perjantai 10. elokuuta 2012

minä vaan haluisin sun vierees nukkumaan

Moi ! :) Keskiviikkona Teemu tuli meille aamusta ja oli siihen 12 asti. Illal sitte mul oli Hämeenlinnas tähtikisat. Tuntu tosi hyvält ennen kisaa ja tuli nyt sentää kauden paras, 12.68s  :) Mut harmittaa ku en enää osaa juosta sillee ku ennen :s jalka ei vaa nouse tarpeeks... Mut juu olin siel 7. ne oli siis aikuisten kisat ! Eilen menin Teemulle ja sit mentii myöhemmin ulos :) Illalla kattelin telkkuu ja eipä oikee muuta erikoista. Tänää Teemu tuli meille taas aamusta :-D Ja täällä me sit oltii muutama tunti mut sit piti lähtä. Täytyy sanoo että sit sen jälkee ku Teemu lähti nii ei ollu enää todellakaa mun päivä. Ei siis mitää erikoisen huonoo sattunu mut ei hyvääkää. Venattii äitin kaa iskää pari tuntii näläs...ku meiän piti mennä kouvolaa syömää. Mut no sit viimein päästii syömää ja sit mulle tuli paha mieli yhen jutun takii ja sit mul oli surullinen olo koko loppupäivän. No mut sit piti lähtä kuitenki kentälle kokeilemaa 80 m aitoi että osaanko viel juosta ku viimeks oli 100 m aidat. No juu kyl ne osu mut tokal kerral ku kokeilin nii jäin sit kauaks siit aidast ja hyppäsin ja sit lensin vauhil hankautuen sit rataa pitkin jotaa 6 m, ja vasempaa kätee tuli semmoin haava tai semmoin, ei paha kuitenkaa. Oikees ei näy mitää päällepäin mut toi kämmen on tosi kipee siit peukun alapuolelt ja sitte hauis on kans kipee :s Saa nähä pystynkö huomeen mennä 5-otteluu, jota en siis tee täysillä ku mentii sinne vaa parin lajin takii kokeilee niis ennätyst tai ainaki hyvää tulosta. Nojaa näit huonoi päivii tulee ja menee :) ! Tänä iltaan yritän vaa levätä ja kattoo olympiakisoja, heippa ! :)

                                                      En oo homo <--- must toi on nii hyvä :D

power of make up... :D jep mä tiiän :s


ostin uutta finniainetta, saa nähä lähteekö :)Teemu teki sil aikaa ku meikkasin ♥ :)


22 kommenttia:

 1. oot niin kaunis ja ihana ;)) love u <333333333

  VastaaPoista
 2. oii toi viides kuva on ihana :>

  VastaaPoista
 3. voisiks joskus laittaa itestäs kuvan ilman meikkii?:) ois kiva nähä! mut ei mitää josset halua (:

  VastaaPoista
 4. hyi miksi mustat kulmakarvat???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyi ne ei oo mustaa nähnykkää :) ne on harmaat, ehkä mä vaa piirrän ne sit liian vahvasti :)

   Poista
 5. voi ei ku toi piirrustus on sulone c: ja upee oot<3

  VastaaPoista
 6. muun mielest piirrät sun kulmat tosi kivasti mut en tykkää ost "harmaast" värist ni kokeile vaiks vaaleeruskeet kulmakynää? h&m'st saa kahta eri värii, halppiksii mut hyvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu no voin mä joskus näyttää miltä vaaleenruskeet näyttää mut ite en oo tykänny ainakaa ku oon kyllä kokeillu :) mun oman värin hiuksii ne vois sopii kyl (:

   Poista
 7. aww toi teemun piirros & toi teijä kuva :3 ootte niin suloiin pari ! (':

  VastaaPoista
 8. mist sul oli surullinen olo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mul voi tulla aika helposti surullinen olo nii että mul vaa oli surullinen tai semmonen :/ olo pikkujutusta jota en nyt sano. :)

   Poista
 9. tuli näin btw mielee ku luin sun blogiis, et mis päin kuusat asut? Ku ite just muutin kans tänne ! (:

  VastaaPoista
 10. Asun aika lähel keskustaa, kirkon lähel :) ja aijaa ! :D

  VastaaPoista