tiistai 10. helmikuuta 2015

Pilalle menneet osa 3 -video ja kuulumisia!

Heippa! Tuossa olis sunnuntaina kuvattu video. Kuten otsikosta näkee, kyseessä siis epäonnistuneet videon kuvaamiseni. Aluksi nyt taas tuli höpötettyä hiuksista ja muusta tämmösestä, mutta sen nyt varmaan jo arvas kun musta on kyse :-D Aattelin myös kuulumisia tähän postaukseen laittaa, kun niitä nyt on taas pikkasen kertynyt. Viime viikonloppu oli mun mielestä hyvä viikonloppu. Perjantain vietin Teemun kanssa ja koitin hillitä herkuttelua, sillä olihan seuraavana päivänä kisat. Tehtiin kuitenkin oikein maukkaat patongit ja jälkkäriksi ostin tota tiramisurahkaa, joka ei kyllä ollut kovin hyvää, kun sitä jonkin aikaa söi, vähän liian äklöä tai semmosta! IMG_8981 IMG_8788 IMG_8791 IMG_8796 Lauantaina lähettiin aamusta ajamaan kohti Tamperetta valmentajan ja Sannin kanssa. Matkaa on täältä about kolmisen tuntia, mutta meni yllättävän nopeasti läksyjä lukiessa. Kisat jännitti mua jonkin verran, mutta ei kuitenkaan kovin paljoa. Syynä oli varmaan se, etten osannut odottaa itseltäni mitään tiettyä tulosta tai sijoitusta, kun tosiaan sen mykoplasman kanssa parisen kuukautta jouduin taistelemaan.
                   Ennen juoksua tuntui oikeastaan ihan hyvältä ja mä halusinkin sillä hetkellä juosta, kun sitä aiemmin ei ois tehnyt edes mieli kisata. Mulla oli siis 60 m lajina ja apua oon nyt jo 19-vuotiaitten sarjassa, apua :-D Aika menee niin nopeesti. Sain tosi hyvän lähdön ja yllätyin siinä juoksun aikana siitä, mutta itse juoksu ei vielä oikein kulje. Juoksin mielestäni hyvän ajan, 8,10 s ja se on parempi kuin mitä pariin vuoteen oon juossut hallikisoissa ! Pääsin siis tolla ajalla finaaliin ja siellä sain taas hyvän lähdön ja johdin 30 metriin saakka, mutta rullausvaihe ei nyt ole vielä ihan kunnossa ja lopullinen sijoitus oli siis kolmas. Tosin, olin toisen kanssa samalla ajalla, hah :-D Finaalissa aika parani ja tulos oli 8,01 s ja ai hitsi mä olin iloinen. Kaiken tän mykoplasmarumpan ja muiden ikävien pettymysten jälkeen mulla meni paremmin kuin pariin vuoteen on mennyt hallissa. Ainoastaan kolme vuotta sitten, kun olin kovassa kunnossa, juoksin kovempaa kuin tuo aika. Valmentaja sanoi kisan jälkeen miettineensä etukäteen, että voisin parhaimmillani päästä 8,15 s, mutta yllätinpä sitten niin itseni kuin hänetkin :PIMG_8809 IMG_8852 IMG_8860 IMG_8881 Multa joku kysy viime postauksessa, että voisinko vähän kertoa mun uudesta luomiväripaletista mielipidettä ja päätinpä nyt tähän sen laittaa. Eli tykkään noista väreistä tosi paljon, ihanan kimaltelevia kaikki. Kokeilin vaan yhtä tähän, sillä ajattelin, että se varmaan riittää ja en viitsinyt pestä koko ajan pois ja laittaa uutta väriä. Kokeilin reunimmaista vasemmalla tällä kertaa ja mä tykästyin kyllä! Laitoin väriä vaan tonne silmän ulkoreunaan enemmänkin. Mun mielestä toi väri ei näkynyt hirveen hyvin kuvissa, mutta livenä näyttää paljon kivemmalta! Musta tuo luomiväripaletti on tosi kiva, mutta se kestää tosi vähän aikaa, näkyy pohja jo heti oikeestaan... Mutta no, ite ostin vain vanhoja varten lähinnä, joten ei se sillee haittaa, mutta toki sais olla vähän paksumpi kerros tota :)IMG_8990 IMG_8988 IMG_8994 IMG_9001 Käytiin sunnuntaina kuvaamassa Teemun kanssa pusukuvia, mutta no, silloin oli kauhea sää, tuuli niin hirmu kovaa, että ei siitä tahtonut tulla oikein mitään. Toi yks nyt onnistu ihan kivasti, vaikka mä näytän jotenkin hassulle omasta mielestäni.
                 Eilen meillä oli elokuvapäivä koulussa, tai siis ykköset ja kakkoset meni katsomaan elokuvaa, kun kolmosilla oli kuuntelut. Käytiin katsomassa Ranskalaista häähumua -elokuva ja musta se oli hyvä! Illalla mulla oli kampaaja ja laitettiin siis raitoja. Mun ideana oli vähän vaaleampaa raitaa, mutta näistä tulikin aika tummat! Mutta mua ei haittaa ollenkaan, nää on kivat mun mielestäni :) Varmaan jossain vaiheessa keveemmällä tai joskus sitten laitan vaaleamman ruskeita raitoja sekaan tai jotain semmosta. Nyt oon kuitenkin tyytyväinen näihin.
                 Vanhojen tanssit on jo ihan kohta ja kampausta en ole ehtinyt harjoitella, mutta jätän sen torstaille. Jos ei onnistu niin kutsun tutun apuun sitten :-D Mutta nyt mun pitäis mennä, että ehin ees jotenkin ajoissa vielä nukkumaan, joten heippa <3IMG_8930 IMG_9062 IMG_9106 IMG_9046

26 kommenttia:

  1. Voi kun sää oot niin kaunis! :) Ja suloinen! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat hiukset!! Laita vaa lisää vaaleenruskeeta, sopii sulle sairaan hyvin:) Mitäs Teemu tykkäs hiuksista?;>

    VastaaPoista
  3. Koskas suostut näyttää sun mekon? Tanssin muuten kans vanhat nyt perjantaina! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe näytin tosiaan ekan kerran perjantaina vasta :p Toivottavast oli kiva päivä :)!

      Poista
  4. Kannattaa pohjustaa luomet pohjustusaineella tai laittaa vähän meikkivoidetta :) pitäis sillä pysyy luomivärit paremmi. Onnea 3 sijasta ❤

    VastaaPoista
  5. Ikinä en oo vielä sun blogiin kommentoinu vaikka aika kauan oon jo seuraillu,hups! Mutta kuitenki,aivan ihanat noi uudet hiukset!! Sopii tosi hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  6. Moikka Iina! Ihana postaus ja moi raidat sopii sulle. Jos saa kysyä niin ei liity tähän postauksen mutta mikä se sovellus on mikä laskee päiviä kauan olette oleet Teemun kanssa. Yritin etsiä mutta en löytänyt vastausta.

    VastaaPoista
  7. Mulla on tota samaa luomiväriä ja se oli aika pettymys..vaikka laitan meikkivoidetta ja silmämeikinpohjustusvoidetta, niin se ei jotenkin pidä ollenkaan, vaan toi luomiväri sotkeentuu ihan parin minuutin sisällä. Olinkin vähän varautunut siihen, ettei se pigmentti oo hirveen hyvä, ku se paletti on kuitenki Ebaystä ostettu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, ite en tommosta sillee tajunnu edes :D Mutta niinpä :D

      Poista
  8. Moi! Et vissii ollu keskiviikkona Kotkassa pm-halleis, vaikka olit ilmottautunu :/ Tai sit en nähnyt sua.. Harmi, olisin halunnu moikkaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En ollut, ku mentii toisiin kisoihin sit viikonloppuna. Nii :( Mut ens kerralla sitten :)!

      Poista
  9. noi on toooosi ihanat hiukset! <3 ja ootte söpöjä:3

    VastaaPoista
  10. Miks poistit sun Askin käytöstä?! :ooo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoin siellä syyn ja se oli ystävänpäivätoivotukset. Liikaa tulee sinne niitä ja turhauttaa ku en niihin vastaa :D

      Poista
  11. Miks poistit ask.fm:n :(??

    VastaaPoista
  12. Oliks sulla wanhojen tansseissa vannetta alla? :)

    VastaaPoista
  13. Sulla on tänään visssiin synttärit! Paljon onnea!:)

    VastaaPoista