perjantai 23. maaliskuuta 2012

yes, it's finally over !

Moi ! :-) Elikkä viime pikapostauksessa kerroinkii että on ollu kamala kiire nii en oo ehtiny postailla. Nyt kuitenkii se on viimein ohi noi kaikki koulujutut tai ainakii noi rasittavat tutkielmat ja esitelmät jne.

Lauantai meni historian kokeisiin lukiessa.Viime sunnuntai meni niin, että aamupäivällä olin ulkona kuvailemassa ja illalla oli Kotkassa kisat. Lajeina piti ensin olla korkeus ja pituus, mutta aikataulu näytti että ne menee päällekkäin, joten päätin sitte vaihtaa korkeuden kuulaan. Mut siin kävikii sitte niin, että mä ehinkii ihan hyvin hyppäämää korkeudenkii. Eli olikin sitte 3 lajia. Kuula oli ensin ja työnsin ennätyksen, 9.30 ! Hehe ekan kerran meni yli 9m...mut hei heittolajit ei oo yhtää mun juttu. Sitte oli se pituus ja se meni sit 5.13 m. Korkeudessa tuli sitte ennätys 156 cm ja melkein pääsin 158 cm, oli ihan hirveen lähellä ja se jäi ärsyttämää mut mä tiiän että pääsisin sen ! Kohta hyppään yli itteni ;) Maanantaina menin sitte kaheksaan kouluun vaikka oikeesti ois ollu ysiin, mutta mulla oli lääkärintarkastus. Silmälasit päässä sitte olin koko päivän ja kyl vähä nolotti vaik ei ne nyt nii kauheet oo mut jotenkii ei ollu kivaa ku katottii sillee öööö. Illalla oli sitte kisat Kuusaalla. Siellä lajeina oli 3-loikka ja 60 m aidat. Kolmiloikassa tuli ennätys, 10,19 m ja aidatkii meni hyvin, mut tääl oli vaa käsiajat. Aika oli siis 9,1 s. Sitte seuraavaan päivään sainkii D-vitamiini tabletteja, koska niit pitäis kuulemma syyä siel lääkärintarkastukses sanottii. Sitte sain myös Mellulta tuliaisen ku se tuli Thaimaasta :> ! Keskiviikkoon raaputin muutaman arvan mut enhän mä mitää saanu. Nii ja tein mun tutkielman valmiiks tai no siis tekstin valmiiks. Torstaina sitte tein sen lopullisesti valmiiksi eli liimasin kuvat ja numeroin sivut. Huhhu sitä viimeset 6 viikkoo tehty... Nii ja sain torstain myös kellon tänne huoneesee, semmosen kaupunkikellon ja sitte käytii kouvolassa ostamassa intersportista mulle semmonen adidas huppari. Tänää kävin sit koulun jälkee kouvolassa shoppailemassa ja mukaa lähti yhtä sun toista, niistä kuvii alempana. Nyt pitäis lähtä treeneihin, moikka (: !

mellun tuliainen :)


kuvat vielä puuttuu tosta...


tos ois nyt noi ostokset kouvolasta :)
11 kommenttia:

 1. EVE KUI PALJO PISTIT OIKEE TEKSTII TOHO TUTKIELMAA :DD multala ei varmaa jaksa lukee noit haha XD mut hei kivoi kuviiiiii ::)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDd liikaako ? :o mut joo ei varmaa, mä en ainakaa jaksais ! :D ja kiitti ! (:

   Poista
 2. 4.17 hyppäsit pituutta ? XD
  onko tos virhe

  VastaaPoista
 3. onko eve sun joku toine nimi, ku miks kaikki sanoo sua eveks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon Iina Eveliina mut meiän luokal on 2 iinaa eli mä ja yks toinen nii en haluu että minuu kutsutaa iina älläks nii mä oon sit eve kaikille koulukavereille ja opettajille :)

   Poista
 4. ou mai miten ihanii vaatteit oot löytäny ja oot tosi kaunis!!! c; <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva blogi! halusin kysyy et mistä noi kaks toppii on jossa on tollaset solmut eessä? :D Ihan hirmu kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ! (: ja ne on tuolta Ginasta :-)

   Poista