lauantai 8. helmikuuta 2014

Mielipiteitä eri sivustoista -video

Heippa! Mulla ei oo paljon kuvia, joten aattelin laittaa vaan tän videon nyt tänne :) Mutta tänään otan varmaankin aika paljon kuvia, koska Teemu tulee meille yöksi! Joten seuraavaan postaukseen niitä kuvia sitten. Tossa tosiaan videota, jossa kerron mielipiteitä eri nettisivustoista. Kikin selitin jotenki hieman sekavasti, koska siitä saa sellaisen vaikutelman, että miks mulla ees on kik. Vastaus on se, että tein sen alunperin kavereita varten! Ja nii tosta meikkivoide rajasta ei tarvi mainita, oon huomannu asian itsekkin! Mä huomasin ehkä viikko sitten että kauhea raja, jota en ennen ollut tajunnut. Meikkaan aina huoneen valossa, jossa se näyttää ihan saman väriseltä ku mun muukin iho. Yhtenä päivänä sit päivänvalossa näin ton ja järkytyinki aika paljon :-D Mutta vaaleampaa meikkivoidetta ei oo tarjolla tota samaa merkkiä ja toi on parasta, yhyy :( No mutta joo ei tosta sen enempää, halusin vaa sanoo että tiiän itsekkin sen olevan liian tummaa, ettette tule huomauttamaan! Hyvää viikonloppua ihanat

59 kommenttia:

  1. Nää sun videos on kyllä aina niin kivoja ja sun iloisuus saa aina hymyn huulille :)

    Jos saa laittaa postausehdotuksen niin olisi kiva päästä joskus lukemaan sun blogisi taival ihan alusta asti nykypäivään kaikkinen kohokohtinen ja alamäkineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva kuulla! :) Ja hmm muuten hyvä idea, mutta voisitko tarkentaa vähän että miten kertoisin siitä? :)

      Poista
    2. esim. aikajärjestyksessä: miten ja miksi aloitit bloggaamisen, miten ensimmäinen vuosi/ensimmäiset postaukset menivät, mitä positiivista ja negatiivista nämä blogivuodet ovat sulle tuoneet, mitä mieltä olet siitä mitä olet tämän vajaa kolmen vuoden aikana saavuttanut ja mitä tää on tuonut sun elämään. Ja sitten esim. lukijoista seuraajista ja kommenteista, joita saat :)

      Poista
  2. Tosi hyvä video!! Paras oli toi sun mielipide Ask.fm:stä :D

    www.elviiraoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. laukun sisältöä ? :) sulla on tosi hyviä videoita, ja puhut asiaa ja oot tosi positiivinen ja sulla on tosi hyvä asenne elämään ja muutenki haukkujiin ym !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukun sisältö videoita en aio tehä, koska mun laukussa ei oo melkein mitään :/ mutta kiitti sulle :)!

      Poista
  4. Ihana video :):):):) !!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  5. Löysin youtube kanavasi sattumalta ja katselin videoitasi ja täytyy sanoa, että olen saanut susta tosi kypsän kuvan. Jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  6. Kysymys siitä uudesta puhelimesta? Miks et myy sitä iphonea ku sulla on toi galaxy SIII, miks tilasitte sen, kun eikös siitä oo jtn pari kuukautta kun sait ton SIII? :) En haluu mitenkään olla sellanen että: "saat jo toisen puhelimen vaikka just sait ton vähä oot lellitty tai jtn" tiesitkö siis että saat sen, ja otitko valkosen vai mustan, valkonen hienompi, nätti mekko ja nätti Iina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mulla oli iPhone 4 ennen samsung galaxy s3:sta. Se meni siis rikki sisäisesti, ulkoisesti se oli täysin ehjä. Siksi ostin ton samsungin. Nyt mulla on iphone 5s, koska äiti tilasi sen synttärilahjaksi yllätyksenä. En olis ostanu samsungia jos oisin tienny että saan ton! Mutta annan ton samsungin teemulle :) Ja toi samsung on siis valkonen, iphone 5s on hopea :) Kiitos :)!

      Poista
  7. Sä ja sun videot on kyllä parhaimmasta päästä! ;) Nykyää en ees tee youtubella mitää muuta kun katon sun videoita! :D ja toki blogiasi käyn joka päivä katsomassa :)

    VastaaPoista
  8. Liian tummankin meikkivoiteen saa sopivaksi häivyttämällä sen leukarajaa kohden tai sekoittamalla mukaan hiukan rasvaa :) ei ollu mitenkään ilkeilyllä sanottu, vaan kun itellä on sama ongelma et lempparimeikkivoide on liian tummaa, ni häivytän sen vaan aina sillee ettei rajaa tuu ni pystyy näin talvisinkin sitä käyttämään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitos neuvosta! :) Oon yrittäny häivyttää vähän mut en tiiä onnistuuko oikein multa... :-D Mutta kokeilen tota rasvaa ehkä :)!

      Poista
  9. mitä meikkivoidetta sä sit käytät?:-)

    VastaaPoista
  10. Kiva video! Mistä oot ostanu ton paidan? ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on mekko ja se on sammydressistä :)

      Poista
  11. Sun videot on kyllä todella mahtavia ! Sanot mielipiteesi suoraan,mikä on hyvä juttu :) Oletko koskaan saanut palautetta siitä että sanot mielipiteesi niin suoraan (tai sellaisen kuvan olen saanut)? :) Itselle tulee ainakin välillä kommenttia että olen turhankin suorasanainen :D
    Yksi asia videossa häiritsi ja se oli se että häpläsit koko ajan hiuksiasi :D
    Oikein hyvää kevään jatkoa ja toivottavasti jatkat samaan malliin videoiden suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) oon mä joo saanu tosta palautetta :D hehe. Mulla on aina ollut toi hiustenräpläys ongelma (onneksi monilla muillakin on !) ja en usko että saan sitä koskaan pois :D Mutta kiitos paljon ja samoin sulle :)!

      Poista
  12. Tää oli tosi iva video. On hyvä ettet puhu mitään turhaa vaan meet suoraan asiaan. :) Ja mä tehdotinkin jo viime postaukseen että kertoisit sun pitkän tähtäime tavoitteita yleisurheilussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Ja joo hmm, aion toteuttaa tollaisenkin, mutta tällä hetkellä aion tehä eri aiheisen videon! Mutta joo tosiaan aion pyhittää sille sitten ihan oman postauksensa :)!

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Nooo, ei mulla siitäkään mielipidettä oo ku en siellä oo tai oo ees ollu :D

      Poista
  14. kiva video. :) tehkää Teemun kanssa smoothie haaste

    VastaaPoista
  15. kiva video ja näi mutta teet joo mustaki liia pitkii jaarittelu videoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) nyt kyllä tossa ei voi sanoa että turhaa jaarittelin ku pätkin minkä vaan pystyin ja jätin mielipiteet.

      Poista
  16. Olen katsonut sun joka ikisen videon alusta loppuun.:)Ei,niihin vaan kyllästy ikinä.Tätä video oli TAAS tosi mukava katsella!Ihanaa loppu talvea sulle!:):)


    VastaaPoista
  17. Mä aloin vast joku aika sitten seuraamaan sun blogia ja must on kiva ku kerrot tarkasti mitä oot tehny niinä päivinä . Nyt alkaa kuitenki olla ikävä niitä pitkiä postauksia mitä sulla oli . Ymmärrän kuitenki et koulu menee blogin edelle ,mutta jos nyt koeviikko on ohi ni ehkä niitä alkaa tulla taas sitten :):):):):):):):):):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niitä tulee :o? Tää oli vaa välipostaus, koska ei ole kuvia. Kyllä mä oon muuten aina kertonu :D Ja kyllä niitä alkaa tulla niinku olen sanonut :)

      Poista
  18. Mä niin Tykkään tästä blogist !!!!;)
    Sun kaikki videot ja kaikki on vaan niin hyvii!!!!!mikä käyttäjä nimi sul on instagramis????

    VastaaPoista
  19. Sun blogi on tosi ihana :)
    Voisit tehdä jonkun laukun sisältö videon :) Ja kun teit sen what's on my iphone niin voisit tehdä what's on my android phone :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja mulla ei oo enää samsungia, vaan iphone taas :)

      Poista
  20. Tee sun koulukirjoist postaus. Esim. Mitä koulukirjoja sul on yms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä kiinnostaa ketä tämmönen kiinnostaa :D? Kun veikkaan, että taidat olla ainoa.

      Poista
  21. Sun blogi on tosi hyvä, aina kun tuun koulusta ni pakko mennä heti kattoo et ootko tehny videon tai postauksen! :D Ois kiva jos voisit joskus tehä videon missä esittelisit sun laukut! :)

    VastaaPoista
  22. Löysin hiljattain Youtube kanavasi ja sitä kautta myös blogisi ja pakko myöntää, on kyllä tosi mukava seuraa sun videoita ja postauksia. Tekstit on asiallisia ja ihanaa kun kuuntelet lukijoitasi ja pyrit toteuttamaan heidän toiveensa aina. Oot motivoinu mua terveellisemmille elämäntavoille ja olemaan oma itseni. Oot tosi nätti tyttö ja jatka samaan malliin blogisi kanssa. Kiitos ja onnea tulevaisuudelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Tosi kiva kuulla että musta on ollu apua :)! Kiitos vielä ja samoin sulle :)!

      Poista
  23. Oot tosi luonnonkaunis ja aivan upea ihminen!! Ihailen sua ja sun tyyliä suhtautua asioihin :) Piristät aina mun päivää ihan sikana ja saan ideoita omaankin elämään! Paitsi yks asia sanot hirmu paljon tota äääski, ask mut joo, jatka samaa mallii oot mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti sulle :)! Ja toi askin sanominen, siis englanniksihan toi lausutaan ääsk, semmonen hento ää. Ei sitä lausuta ask :D Mutta kiitos :)!

      Poista
  24. Apua toi mekko on ihana! Ja oon ihan samaa mieltä Facebookista haha:D

    VastaaPoista
  25. Sinun blogista on arvostelu http://faitlivedream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. äää sun blogi on niin ihana <3 ja pakko sanoo et oot ihan anna abreun näkönen! :)

    VastaaPoista
  27. Mikä sun ask on ? Ja oot kaunis ja iiva video !

    VastaaPoista
  28. Tee joku ruokapäiväkirjapostaus, ne on tosi inspiroivia:) Ja sitten kaikki kuukauden suosikit, vaatekaapin sisältö ym. ois kivoja!

    VastaaPoista
  29. Avaudun tyystin...Mun mielestä oot aivan mahtava ihminen! Jos mun pitäis kuvailla sua ja sun ilmiömäisen ihanaa luonnetta, mul menin koko vuosi. Mutta kuvaan sen vain yhdellä lauseella: Sitten kun mie olen vanhempi, sun ikäinen haluisin olla just tismalleen ku sie, oot mulle suuri roolimalli ja ihailen sua kovasti! Mutta vaikka haluisin olla tismalleen samanlainen ku sie, haluun olla kuitenkin omanlaiseni:)♥

    Rakastan sun blogia, kuvia, videoita kaikkea mikä liittyy suhun! :) Kuka vois olla pitämättä susta?! :3

    VastaaPoista
  30. Anteeksi, kommenttini tulee hiukan myöhään, mutta mulle iski hirmuinen inspis ! :D youtubessa on ollut erilaisia "best friend tageja" ja näitä, mutta mitä jos tekisit teemun kanssa sellaisen samanlaisen mutta nimellä joku lovertag tai jtn ;) tällainen idea mulle tuli ja sen ideana on siis se, että pitää vastata toisen kysymykseen liittyen kysyjään (esim mikä on minun lempi värini) jos vastaa oikein, jatketaan eteenpäin, mutta jos vastaa väärin, joutuu tekemään jotain, mikä on molemmille epämiellyttävää, esim joutuu syömään vaikka jotain hedelmää, mitä ei voi sietää. :) mitä pitäisit tällaisesta? sä olet tosi hyvä bloggaaja ja ootte tosi hyvä pari teemun kanssa ! ;)

    VastaaPoista
  31. Millon teet uuden viedeon ja kuin vanaha oot. monenella oot lukiossa. kuin kauvan oot ollu teemunkaa.

    VastaaPoista