sunnuntai 6. syyskuuta 2015

ARVONNAN VOITTAJAT!

*sponsoroitu
Heips! Viikko on nyt vierähtänyt viime postauksesta, joka olikin Viaplay-postaus, johon sisältyi myös arvonta. Äsken arvoin netin arvontakoneella voittajat ja tässä postauksessa siis kerron, ketkä voittivat ja samalla myös laitan heidän osallistumisvastauksensa tähän. Kiitos paljon kaikille osallistujille, teitä oli about 100! Kymmenen onnekasta kuitenkin nyt voittivat 2kk viaplay-kortit ja olen heihin yhteyksissä sähköpostin kautta piakkoin :) Jos muuten huomaatte nyt, että sähköpostiosoitteessanne on kirjoitusvirhe, niin vielä ehtii korjata ennen kuin laitan viestiä väärään osoitteeseen.

"Ystävien kanssa sadepäivinä (tai kohta kirpeinä syysiltoina) sängylle peittojen ja tyynyjen keskelle linnoittautuneena :)"
hanskii@windowslive.com 

"Sateisena ja kylmänä päivänä poikaystävän kainalossa syvällä sängyn pohjalla villasukat jalassa ja kuumaa kaakaota kaverina !"
aada.pettersson@gmail.com

"Omassa sängyssä, tai mökillä sadekelillä. Ja oma koirahan on se paras seura;)!"
iida.luostarinen@hotmail.fi
IMG_6720 "Illalla puolison kanssa, kun lapsi nukkuu :)"
ameliarose211@gmail.com

"Ison kaveriporukan kanssa sateisena kesäpäivänä, ihan parasta! :)"
johannamaarit@msn.com

"Parasta on viettää leffailtaa kavereiden kanssa, tällee yo stressin keskellä pitää muistaa ottaa välillä iiisimmin! :-)"
hana.pakarinen@hotmail.com 
IMG_6734
"Minun mielestä yksinkertaisesti paras paikka katsoa leffaa on jonkun kaverin luona/omalla kämpällä kavereiden kanssa. :)" 
saija.hamalainen1@gmail.com

"Mökillä järven rannalla riippukeinussa! tätä tuli tän kesän aikana kokeiltua moneen kertaan ja aina yhtä ihanaa :)"
saanamiini@gmail.com 

"Poikaystävän kainalossa vilttien alla! :)" 
emma.huovari@hotmail.com 

"Riippumatossa makoillen yksin tai kaverin kanssa! :)"
henkku.bruno@hotmail.com
IMG_6749
Aika monissa kommenteissa tuli esille poikaystävä, kaverit ja oma sänky. Mutta näinhän se on, ite oon samaa mieltä, että omassa sängyssä on kivointa katsoa leffaa hyvässä seurassa! Toivottavasti te arvonnan voittajat tai miksei muutkin, saatte nyt syksyn kylmiin ja sateisiin päiviin vähän iloa Viaplaysta :) 
Mä koitan ens viikon alussa tehdä teille postauksen mun kuulumisista. Jos nyt ei arvonnassa onnistanut, niin ei hätää, sillä tässä lähiaikoina tulee yhtä toista yhteistyöarvontaa! Tiiän, ettei kaikki tykkää tämmösistä yhteistyöpostauksista, mutta kun postauksen ylhäällä lukee *sponsoroitu, niin sitten tietää, että yhteistyöpostaus kyseessä ja ei tarvitse lukea. Multa on tulossa siis nyt lähiaikoina enää vaan yhden tahon kanssa yhteistyö blogiin, sattui vaan nyt näin peräkkäin tän Viaplayn kanssa. Koitan postailla nyt enemmän muutakin, ettei mee tällee pelkäks yhteistyöks tää. Mut tosiaan syyskuun jälkeen ei pitäis mitään tämmössiä blogiyhteistöitä tulla :) Joka tapauksessa voisin tiistaina tai keskiviikkona alkaa teille normaalia postausta tekemään, kun nyt on kumminkin jonkin verran tässä taas ehtinyt kaikkea tapahtua. Hyvää alkavaa viikkoa jo valmiiksi <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti