perjantai 25. huhtikuuta 2014

Lupaan olla sun♥

Heippa pitkästä aikaa! Tää on aivan kamala tunne, kun haluaa postailla, mutta kun aika ei vaan yksinkertaisesti riitä. Kommentteihin pitäisi vastailla ja kikissä viesteihin. Oon yrittäny sanoa, ettei mulle tultais kikkailemaan sellassia " moi, mitä kuuluu" -keskusteluja, koska mulla ei oo semmossiin aikaa. Niitä vaan silti tulee koko ajan lisää ja mulla on montakymmentä vastaamatonta keskustelua. Oon aatellu siis poistaa kikin, kun se tuottaa mulle vaan stressiä eikä mua sitä kiinnosta pitää enää. Mun joka postaus alkaa aina tällaisella ajanpuute valituksella, mutta minkäs teet ku oon tämmönen ja haluan sitä teille jankuttaa, että ymmärrätte sen miksen postaa. Mutta jospa alkaisin kertoa kuulumisia! inksu 359 luontoaaaa 068 luontoaaaa 001 inksu 155 inksu 010 Viime viikolla kuvattiin Teemun kanssa ask&dare videota. Mulla ois tosiaan tarkoitus editoida se tässä viikonlopun aikana! Teemu oli meillä myös yötä ja meillä oli hauska päivä kaikenkaikkiaan Viime viikonloppuna olin myös pitkästä aikaa Inkan kanssa! Hän tuli meille ja mentii kuvailemaan, niinku me aina tehdään, heh. Hyviä kuvia tuli, etenkin Inkasta. Mulla meinaan vähän siristi selvästikkin silmät liiasta valosta. Tottakai me myös herkuteltiin. Mä ostin kerrankin jäätelön, joka ei ollut suklaata, mä meinaan aina ostan suklaajäätelön. Toi oli mulle ihan uusi maku, mutta tykkäsin kyllä kovasti! Täytynee muuten pyytää anteeksi siitä, että mun kuvat ja teksti ei osu aina samaan kohtaan - tai no lähes koskaan. On tosi vaikeaa saada samat kuulumiset ja kuvat samoille kohille, kun on tällässiä pitkiä postauksia, mutta toivottavasti kestätte. Mulle on vaan tosta huomautettu pariin otteeseen, niin aattelin tässä vaan asiasta mainita :) luontoaaaa 043 luontoaaaa 060 inksu 174 222 inksu 397 luontoaaaa 087 Mä oonkin tainnu kertoa mun koeviikon tuloksia täällä, mutta fysiikasta en oo tainnu vielä mainita. Sain siitä kokeesta 9½ ja olin tooosi tyytyväinen. Lähdin sinne kokeeseen meinaan sillä asenteella, että katon millanen koe on ja saa nähä jätänkö tyhjäksi ja lopetan kokonaan pitkän fysiikan. Toisin kävi, osasinkin hyvin ja tässä sitä nyt ollaan, fysiikan kolmannella kurssilla! Innostuin tossa yks päivä menemään Vilin kanssa yli tunnin lenkin. Sillä lenkillä näin paljon kaikkea inspiroivaa ja halusin niin kuvailla kaikkea. Mulla ei kuitenkaan ollut kameraa mukana, joten päätin lenkin jälkeen palata takaisin. Mä sitten palasin ja sainkin mun mielestä kivoja luontokuvia :)! Rakastan näitä ilmoja kun aurinko paistaa, aamulla on helpompi herätä ja tuntuu vaan kaikki niin paljon paremmalta. vdf 1111 inksu 075 inksu 393 luontoaaaa 045 luontoaaaa 019 Tossa taisi olla tärkeimmät kuulumiset nyt lähiajalta. Vielä oli yksi vähän isompi juttu, josta ajattelin täällä blogin puolellakin mainita. Yksi ihminen mun entisestä koulusta, mun silloinen rinnakkaisluokkalainen, oli kirjottanut musta sellasen 'mielipiteen' askiinsa. Tälleen se siis kuului:
Anonyymi: kerrohan mielipitees iina lehtimäestä :Dd 
nosiis oon ollu iinan kans samas koulus ja samoil liikkatunneil nii siel se vaikutti aineskii silt et on vähän vitusti liikaa täynnä itteää. halus olla aina kaikes parast, eikä siinä mitää sillä tottakai jokain pyrkii parhaimpaa mahollisee suorituksee mut sillä se alko kyl jo menee vähä liian yli. ehkä eniten mua häiritsee se, että minkä helvetin takii se alko tekemää youtubee videoit koska vois ensiks opetella perustelemaa sen mielipiteet kunnol ! se kans vaikuttaa niin kapeakatseiselt ihmiselt ku olla ja voi, ja must tuntuu et sil ei oo ku yks ainoo mielipide ja se haluu olla aina oikeessa. sori nyt vaa, mut et sä voi olla mielipideasiois oikeessa ! jos se kerran yleisurheilee ja tekee blogii ja videoit ja kaikkee muuta vastaavaa nii eihän se nyt helvetissä voi saada kaikist laadukkaita, vaa ne sen videotkii on ku juosten kustu. on ehkä parast viihdettä kattoo niit ja nauraa niille vedet silmis XD ja se kuinka se hehkuttaa sen yleisurheiluharrastustaa, nii en ymmärrä mitä järkee on hyppii polvensa ruville johkuu hiekkakasaa tai juosta ittensä henkihieverii muiden kaltaistensa lajitovereiden kanssa. kylhän siinä varmaan kunto kohenee, mut eiköhän sitä kuntoo saa kasvatettuu muullakii taval. lopettais nyt ainakii helvetissä ton videoiden duunaamisen, ja keskittyis ottaa kivoi kuvii koiristaa tai juoksemaa sitä saatanan sataa metrii jossain yleisurheilus. en muutenkaa tykkää sen tavasta kirjottaa, liian teennäinen ja huumoriton mun makuu. ja se sen yks mielipidevideo, josta se jälkeenpäin pyyteli anteeks. etkö sä vittu ymmärrä ettei sun tarvi pyytää anteeks omist mielipiteistäs !? muija ei ees seiso omien sanojensa takaan, ja se jos mikä on piirre jota en arvosta paskan vertaa. ja nyt kaikki lehtimäki-loverssit tulee varmaan inisemää tänne jotain, mutta mitä ihmettä ku tää on vaan mun mielipide. ja ei, en oo kateellinen vaa päinvastoin sillä jos oisin se muija, oisin jo laittanu itteni narun jatkeeks ajat sitte. 
Ja siis Teemu tästä mulle kerto, itse en siis tätä ollut edes nähnyt. Tää juttu tosiaan jatkui ja nousi ns. 'paskamyrskyksi'. Mä en viitsi tässä jatkoa kertoa, koska tästä tulis älyttömän pitkä teksti. Jos joku haluaa lukea tarkemmin, niin mun askista löytyy (oon siellä nimellä iinnuuu). Saatiin sitten loppujen lopuksi kyseisen henkilön kanssa sovittua tilanne niin, että ei vastailla enää tohon liittyviin kysymyksiin, vaan annetaan olla. Mun vaan täytyy vielä todeta, että tuo 'mielipide' on enemmänkin paskanpuhuntaa/haukkumista, kuin mitään mielipidettä. Jos on negatiivista sanottavaa niin se on ihan fine, mutta sopii kyllä sitten miettiä vähän, että miten sen kertoo. Tuo loppu kyllä kruunasi kaiken. Mulle ei tosta tullut paha mieli muuten, kuin niin että kyseinen henkilö ei tunne mua _yhtään_, koska en oo hänen kanssaan tyyliin ikinä jutellut, enkä oo hänelle pahaa tehnyt ja sit antaa kaikille sellaisen kuvan kuin olisin tuollainen mikskä hän mua kuvailee. Tätä on tosi vaikeeta selittää sen tarkemmin täällä, mutta mun askista tosiaan löytyy jos oikeesti kiinnostaa. PicMonkey Collage inksu 165 luontoaaaa 102 luontoaaaa 090 luontoaaaa 065 Sori että tuo loppu oli vähän tommosta negatiivisempaa tekstiä, halusin vaan kertoa asiasta teillekin, koska tää tosiaan on mun koko päivän aihe ollut. Mä oon kuitenkin tosi onnellinen kaikesta huolimatta, sillä mulla on maailman ihanin poikaystävä, joka oikeasti mua rakastaa ja tahtoo mulle vain ja ainoastaan hyvää. Mulle se on tärkeintä, että ihmiset, jotka mä oikeasti tunnen, pitävät musta. Muiden, jotka mua ei oikeesti edes tunne, heidän mielipiteillään ei oo kovinkaan suurta merkitystä. Jokaisella on oma tapansa kohentaa itsetuntoaan, toisilla se taitaa olla haukkuminen. Haluun vielä tässä nopeesti mainita, että syynä tähän vihaan on suureksi osaksi mun mielipidevideo, jossa puhuin negatiiviseen sävyyn alkoholin käytöstä. Siitähän nousi jo silloin kauhea haloo, kun sen julkaisin. Mutta antaa olla, vihaajat vihaa, mut elämä jatkuu. Tästä mun kirjottamisesta ei tuu nyt enää yhtään mitään, teksti on niin sekavaa kuin olla ja voi ja ehkä mun on vaan paras mennä ja odottaa parempaa huomista. Heippa kaikki ihanat, ja sori avautuminen aiheesta, mä en tällästä yleensä tee, mutta kai te poikkeuksen kestätte, moimoi inksu 357 inksu 148 luontoaaaa 106 luontoaaaa 071 luontoaaaa 054 inksu 184 luontoaaaa 061 luontoaaaa 034

129 kommenttia:

 1. Aika ikävää haukkumista tolta sun vanhalta rinnakkaisluokkalaiselta :( Tosi kivoja kuvia, nättejä varsinkin noi kuvat susta ja sun kaverista!

  VastaaPoista
 2. Sun ottamista kuvista huokuu aina tänne asti se tunnelma, ihania kuvia! :-)

  VastaaPoista
 3. Ei, toi mielipide ei johtunut sun mielipidevideosta vaikka kuinka niin haluaisit se johtui ihan vaan sun käytöksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kerros mun käytöksestäni nyt lisää :D? En ainakaan suhun oo käytöstäni näyttäny omasta mielestäni että tota. Mut juu nii kerro lisää, koska kiinnostaa tosiaan tietää mikä "mun käytös" saa aikaan noin rajun tekstin. :)

   Poista
  2. oikeesti! :D mite te jaksatte oikeesti. Iina on vaa erillainen luonteeltaan et yrittäkää ymmärtää. Minulla ei oo mitää valittamista Blogista eikä Vlogista, eikä kyllä Iinastakaan.

   Poista
 4. en ymmärrä miks saat niin paljo negatiivisii kommenttei jokapaikkaa :-D kannattaa vaa suoraa poistaa kaikki "koska tulee videoo/postausta"-kysymykset, koska sähän teet tätä oman tahtis mukaan ja muitten ei pitäs siihen puuttua :) muistutan vielä et vaikka kuka sanois susta ihan mitä tahansa ni oot ihana siltikin ♥ (cheek - vihaajat vihaa on muuten aika osuva kappale tähän postauksee liittyen! ;-) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no niihän se menee että mitä enemmän ihmisiä sut tietää nii sitä enemmän tulee myös niitä "vihaajia" :) kiitos sulle <3 :')!

   Poista
 5. Oot maailman ihanin ihmimen & positiivisin minkä tunnen. Postaukses on ehkä vähän sellai tahmeit, mut kyl sun videot ainakin korvaa sen! Oot ihana tyttö

  VastaaPoista
 6. Ei ole väliä, vaikka olisitkin käyttäytynyt kuinka ylimielisesti. Se ei oikeuta ketään kirjoittamaan nettiin tollasia tekstejä! Ihan järkyttävää ja todella ala-arvoista käytöstä.

  VastaaPoista
 7. Mitä vittua se höpötti susta! Mitä se sille kuuluu et teetkö videoita vai et! Ja kai nyt jokaisella saa olla harrastus... ja ei kukaan voi olla MIELIPIDEasioissa oikeessa, sehän on nyt päivän selvää! Mut, joo sori toi alku.
  Oot ihanin blogaaja jonka tiiän! Oot tosi kaunis ja teemu on sulle just sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihmetelly myös sitä, että miksi hän ees katsoo videoitani kerran pitää niitä "juosten kustuina". Jos ei tykkää nii ei varmaa ees kannata katsoa xd? Kiitos sulle :)!

   Poista
  2. Tää ei nyt liity tohon mut juosten kustu=juku. meidän luokassa yks poika on tehny aina juku. (open keksimä)

   Poista
 8. Oot aivan ihana ihminen, luulenpa että nää sun kaikki 2124 lukijaa kaikki täällä on ihan samaa mieltä :) Ja noi kuvat susta ja Inkasta on täydellisiä!

  VastaaPoista
 9. miks ihmeessä tuo alkaa haukkua sua askissa jos ei edes tunne sua? :O tosi kypsää toimintaa! älä välitä tollasesta, oot ihana ihminen :) jotkut vaan haluu nähdä muissa pelkästään pahaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän oli iinan vanha rinnakkaisluokkalainen ii kai se tuntee sen :) Mut se oli silti töykeetä käytöstä

   Poista
  2. Toiselle anonyymille: ei se tunne mua, se vaan tiesi :D siis perusti mielipiteensä toisten juoruista(jotka täällä kouvolassa tuppaa olee aikamoista paskanjauhantaa) ja sit vaan liikuntatunnin käytöksestäni, joka oli siis se että pelasin kunnolla peleissä :)

   Ja ekalle anolle: kiitos paljon :)!

   Poista
 10. Tostahan voisi tehä kunnianloukkaus ilmotuksen koska toi oli jo haukkumista netin kautta eli nettikiusaamista. Mut kyllä toi tyttö vois alkaa kasvaa aikuiseks jo! :D

  VastaaPoista
 11. Jos oisin sä ni menisin äkkii ottaa kaikki screen shotit sen ask.fm ja just tosta kohtaa missä se o ruvennu susta puhuu tolleen, ja sit tekisin kunnianloukkaus syytteen:)
  Kateelliset vaa huutelee, tää muija joka kirjoitti itse susta taitaa olla pahemmanluokan tunteeton ihminen ja ihminen joka ei omista minkäännäköistä empatiakykyä muita ihmisiä kohtaan:)

  VastaaPoista
 12. tottakai sun lukijat ja monet ystävät pitää sua ihanana ja mukavana, mutta on myös todella paljon niitä kelle et ole antanut hyvää kuvaa itsestäsi ja ne jotka eivät sinusta pidä on juuri ne ihmiset jotka on sinua enemmänkin nähnyt, ei ne jotka muodostaa mielipiteen sun blogin perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ei ole minua paljoa kuule nähnyt :-D ei siinä mitään. Ja mielipide olisi asia erikseen, tuo kun ei ole mielipide vaan haukkumista/nettikiusaamista.

   Poista
 13. Ihania ja hyvin otettuja kuvia, varsinki noi luontokuvat!! :) No, toi 'mielipide' oli miun mielest melkein kokonaa paskan puhumista, koska eihän kaikkee tarvii sanoo julkisesti... :/ mut mukavaa jatkoa, iina!!:D

  VastaaPoista
 14. Voisi tulla edes sanomaan ihan kasvotusten asiat eikä kirjoittaa nettiin,kun noin paljon kerran häntä vaivaa. Ja tämä kyseinen henkilö on tainnut piirrellä kukkia vihkoon tai jotain muuta äidinkielentunneilla,kun noin hyvin kaikki kielioppisäännöt hallussa,häiritsevää lukea tekstiä jossa ei ole isoja alkukirjaimia !
  Ja jos kerran teet hänen mielestään huonoja videoita ja postauksia,niin mitä hän sitten kattoo ja lukee niitä,vai onkohan itse niin täydellinen (ei ainakaan kirjoituksen suhteen mitän huippuluokkaa) että on vara haukkua ja arvostella muita :)

  Mutta,älä välitä tollasesta,oot ihana tyttö (mitä tän blogin perusteella olen oppinut "tuntemaan" sua) :) Jätät tollaset vaan taka-alalle ja jatkat samaan malliin,kateelliset haukkuu ! :)
  Hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta sulle Iina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en ymmärrä ihmisiä, jotka valittaa siitä että teen huonoja videoita yms. ja silti seuraavat? Siis missä meni vikaan :'D

   Kiitos paljon sulle ihana ja samoin♥ :)

   Poista
 15. 'Voisi tulla edes sanomaan ihan kasvotusten asiat eikä kirjoittaa nettiin,kun noin paljon kerran häntä vaivaa.'
  > Henkilöltä kysyttiin mielipidettä Iinasta ask.fm sivustolla ja hän vastasi rehellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella lapsellista silti mennä tuollaisia johonkin nettiin tai tuollaisiin kirjoittelemaan, vaikka olisi kuinka kysytty,ei silti kysyjäkin on lapsellinen kun kysyy tuollaista jonka voi ihan face to face kysyä :)

   Poista
  2. Jep samaa mieltä toisen anonyymin kanssa!

   Poista
 16. mä en oo ikinä saanu aikaseks kommentoida sun blogiin, vaikka oon monta kertaa halunnu. no, nyt mä teen sen ja kerron kaiken, mitä oon ihan alusta asti halunnu sulle sanoa. (:

  ihana postaus taas kerran, iina♥! joulukuun alussa löysin sut youtubea selaillessani, ja siitä asti sun blogi sekä ut-kanava on ollu ihan mun lemppareita! oot mun esikuva, jaksat olla niin ilonen ja positiivinen vaikka sulle onki käyny kaikkee kauheeta. muistan vieläki, miten luin kyynel silmässä sun postausta iskäs kuolemasta samana päivänä ku löysin sut. on ihan tosi upeeta, miten uskallat seisoo mielipiteittes takana (tää sun rinnakkaisluokkalaises ei taia tietää susta pätkän vertaa ku tollasia menee sanomaan :D). ootan aina ihan innoissani sun videoita ja postauksia! mä ymmärrän kanssa tosi hyvin, ettei sun aika mitenkään voi riittää kaikkeen. mua ihmetyttää myös kauheesti ne, jotka kysyy koko ajan milloin tulee videoo :'D sinuna mä olisin jo tosi ärsyyntynyt niistä :-D (ja askis perusteella säkää et taida niiden kommenteista riemusta pomppia:D)

  tän kaiken lisäks mä oon ihan hämmästyny, miten paljon sussa on samaa kuin mussa. mä en myöskään voi sietää päihteitä, oon tosi ujo ja hyvä koulussa. on ihailtavaa, että sun kaltasia nuoria löytyy täältä vielä, sillä meiän koulun ysiläisistä oon yks ainoista, joka ei oo vetäny ikinä kännejä. nostan sulle hattua! ootte tosi ihana pari teemun kanssa, ja musta on huippua, että ootte löytäny toisenne! vaikutatte tosi onnellisilta, ja niin varmasti oottekin. toivon teille kaikkee hyvää♥!

  ja sit mä haluun avautua tosta sun yläkoulun rinnakkaisluokkalaisestasi (?). haha, suutuin sun puolesta tolle :-D mutta joo, kateellisten panettelua. sillä ei takuulla mee kauheen hyvin. ainakaan mä en nää tossa mitään muuta kun rivien välistä pilkahtavan kateuden. ei kukaan normi haluu haukkuu toisia. meinaan just sitä, että sulla on oikeesti melkeen kaikki mitä voi toivoo. sen takii ton idiootin pitää vääntää jokasesta sun tekemästä jutusta väärää, ihan ku se ite olis sun yläpuolella ja sua parempi ihminen -> mistä se sitte saa sitä huonon itsetunnon nostetta ehkä muutamaks minuutiks. sellasen ihmisen, jolla on terve mieli ja hyvä itsetunto, ei tarvii haukkuu muita - päinvastoin, ne pystyy kehumaan muita. ärsyttää, miks joittenki ihmisten pitää jauhaa täyttä sontaa muista. oikeesti, jos omassa elämässä on jotai pahoja ongelmia, niistä voi mennä juttelee vaikka koulupsykologille. ja nää perustan ihan omiin kokemuksiini - mulla menee elämässä suhteellisen hyvin, enkä koe todellakaan tarvetta haukkua muita ihmisiä. jotkut vaa kokee sillä mielihyvää ku pystyy alentamaan toisia. okei, tästä kohasta tuli ihan kauheen epäselvää tekstiä (meinaan ku luin aamulla sun uusimman postauksen mulla oli mielessä kauheesti kaikkee, mitä halusin ton tyypin "mielipiteestä" kertoo :-D).

  jatkuu ->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥! Ja joo oikeessa olet, kyllä mua ärsyttää ne suunnattomasti :-D! Samaa mieltä oon sun kanssas :) Kiitos sulle tosi paljon tästä tekstistä, mun vastaus nyt vaan on tämmönen lyhyt, koska en tiedä mitä muutakaan sanoa kuin kiitos tuhannesti♥

   Poista
 17. oon myös huomannu, että me aatellaan monista asioista ihan samalla tavalla :D siinä ask & dare -videossa kysymykset kuultuani mä aattelin ihan samaa kuin mitä sä sitten aattelit. ja useenki askissa mitä kysymyksiä sulle tulee, aattelen niihin vastaukset samalla tavalla mitä sä sitten oot kysymyksen alle kirjottanut. hassua jotenki :-D

  hei vielä, tosi paljon tsemppiä sulle! oot tosi kaunis, sulla on ihana luonne, oot vahva ja tosi reipas tyyppi! on oikeesti tosi upeeta, miten sä uskallat ilmasta mielipiteesi. sitä paitsi, kaikilla on oikeus niihin (niin tolla susta paskaa puhuneellaki, mutta aina kannattas tollasia asioita rustatessa miettiä, kannattasko jättää koko roskakirjotus vaan oman pään sisään, etenki ku toi vielä levittelee tollasia päättömiä juoruja, mitä ei todellakaa pidä paikkaansa -> siinä taas näkee sen, miten syvällä merenpohjaa toi tyyppi on :/). on oikeesti rohkeeta, että uskallat olla noin paljon päihteitä vastaan!

  kaikkee hyvää sulle ja sun läheisille♥! mitä eteen tuleeki, sä kestät ne! sano teemulle terveisiä! ja vekulle ja vilille myös - ne on niin sulosia koiria kyllä!

  apua, toivottavasti mä muistin nyt kaiken, mitä halusin kertoa. iina, sä tuut pärjäämään elämässäs vielä pitkälle! oot ihan huippu tyyppi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ajatellaa samalla tavalla :)! Hyvä sattuma :D Kiitos vielä paljon ja kaikkea hyvää myös sinulle♥ :-)! Ihanaa että jaksoit kirjoittaa näin pitkät tekstit :)!!

   Poista
 18. ihana postaus & ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 19. mua niin huvittaa että vielä tuonkin ikäset kirjottelee tollasta soopaa _internettiin_, kyllä itelläkin ois sanottavaa monestakin henkilöstä mutta ei tulis kyllä pieneen mieleenkään kirjottaa henkilöstä etenkään puhuen siis henkilöstä hänen omallla nimellään, internettiin varsinkaan jos henkilö ei mulle itelleni oo tehny paskasesti ja mulla ois siihen aihetta, tuskin siinäkään tilanteessa kirjottasin mut ymmärrät mitä meinaan. toi on kyl ihan älytöntä ja todella lapsellista kirjottaa _liikuntatuntien_ ja kuulopuheiden perusteella pitkät pätkät someen toisesta, tollanen vaan saa oman veren kiehuu ja antaa varmast monille ulkopuolisille (etenki vanhemmille) niin säälittävän kuvan itsestää. Nettaa sen enempää en tunne niin en tiedä millanen on. ja hauskinta on että rupeaa kritisoimaan sun harrastusta joka vielä on sulle iso osa sun elämää. Mitä sun yleisurheilu harrastaminen on netalta pois.... :D toivottavasti annat tollasen mennä toisesta korvasta sisään toisesta ulos, tosta tekstistä ihan turha välittää ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Vaikka mulla ois kuinka jotain tyyppiä kohtaan jotain hampaankolossa, mulle ei tulisi mieleenkään kirjoittaa kenestäkään noin! Mut kiitos sulle :)! ♥

   Poista
 20. Ihana postaus, ihania kuvia ja ootta tosi kauniita! :3

  VastaaPoista
 21. Mä en ymmärrä, mitä haet tuolla netan kommentilla taas. Olitte sopineet, että tämä on tässä mutta haet kuitenkin vielä huomiota tai jotain laittamalla sen blogiinkin? Miksei voi asiaa antaa vain olla kuten sovitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sovittiin ettei askissa enää vastailla ja annetaan asian olla siellä. Kuten tekstissä sanoin, halusin tuon jakaa lukijoillenikin täällä blogissa, koska se vaikutti mun koko eiliseen päivään. Te netan puolustajat voisitte samantien lopettaa kanssa tän blogin seuraamisen tai edes kirjoittaa omalla nimellänne asioista, sillä tekään ette pidä musta, nii mitä ihmettä ees seuraatte mua? Tai no ainakin oleilette mun blogissa jos ei muuta. Mä oikeesti harkitsen kohta kunnianloukkaus syytettä tosta, koska mua pistää vihaksi nää kaikki puolustelijat. Ihan ku olis oikein sanoa ihmisestä noin julmasti, viittaan tohon loppuun tolla. En siedä meinaa enää ollenkaan tollasta :-)

   Poista
  2. eihän anonyymi edes puollustellut tässä mitenkään ketään? kysyi vain mikset anna asian olla niinkun olette sopineet. miksi kenenkään muunkaan pitäisi antaa asian olla jos et itsekkään pysty jättämään asiaa taaksesi? tämän riidan toinen osapuoli käyttäytyi lapsellisesti kirjoittaessaan kyseisen tekstin mutta jos olette asian jo sopineet niin ei sinunkaan käytös kovin kypsää ole kun jatkat sitä täällä. typeriä kakaria olette molemmat. toinen haukkuu toista netissä ilman syytä ja toinen sovinnosta huolimatta jatkaa lapsellista riitaa ja käyttää hyväksi suurta lukija määräänsä kostaakseen kyseiselle henkilölle. ja ei en ole kenenkään puolella tässä asiassa eikä tällainen lapsellinen riita taida kuulua kenenkään blogiin.

   Poista
  3. No ei tässä mitään, kaverit ja äiti kehottaa kovasti tohon kunnianloukkaussyytteen nostamiseen ja varmaan sen teenkin. Mielestäni asia kuului tänne blogiin nimenomaan. Ja me sovimme ettei askissa jatketa jos osaat lukea? Sinuna en nyt kyllä menis haukkumaan typeräksi kakaraksi krhm.

   Poista
  4. Oikeesti! Jos on jotain tollasta nii miksei voi kirjottaa nimellä!!! Ja iina on niiku 17 ja haukut sitä pikkukakaraks, juupa juu. Iina on varmaa sellanen 5 vuotias, ärsyttävä tyyppi sun mielesta.

   Poista
  5. Rohkenen muistuttaa teitä nuoret neidot/(herratkin?), että asia on täysin Iinan oma ja vain hänen käsissään, eikä hän siihen muiden vänkäystä todennäköisesti kaipaa.

   Ärsyttävää, miten te tulette tänne puolustamaan sitä (vanhaa rinnakkaisluokkalaista) raasua ja kuvittelette saavanne sillä Iinalle pahempaa oloa aikaan. Voin vain kertoa, etten nää tuossa neidin kirjoittamassa tekstissä mitään puolustettavaa, päinvastoin.
   En kestä mitä kateellisuus saakaan aikaan. Niin lapsellista, noin vanhalta! Huomaa, ettei aivan kaikki nykymaailman nuoret ole aivan henkisesti ikäisiään, joskin muutaman vuoden nuorempia.

   Poista
 22. Ihania kuvia! Aika ikävä toi sun vanhan rinnakkaisluokkalaisen teksti. Todellakin huomaa, että hän haluaa vain kohentaa itsetuntoa. Mun mielestä sussa ei oo mitään vikaa. Vaikutat mukavalta blogisi ja videoidesi perusteella. Anna mennä vain tollaset paskapuheet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Toivottavasti saatte asian jollakin tapaa sovittua. Jatka vain samaan malliin! Hyvää kesänodotusta sinulle! :)

  VastaaPoista
 23. Iina sulla on aivan ihana blogi. Tykkään tästä siksi, koska otat paljon tosi hyviä kuvia ja sulla on toooosi hyvät videot! Löysin vasta tän sun blogin tää on niin ihana! Luen tätä ainakin 5 kertaa viikossa.terveisin: sun blogista tykkäävä :-)

  VastaaPoista
 24. Anteeks et tä mun kommentti ei liity mitenkää tähän postauksee :D mut miten sait sun kuvan noin isoks tonne reunaan, siis toi mis lukee sun nimi yms. alapuolel? Mä en saa laitettuu mun kuvaa millään noin isoks ja siit tulee automaattisesti sellanen pieni :/ Ja miten sait laitettuu sun instan tonne reunaan kans? Mulle riittäis et laittaisin reunaan vaan sen instan logon, mist mun instaan pääsis, mut en osaa :/ Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastaamaan tähän kommenttiin:) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mulki on ollu tos aina ongelmia ja sit mä oon muokannu paintil sitä kokoo sopivaks !! :) Googlaa toi instagram juttu nii löytyy helpoiten ohjeet! :) Mä en muuten osaa auttaa :/

   Poista
 25. Taas kerran kiva postaus ;) Ja tollasesta paskasta ei kanttikkaa välittää..
  Hyvää mieltä!!
  T: SUURIN fanisi

  VastaaPoista
 26. Ihana blogi,postaus ja sinä ;D

  VastaaPoista
 27. Aaww.. vähänkö ootte kauniita :)

  VastaaPoista
 28. Sulla on aivan ihana blogi! :) tosi selkeitä , valosia ja isoja kuvia! Oot muuten kans tosi tosi kaunis! :3

  VastaaPoista
 29. Mun mielestä kannattaa jättää suosiolla tämmöset paskamyrskyt pois omasta blogista, sillä vaikuttaa suuresti blogin ilmapiiriin erityisesti negatiivisella tavalla.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten lopussa totesin, kai te nyt kestätte yhden kerran kun avaudun jostakin :-) Saan mä omasta mielestäni omaan blogiini tästä kirjoittaa, jos se on mulle tärkeä asia.

   Poista
 30. Älä välitä Iina! Kusipäitä tulee vastaan koko ajan. Ja haluan muistuttaa, että sä olet todella ihana ja erityisen vahva tyyppi! :)♥ Koita jaksaa kuunnella myös kettuilua, sitä kun varsinkin blogin kirjoittaminen usein aiheuttaa!

  VastaaPoista
 31. Kirjotatko syytteesee "kunnianloukkaussyyte mielipiteestä", sullehan nauretaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhm "mielipide". Katotaanpa kohta että kuka tässä nauraa ja kelle.

   Poista
 32. Koko teksti kertoo vain suunnattomasta kateudesta sinua kohtaan. Sinun sietäisi olla otettu pienissä määrin, että joku edes viitsii kirjoittaa noin pitkän tekstin kateudestaan. Kyseinen henkilö yrittää nostaa itseään, painamalla muita alaspäin, mikä kertoo vain hänen omasta huonosta olostaan. Vaikka olette jo kaiketi sopineet, tuollaiset ihmiset kannattaa jättää omaan arvoonsa ja suuremmitta haukuitta, koska silloin alentuu vain samalle tasolle kuin hän itse on. Kannattaa siis vain osoittaa olevansa fiksumpi ja olla välittämättä hänen ilkeistä kommenteistaan, koska haters gonna hate. Teksti ei edes vastannut mielipidettä, vaan suoraa kärsimystä siitä, miksi hän itse on niin huono esim. yleisurheilussa, mutta sinä olet hyvä siinä. Haluaisin vain käydä taputtamassa tätä neitiä olkapäälle ja sanoa "Kyllä se siitä vielä jonain päivänä.." ja tsempata lujasti, sekä muistuttaa, ettei muiden kadehtiminen vie häntä eteenpäin, päinvastoin. Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on, on ensimmäinen etappi kohti parempaa ihmisyyttä. Pahoittelen, että kirjoitukseni tuli melkein aivan päinvastaisesta aiheesta kuin postauksesi muu sisältö oli, mutta koin tarpeekseni purkaa ajatukseni ulos. Anteeksi :"D Ja muistappa Iina, ettei edelleenkään kannata edes sormea liikauttaa tälläisessä tilanteessa, koska huomiotta jättäminen on myös vallan oiva tapa, joskaan ei aina toimiva, sillä usein ko. henkilö saa huomiota muilta ihmisiltä. Joopa joo, minäpä tästä suuntaan nyt muualle mietiskelemään maailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :) Ei se haittaa, juuri hyvä että kerroit sun ajatukset :D!

   Poista
 33. En tunne kumpaakaa teistä kunnolla. Enkä ymmärrä että jos te nyt sitte pidätte tätä "mielipidettä" haukkumisena niin miks te nyt ite jatkatte sitä täällä? Samanlaillahan täällä nyt jokainen haukkuu yhtä paljon tätä nettaa ku iinaakii.

  VastaaPoista
 34. oon niin samaa mieltä, nosta ehdottomasti kunnianloukkaussyyte !! kukaan ei voi sanoa noin (luin molempien askia!), miksi kyseinen henkilö ei yksinkertaisesti voinut sanoa vaikka "tule yksityisellä kysymään jos kiinnostaa" vaan piti ihan varta vasten alkaa haukkumaan pystyyn ihmistä, jota ei edes tunne? jumalauta ihmiset, niin lapsellista, NIIIN LAPSELLISTA. ja tuo viimeinen virke... miettikää ennenkuin kirjoitatte :)

  VastaaPoista
 35. Voi herranjumala oon sulle kateellinen! Ite lähin fy2-kokeesee sillä asenteella että en tehny sen etee etukätee yhtää mitää, kattelen osaanko mitää ja ku ei mee läpi nii meen uusintaa tekemää sen. Oisin kuitenki saanu kolme viikkoo lisäaikaa lukea. Noh, sain sen kokeen läpi, minimipisteillä... Ja koska koe läpi nii ei saa mennä uusintaa tekee, eli tarii mennä kerällä parantamaa tot numeroo... Hyvänen aika miks mulle ei käy ikinä noin että "kattoo nyt meneeks läpi... Oho 9½!" Miten sä hyvä tyttö teet sen!?

  Voisit muutenkii antaa muutamii pikkuinkkejä toho jaksamisee... Sulla on ihana poikaystävä jonka kans ehit viettää paljo aikaa, sä harrastat urheiluu ihan hulluna, sulla on paljo kavereita ja sulla menee koulukii ihan järjettömän hyvin. Lisäks sä revit viel jostain aikaa parin koiran hoitoo, blogin pitämisee ja uskon et sä jossaa vaiheessa myös nukut. Miten sä oikein ehit ja jaksat?

  Arvostan sua ihan mielettömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälä suunnillee vastaava setti, neljän vuoden suhde, kolme koiraa, pari blogia, valokuvaus ja taide harrastukset ja näin, siihen päälle amis ihan kelpo papereilla ja työssäkäyminen, en usko että on sen kevyempää ku lukiolaisen arki :DD Ja kyllä sitä jaksaa ku karsii "turhat" pois :p

   Poista
  2. Voi ei :/ Varmaan ärsyttävää kun oot just sillä rajoilla ollu ettet enää päässyt uusimaan :/ Ja haha joo no mä nyt oon vähä tämmönen outo kai x) Mä en oikeesti tiiä miten se oli mahollista, koska mä kun luin kokeeseen ja tein kertaustehtäviä, vain muutama meni oikein :-D
   Voi kun voisinkin vastata tohon viimeseen kysymykseen... välillä tuntuu että mulle tulee oikeesti se burnout. Oon niin väsyny tähän kaikkeen ja stressaantunu. Mutta kohta onneksi se kesä alkaa ja saa huilia hetken♥ Mutta tosiaan en osaa vastata tähän, mä vaan pakotan itteni tekemään tän kaiken. Kiitos sulle Inka♥

   Poista
 36. Älä välitä sisko, sun elämäs sentään on sisältö ja arvot kohillaan :) Jätä kateelliset omaan arvoonsa. Eniten niitä ketuttaa ku ei saa huomiota, sitä kun ne reppanat on vailla ;) T. Isosisko, joka iästään huolimatta hilluu täällä.

  ps. Voi kun itsekin löytäsin vielä oman Lehtimäki-loverin. Pisteet sille joka keksi ton ;)

  VastaaPoista
 37. Loanheittäjät ovat epäilemättä aika nuoria henkilöitä joilla ei näemmä ole edes alkeellisia käytöstapoja / nettietiketti hallussa. Onneksi elämä ja "Siperia" opettaa, eli iän ja elämänkokemusten karttuessa ne pahimaat kakaramaisuudet karisevat ainakin toivon mukaan. Negatiivinen kommentointi julkisessa blogissa on tietysti ok, mutta täysipäiset ihmiset esittävät sen asiallisesti ja jopa rakentavasti. Toisaalta, ei jatkuva lipominen eli p*rseen nuoleminen ole sekään kaikkein fiksuinta ja filmaattisinta kommentointia vaikka olisikin bloggarin fani.

  VastaaPoista
 38. Niin upee postaus! kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 39. Miten oot tehny noi laineet? Nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sellasella raudalla tein :)! Taitaa olla remingtonin :)

   Poista
 40. kaveris on paljo nätimpi ku sä :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii hän onkin :) inka on ihan älyttömän kaunis nuori nainen! Mut susta en nyt sit tiiä oikein mitä sanoa, sisältäpäin ainakin tosi, tosi ruma ihminen kun yrität omaa itsetuntoasi pönkittää täällä alentamalla muita, mutta eipä siinä mitään, kukin tavallaan ;-)

   Poista
  2. en käsitä miksi vastaat aina ensisijaisesti näihin negatiivisiin kommentteihin

   Poista
  3. Kunpaankohan menee vähemmän aikaa, vastata asiallisiin kommentteihin vai asiattomiin? Vastaan asiattomiin siksi nopeasti että niitä tulee vähemmän ja halua näpäyttää :-)

   Poista
  4. selvä, melko kypsältä ja asialliselta bloggaajalta kyllä kuulostat :---D

   Poista
  5. No kylläpäs tuo kertookin paljon kypsyydestäni ja asiallisuudestani :-)

   Poista
 41. No olipas tollaki hepulla mielipiteet :D Ite rakastan kirjottaa mielipidetekstejä ja onhan ne aina riskaabelia hommaa, kun kaikki ei souda samaan suuntaan. Mutta kun perustelee sen oman kantansa muillakin argumenteilla kuin "mä haluun, se on näin, koska isi sanoi", niin homma on ihan jees. Ja kun vielä suhtautuu avoimesti muidenki kantoihin, niin harvemmin kränää tulee. Tietty aina on niitä kommentoijia jotka vetää raget jos ne on erimieltä, ja aina on niitä jotka ei ymmärrä, että toinen on eri mieltä :D

  Mitä itse oon sun videoita katsellut, niin kehitettävää kyllä on, mutta ensimmäisiin videoihin katsoen kehitystä on tapahtunutkin :) Ja sitähän tapahtuu vain tekemällä videoita lisää. Itse oon nyt alkanut väsäileen videoita joissa esiintyisin, tähän mennessähän olen kuvannut vain koirieni suorituksia sun muuta hömppää. Kameran eteen meneminen on muutenkin monelle jännittävä asia, ja harva uskaltaa edes kuvattavaksi, saati videolle.

  Tsempit sulle jatkoon ja toivottavasti kesää kohti olis aikaa :D Itsellä kans näyttösuunnitelmat, työt ja turvallisuuskansiot pukkaa päälle :p

  -zennytintti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Ja niinpä, saman olen huomannut itsekkin :)! Kiitos sulle ja sitä samaa :-)!!

   Poista
 42. sanoit että editoit videon viikonloppuna! missä se viipyy

  VastaaPoista
 43. Vanha toimiva vinkki: Älä provosoi äläkä provosoidu ellet halua että trollit ja muut valopäät ovat kimpussasi. Toinen vinkki kaupan päälle: Laita blogisi "lukkoon" eli salli blogisi seuraaminen esim. ainoastaan kirjautuneille tai sähköpostiosoitteensa sulle antaneille. Ok, lukijamäärä (ja tulot) sitten vähenevät, mutta pääsetpähän eroon ainakin osasta watipäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä halua laittaa sillee että vain kirjautuneet saavat lukea :/

   Poista
 44. NYT KAIKKI LOPETTAA TÄN! XDDD

  VastaaPoista
 45. Sun blogi on ihana ♥

  VastaaPoista
 46. Toi sun kaveris on ihan törkeen upee ilmestys=))!! Ja toki säki!!

  VastaaPoista
 47. En tiedä tuliko tää kommentti jo kertaalleen:

  Sinuna en edes miettisi vaan nostaisin syytteen kunnianloukkauksesta! Tollaset narunjatkeeksheittopuheet on jo sen verran överiä kamaa kirjotettavaks kenestä tahansa. Jos ei muuten, niin edes ajatellen muita mahdollisia uhreja...Sä oot vahva ihminen, mutta mieti niitä muita jotka ei välttämättä niin vahvoja ole. Sulla on paljon tukijoita tässä jutussa :)

  VastaaPoista
 48. Tosi hieno postaus ja ihania kuvia taas! :) Ootte molemmat ihan supernättejä! Ja hyviä kuvia molemmista, joten anot vois mennä muualle levittämään tota negatiivisuutta! Kateellisuutta toi vaan on. Miksette laita ees nimellä noita haukkumisianne? Nolaatte vaan ittenne ;D

  VastaaPoista
 49. Miten muokkaat sun kuvas :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis no käytän picasaa pääasiassa ja silloin laitan varjostusta ja terävöintiä :)

   Poista
 50. Moikka tietkö mitä kangasta se kesäteatterin katos on. Mietittiin vaan kin kävellään siitä harvase päivä ohi ja jälleen kerran todella hyvä ja pitkä postaus. Odotan innolla ja rauhassa sitä seuraavaa videota jonka oletjo kuvannut. Todella hienot ja hyvä laatuset noi sun kuvat. Käytätkö muuten paljon aikaa niiiden ottamiseen ja muokkaatko ne vai laitatko ne sellasena suoraan tänne kun ehdit??? Hyvää vappua sinne teille kaikille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori toi katos kysymys se ei liity tähän mitenkään. Se tuli vahingossa kun yritin kirjoittaa kommettii puhelimella painoin liitä ja yritin kumata sen pois mutta ei se onnistunut. Satoiko siellä vappuna räntää

   Poista
  2. Kiitos :)! Ja ottamiseen ei mee paljoa aikaa, muokkaamiseen vähän. Muokkaan tottakai :)! Kiitos samoin! Ja ei satanut :)

   Poista
 51. Ihania kuvia♥ Ootte molemmat ihanan nättejä:)) Ja hienoja kuvia molemmista:))

  VastaaPoista
 52. Ai helvetti sattuu perseesee ku kävelin vaa serin ohi ni se rupes yhtäkkii haukkumaa ja ku se ei ikin hauku ni säikähin ja lensin perseellee lattialle

  VastaaPoista
 53. Moi iina, mikä sen sun juoksu? Sovelluksen nimi on sun puhelimessa

  VastaaPoista
 54. Oootte nii ihanii ja nättei :)

  VastaaPoista
 55. voikko tehä nuttura videon kun kerkeet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä, musta se on vähän turha kun se on nii helppo :D

   Poista
 56. Tuon haukkujan täytyy mennä itteensä ja miettii mitä elämässään vous tehä toisin,ettei tarvis olla noin kateellinen toisille. Katkeruus,kateus ja tyhmyys loistaa kirjotuksesta läpi..kukaan puhu et pits laittaa naru kaulaan jossei itel oo pääs jtn pahasti vialla.
  Jokaisen pitää tehä elämässää justiin sitä mitä haluaa..harrastaa mitä haluaa jne. On turha haukkua toisen rakastamaa lajia jos ei vaan ite oo siinä hyvä..kertoo vaan keskenkasvusuudesta.
  Mun mielestä voisit todellaki tehä kunnialoukkaus syytteen niin tajuais tyttö oikeesti et 'omia mielipiteitä' EI kirjotella noin vaan nettiin..jokainen olkoot mitä mieltä on ihmisistä mutta kun sen ilmaisee julkisesti tuohon tyyliin on se kunnialoukkaus. Mimmi saa mennä ny vähä itteesä ja miettiä..sun ei tarvi Iina ketää nöyristellä,et oo tehny mitää väärää. Pysy lujasti omana itsenäs :)

  VastaaPoista
 57. Onks sun kaverilla blogia?

  VastaaPoista
 58. Voi vähän nättejä kuvia ! :)

  VastaaPoista
 59. Oon varmaan nuoriammasta päästä sun blogin lukioista. Mun ikä on 12.v Täytän kylläkin kesäkussa 13. Mutta kuitenkin. Oot super nätti. Ja Teemu... <3... Ihailen sua Iina. <33 Vaikutat ihanalta ihmiseltä. :-) Oon sun fani! Vaikka en nyt tiedä voiko sun ani ''sillä tavalla'' olla. XD Mut kummiski oot ihana :*

  VastaaPoista