sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Backwards challenge ja metsäreissu!

Heipsun! Tossa olisi siis speciaalivideo youtuben puolesta, sillä siellä on mennyt jonkin aikaa sitten 50 000:n tilaajan raja rikki ja tietysti piti jonkinlainen vähän erilainen video tehdä sen kunniaksi! Valitsin tuon backwards challengen niistä mulle laitetuista ehdotuksista, sillä se vaikutti hauskalta tehdä ja sitä se olikin.
               Mä alotin tossa viime viikon puolella nyt semmosen "iho kuntoon" -kauden. Eli pesen aamuin ja illoin kasvot, niin kuin olenkin kyllä jo tässä jonkin aikaa tehnyt, mutta lisäksi käytän muutakin kuin sitä perus kasvonpuhdistusgeeliä. Tällä viikolla tein mulle aika rajun tempauksen myös, sillä päätin torstaina, että olen täysin ilman ihomeikkiä - koulussa, treeneissä, kotona tai missä lie olenkaan. Mun iho on luonnostaan punainen ja mulla on ollut aina epätasainen iho, mitä mä jaksan muistaa. Ei tietenkään lapsena, mutta sitten murrosiästä lähtien. No, tuntuhan se aika isolta palalta olla nyt sitten ilman sitä ihomeikkiä, jolla oon aina saanut hallittua mun ihon punaisuutta ja piiloteltua epäpuhtauksia. Nyt oon jo näin nopeasti tottunut siihen ja tää ei oikeesti ees näytä pahalta! Paitsi riippuu valaistuksesta ja muusta, mutta tällee yleisesti tää on ihan siedettävän näköinen. Yllätyin sitäkin, että kuvissa ja perjantaina kuvaamassani videossa en huomaa edes eroa siinä, onko mulla ihomeikkiä vai ei. Tän postauksen kuvissa mulla ei siis ole ollenkaan ihomeikkiä. Joka tapauksessa, toivotaan, että tää tois positiivisia tuloksia mukanaan :)
IMG_5090 IMG_5071 IMG_5096 IMG_5102 Mulla on nyt tällä hetkellä aikamoinen lääkekuuri menossa sen mykoplasman takia. Kolmen viikon antibioottikuuri alkoi tossa tiistaina ja lisäksi otan tommossia mm. astmaan tarkoitettuja lääkkeitä. Onneksi noi antibiootit ei oo aiheuttanut mulle mitään erityisiä tuntemuksia, vaikka pakkauksessa lukikin ja lääkärikin sanoi, että voi tulla tosi pahaa oloa ja maha mennä sekaisin.
               Mun piti eilen mennä Helsinkiin, mutta perjantai-iltana aloin miettiä, että rahantuhlausta se olis, kun siellä viettäisin vain muutaman tunnin. Oisin kovasti halunnut mennä, mutta en halunnut junamatkoihin muutamaa kymppiä tuhlata kuitenkaan noinkin pikaiseen reissuun. Niinpä päätin jäädä kotiin ja viettää kivan päivän Teemun ja koirien kanssa. Me mentiinkin siis pitkälle, melkein kahen tunnin metsäreissulle, jossa Vili sai juoksennella vapaana. Me ollaan käyty tuolla vain kerran aiemmin ja päästettiin silloin Vekkukin vapaaksi, mutta sehän lähti juoksemaan ihan muualle hajujen perässä, eikä totellut ollenkaan meitä. Niinpä me ei enää sitä uskalleta päästää vapaaksi, kun se ei selkeestikään pysyttele lähellä. Vili sen sijaan pysähtyy koko ajan katsomaan, missä me ollaan ja ei uskalla olla meistä kaukana.
IMG_5178 IMG_5196 IMG_5269 11 IMG_5227 IMG_5257 Vili selkeesti rakastaa olla tuolla metsässä ja juosta vapaasti. Tuo hyppykuva tossa yläpuolella kuvaa sitä aika hyvin :D Heiteltiin sille keppejä ja Vekku sen sijaan tykkäs haistella vaan hajuja. Me annettiin Vekun olla hetki vapaana yhessä vaiheessa, kun se ei selkeesti ollut lähdössä mihinkään ja siellä ne sitten Vilin kanssa juoksenteli, haha.
                   Mulle tuli aika nopeesti kylmä, kun ei enää itse hirveesti liikuttu vaan kateltiin koirien juoksentelua. Aina mä puen liian vähän päälle, vaikka olin ottavinani monta kerrosta ja kävellessä olikin aika lämmin. Aurinko meni aika usein piiloon pilven taakse, joten sekin vähän teki kylmemmät oltavat. Selvittiin kuitenkin kotiin takaisin ja sain otettua mun mielestä kivoja kuvia pojista!
IMG_5343 IMG_5573 IMG_5468 IMG_5371 1IMG_5675 1IMG_5541 IMG_5476 IMG_5625 Muuten mun tää viikko on mennyt aika tavalliseen tapaan. Keskiviikkona lähdin Teemun mukaan käymään Prismassa, sillä Teemulla oli kouluun liittyviä juttuja siellä hoidettavana. Mä kattelin siellä kenkiä, mutta ei oikein mikään sopinut mulle. Mentiin sieltä abc:lle syömään lehtipihvit ja ajettiin takaisin kotiin. Mä tarvisin nyt uudet tennarit, sillä mun "valkoiset" converset on ihan finaalissa. Haluisin ostaa elämäni ekat vanssit, mutta saa nähdä, en haluis mitään ihan normaaleja. Oonkin katsonut semmossia hienoja kuviollisia, mutta heti hinta tietysti nousee, kun on vähän koristetta... :D
               En ees ymmärrä kuinka nopeesti tää aika menee, kohta on jo toukokuu ja meillä on enää yksi kokonainen viikko koulua jälellä, sillä vappu ja helatorstai rikkoo kokonaisia viikkoja! Mun koeviikko on onneksi kevyt, alkoi vaan vähän ketuttamaan eilen, kun katsoin miten koeviikko menee: tiistaina enkun koe, keskiviikkona matikan koe, sitten vapaata koko loppu viikko ja maanantaina äikän koe ja taas vapaata pari päivää ja sit kesäloma onkin jo ovella. Tossa siis ketutti vaan se, että enkku ja matikka on peräkkäin, kun ois ollut kiva, jos siinä ois ollut välipäiviä niin ois ollut enemmän aikaa lukea. No, väliäkös tuolla, kun noin kevyttä on muuten! En ees halua mietti viime vuoden viimeistä jaksoa, kun kaikki koepäivät oli täynnä...
               Oon tosi onnellinen nyt kaiken kaikkiaan ja ootan kovasti toukokuuta, vaikka eihän sitä tarvi tässä enää kauaa odottaakaan. Mulla ei ole vielä vappusuunnitelmia, eikä varmaan mitään sen kummempaa tulekaan, munkkeja syödään Teemun kanssa ja sitä rataa, haha. Mutta mä tästä menen nyt hoitamaan asioita, sillä niitä riittää. Moikka <3
IMG_5658 22 IMG_5682 1IMG_5311 1IMG_5393

31 kommenttia:

 1. Aivan uskomattomia kuvia vilistä ja vekusta! <3
  lovelifeandbejustyou.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ne vanssit hiertää takaa kantapäätä, kannattaa ostaa jos haluu mukavat rakot jalkoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa no sithän ne onkin just semmoset kengät, ku oon halunnukin. ':)'

   Poista
  2. mulla ei oo ainakaan hiertäny ja mun jalat on just sellaset, että jokanen kenkä hiertää :D

   Poista
  3. Kaikilla on erilaiset jalat!

   Poista
 3. vähä ootte söpö pari:)<3 ja ihania noi kuvat! videoki oli kans tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! :) tuli mieleen noista valkosista consseista et nehän voi aina pestä koneessa :) itekki unelmoin ekoista vansseista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Jep, mutta mun on sen verran huonossa kunnossa, etten usko, että niistä saa käyttökelpoisia tai mistäs sitä tietää :)!

   Poista
  2. Mä liotin mun consseja kloorivedessä muutman tunnin ni tuli hyvin valkonen väri takaisin! :)

   Poista
 5. Tosta ihojututsta, kannattaa oikeesti juua paljo vettä, se oikeesti auttaa! Mulla on tosi huono iho naamassa, suvussa on aknea ja mullaki on vähä siihen suuntaa menos. Mut nyt ku oon juonu vettä paljo enemmän ku normaalisti (n.2 litraa päivässä) oon huomannu et iho on paljo paremmas kunnos, vaikken oo naamaakaa paljoa pessy, laiskaku oon :D Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha unohin itseasiassa mainita ton, meinaan oon nyt siis just sitäkin alkanut juomaan paljon :D Unohin sanoa sen vaan jostain syystä tekstissä, tuntukin että jotain jäi laittamatta x)

   Poista
 6. Kiva postaus! Kuvista päätellen ei edes huomaa, että sun iholla on epäpuhtauksia :D btw mulle määrättiin noi samat doximed-antibiootit loppukesästä aknen hoitoon, joten sun iho voi parantua nyt niiden aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ja joo, mulla on kyllä onneksi pääasiassa pieniä ja aika huomaamattomia epäpuhtauksia, mutta on myös muutama vähän rumempikin! Luinkin lääkeselosteesta, että tukihoitona akneen ja vähän yllätyin, mutta ei haittaa yhtään :D

   Poista
 7. En ees olis huomannu ettei sulla oo kasvoissa mitään meikkiä, jos et ois sanonu :)

  VastaaPoista
 8. Muutamalla kaverilla ollut mykoplasma ja kaikki siis urheilijoita. Ne söi kanssa noita hurjia kuureja mitkä ei loppujen lopuks hirveesti auttanu... Sekoitti vaan mahan tasapainon yms. Kannattaa siis vähän varauksella syödä noita lääkkeitä. Niistäkin kun palautuu aina vähintään puol vuotta :( mut tsemppiä paranemiseen! Itselläkin ollut mykoplasma mutta en syöny ollenkaan lääkkeitä. Osteopaatilla vaan kävin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep... No, tää kuuri nyt vielä menee, mut en aio täs lähiaikoina enää syödä uusia lääkekuureja! Mutta kiitos :)!

   Poista
 9. Älä herranjumala käytä mitää tököttejä naamaas paljoo! Hyvä meikinpesuaine ja kunnon kasvorasva ja sillä pärjäät!! Mulla on aina ollu tosi epäpuhtanen iho ja oon kaikkia naamioita jne kokeillu ja nyt pesen meikinpoisto aineella ja mineraalisuolalla ja käytän kunnon rasvaa ni sillä on kaikki lähteny pois! Muutaman kerran viikossa joku hyvä naamio mutta ilasin/aamusin turhaa käyttää kaikkia rasvoja ja kasvovesiä jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en mä paljoa käytä, en käytä kuin garnier pure active 3 in 1 normaalin puhdistuksen lisäksi. Apteekista ostin punasuutta ja epäpuhtautta vähentävää voidetta, mut en muuta käytä :-)

   Poista
 10. Kuinka pitkiä lenkkejä juokset ja kuinka usein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo moneen moneen kuukauteen juossut kunnon lenkkejä... Mut silloin kun olin kunnossa niin 6-8 km pääasiassa ja peruskuntokaudella nimenomaan pari kolme kertaa viikossa :)

   Poista
 11. Voitko tehä teijän koirista videon tai postauksen missä näytät niitten kaulapannat, taluttimet, ruokakipot ym ja niitten ruoka ja miten ruokit ne ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en varmaan kokonaista postausta semmosesta tee, mutta voinen ottaa kuvan noista ja kertoa lyhyesti siinä samalla nuo jutut :)

   Poista
 12. Noi on ihan älyttömän hienoja kuvia!!!!😱❤️

  VastaaPoista
 13. tosi kiva tuo video ja ihania kuvia oot saanu luonnosta ja koirista ♥ tykkään kyllä paljon sun ottamista kuvista :)

  VastaaPoista
 14. Aivan ihania kuvia oot saanu sun koirista! :)
  Kirjotatko muuten nyt jo syksyllä? :D Mitä meinaat kirjottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!
   Joo yhen eli terveystiedon kirjotan syksyllä :) Keväällä sitten pitkänä matikka, enkku ja ruotsi sekä äikkä !

   Poista