Poista
 2. ooot paaaaraaaas urheilija jonka tunnen ja jota rakastan ;))) <33333333333 love u <33333

  VastaaPoista
 3. sul meni nii hyvin! :) onneeee ! <:

  VastaaPoista
 4. onnee viel eve! :))
  t.inga

  VastaaPoista
 5. onnee sul meni tosi hyvin sm-kisat ! ja oot muuten iha sairaan kaunis ja sun hiukset on ihanat <3 (;

  ps. tsemppii tuleviin kisoihi ! (:

  VastaaPoista
 6. Hei mäki olin tuola Vaasa!!! Ja näin sun juosu se oli kai mun 2000m jälkee, joka ei ny menny iha nii hyvi... Jouduin B-erää ja jouduin vetää vaikka kuinka kaua, loppujen lopuksi olin erän kolmas ja koko kisan viidestoista. ;D Iha hyvi ekat SM-kisat ja 2000m ei oo aivan mun matka, 800m meni vähä paremmin.

  VastaaPoista