maanantai 12. maaliskuuta 2012

TJIGsilmävamma

lauantain aamupala (:


                                                                 sori en ollu edustuskunnossa..

ehehe ette haluu ees tietää millanen ilme mulla on :Dd joo tyyli vissii hieman kusi ? xd


sunnuntain aamupala :)tjig palkinnot (:

kotona ootti tämmönen :p

salla anto mulle pari paitaa jotka oli sille pienii :)

Moikka ! (: Viime viikko oli täynnä kaikkee tekemistä. Alkuviikosta oli kalliosuojassa kisat. 100 m ja kolmiloikka. Molemmissa ihan hyvät tulokset. En muista oliko tiistai vai mikä päivä ku sain mun synttärilahjan (vähä myöhässä, hehe ) Niin eli ton kameratelineen. Sain Marilta tuliaiseks avaimenperän Egyptistä. Perjantaina otin kouluun mukaan sen kameratelineen ja mun kameran koska videokurssin tunnilla kuvattiin animaatiota.

TJIG


Perjantaina lähettii sitte tossa kolmen jälkee ajelemaa kohti Tamperetta. Matkalla käytiin Tuuloksella pysähtymässä. Sitte siitä ajeltii jotaa 45 minaa nii oltiikii sitte Aapiskukossa, meiän yöpymispaikassa. Se on vaa semmonen huoltoaseman hotelli. Mut must se oli aika hyvä ! Oltii siel viime vuonnakii :) Illal ostin sitte hesestä juustoaterian ja söin sen sitte siellä huoneessa ku kattelin telkkaria. Aamul oli sit herätys siin 6.40. Aamupala oli tosi hyvä ja olin ihan täynnä ! Aamulla alko pituus 10 ja verryttelin tietysti että se alkaa 10 mut mul se alko vast 11 ku olin 2 eräs vasta... No siinä sitte tunnin pidin lämpöö yllä. Pääsin sitte hyppäämää 11 ja pääsin just ja just finaalii siinä tuloksel 497. No paransin sitä tulost sitte vähä 503, ja olin sitte loppujen lopuks 6. Mut olikii jo kiire 60 metrin alkueriin ku ne osu vähä päällekkäin ja sit juoksin sen ja arvatkaa vaa sainko ihan surkeen lähön... No mut joo pääsin sit kuitenkii finaaliin. 14.55 oli finaali ja olin siinä 3. Pitää alkaa hiomaa vähä sitä lähtöä ku sain siinäkii huonon lähön ja sitte se loppukii meni siit ihan päin persettä. No mut ihan hyvä aika siihen nähen että olin ihan väsyny pituudesta ja muusta. Aika oli siis 8.00 s.
             Seuraavaan aamuun heräsin sit siin samoihin aikoihin ku lauantain. Aamupala oli taas ihan sika täyttävä. Mut joo 60 m aidat oli 10.55 ja olin siinäkii 3. ajalla 9,21 s. Sitte jäikii aikaa seuraavaan lajii melkee 4 tuntia. Ostettii mulle sitte uuet piikkarit ! No sitte ku oli se 300 m siinä kolmen jälkee nii mulla oli ihan kamala olo ennen juoksuu. Päätä oli särkeny aitajuoksun jälkee ja se vaa paheni koko ajan... No mut sain sit sen joten kuten juostuu mut lähin liian kovaa...juoksin viimeks puol vuotta sitte sen nii oli taidot vähä ruostees vissii :Dd Mut joo nii olin siinä 2. ja aika ihan hyvä 42.02 s. Sen jälkee mun olo oli ihan kamala ! Mä mietin jo hetken että kuolenks mä nyt sit tähä... Mut joo palkintojen jaos mua alko sit viel oksettamaakii. No automatkal sit ne oksennukset tulikii muutamaa otteesee. Mut sitte loppumatkast päänsärky loppu ja oksentelu. En tiiä mikä mul oli :o Kotona mittasin kuumeen ja oli pientä lämpöö mut tänää ei enää ollu. Eipä mulla muuta, tommoset oli mun vikat TJIG sitte :( moikka ! (:

10 kommenttia:

 1. tuli nälkä katselles tota aamupalaa nam :))

  VastaaPoista
 2. Vähä kauheeta oli varmaa sunnuntaina:/ sulla oli varmaa migreeni?:o ja onnee viä sullekkki noista mitaleista;)!

  VastaaPoista
 3. Hihi samanlain toi teline ku miul..se on aika yleinen vissii :))

  VastaaPoista
 4. oot nätti : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. mistä noi piikkarit on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on sielt tjig kisoist ostettu mut en tiiä kaupan nimee :(

   Poista