keskiviikko 19. helmikuuta 2014

My day -video ystävänpäivältä!

Tossa olis tota my day videota ystävänpäivältä, niinkuin teille lupailinkin :) Toivottavasti tykkäätte!

42 kommenttia:

  1. hassuu kun on noin vähän wanhoja :D :o Ihanat noi ystävänpäivä lahjat ja oot ihan super kaunis! <3
    http://vk-veronicakatarina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotku sano että hassuu kun on nii paljon :'D Haha! Kiitos♥!

      Poista
  2. Hei käytätkö noita Niken kenkiä niiku vaan sisäkäytössä vai niiku myös ulkona :) ? Eikä aivan ihana video oli en ainakaa melkein kuollu nauruun ku ' Vili onko sulla huulipunaa poskessa?'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän kummissakin :) Ne kyl ei sovi tonne ulos tälläsil keleillä :/ Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Tosi kiva video! :) vähä random kysymys mut monelt meet arkisi nukkuu ja monelt heräät vaik kasin aamusi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä meen yleensä 22-23, vaikka haluisin aiemmin, mutten ehdi :/ Ja herään kasin aamuina(joka melkein aina onkin) niin 6.20-6.30 :)

      Poista
  4. Hahah missä varaston huoneessa sä oikein treenasit :D? joo mut hei ihan tosi kiva video ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi oli meiän kalliosuojan semmonen 'varasto' just missä on kaikki patjat, pallot, verkot yms. nii mä en viittiny alkaa patjoi siirtää nii treenasin sit siellä :D Ja kiitos :-)!

      Poista
  5. Oli tosi hyvä video, ja kyllä hymyilytti toi "vili, onko sulla huulupunaa poskessa?" ja muutenki toi lepertely vilille, ku se vaa on nii sulonen pikku koira :3 vielä että miten nuorena Teemu alotti jalkapallon?? Kaikkee hyvää jatkossa, ja toivottavasti kisat menee hyvin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :')! Ja öäää en tiiä nyt kyllä yhtään! Ku en voi nyt Teemulta just kysyä :/ Mutta aika kauan se sitä on tainnu harrastaa :) Kiitos :)!!

      Poista
  6. vähä oot reilu: "näistä mä en oikeen tykänny..." toinen hyvää hyvyyttää ostelee lahjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun varmaan kannattaa kuunnella vähän tarkemmin ennen kuin tuut tänne valittamaan mitä muka olen sanonut ja mikä on minun mielipidettä :-D

      Poista
  7. IHANA MY DAY TEHKÄÄ JOKU HAASTE VIDEO JOSKUS

    VastaaPoista
  8. Hassuu ku meil oli vähän aika sitten tonnikala osataan!:) ootte söpö pari.!!;*

    VastaaPoista
  9. kiva video ja Vili on yper söpö :)

    VastaaPoista
  10. Hahah meijän wanhoissa tanssi tasan 6 paria xD! Pikkukunta<333

    VastaaPoista
  11. kiva ku kuvasit noit wanhojen tanssei :) ihanii lahjoi sait teemulta :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana video,niin kuin aina!<3Teemu & sä sovitte niin hyvin toisillenne!:)Olen onnellinen teidän puolesta!:)

    VastaaPoista
  13. taas ihana ja piristivä video!vili on niin ihana<3oispa mullaki vilin kaltanen koira:3ois kiva jos voisit tehä viliin liittyvän videon tai jtn?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Mä oon tehny Vilistä postauksen, joten mun mielestä se riittää :) postauksen voi katsoa täältä: http://daysofmyway.blogspot.fi/2013/11/1000-lukijaa-postaus-vilista.html :)

      Poista
  14. moikka sulla on ihana blogi ja kivoja videoita! niitä on aina yhtä kiva kattoo ja muutenki vaikutat tosi ihanalle ♥ :3 Mites sulla menee lukiossa? ite oon 16 vuotta ja pitäs päättää minne ens syksynä hakee. ite en tiiä vielä yhtää ja se ahistaa:/ ja lukiota oon miettiny mut aika moni sanoo et se on nii raskasta ja pitää tehä paljo hommia. Joo tiiän et töitä pitää tehä mut onko se loppupelissä nii rankkaa mitä puhutaan ja kuinka paljo se eroo yläasteeseen opiskelun suhteen? ja millasia koeviikot ja ylipäätänsä kokeet on? sori ku tällee kyselen mut aattelin et ku just oot ekaa vuotta lukiossa nii osaisit varmaa vähä kertoo:)) Mutta eipä mulla muuta kiva jos kertoisit ja stemppii koulnkayntiin!;3♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tosi kiva kuulla, kiitos♥ Mulla menee tosi hyvin! Kaikki numerot todistuksessa on ollut 9 tai 10 :-D Stressaavaa tää kyllä on :/
      Kannattaa valita lukio, jos et tiedä mikskä haluat ja oot kuitenki suht hyvä koulussa etkä vaan oo siellä kun on pakko! Mut jos ei yhtään tunnu oikealta, niin sitte ei kannata tulla kun ei siellä laiskana pärjää varmaankaan, ellei oo luonnonlahjakkuus :-D Hommia tosiaan pitää tehä paljon, viimeistään koeviikon lähestyessä jos et kirjaa oo avannukkaan kurssin aikana! (vähän kuin mun historian koealue, hups)
      Lukion opiskelu ei eroo sinänsä yläasteen opiskelusta, muuten ku että asiat käydään nopeeseen tahtiin, että ehitään käydä yhdessä jaksossa koko kirja, joka on siis koealue! Koealueet kasvaa vähintään tuplasti, ellei jopa triplasti (ainakin meiän yläasteen koealueisiin verrattuna). En mä oikein muuten asiaa osaa sulle valaista sen enempää, kyllä täällä pärjää kun vaan jaksaa hoitaa hommansa.
      Koeviikkoja on lukion ekalla ainakin 5, eli joka jakson päätyttyä. Meiän koulussa menee niin, että koe alkaa 9 ja sitä saa tehdä 3 tuntia eli 12 pitää lopettaa viimeistään. Aikasintaan saa lähtä 10.30, vaikket osaisikaan mitään. Joissain kouluissa on kokeen jälkeen oppintunteja vielä, mutta meillä ei vaan voi lähteä kotiin lukemaan seuraavaan kokeeseen :) Kokeet tehdään konseptille(oletan että tiedät sen olevan se ruutupaperi) ja sille tehdään marginaalit yms. Koekysymykset on siis eri lapulla ja vastaukset kirjoitetaan vaan konseptiin. En mä osaa tätäkään selittää sillee järkevästi :-D Eiköhän tuo riitä.
      Mut kiitos sulle♥ :)!

      Poista
    2. nyt sain ainakin vähän selvyyttä tähä lukio juttuun!!kiitos sulle!:3

      Poista
  15. Sul on tosi kivoja videoita! Millä ohjelmalla oot tehny ton bannerin :)

    VastaaPoista
  16. Sulla on aivan ihana blogi ja sulla on hyviä videoita! Kaikista hellyyttävin video sulta on mun mielestä se kun Teemu meikkaa sua :3 Sinä ja Teemu ootte söpö pari! Terveisin tyttö täältä jostain päin Suomea...

    VastaaPoista
  17. vähäkö sun poikkis on hyvä meikkaamaan:)

    VastaaPoista
  18. Voisitko tehä joskus taas kymmenen parasta kommenttia- videon, jos tulee jotain siihen "hyviä" ??

    VastaaPoista
  19. Juu, mä tiedän että sä oot saanu monii komenttei jossa sun videoita ja blogia on kehuttu. En vaa ite voi olla kommentoimatta myös niin. Sun videot ja blogi on ihan älyttömän ihanii.. taino sun blogia on niin kiva seurata, samoin videoita!! :-) Mä en tiedä myöskään ketään yhtä ihanaa paria ku sä ja teemu! Oon niin onnellinen teidän puolesta :) Oot myös todella kaunis ja ihana ihminen. Oon kattonu niitä sun videoita paljon ja oikeastaan sun videot on niitä mitä mä ainoastaan katon. En oo ollu ikinä yhtä paljon kiinnostunut seuraamaan kenenkään videoita, muutaku sun! :-D

    Sori ku nää mun asiat pomppaa toisesta toiseen. Ja mua ''innostaa'' sussa myös se että oot urheilullien! Mäki oon. Mä ''rakastan'' urheiluu ja yritän vapaa-aikanakin kuluttaa urheillen. Oot just sellai ihana roolimalli: ihana, ystävällinen, välittävä, kaunis, viisas ja urheilullinen. Etkä sä myöskään piilottele asioita vaan kerrot ne suoraan. (puhun sun videoista. esim. siitä ''vähän mielipiteitä'' videosta) Enkä mä ymmärrä miks joku suuttuis sulle siitä (taino joo, jotkut on sellassii. Älkää jotkut ottako pahalla!) että sä kerrot vain sun mielipiteet. kukaan ei voi puuttua sun mielipiteisiisi jotka on munkin mielestä täysin järkipuhetta!

    (taas asiasta toiseen :D) Tulin myös kommentoimaan tänne sen takii koska mäkään en ala tällässiä kommentteja askiisi pistää, sillä sinne tulee vaan kysymyksiä. Ja huomio! -> Sun videot piristää mua tooosi paljon! en osaa sanoin kuvailla kuinka iloseks tuun sun videoiden katsomisesta ja blogin lukemisesta! Mulla on mennyt todella huonosti mun elämä mut mä en ala kertomaan mun asioita :D Kuitenkin: sun videot ja blogi saa mut hymyilemään ja piristämään päivää!

    Mä oisin myös onnellinen jos oisin sä, koska sulla on myös ihana parisuhde luotettavan ja rakastavan henkilön kanssa!!! :) No mulla se puoli ei kyllä hyvin mene, sillä ne kenen kanssa olen ollut on tahallaan kiusannut ja myöhemmin tullut ilmi että ne vaan halusi leikkiä mulla ja olin mun kanssa läpällä. mut ei puhuta taaskaan mun asioista!

    Toivotan sulle ja Teemulle kaikkea hyvää!!! <3

    VastaaPoista
  20. Rakastuin tohon koiraan! :D

    VastaaPoista
  21. millon teet uutta postausta, kun edellisestä on aikaa yli kuukausi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeisin postaus on kyllä tältä viikolta... :D

      Poista