torstai 26. huhtikuuta 2012

hatsikabuzii

Tässä nyt vähän kollaasii mun täst viikost :) eli luin sen kirjan, luin äikän ja ruotsin kokeisii, herkuttelin ja luin miss mixii :)
heippa ! Voi tätä laadun määrää, mäki tykkään 8) Aina sama juttu...ku järkkäri menee rikki nii sit ton toisen kameran laatu on niiiin perseestä ku on tottunu järkkärii ! Mut joo eli tää viikko on menny pitkälti kokeisii lukiessa, mut onneks nyt on melkee kaks viikkoo semmost ettei tarvi lukee, ku on vaa matikan koe ens keskiviikkoon joho ei paljo tartte lukee. Ylemmästä kollaasista voi kattoo sit jotaa muut pientä mitä oon puuhannu. Eipä täs nyt muuta toivotaa että se järkkäri tulee nopsaa ! Meen täst kattoo telkkarii nyt, moikka :) !

4 kommenttia:

 1. mitä sun kameralle kävi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no se tippu lattialle ja sit se lagaa tai jotaa ja se vaikuttaa että se ottais kuvan, mut sit ku ottaa kuvan nii se ei näy ja näyttö on pimeen :/ mut se on nyt korjaukses :)

   Poista
 2. sun kamera on aika usein rikki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa ihanks totta :o ? mut nyt oli vissii ihan eri syy miks meni rikki... nii että sit ku saan sen takas nii aattelin yrittää pitää siit kunnol huolta !

   Poista